A színésznő magyar motívumokkal rendelkező ruhát öltött magára, amikor férjével elhagyta a Los Angeles-i repülőteret.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kalocsai mintás ruhában pompázott Nicole Kidman
2012. március 18. 13:01
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Én nem venném fel...
2012. március 18. 13:04
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Látjátok, ez itt a probléma. Mi, magyarok nem akarjuk felvenni a kalocsai hímzésű ruhákat (pedig a MIÉNK), az amerikaiak pedig simán felveszik, sőt a divatbemutatókra rendelik meg őket! Mi aztán "büszkék" vagyunk a magyarságunkra, ugye?
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. március 18. 13:10
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.03.18. 13:04)
Úgy néz ki, mint öreganyám. Nem azért, de ugyanilyen falvédője van anyámnak, csak sárgában. Azért valamelyest elismerés.
Én is ezt akartam írni.
2012. március 18. 13:30
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
jaj! Olyan aranyosak azok a dolgok amiket a nagymamák csináltak ilyen mintával és még mindig megvannak, ahogy itt írtátok! És szerintem nem számít, hogy öregasszonyos, vagy sem, ez a minta a "miénk" és nem kéne lefújjolni, mert a világon nagyon eredeti. Hát ez az én véleményem
2012. március 18. 13:34
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
milyen cuki,ez ilyen nagymamás.
2012. március 18. 13:37
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Ilyen mintákat velünk is varrattak általános suliban technika órán.
Egyébként én kétlem, hogy amikor felvette, tisztában volt vele, hogy ez magyar és kalocsai...
Egyébként én kétlem, hogy amikor felvette, tisztában volt vele, hogy ez magyar és kalocsai...
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.