Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.22. 09:09)
Hát ez a gatyó valami fertelem.
Lehet, hogy apóspajtás keze van a dologban. Ő van ilyen nagy barátságban a (bulvár)sajtóval, lehet, hogy közölte a vőjével, hogy innentől kezdve tessék nyilatkozni és jó képet vágni, mert különben.. ???!
Amindenit. Hugh Grant aztán szépen kikerekedett és megöregedett.

Barátunk mellette igazi fiatalos szívtipró, pedig aztán Davey is elkerülte már a 4. x-et... (s jelzem, rajta nem is látszik annyira)
Az a gatyó tényleg borzasztó, meg alapból minden gatyója, ami nem farmer. Szörnyű.

Nem is értem, hogy mi a fenéért hord ilyen színű gatyákat.
Nem tudom, de roppant furának találom, hogy kiállt eddig valami mellett, most meg ellene beszél. Ez volt az egyik ok, amiért felnéztem rá, de azt hiszem, hogy a dolog hitelét vesztette. Nehogy már egy 60 éves papuska mondja meg neki, hogy mit csináljon

És David a legnagyobb bűnös, amiért hagyja magát

Nagyon mérges vagyok rá és tegnap csalódtam is benne, akár magától vetemedett erre akár P akarta. Davidről beszélünk, aki workaholic létére 17 évesen elhagyta Glasgowt, úgy ment neki Londonnak, hogy senkit sem ismert. Magától felépít egy karaktert, akár tévében akár audióban, de nem képes megállni a sarkán.

Nem az bánt, hogy megtette, hanem hogy hitelét vesztette a dolog. David erős (idézőjelben) és kiegyensúlyozott embernek tűnt, de a Rex idején megharagudtam rá, mert bevallotta egy interjúban, hogy nem akarta magát 7 évig lekötni és kiabáltak vele Amerikában, ÁM MÉGIS aláírta a szerződést. Mégis miféle ember vagy ok állhatott a háttérben, akitől DT ennyire fél? Mert hogy nem önszántából írta alá, az is biztos. Most meg ez. Ez az ember nem a régi, no.
Hugh nekem soha nem jött be de igen, hízott és idősödött.
DT lengyelországi projektje valószínűleg a BBC 4 II-ik világháborús spy drama sorozata lesz Spies of Warsaw címmel, ha minden igaz de nem 100%-ig megerősített infó. Nagyon nagy projekt lesz, már most keresik a külföldi érdeklődöket a nagy víz másik oldalán és Európában is, pedig még el sem kezdődött a forgatás.