Starity

Megújult formában tér ma vissza a Csillag Születik

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 17. 22:02 #21
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Szeretem az ilyen válogatókat, sokat lehet röhögni rajtuk. biggrin.gif
2012. március 17. 22:23 #22
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
nem nézem szóval nekem mindegy biggrin.gif
2012. március 17. 22:25 #23
- törölt felhasználó -    
Ez a mai Csillag születik szánalmas volt. Már a legutóbbit sem néztem, de most, az új zsűritagoknak adtam egy esélyt - amit sikeresen el is játszottak. Azt hittem, legalább a Hajóst nem lehet majd megvenni, és mégis. Beállt az rtl bábjai közé... A két puhos kiskölyök meg egyszerűen ÚRISTEN. Agyonsztárolták, hogy milyen istenkirály volt, szívhez szóló, stb. Szerintem meg egyáltalán nem volt nagy szám, az énekes srác még hamis is volt, miért kellett így elájulni tőle? Kíváncsi vagyok, Lia mennyi ideig gyakorolta a műsírást, mert a krokodilkönnyei megérnek egy misét. Na igen, színésznő a javából! =)
Az első kiskölyök meg a másik... Legutóbb hatalmasat táncolt, akkor ledöbbentem, hogy nem juttatták tovább. Most viszont azon döbbentem le, hogy tovább juttatták. Hamis volt és gyerekhangú. Miért kellett?
Egyedül az idősebb úr volt az, akit figyelmesen hallgattam, egyetlen közbevágott kritika nélkül. Igényes volt, a Puzsér mégis határozott nem-et mondott. Igaz, közel sem populáris, DE kétségtelenül a legjobb előadás volt a mai válogatón.
Tavaly a megasztár volt tele színvonalon aluli "tehetségekkel" (tisztelet a kivételnek), most ez. Vajon minden évben kötelező? unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan, lady_girl
2012. március 17. 23:17 #24
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
nem nézem, pont azért mert megújult.. smileeee.gif
2012. március 17. 23:34 #25
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Megnéztem,hogy ne mondják,hogy úgy ítélem meg,hogy bele se néztem.Egyszerűen kritikán aluli az egész.Ilyen s..r zsűrit pedig még egyetlen tehetségkutatóban sem láttam.Akik az X-faktorban Malek Miklóst szidják (a néha kicsit kemény) kritikái miatt,azok nézzék meg a Puzsért,hozzá képest Malek vajszívű,de még Fáy is jobb nála.Malek és Fáy legalább elismerik a tehetségeket,a Puzsérnek senki sem tetszik, szinte mindenkire rámondja,hogy nem,de halvány lila fogalma sincs semmiről csak a szája jár.A végén az a fiú + a zongorista nagyon jók voltak,erre nemet mondott tá,bezzeg arra a rapperre,aki nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt meg igent mondott.Ez még Tabáni Istvánra is nemet mondott volna (nem szeretem,de a tehetsége vitathatatlan).Jó,tavaly az X-faktorban is voltak páran,akikre a többiek igent mondtak,Malek meg nemet,de azok tényleg nem voltak nagy valamik,viszont az igazi tehetségekre habozás nélkül igent mondott.Jövőhéten lesz benne Szirota Dzsennifer,hát neki is sok esze van,mint nem mondjak,erre pazarolni a tehetségét,inkább ment volna a Megasztárba,vagy próbálta volna meg újra az X-faktort.Minden egybevetve még annál is rosszabb,mint amire számítottam.Ehhez képest a Megasztár színvonalas tehetségkutató.
1 felhasználónak tetszik: lady_girl
2012. március 18. 00:40 #26
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
A zsűriben az a mufurc kötekedő "nemismerem" ember engem annyira irritál... de hát mindig kell a zsűribe egy negatívabb arc.
2012. március 18. 07:24 #27
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet
Janie 
A zsűriben az a mufurc kötekedő "nemismerem" ember engem annyira irritál... de hát mindig kell a zsűribe egy negatívabb arc.

egyetértek.
2012. március 18. 09:01 #28
Chloe_Dawniix
Chloe_Dawniix
új tag

StátuszThe legacy, born from a dream..~ Black Veil Brides
Hozzászólás: 62
Azonosító: 171378
Róbert vagy ki az annyira idegesítő -.-
De az a Plazma srác az a rappes gyerek asszem Plazma volt hát azon besírtam rohog.gif rajongója leszek az tuti xd
2012. március 18. 09:03 #29
Chloe_Dawniix
Chloe_Dawniix
új tag

StátuszThe legacy, born from a dream..~ Black Veil Brides
Hozzászólás: 62
Azonosító: 171378
selena_taylor_fan a fiú + zongorista gyerek a zongoristát Ricsinek hívják, a srácot aki énekelt meg Dósa Krisztiánnak .
Bocsi, hg javítom vagy valami, de ismerem Krisztiánt, és örülök neki xd biggrin.gif
2012. március 18. 09:04 #30
lady_girl
lady_girl
új tag
Hozzászólás: 97
Azonosító: 152573
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.03.17. 23:34)
Megnéztem,hogy ne mondják,hogy úgy ítélem meg,hogy bele se néztem.Egyszerűen kritikán aluli az egész.Ilyen s..r zsűrit pedig még egyetlen tehetségkutatóban sem láttam.Akik az X-faktorban Malek Miklóst szidják (a néha kicsit kemény) kritikái miatt,azok nézzék meg a Puzsért,hozzá képest Malek vajszívű,de még Fáy is jobb nála.Malek és Fáy legalább elismerik a tehetségeket,a Puzsérnek senki sem tetszik, szinte mindenkire rámondja,hogy nem,de halvány lila fogalma sincs semmiről csak a szája jár.A végén az a fiú + a zongorista nagyon jók voltak,erre nemet mondott tá,bezzeg arra a rapperre,aki nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt meg igent mondott.Ez még Tabáni Istvánra is nemet mondott volna (nem szeretem,de a tehetsége vitathatatlan).Jó,tavaly az X-faktorban is voltak páran,akikre a többiek igent mondtak,Malek meg nemet,de azok tényleg nem voltak nagy valamik,viszont az igazi tehetségekre habozás nélkül igent mondott.Jövőhéten lesz benne Szirota Dzsennifer,hát neki is sok esze van,mint nem mondjak,erre pazarolni a tehetségét,inkább ment volna a Megasztárba,vagy próbálta volna meg újra az X-faktort.Minden egybevetve még annál is rosszabb,mint amire számítottam.Ehhez képest a Megasztár színvonalas tehetségkutató.

A Puzsérnál hülyébb és szemetebb zsűritagot még én sem láttam.És még sokan Fáy Miklóst és Malek Miklóst szidták.Nekik is vannak kemény kritikáik,ez idaz,de ők tényleg tudják értékelni azt,aki tehetséges.Neki is vannak jó hozzászólásai,ez igaz,de,hogy szinte mindenkire (még akik tényleg tehetségesek is) rávágja,hogy nem és senki sem elég jó neki,az már túlzás.Bár 1-2x jó lett volna Puzsér az X-faktorba:már bocs,de szerintem Barizc Gergő,de Lil C és Király L. Norbi,tőle 100x durvább kritikát kaptak volna,mint Miklóstól,de ő még azt a hiaztérika Keresztes Ildikót is kiosztotta volna.Puzsérnak biztos nem mert volna odaszólni egyik se,mert még jól ki is osztotta volna őket.
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2012. március 18. 09:06 #31
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Idézet (Chloe_Dawniix @ 2012.03.18. 09:03)
selena_taylor_fan a fiú + zongorista gyerek a zongoristát Ricsinek hívják, a srácot aki énekelt meg Dósa Krisztiánnak .
Bocsi, hg javítom vagy valami, de ismerem Krisztiánt, és örülök neki xd biggrin.gif

jó bocs,a nevére nem emlékeztem,de tényleg jó volt
2012. március 18. 09:11 #32
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Idézet (lady_girl @ 2012.03.18. 09:04)
1-2x jó lett volna Puzsér az X-faktorba:már bocs,de szerintem Barizc Gergő,de Lil C és Király L. Norbi,tőle 100x durvább kritikát kaptak volna,mint Miklóstól,de ő még azt a hiaztérika Keresztes Ildikót is kiosztotta volna.Puzsérnak biztos nem mert volna odaszólni egyik se,mert még jól ki is osztotta volna őket.

Az biztos.Gergőcske őt biztos nem merte volna kioktatni vagy azt mondani neki,hogy tartsa meg magának a véleményét. biggrin.gif .Nem beszélve arról,hogy tőle tényleg sokkal durvább kritikát kapott volna.És mégha utána elkezdte volna kioktatni,úgy helyre tette volna,mint annak a rendje,de azt a kétszínű bőgő masinát is.
2012. március 18. 09:15 #33
- törölt felhasználó -    
Minek mindig új csillag születik-et indítani? hol is vannak az előző 'csillagok'? bezony, a süllyesztőben...
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2012. március 18. 09:34 #34
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Puzsér Róbert,azt hiszem Fáy Miklósnál is szigorúbb. unsure.gif De előnye,hogy megmondja a véleményét face to face. Nekem a legszimpatikusabb zsűri egyértelműen Lia. heart.gif Hernádi Judit már-már veteránnak számít. biggrin.gif Hajós András,pedig hozza a megszokott formáját... rolleyes.gif
2012. március 18. 10:01 #35
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás

Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
Nem annyira szeretem a csillag születiket sad.gif
2012. március 18. 10:14 #36
mariana1998
mariana1998
visszatérő vendég

Státusz"Az az igazán bátor, aki meri követni az igaz álmait!"
Hozzászólás: 303
Azonosító: 133064
Én tuti nem fogom nézni!!!!!
2012. március 18. 10:24 #37
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Róbert már első látásra szigorúnak véltem, és nem is csalódtam benne. Viszont voltak jó produkciók amikre igent is lehetett volna mondani. smileeee.gif
2012. március 18. 11:38 #38
Claudiia
Claudiia
directioner ♥

Státusz~elmúlik~
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 371
Azonosító: 144535
jó volt xdd biggrin.gif lehetett röhögni >< xd
de az a Róbert -.- tök k*cs*g ember
2012. március 18. 13:15 #39
ariellavettel
ariellavettel

Státusz✌♥
Hozzászólás: 866
Csatolások: 1917
Azonosító: 135935
Nem értem miért kell állandóan elindítani ezt a Csillag Születiket, mikor közel sem tartozik a legjobb műsorok közzé.
2012. március 18. 13:38 #40
Andika66
Andika66
F1 ♥

StátuszBár teljesen összetörtem, a szívem még mindig vadul dobog
Hozzászólás: 2120
Csatolások: 233
Azonosító: 139605
Én nem néztem meg.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!