Starity

David Tennant 6

101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. március 19. 14:46 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Kedves Tennantifis-esek! rohog.gif

Parancsba kaptam, hogy nyissak új témát, szóval ennek örömére íme, ezennel megnyitom David Tennant skót színész 6. (!) topikját. Nem semmi, nem semmi... Folytassuk innen a csevegést, s nem kell félni, nem harapunk, minden új jövevényt szeretettel és kíváncsian várunk a topikba. Minden új fertőzöttnek örülünk, mert azért nem is olyan zárt osztály ez, nyitottak vagyunk az újak felé. biggrin.gif

Ezennel megnyitom a hatodik fejezetet! thumbsup.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0walcRmsH1qdnwiro1_500.gif

Wha' wha'?! How much..? Sixth.?
6 felhasználónak tetszik: ophely88, Sunyi, kericske, ria21, Viktória 13, *αηɢєℓ
2012. március 19. 15:51 #2
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.19. 14:46)
Kedves Tennantifis-esek! rohog.gif
Parancsba kaptam, hogy nyissak új témát, szóval ennek örömére íme, ezennel megnyitom David Tennant skót színész 6. (!) topikját. Nem semmi, nem semmi... Folytassuk innen a csevegést, s nem kell félni, nem harapunk, minden új jövevényt szeretettel és kíváncsian várunk a topikba. Minden új fertőzöttnek örülünk, mert azért nem is olyan zárt osztály ez, nyitottak vagyunk az újak felé. biggrin.gif 
Ezennel megnyitom a hatodik fejezetet! thumbsup.gif 
Wha' wha'?! How much..? Sixth.?

Ez igen a hatidik. Jol nyomjuk csajok!! meghajolo.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Viktória 13
2012. március 19. 15:56 #3
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Nem parancs volt Sally, csak megkértelek rá biggrin.gif

Ki forgatott ma Sport Relief trailert? Én nem, az biztos rohog.gif Nem tudom tudjuk-e, de a MAAN jelölve lett Olivier Awardsra, díjátadó ebben a hónapban lesz. Kezdenek sokasodni a DT-s interjúk. A leghamarabbi Szerdán lesz, az azutániakat meg már nem is tudom mert nem lehet észben tartani a schedule-jét _nevet.gif rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow, ria21, Sunyi
2012. március 19. 16:12 #4
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
hullam.gif

http://spectacle.provocateuse.com/images/spectacles/david_tennant_01.jpg

off:
TW! anyámaddelaházat! megnéztem a harmadik évadot is!
jó kezdjük a másodikkal.
- Gwen esküvője. túl szép volt amikor Jack bement hozzá a szobába, ahogy hozzáért már tudtam, hogy az az alakváltó nyavalya az.
- Az esküvő után hiányoltam a Gwen és Jack közti izzást. Jó,én nekik drukkoltam, gondolom az esküvővel lezárták ezt a szálat. na mindegy, akkor is.
- Owen "halála".
- Gray
- harmadik évad. FELÁLDOZZA AZ UNOKÁJÁT???de most komolyan!

Csak borzolja az idegeimet!
2012. március 19. 17:53 #5
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.03.19. 16:12)
hullam.gif
http://spectacle.provocateuse.com/images/spectacles/david_tennant_01.jpg
off:
TW! anyámaddelaházat! megnéztem a harmadik évadot is!
jó kezdjük a másodikkal. 
- Gwen esküvője. túl szép volt amikor Jack bement hozzá a szobába, ahogy hozzáért már tudtam, hogy az az alakváltó nyavalya az. 
- Az esküvő után hiányoltam a Gwen és Jack közti izzást. Jó,én nekik drukkoltam, gondolom az esküvővel lezárták ezt a szálat. na mindegy, akkor is.
- Owen "halála".
- Gray
- harmadik évad. FELÁLDOZZA AZ UNOKÁJÁT???de most komolyan!

Csak borzolja az idegeimet!

Akkor készen állsz a negyedikre? rohog.gif

Brendan Block gifspam tumblr oldalon, anyám ohmy.gif blink.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_m14vznXxYz1qcjk35.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m10ntjzP5y1r2uxflo1_500.gif

No babe, nem gondolok rád biggrin.gif , nem gondoltam rád .. az utolsó 10 percben rofl.gif

Ezt a képet láttuk már? rolleyes.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_m0zlof5lau1qd9l0q.jpg
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, ria21
2012. március 19. 19:03 #6
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (ophely88 @ 2012.03.19. 17:53)
Akkor készen állsz a negyedikre?  rohog.gif

