Március 21-én érkezik Katy Perry új klipje
2012. március 18. 19:45
|
|
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline
|
2012. március 19. 10:04
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Cannibal3: Én amikor megnéztem, viccen kívül tényleg Alejandro beütése van, mármint nem a klipnek hanem a hangnak, ahogy mennek a 'férfiak vagy nők'.
selena_taylor_fan: Most miért kell leszólni valakit azért mert szereti Gaga-t, ennyi erővel leszólom rihanna fanokat meg köti fanokat.
selena_taylor_fan: Most miért kell leszólni valakit azért mert szereti Gaga-t, ennyi erővel leszólom rihanna fanokat meg köti fanokat.
2012. március 19. 14:16
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (divaft @ 2012.03.19. 10:04)
Nem szólom le,mint írtam én is szeretem a zenéjét,de tényleg túlzás már,amit egyesek csinálnak.Katy és Rihanna rajongói legalább nem csináltak úgy (1-2 kivételt leszámítva),mintha ők lennének a világ közepe,és ha kijön (vagy most Katy esetében még ki se jött) egy új klip nem szólogatnak be,hogy "ez Katy/Rihanna koppintás"
Akinek nem inge,ne vegye magára.
2012. március 19. 17:15
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
várom már a klipet
csak az a baj, hogy ugyanaz ez a szám ,mint a The one that got away: egy tök jó mondanivalóval rendelkező dalt elront a vidám, tuctuc zene. hmm, mindegy a klip hátha illeni fog a szöveghez...
amúgy hogy jön ide már megint Gaga? én imádom mindkettejüket, de én nem látok semmi hasonlóságot
bírom, még ki se jött a klip, de már koppintás az egész, mi?
amúgy hogy jön ide már megint Gaga? én imádom mindkettejüket, de én nem látok semmi hasonlóságot
2012. március 21. 15:20
Nem sokat tudtam meg a trailer-ből, de a klip témája tetszik. Ha olyan lesz, mint a The one that got away-é, akkor nagyon csípni fogom.
2012. március 23. 18:11
|
|
kriszsellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 170398 offline
|
♪ɱár kιvácsi vagyσk♫
2012. április 01. 12:07
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Már nagyon várom.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: