Starity

David Tennant 6

101 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 18. 19:08 #1981
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
A davides jegesvödrös videót még nem láttam de van viszont Tom Hiddleston-os és ő Ben-t hívta ki biggrin.gif a végén még lehet hogy megkapom az ázott Rupertet wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Luer
2014. augusztus 18. 20:36 #1982
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Azonosító: 176693
Idézet (Sunyi @ 2014.08.18. 19:08)
A davides jegesvödrös videót még nem láttam de van viszont Tom Hiddleston-os és ő Ben-t hívta ki  biggrin.gif  a végén még lehet hogy megkapom az ázott Rupertet wub.gif

Na igen hol van a Davides jeges videó? :-)
En Benre vártam... ;-)
2014. augusztus 19. 21:52 #1983
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hiába várunk David meg Benedictes jeges vödrös cidris videót sehol semmi, lehet nyaralnak es nem is láttak a kihívást?
2014. augusztus 20. 09:13 #1984
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2014.08.19. 21:52)
Hiába várunk David meg Benedictes jeges vödrös cidris videót sehol semmi, lehet nyaralnak es nem is láttak a kihívást?

Lehet, hogy nem látták mivel egyik sincs fent a twitteren. David a Broadchurch-öt forgatja még mindig szóval ő dolgozik, Ben nem tudom mit csinál.
Remélem azért megcsinálják és bocsánatot kérnek amiért a 24 órás határidőn túl csinálják.
2014. augusztus 21. 09:16 #1985
Sunyi
Sunyi
Time Lady

HEY!!! hullam.gif hullam.gif
w00t.gif w00t.gif Rupert megcsinálta a jegesvödrös kihívást! wub.gif wub.gif hullam.gif hullam.gif

Tudom hogy nem David de én ezt jobban is akartam látni...
Szegényke hogy fél az elején aztán kicsit ellazul és rögtön jön a víz. biggrin.gif
Valami csaj hívta ki a twitteren Markkal együtt smileeee.gif
2014. augusztus 22. 19:01 #1986
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2014.08.21. 09:16)
HEY!!!  hullam.gif  hullam.gif 
w00t.gif  w00t.gif Rupert megcsinálta a jegesvödrös kihívást!  wub.gif  wub.gif  hullam.gif  hullam.gif 

Tudom hogy nem David de én ezt jobban is akartam látni... 
Szegényke hogy fél az elején aztán kicsit ellazul és rögtön jön a víz. biggrin.gif 
Valami csaj hívta ki a twitteren Markkal együtt smileeee.gif

Ben is megcsinálta és nem is csak egyszer öntötték le biggrin.gif
2014. augusztus 24. 14:19 #1987
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2014.08.22. 19:01)
Ben is megcsinálta és nem is csak egyszer öntötték le  biggrin.gif 

Szegény ez most mert volt jo, hogy ennyiszer öntöttek le?
Most lattam csak , telken voltam ott nem jon be a net.
2014. augusztus 26. 14:51 #1988
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Elvileg holnap felkerül egy videó mert az egész Broadchurch stáb részt vesz a jeges vödrös kihíváson. A színész aki Nigelt játsza a Broadchurchben fogja kitenni a twiterére. Gondolom David is benne lesz legalábbis remélem.
2014. augusztus 28. 00:00 #1989
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2014.08.26. 14:51)
Elvileg holnap felkerül egy videó mert az egész Broadchurch stáb  részt vesz a jeges vödrös kihíváson. A színész aki Nigelt játsza a Broadchurchben fogja kitenni a twiterére. Gondolom David is benne lesz legalábbis remélem.

Na ebben nincs benne David viszont Arthur igen bár elég ergya a minőségű az első fele a videónak de ott van ő is. Arthur mondja hogy kiket hívnak ki. Azt igérték hogy további videók jönnek, szóval szerintem majd lesz David is
2014. augusztus 28. 16:44 #1990
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Kíváncsi vagyok Davidre. smileeee.gif Nem mintha tudnék videókat nézni - mert amúgy még mindig nem tudok. blink.gif Maximum néha elvétve, ha nem otthon vagy munkahelyen vagyok. laugh.gif

