Falusi Mariann könnyeit törölgetve hozta meg a döntést: Réti Nóra az első, aki távozik a Megasztárból. Szűcs Ádám így új lehetőséget kapott, hogy bizonyítson.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sírva küldte haza Falusi Mariann a kiesőt
2012. március 17. 19:11
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Még mindig nincs senki,akit tényleg a kedvencemnek mondhatnék,de vannak,akik jók.
Akik jók voltak:Szakos Andi,Kullai Timi,Adri,Farkas Jenser Balázs és Gigi (bár azt továbbra is fent tartom,hogy nam annyira jó,mint amennyire elvannak ájulva tőle)
Aki nem tetszett:Réti Nóra,úgyhogy nem bánom,hogy kiesett
A többi elmegy katagória.
Akik jók voltak:Szakos Andi,Kullai Timi,Adri,Farkas Jenser Balázs és Gigi (bár azt továbbra is fent tartom,hogy nam annyira jó,mint amennyire elvannak ájulva tőle)
Aki nem tetszett:Réti Nóra,úgyhogy nem bánom,hogy kiesett
A többi elmegy katagória.
2012. március 17. 19:13
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Igazából senki sem teljesített olyan 'hű de jól. Mindegyik versenyző hangját erőtlennek éreztem,ezért ez visszavett a színvonalból. De amikor meghallottam a Green Day számot,egyből felnéztem és csak némán figyeltem Talán Attilát.Őszintén szólva,tetszett. Hajrá Ati!
2012. március 17. 19:35
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Én azért sajnálom kicsit.
Nekem azért Nóri jobban bejött, mint Ádám, de ízlések és pofonok..
Szerintem egyébként a mostani Megasztárban alig van 1-2 aki tényleg jó és megállja a helyét.
Nekem azért Nóri jobban bejött, mint Ádám, de ízlések és pofonok..
Szerintem egyébként a mostani Megasztárban alig van 1-2 aki tényleg jó és megállja a helyét.
2012. március 17. 19:36
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Gigi volt a legjobb
elképesztő milyen hangja van. nem is kell rajta sztem már fejleszteni, simán fölér a rendes hivatásos énekesnőkhöz o.O
azok a fejhangok.... gyönyörűek voltak
elképesztő milyen hangja van. nem is kell rajta sztem már fejleszteni, simán fölér a rendes hivatásos énekesnőkhöz o.O
azok a fejhangok.... gyönyörűek voltak
2012. március 17. 19:40
hát igen, gigi tarolt, de mondjuk tényleg nóra volt a legrosszabb..:/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: