Sírva küldte haza Falusi Mariann a kiesőt
2012. március 18. 11:13
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Jól döntött Falusi Mariann, annak a Nórának nem volt annyira jó hangja... :S
2012. március 18. 12:17
Jól döntött Mariann! Réti Nóra még nem volt annyira kész erre....
2012. március 18. 14:02
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (lady_girl @ 2012.03.18. 08:55)
Szerintem is nagyon túlétrékelt Gigi.Ugyanaz van vele,mint Muri Enikővel volt: "Ő a legjobb,neki kell megnyernie,én már most odaadnám neki a fődíjat,stb.".Pedig vannak nála jobbak is.Elismerem,hogy jó hangja van a csajnak,de nagyon túlsztárolt.De Gigi legalább szimpatikus és nem olyan beképzelt,mint Enikő volt.
Így van
1 felhasználónak tetszik:
lady_girl
2012. március 18. 15:08
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
nemnézem.. gagyi.. x faktor sokkal jobb...
2012. március 18. 16:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem néztem de talán nem is fogom...!! nem értem,hogy minek kell annyira sajnálgatni.... kiesett aztán kész..!!
2012. március 18. 18:07
De mi az Édes Jó Istenért szóltok hozzá, ha nem nézitek?! : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) értelem. >< Nem kell minden századik témába beleírni, mert szerintem pont nem kíváncsi rá senki, hogy nézed -e, meg hogy szerinted melyik a jobb.
Ha meg kíváncsi, akkor annak van egy szép, édes, kedves kis téma, ahova szépen belepötyögöd, hogy mit gondolsz. 
Egyébként szerintem jól döntött, bár sajnáltam a kiscsajt, de tényleg nem sok tehetsége van.
Egyébként szerintem jól döntött, bár sajnáltam a kiscsajt, de tényleg nem sok tehetsége van.
2012. március 18. 18:17
Uh, szegény Mariann. Mondjuk nekem nem volt szimapitukus ez a kiscsaj, a Katy Perry számot pedig borzalmasan énekelte..
2012. március 18. 18:36
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
jéé,ennyire sajnálta??
2012. március 18. 19:58
Hát igen elég gyenge volt... De mondjuk ez az egész mezőny most nagyon kaki..
Egyedül Bozontot bírom ő olyan kis bolondos és a hangja is jó!
Neki drukkolok!
Egyedül Bozontot bírom ő olyan kis bolondos és a hangja is jó!
2012. március 19. 08:34
Tényleg ő volt a leggyengébb gondoltam hogy elsőnek fog kiesni bár egyáltalán bejutni sem szabadott volna neki.A másik sem volt valami nagy dolog azzal a Ne-Yo számmal sőt szinte semmi hangja nem volt.Bár most elvileg volt valami a torkával (jó kifogás) úgyhogy majd meglátjuk milyen lesz később.Gigi tényleg túl van sztárolva már most,de tény hogy ő a legügyesebb és neki van a legjobb hangja.Szerintem attól még hogy fiatalabb ennél a csajnál jobban meg van érve egy ilyen versenyre.Nem ő tehet róla hogy ennyire ajnározzák már most és legalább szerény.Amikor a többi versenyző mutogatja a Klaudia mögött hogy "sazvazzatok légyszi légyszi légyszi " az annyira idegesít hogy felrúgnám őket Gigi legalább nem csinálja ezt.(kop-kop)
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. március 19. 14:00
Jobb is,hogy kihullott! Bár még van néhány akit nem kellett volna továbbengedni!
2012. március 19. 16:07
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Az egész mezőny nem nagy durranás, az a No Thanx vagy melyik tingli-tangli csapat énekese, érdekes jelenség, aszondja ő rocker, de még 1x sem énekelt semmi rockot, vagy metált. Lehet tényleg valami pop bandából jött.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.