Amúgy eleinte poénos volt ez a vödrös dolog, de már engem személy szerint agyzsibbaszt és untat. Másról sem lehet hallani, mint a vödrözőkről, de arról nem esik szó olyan látványosan, hogy egyébként hogyan adakoznak. (tisztelet a kivételnek) A múltkor - amikor olyan helyen voltam - végignéztem pár ilyen videót, de meg kell mondjam, egy tetszett nagyon. Charlie Sheen videóját nem tudom, ki látta..? Na, hát ő nem volt olyan hülye, hogy jeges vizet borítson magára a vödörből, inkább teletömte pénzzel, azt borította a fejére és közölte, hogy ez lesz az adomány. smileeee.gif Ez legalább végre tartalmazott valami ötletes fordulatot. biggrin.gif Kihívta Jon Cryert is, aki elsütötte ugyan a vizes poént, de utána őt is leöntötték egy vödör pénzzel is. biggrin.gif

Mindegy, azért David kisfilmjére kíváncsi vagyok. smileeee.gif
2014. szeptember 12. 19:47 #1991
Luer
Luer
visszatérő vendég
Ugy tűnik David nem csinálja/csinálta meg ezt a jeges vödrös borítást.
Nem baj nem kell minden hülyeségben benne lenni, Őt ismerve ettől meg adakozhatott.
Jo lenne mar valami új filmet látni Tőle. Valahogy csend van körülötte, vagy legalábbis en nem találkoztam semmi újdonsággal, néha 1-1 fotó, de mar azok sem teljesen frissek.

Itt ha meghaladjuk a 100. oldalt akkor új fórum fejezet kezdődik? Nagyon nem akar összejönni pedig mar nem kell sok :-)
Mi újság Veletek?
2014. szeptember 14. 17:43 #1992
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Luer @ 2014.09.12. 19:47)
Ugy tűnik David nem csinálja/csinálta meg ezt a jeges vödrös borítást. 
Nem baj nem kell minden hülyeségben benne lenni, Őt ismerve ettől meg adakozhatott.
Jo lenne mar valami új filmet látni Tőle. Valahogy csend van körülötte, vagy legalábbis en nem találkoztam semmi újdonsággal, néha 1-1 fotó, de mar azok sem teljesen frissek.
Itt ha meghaladjuk a 100. oldalt akkor új fórum fejezet kezdődik? Nagyon nem akar összejönni pedig mar nem kell sok :-) 
Mi újság Veletek?

Ebben a hónapban 2 filmjét is bemutatják a mozik. A Postman Pat-et meg a WWDOOH-t.
A Gracepoint meg nemsokára kezd az usában. Valamikor október elején ha jól emlékszem. Ehhez folyamatosan jelennek meg cikkek a szereplőktől/ről nem csak Davidtől, bár egyiket sem olvastam.
Most a Broadchurchöt forgatja, pár kép jelent is meg tegnap valami kávézóba ugrott be.

A 100. oldal után mi szoktunk újat nyitni.
Valaki??
2014. szeptember 14. 18:36 #1993
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2014.09.14. 17:43)
Ebben a hónapban 2 filmjét is bemutatják a mozik. A Postman Pat-et meg a WWDOOH-t. 
A Gracepoint meg nemsokára kezd az usában. Valamikor október elején ha jól emlékszem. Ehhez folyamatosan jelennek meg cikkek a szereplőktől/ről nem csak Davidtől, bár egyiket sem olvastam. 
Most a Broadchurchöt forgatja, pár kép jelent is meg tegnap valami kávézóba ugrott be. 
Valaki??

A mozifilmeket tudom, de azzal mi nem sokra megyünk, nem?
A Gracepoint talán fent lesz torrenten, arra kiváncsi leszek, mennyire lesz mas, "amerikaibb" mint a Broadchurch. Azt is tudom, hogy forgatja a második szériát, de akkor is valahogy csönd van körülötte.
2014. szeptember 19. 07:20 #1994
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

És Skócia marad egybesült. biggrin.gif Éljen, éljen. biggrin.gif

David egyébként ugye aláírta a The Guardian levelét is, mely szerint "NEM"? Csak met a minap David Walliams körül tájékozódtam, mi történt vele mostanság és olvastam, hogy ő is aláírta.

Én már nagyon, de nagyon várom a WWDOOH-t, illetve nem tudom, de nincs meg nektek valahogyan, valahonnét ("bokor alól") a Richárd? Csak mert nekem még nem volt hozzá szerencsém. mellow.gif
2014. szeptember 19. 10:36 #1995
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2014.09.14. 17:43)
Valaki??

Így van. Én már nyitottam 2x is, a következőt majd valamelyikőtök megnyitja. biggrin.gif Annyi, hogy előtte meg kell kérni egy moderátort, hogy ezt a témát zárolja. smileeee.gif
2014. szeptember 19. 14:19 #1996
Luer
Luer
visszatérő vendég
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.09.19. 07:20)
David egyébként ugye aláírta a The Guardian levelét is, mely szerint "NEM"? Csak met a minap David Walliams körül tájékozódtam, mi történt vele mostanság és olvastam, hogy ő is aláírta.
Én már nagyon, de nagyon várom a WWDOOH-t, illetve nem tudom, de nincs meg nektek valahogyan, valahonnét ("bokor alól") a Richárd? Csak mert nekem még nem volt hozzá szerencsém. mellow.gif

A copfos Richardra gondolsz? Azt en sem láttam, de egyáltalán az fent van bármilyen formában is valahol?
A WWDOOH-t mi fogjuk látni? Vagy majd megjelenik DVD-n? Gondolom ide hozzánk nem fog bejönni vagy van esély ra?
2014. szeptember 19. 19:14 #1997
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.09.19. 07:20)

Én is örülök, hogy egyben maradtak. biggrin.gif

WWDOOH az most nagyon várós nekem is. Ben miatt is nemcsak David miatt. Úgy hiányolom a Death in Paradiose-ból, nem is néztem a mostani évadot csak az első részt ahol a saját gyilkosságát oldotta meg.

A Richarddal én még nem találkoztam, ilyenkor sajnálom nagyon, hogy a boxnak vége... sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. szeptember 21. 17:04 #1998
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Elfelejtettem elújságolni, hogy valamelyik reggel mentem az egyetemre és szembe jött velem egy hapsi, olyan 35 lehetett és a tökéletes kereszteződése volt Rupert-nek és Rex Harrison-nak. Nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne bámuljam őt... biggrin.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. október 16. 07:17 #1999
Luer
Luer
visszatérő vendég
Hű, de csendben vagyunk... ohmy.gif
2014. október 27. 20:05 #2000
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Sziasztok!

Most nem voltam egy darabig, de látom észrevettétek, miért. biggrin.gif
Szóval: tényleg láttam Catherine-t és most már verem a fejemet a falba, hogy nem szálltam le és nem mentem oda hozzá. De tényleg inamba szállt a bátorságom. Plusz zavaromban még az a kevés angolom is elszállt volna, az meg ciki, ha az ember a pasiját "lökdösi oda", hogy kérdezze meg, hogy leállna-e velem egy képre. laugh.gif De azért tényleg jó volt végre látni valakit élőben is, akit szeretek. Amúgy tényleg nagyon csinos volt, elegáns, és az a haj... OMG. Tényleg először azt szúrtam ki, ilyen gyönyörű, dús, vörös hajkoronát nem lehet nem kiszúrni. smileeee.gif

Stephent is buszból láttam, de őt nem én szúrtam ki, hanem a párom. Épp kanyarodott a busz be egy zebra előtt, mi ott ültünk a földszinten, ablak mellett, naná, erre ki bámul az arcunkba..? Hát Fry. rohog.gif Várta, hogy átjusson a túloldalra. De ő tényleg face-to-face volt. rohog.gif Amin viszont egy kicsit meglepődtem, hogy meglehetősen slampos volt... think.gif De volt poppyja. biggrin.gif

Ja, ééés: megvásároltam a hmv-ben a Davides/Billie-s különrészt eredeti DVD-n is. 5.99 volt összesen. biggrin.gif Plusz lecsaptam 2.99-ért a Miracle on 34th Street című gyöngyszemre is, magyar felirattal. biggrin.gif És egy(!) fontért beszereztem még a Comic Relief Does Little Britain Live DVD-t is. rohog.gif Az egész nem volt egészen egy 10-es... Jó üzlet volt. biggrin.gif

És feltűnt valami: amikor Davidet anno váltotta Matt, akkor minden Mattie fiú fejével volt tele, Capaldi viszont alig van. mellow.gif Még mindig Mattel nyomatják a DW-s cuccok 98%-át. mellow.gif Egy helyen láttam egy PC-s pólót meg valami kis figurát és ennyi... 110.gif

Továbbá: egyik kedvenc üzletemben árulták Billie autogramját 50 fontért. mellow.gif Volt Capaldi és Carey Mulligan is, mindkettő 45-ért... Georgiáért csak 15-öt kértek. rohog.gif Nem vettem, bár ha nem lett volna ilyen drága, Capaldin elgondolkoztam volna... Volt még Colin Firth és Alan Rickman is, 50-40 fontokért, váhh. Tavaly CF még 20-25-be került... Elkéstem. rohog.gif Viszont vehettem volna 10 fontért pl. Travoltát, Anthony Edwardsot pl. de ezek már dedikálva voltak valami Debbie-nek... Úgy meg nem kell. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Luer, Sunyi
101 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok