Miley Cyrus féltékeny Jennifer Lawrence-re
2012. március 18. 12:27
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
pont most olvastam egy oldalon hogy ez nem igaz..Miley jóban van Jennifer-el..meg amúgy is Jennifernek is van pasija..szóval szerintem ez hülyeség..
2012. március 18. 12:30
adriienn96 erről én is olvastam, meg különben is Jennek is van barátja, és kétlem, hogy szakítanának. Legalábbis remélem
2012. március 18. 12:31
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Megmondom őszintén, Miley-nak van oka arra, hogy veszélyben érezze a karrierjét, hiszen Jen gyönyörű és tehetséges, ez nem is kérdés. Viszont attól nem kéne félnie, hogy Liam lecseréli, elvégre egy kapcsolat bizalomra épül, és ha nincs bizalom, akkor nincs is miről beszélni. Az olvasottak alapján pedig (már ha igaz) Miley nem igen bízik meg Liam-ban..
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. március 18. 12:38
Idézet (adriienn96 @ 2012.03.18. 12:27)
pont most olvastam egy oldalon hogy ez nem igaz..Miley jóban van Jennifer-el..meg amúgy is Jennifernek is van pasija..szóval szerintem ez hülyeség..
Ugyanúgy lehet igaz, mint hülyeség. A bulvárban mindenki nyilatkozik ilyen vagy olyan előjellel, a "hivatalos cáfolatok" sokszor pont akkora hazugságok, mint a pletykaoldalakon kiadott hírek. Én is remélem, hogy nem igaz, mert Jen és Nicolas, meg Miley és Liam is helyesek együtt, és kár lenne értük. De az, hogy mi az igazság, azt csak ők tudhatják, és nem fog egyhamar kiderülni.
2012. március 18. 13:23
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
ezért nem kell színésszel járni
2012. március 18. 13:30
Miley egy csodálatos lány, régebb óta van karrierje, mint Jennifernek, így nem kell félnie. Ez a Hunger Games láz is lecsillapodik majd, és akkor újra jön valami más. Liam pedig túlságosan szereti Miley-t ahhoz, hogy ott hagyja őt. És ott van még Josh is, lehet hogy Jennifer vele fog kapcsolatba kerülni. Bár ez is kétséges, tekintve, hogy Jennifer Nicholassal alkot egy párt. Sem Liam, sem Jennifer nem kockáztatná a kapcsolatát. Szerintem ez csak pletyka, nem konkrét hír.
2012. március 18. 14:02
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Mileynak nem kell félnie...!
Jennifer egy jellegtelen ember Miley mellett.
Liam meg bolond lenne,ha ott hagyná Mileyt.Túlságosan szereti ahhoz.Miley sokkal jobb,és sokkal régebbóta van a szakmában mint Jennifer.Nincs miért aggódnia.Nemhogy lekörözni,de megközelíteni sem tudja Mileyt.
Ahogy mondták az előttem szólók,ez a Hunger Games láz is lecsillapodik majd.Bárki bármit mondd..Miley 1000szer jobb,mint Jennifer.
Nem kell aggodalmaskodnia,Jennifer egy senki mellette.Észre sem venném az utcán Jennifert.Annyira közömbös.Olyan mint bárki más.
Nincs ok a féltékenykedésre,Miley ezerszer jobb mindenben. <3
Jennifer egy jellegtelen ember Miley mellett.
Liam meg bolond lenne,ha ott hagyná Mileyt.Túlságosan szereti ahhoz.Miley sokkal jobb,és sokkal régebbóta van a szakmában mint Jennifer.Nincs miért aggódnia.Nemhogy lekörözni,de megközelíteni sem tudja Mileyt.
Ahogy mondták az előttem szólók,ez a Hunger Games láz is lecsillapodik majd.Bárki bármit mondd..Miley 1000szer jobb,mint Jennifer.
Nem kell aggodalmaskodnia,Jennifer egy senki mellette.Észre sem venném az utcán Jennifert.Annyira közömbös.Olyan mint bárki más.
Nincs ok a féltékenykedésre,Miley ezerszer jobb mindenben. <3
2012. március 18. 14:03
Ha Liam igazán szereti, akkor nem hagyja el. De egy "aggódó ismerősnek" nem tudok hinni. De Jennifer is tehetséges, lehet, rá esélye, hogy olyan sikeres, elismert lehessen, mint Miley.
2012. március 18. 14:38
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Miley helyében én is rettegnék...
Jennifer sokkal tehetségesebb,valamint nem egy Disney hullócsillag...mellesleg gyönyörű lány is,bár még csak néhány vendégszerepben láttam,de az biztos ,hogy színészileg több tehetség szorult belé mint Mileybe...bár a pasiját nem tudom miért félti...a helyében én a karrierje miatt agódnék...
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. március 18. 14:41
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Miley-nak nem kéne féltékenynek lennie,hisz százszor szebb meg karakteresebb arca van mint Jennifer Lawrence-nek...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.