Persze! biggrin.gif

Azt nem értem, hogy amikor elküldtem az előző hsz-t, a kép rendesen megjelent, most meg csak a link jelenik meg mad.gif sad.gif think.gif
2012. március 19. 19:27 #7
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2012.03.19. 19:03)
Persze! biggrin.gif 
Azt nem értem, hogy amikor elküldtem az előző hsz-t, a kép rendesen megjelent, most meg csak a link jelenik meg  mad.gif  sad.gif think.gif

Van olyan, hogy az előnézeti kép jó de ha ráböksz az elküldésre, utána nem jelenít meg csak linket mellow.gif
2012. március 20. 18:59 #8
ria21
ria21
visszatérő vendég

StátuszAnyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!
Hozzászólás: 128
Csatolások: 37
Azonosító: 110305
Ma délután készítettem egy DT-s videót:)ez a 2.videó amit készítettem szóval nem lett kiváló:)gondoltam azért megmutatom nektek blush.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 21. 07:59 #9
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (ria21 @ 2012.03.20. 18:59)
Ma délután készítettem egy DT-s videót:)ez a 2.videó amit készítettem szóval nem lett kiváló:)gondoltam azért megmutatom nektek blush.gif

Ez nagyon jó thumbsup.gif Remek videókat tudsz szerkeszteni. Mivel készítetted?
2012. március 21. 12:47 #10
ria21
ria21
visszatérő vendég

Idézet (ophely88 @ 2012.03.21. 07:59)
Ez nagyon jó  thumbsup.gif Remek videókat tudsz szerkeszteni. Mivel készítetted?

köszönöm blush.gif a Windows Movie Maker programmal készítettem:)Most ismerkedem evvel a programmal:)Tervezem,hogy készítek majd még egy DT-s videót:D
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 21. 12:55 #11
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (ria21 @ 2012.03.21. 12:47)
köszönöm blush.gif a Windows Movie Maker programmal készítettem:)Most ismerkedem evvel a programmal:)Tervezem,hogy készítek majd még egy DT-s videót:D

Azt ismerem. Mikor még énis Windowst használtam, azzal szerkesztettem videókat. biggrin.gif

Davidet tegnap meginterjúvolta egy ír csatorna, RTÉ One. Ott helyben lehetett kérdéseket feltenni és remélem, hogy az én kérdésemet is feltették *-* Ha nem, valakinek az anyja sokat fug csukladozni rolleyes.gif
2012. március 21. 13:37 #12
ophely88
ophely88
time lady

Gyerekek ohmy.gif DT ma megkezdte a Pirates promótálását és elment 2 rádióhoz. A magánéletéről beszélt. ohmy.gif Nyilvánosan. Ilyet SOHA DE SOHA nem csinált még. Tavaly adoptálta Tyt és Olive majdnem 1 éves már, sőt, az esküvőjéről is beszélt. Ez az ember már nem a régi. ohmy.gif

ETA: Nemsokára megy Lengyelországba forgatni egy filmet. Lengyelország? Mamma mia. blink.gif

És valaki kigúnyolta a barack színű nadrágját és nem örült neki.

A Dö Szán pedig lelőtte a poént reggel, hogy délelőtt kit jelenetettek be a Doki új útitársának. Ladies and gentleman.
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUwODM0NDg1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTcwMTk2Mw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

Jenna-Louise Coleman, 86-os színésznő, az Emmeralde illetve a Titanic szereplője, akiről Moffat nagyon de nagyon pozitívan nyilatkozott.

We saw a lot of brilliant actresses. But Jenna was the only person going faster than Matt - he had to keep up!"

"It always seems impossible when you start casting these parts, but when we saw Matt and Jenna together, we knew we had our girl. She's funny and clever and exactly mad enough to step on board the TARDIS.

"It's not often the Doctor meets someone who can talk even faster than he does, but it's about to happen. Jenna is going to lead him his merriest dance yet. And that's all you're getting for now. Who she's playing, how the Doctor meets her, and even where he finds her, are all part of one of the biggest mysteries the Time Lord ever encounters. Even by the Doctor's standards, this isn't your usual boy meets girl."
2012. március 21. 14:29 #13
Eszti987
Eszti987
új tag

StátuszŐrültek: a legboldogabb emberek a Földön :D ♥
Hozzászólás: 1
Azonosító: 171688
Sziasztok biggrin.gif Nem tudtok olyan oldalt, ahol meg tudom nézni a Ki vagy doki? negyedik évadát? Mert most minden megavideot meg hasonlót betiltottak és töröltek. unsure.gif Ha valaki tud ilyen oldalt, ahol nem kell regizni és fizetni, légyszi segítsetek...!! blush.gif meghajolo.gif Köszönöm előre is smileeee.gif
2012. március 21. 16:15 #14
ria21
ria21
visszatérő vendég

Idézet (Eszti987 @ 2012.03.21. 14:29)
Sziasztok  biggrin.gif  Nem tudtok olyan oldalt, ahol meg tudom nézni a Ki vagy doki? negyedik évadát? Mert most minden megavideot meg hasonlót betiltottak és töröltek. unsure.gif  Ha valaki tud ilyen oldalt, ahol nem kell regizni és fizetni, légyszi segítsetek...!! blush.gif  meghajolo.gif Köszönöm előre is  smileeee.gif

itt megtalálod az összes eddigi részeket,én is itt szoktam nézni:)
http://online-sorozatok.hu/tag.php?t=ki-vagy-doki
2012. március 21. 16:18 #15
ria21
ria21
visszatérő vendég

Idézet (ophely88 @ 2012.03.21. 13:37)
Gyerekek  ohmy.gif DT ma megkezdte a Pirates promótálását és elment 2 rádióhoz. A magánéletéről beszélt.  ohmy.gif Nyilvánosan. Ilyet SOHA DE SOHA nem csinált még. Tavaly adoptálta Tyt és Olive majdnem 1 éves már, sőt, az esküvőjéről is beszélt. Ez az ember már nem a régi. ohmy.gif 
ETA: Nemsokára megy Lengyelországba forgatni egy filmet. Lengyelország? Mamma mia.  blink.gif 
És valaki kigúnyolta a barack színű nadrágját és nem örült neki. 
A Dö Szán pedig lelőtte a poént reggel, hogy délelőtt kit jelenetettek be a Doki új útitársának. Ladies and gentleman. 
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUwODM0NDg1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTcwMTk2Mw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg
Jenna-Louise Coleman, 86-os színésznő, az Emmeralde illetve a Titanic szereplője, akiről Moffat nagyon de nagyon pozitívan nyilatkozott.
We saw a lot of brilliant actresses. But Jenna was the only person going faster than Matt - he had to keep up!"
"It always seems impossible when you start casting these parts, but when we saw Matt and Jenna together, we knew we had our girl. She's funny and clever and exactly mad enough to step on board the TARDIS.
"It's not often the Doctor meets someone who can talk even faster than he does, but it's about to happen. Jenna is going to lead him his merriest dance yet. And that's all you're getting for now. Who she's playing, how the Doctor meets her, and even where he finds her, are all part of one of the biggest mysteries the Time Lord ever encounters. Even by the Doctor's standards, this isn't your usual boy meets girl."

a magánéletéről beszélt? ohmy.gif ez érdekes.kíváncsi vagyok milyen útitárs lesz Jenna-Louise Coleman. smileeee.gif
2012. március 21. 18:51 #16
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (ria21 @ 2012.03.21. 16:18)
a magánéletéről beszélt? ohmy.gif ez érdekes.kíváncsi vagyok milyen útitárs  lesz Jenna-Louise Coleman. smileeee.gif

Igen, pedig soha nem szokott. Nekem roppant gyanús, mit ne mondjak. Egy férfi, aki kiállt emellett, amiben hitt, most pedig egy rakat újságíró és lesifotós előtt mondta el ... rolleyes.gif dry.gif Ez az ember sem a régi már dry.gif
2012. március 22. 08:26 #17
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.03.21. 18:51)
Igen, pedig soha nem szokott. Nekem roppant gyanús, mit ne mondjak. Egy férfi, aki kiállt emellett, amiben hitt, most pedig egy rakat újságíró és lesifotós előtt mondta el ... rolleyes.gif  dry.gif Ez az ember sem a régi már  dry.gif

Ki tudja, lehet, hogy rájött, hogy így jobban kijön, mintha titkolózna és úgy nyomoznának utána, meg kitalálnának mindenféle kis és nagy kacsát... unsure.gif
2012. március 22. 09:04 #18
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.22. 08:26)
Ki tudja, lehet, hogy rájött, hogy így jobban kijön, mintha titkolózna és úgy nyomoznának utána, meg kitalálnának mindenféle kis és nagy kacsát... unsure.gif

Akkor sem hiszem, hogy jobb lett a helyzet. Este láttam a bejelentéskor készült videót és legalább 10 lesifotós volt ott, fent, a COC műsor adásának szobájában. Ráadásul rögtön ezzel nyitottak. Mosolyogva pózolt a Daily Failnek, The Sun-nak meg a többi újságnak. 110.gif 110.gif 110.gif
Oh MAN! Én ezt nem értem. Egyértelműen megrendezett volt a dolog, valamiért. De miért? 110.gif Eddig titokban tudta tartani, akkor ezután nem tudta volna? Valaki rákérdez, annyit mond, hogy NO COMMENT és kész. Mindegy, tegnap úgyis mindenki a ruhájával volt elfoglalva rohog.gif

http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Radio/DTonCOC_210312.jpg

Sorra jelentek meg a cikkek, hogy nem tud rendesen felöltözni. Most jöttek rá? 110.gif Majd egyszer eljutunk oda hogy lassacskán Gagához hasonlítják omg.gif

Pirates premier:

http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Pirates%20Band%20of%20Misfits/PiratesPremiere.jpg

David mindig annyira imádta Hught és az volt minden álma, hogy Hugh a kezei között tartsa, flörtölhessen vele és megcsókolja. Pft, David. Tegnap nem jött össze. Olvastam, hogy stírölte Hught de az meg csak poénból nézett vissza rá 'úgy', utána meg mindketten röhögtek. laugh.gif Istenem. Elvan a gyerek, ha játszik rohog.gif

http://i638.photobucket.com/albums/uu108/kandywho/Pirates%20Band%20of%20Misfits/PiratesPremiere4.jpg

Nekem mindegy, mert én jót röhögök rajta, de már mindkettő apa. Nem tudnák visszafogni magukat néha, akár direkt, szórakoztatás akár magáncélból csinálják? Persze joga van azzal flörtölni akivel akar, de kérem szépen .. Hugh Grant? 110.gif
Talán nem vagyok elég nagy, hogy engem észrevegyen David, inkább velem, mint vele _nevet.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske, Sunyi, *αηɢєℓ
2012. március 22. 09:09 #19
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hát ez a gatyó valami fertelem. ohmy.gif 110.gif omg.gif

Lehet, hogy apóspajtás keze van a dologban. Ő van ilyen nagy barátságban a (bulvár)sajtóval, lehet, hogy közölte a vőjével, hogy innentől kezdve tessék nyilatkozni és jó képet vágni, mert különben.. ???! unsure.gif

Amindenit. Hugh Grant aztán szépen kikerekedett és megöregedett. ohmy.gif Barátunk mellette igazi fiatalos szívtipró, pedig aztán Davey is elkerülte már a 4. x-et... (s jelzem, rajta nem is látszik annyira)
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2012. március 22. 09:45 #20
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.03.22. 09:09)
Hát ez a gatyó valami fertelem. ohmy.gif 110.gif omg.gif
Lehet, hogy apóspajtás keze van a dologban. Ő van ilyen nagy barátságban a (bulvár)sajtóval, lehet, hogy közölte a vőjével, hogy innentől kezdve tessék nyilatkozni és jó képet vágni, mert különben.. ???! unsure.gif
Amindenit. Hugh Grant aztán szépen kikerekedett és megöregedett. ohmy.gif Barátunk mellette igazi fiatalos szívtipró, pedig aztán Davey is elkerülte már a 4. x-et... (s jelzem, rajta nem is látszik annyira)

Az a gatyó tényleg borzasztó, meg alapból minden gatyója, ami nem farmer. Szörnyű. fear.gif Nem is értem, hogy mi a fenéért hord ilyen színű gatyákat. ohmy.gif blink.gif

Nem tudom, de roppant furának találom, hogy kiállt eddig valami mellett, most meg ellene beszél. Ez volt az egyik ok, amiért felnéztem rá, de azt hiszem, hogy a dolog hitelét vesztette. Nehogy már egy 60 éves papuska mondja meg neki, hogy mit csináljon reklamalo.gif És David a legnagyobb bűnös, amiért hagyja magát mad.gif Nagyon mérges vagyok rá és tegnap csalódtam is benne, akár magától vetemedett erre akár P akarta. Davidről beszélünk, aki workaholic létére 17 évesen elhagyta Glasgowt, úgy ment neki Londonnak, hogy senkit sem ismert. Magától felépít egy karaktert, akár tévében akár audióban, de nem képes megállni a sarkán. 110.gif Nem az bánt, hogy megtette, hanem hogy hitelét vesztette a dolog. David erős (idézőjelben) és kiegyensúlyozott embernek tűnt, de a Rex idején megharagudtam rá, mert bevallotta egy interjúban, hogy nem akarta magát 7 évig lekötni és kiabáltak vele Amerikában, ÁM MÉGIS aláírta a szerződést. Mégis miféle ember vagy ok állhatott a háttérben, akitől DT ennyire fél? Mert hogy nem önszántából írta alá, az is biztos. Most meg ez. Ez az ember nem a régi, no.

Hugh nekem soha nem jött be de igen, hízott és idősödött.

DT lengyelországi projektje valószínűleg a BBC 4 II-ik világháborús spy drama sorozata lesz Spies of Warsaw címmel, ha minden igaz de nem 100%-ig megerősített infó. Nagyon nagy projekt lesz, már most keresik a külföldi érdeklődöket a nagy víz másik oldalán és Európában is, pedig még el sem kezdődött a forgatás. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok