A One Direction visszautasította a Nickelodeont
2012. március 22. 17:42
óóóóóóó..... ne már!szívesen néztem volna a srácokat egész nap
2012. március 22. 17:47
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez a hír számomra egy abszolút jóhír.
Imádom ezeket a srácokat. És most... szárnyal a kicsi szívem.
*ittmaradnak, nem mennek amerikába!!! *
2012. március 22. 18:06
Halleluja!!;) mondjuk jó lett volna egykis műsor nekik, de maradjanak csak Európába!!
2012. március 22. 18:49
|
|
Fannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 272 Csatolások: 17 Azonosító: 135383 offline
|
most miért nem!! Hát kapják be!! Remélem jól megbánják. De akkor miért csinálták azt az egy részt az ICarly-ba??
Nem azért, de szerintem sikeresebbek lehettek volna. Nézzük csak a BTR-t!
Nem azért, de szerintem sikeresebbek lehettek volna. Nézzük csak a BTR-t!
2012. március 22. 19:16
igazuk van...lehet, hogy jók lennének színésznek...választaniuk kel!!! és a zene!!!
nagyon jó, hogy ezt választották 
én attól még, hogy ezt nem fogadták el, nagyon jól megmagyarázva, nem fogok őket utálni..!!!!! :wup:
én attól még, hogy ezt nem fogadták el, nagyon jól megmagyarázva, nem fogok őket utálni..!!!!! :wup:
2012. március 23. 13:41
|
|
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline
|
Fanni...nincs igazad már bocs
nem lettek volna sikeresebbek, vagyis valamivel lehet, de inkább tucatsztároknak néznék őket, Amerika meg elnyelné őket, így nagyobb a hírnevük, hogy nem Amerikában élnek.
Örülök nagyon h visszautasították, tudtam, h jól döntenek majd!
nem lettek volna sikeresebbek, vagyis valamivel lehet, de inkább tucatsztároknak néznék őket, Amerika meg elnyelné őket, így nagyobb a hírnevük, hogy nem Amerikában élnek.
2012. március 23. 14:57
Ez komolyan mondom nekem most a legnagyobb boldogság.Az amerikaiknak nincs elég tehetséges sztárjuk,és Angliától akarták elvenni őket.A One Direction-ből is lehet nagypofájú sztárokat faragtak volna.
Tudta a Nickelodeon,hogy abszolút tehetséges ez az 5 fiú.Épp ezért volt annyi eszük,hogy felajánlanak nekik ilyet.
De a fiúknak volt eszük.
Szívesen nézném őket naphosszatt a tv-ben,de azért Anglia mégis kisebb távolság,mint Amerika.
(Az is igaz,hogy nincs Nick-em)
Köszönöm srácok,hogy itt maradtok.
Tudta a Nickelodeon,hogy abszolút tehetséges ez az 5 fiú.Épp ezért volt annyi eszük,hogy felajánlanak nekik ilyet.
De a fiúknak volt eszük.
Szívesen nézném őket naphosszatt a tv-ben,de azért Anglia mégis kisebb távolság,mint Amerika.
(Az is igaz,hogy nincs Nick-em)
Köszönöm srácok,hogy itt maradtok.
2012. március 23. 19:46
|
|
SziSzi és ViVi Chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 169870 offline
|
De de...de de...de..a filmben is tudnának zenélni...és nagyobb népszerűséget is kapnának...áhh...majd megbánják....:||
Forrás: http://starity.hu/magazin/25704-a-one-direction-visszautasitotta-a-nickelodeont/#ixzz1pxx6W3wX
Forrás: http://starity.hu/magazin/25704-a-one-direction-visszautasitotta-a-nickelodeont/#ixzz1pxx6W3wX
2012. március 24. 14:57
|
sourirelovelyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 170861 offline
|
SziSzi és ViVi Chan-már bocsi,de szerintem nincs igazad.A Nick ugyanúgy 'elconversesítette' volna az 1D-t,mint pl a Disney a Jonas-t.a kis 10évesek 1D-s táskákkal mászkáltak volna,vagy mi? és ennél nagyobb népszerűséget nem igen kapnának..hisz így is történelmet írtak.(:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: