Megújult formában tér ma vissza a Csillag Születik
2012. március 17. 22:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szeretem az ilyen válogatókat, sokat lehet röhögni rajtuk.
2012. március 17. 22:25
Ez a mai Csillag születik szánalmas volt. Már a legutóbbit sem néztem, de most, az új zsűritagoknak adtam egy esélyt - amit sikeresen el is játszottak. Azt hittem, legalább a Hajóst nem lehet majd megvenni, és mégis. Beállt az rtl bábjai közé... A két puhos kiskölyök meg egyszerűen ÚRISTEN. Agyonsztárolták, hogy milyen istenkirály volt, szívhez szóló, stb. Szerintem meg egyáltalán nem volt nagy szám, az énekes srác még hamis is volt, miért kellett így elájulni tőle? Kíváncsi vagyok, Lia mennyi ideig gyakorolta a műsírást, mert a krokodilkönnyei megérnek egy misét. Na igen, színésznő a javából! =)
Az első kiskölyök meg a másik... Legutóbb hatalmasat táncolt, akkor ledöbbentem, hogy nem juttatták tovább. Most viszont azon döbbentem le, hogy tovább juttatták. Hamis volt és gyerekhangú. Miért kellett?
Egyedül az idősebb úr volt az, akit figyelmesen hallgattam, egyetlen közbevágott kritika nélkül. Igényes volt, a Puzsér mégis határozott nem-et mondott. Igaz, közel sem populáris, DE kétségtelenül a legjobb előadás volt a mai válogatón.
Tavaly a megasztár volt tele színvonalon aluli "tehetségekkel" (tisztelet a kivételnek), most ez. Vajon minden évben kötelező?
Az első kiskölyök meg a másik... Legutóbb hatalmasat táncolt, akkor ledöbbentem, hogy nem juttatták tovább. Most viszont azon döbbentem le, hogy tovább juttatták. Hamis volt és gyerekhangú. Miért kellett?
Egyedül az idősebb úr volt az, akit figyelmesen hallgattam, egyetlen közbevágott kritika nélkül. Igényes volt, a Puzsér mégis határozott nem-et mondott. Igaz, közel sem populáris, DE kétségtelenül a legjobb előadás volt a mai válogatón.
Tavaly a megasztár volt tele színvonalon aluli "tehetségekkel" (tisztelet a kivételnek), most ez. Vajon minden évben kötelező?
2012. március 17. 23:34
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Megnéztem,hogy ne mondják,hogy úgy ítélem meg,hogy bele se néztem.Egyszerűen kritikán aluli az egész.Ilyen s..r zsűrit pedig még egyetlen tehetségkutatóban sem láttam.Akik az X-faktorban Malek Miklóst szidják (a néha kicsit kemény) kritikái miatt,azok nézzék meg a Puzsért,hozzá képest Malek vajszívű,de még Fáy is jobb nála.Malek és Fáy legalább elismerik a tehetségeket,a Puzsérnek senki sem tetszik, szinte mindenkire rámondja,hogy nem,de halvány lila fogalma sincs semmiről csak a szája jár.A végén az a fiú + a zongorista nagyon jók voltak,erre nemet mondott tá,bezzeg arra a rapperre,aki nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt meg igent mondott.Ez még Tabáni Istvánra is nemet mondott volna (nem szeretem,de a tehetsége vitathatatlan).Jó,tavaly az X-faktorban is voltak páran,akikre a többiek igent mondtak,Malek meg nemet,de azok tényleg nem voltak nagy valamik,viszont az igazi tehetségekre habozás nélkül igent mondott.Jövőhéten lesz benne Szirota Dzsennifer,hát neki is sok esze van,mint nem mondjak,erre pazarolni a tehetségét,inkább ment volna a Megasztárba,vagy próbálta volna meg újra az X-faktort.Minden egybevetve még annál is rosszabb,mint amire számítottam.Ehhez képest a Megasztár színvonalas tehetségkutató.
1 felhasználónak tetszik:
lady_girl
2012. március 18. 09:01
|
|
Chloe_Dawniixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 171378 offline
|
Róbert vagy ki az annyira idegesítő -.-
De az a Plazma srác az a rappes gyerek asszem Plazma volt hát azon besírtam
rajongója leszek az tuti xd
De az a Plazma srác az a rappes gyerek asszem Plazma volt hát azon besírtam
2012. március 18. 09:03
|
|
Chloe_Dawniixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 171378 offline
|
selena_taylor_fan a fiú + zongorista gyerek a zongoristát Ricsinek hívják, a srácot aki énekelt meg Dósa Krisztiánnak .
Bocsi, hg javítom vagy valami, de ismerem Krisztiánt, és örülök neki xd
2012. március 18. 09:04
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.03.17. 23:34)
Megnéztem,hogy ne mondják,hogy úgy ítélem meg,hogy bele se néztem.Egyszerűen kritikán aluli az egész.Ilyen s..r zsűrit pedig még egyetlen tehetségkutatóban sem láttam.Akik az X-faktorban Malek Miklóst szidják (a néha kicsit kemény) kritikái miatt,azok nézzék meg a Puzsért,hozzá képest Malek vajszívű,de még Fáy is jobb nála.Malek és Fáy legalább elismerik a tehetségeket,a Puzsérnek senki sem tetszik, szinte mindenkire rámondja,hogy nem,de halvány lila fogalma sincs semmiről csak a szája jár.A végén az a fiú + a zongorista nagyon jók voltak,erre nemet mondott tá,bezzeg arra a rapperre,aki nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt meg igent mondott.Ez még Tabáni Istvánra is nemet mondott volna (nem szeretem,de a tehetsége vitathatatlan).Jó,tavaly az X-faktorban is voltak páran,akikre a többiek igent mondtak,Malek meg nemet,de azok tényleg nem voltak nagy valamik,viszont az igazi tehetségekre habozás nélkül igent mondott.Jövőhéten lesz benne Szirota Dzsennifer,hát neki is sok esze van,mint nem mondjak,erre pazarolni a tehetségét,inkább ment volna a Megasztárba,vagy próbálta volna meg újra az X-faktort.Minden egybevetve még annál is rosszabb,mint amire számítottam.Ehhez képest a Megasztár színvonalas tehetségkutató.
A Puzsérnál hülyébb és szemetebb zsűritagot még én sem láttam.És még sokan Fáy Miklóst és Malek Miklóst szidták.Nekik is vannak kemény kritikáik,ez idaz,de ők tényleg tudják értékelni azt,aki tehetséges.Neki is vannak jó hozzászólásai,ez igaz,de,hogy szinte mindenkire (még akik tényleg tehetségesek is) rávágja,hogy nem és senki sem elég jó neki,az már túlzás.Bár 1-2x jó lett volna Puzsér az X-faktorba:már bocs,de szerintem Barizc Gergő,de Lil C és Király L. Norbi,tőle 100x durvább kritikát kaptak volna,mint Miklóstól,de ő még azt a hiaztérika Keresztes Ildikót is kiosztotta volna.Puzsérnak biztos nem mert volna odaszólni egyik se,mert még jól ki is osztotta volna őket.
selena_taylor_fan
2012. március 18. 09:06
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Chloe_Dawniix @ 2012.03.18. 09:03)
selena_taylor_fan a fiú + zongorista gyerek a zongoristát Ricsinek hívják, a srácot aki énekelt meg Dósa Krisztiánnak .
jó bocs,a nevére nem emlékeztem,de tényleg jó volt
2012. március 18. 09:11
|
|
selena_taylor_fan |
|
Idézet (lady_girl @ 2012.03.18. 09:04)
1-2x jó lett volna Puzsér az X-faktorba:már bocs,de szerintem Barizc Gergő,de Lil C és Király L. Norbi,tőle 100x durvább kritikát kaptak volna,mint Miklóstól,de ő még azt a hiaztérika Keresztes Ildikót is kiosztotta volna.Puzsérnak biztos nem mert volna odaszólni egyik se,mert még jól ki is osztotta volna őket.
Az biztos.Gergőcske őt biztos nem merte volna kioktatni vagy azt mondani neki,hogy tartsa meg magának a véleményét.
2012. március 18. 09:15
Minek mindig új csillag születik-et indítani? hol is vannak az előző 'csillagok'? bezony, a süllyesztőben...
selena_taylor_fan
2012. március 18. 09:34
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Puzsér Róbert,azt hiszem Fáy Miklósnál is szigorúbb.
De előnye,hogy megmondja a véleményét face to face. Nekem a legszimpatikusabb zsűri egyértelműen Lia.
Hernádi Judit már-már veteránnak számít.
Hajós András,pedig hozza a megszokott formáját...
2012. március 18. 10:01
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nem annyira szeretem a csillag születiket
2012. március 18. 10:14
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Én tuti nem fogom nézni!!!!!
2012. március 18. 13:15
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Nem értem miért kell állandóan elindítani ezt a Csillag Születiket, mikor közel sem tartozik a legjobb műsorok közzé.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.