Új zsűri, új műsorvezető páros, új díszlet, új főcím, megújult műsorszerkezet. Röviden így lehetne összefoglalni a ma este, a Fókusz Plusz után induló 2012-es Csillag Születiket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megújult formában tér ma vissza a Csillag Születik
2012. március 17. 18:49
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
hát hogy őszinte legyek nem várom...túl hamar és sokat csinálnak ilyen tehetségkutatókat...így elég laposak lesznek..szóval ezt sem fogom megnézni.
2012. március 17. 18:53
|
|
mévi0616visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 374 Csatolások: 0 Azonosító: 163674 offline
|
Én szeretem a Csillag Születik - et, de csak azért, mert jókat lehet röhögni rajtuk. Persze, ha vannak benne tehetségek az más, de a fele enyhén sérült ember
2012. március 17. 19:15
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem érdekel.Semmi értelme az egésznek.Ezt is megnyeri valami szerencsétlen,akit megsajnál a nép.Az egész CsSz teljesen felesleges.Akik ebben voltak,azoknak nagy része eltűnt a süllyesztőben.Ezt tartom a legrosszabb tehetségkutatónak.Akik a Megasztárban vagy az X-faktorban voltak,azok legalább be tudtak valamennyire futni.
2012. március 17. 19:16
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Minek kell ennyi tehetségkutató műsor? Annyi "énekes" van már, mint égen a csillag, de a nagy része tehetségtelen vagy középszerű, unalmas. Tegnap belenéztem a megaszarba, és pár embernél nem értettem mit keres ott! Persze tudom, az egész csak ÜZLET! Már előre le van tudva a nyertes, sose hagynák, hogy valóban a közönség döntsön. túl sok pénz van egy ilyen műsorban. Úgyhogy csak az szavaz akinek elment az esze! És nem is tartom nagyra azokat akik ilyen szennybe jelentkeznek. Hány IGAZI tehetség van akikről sajnos alig tudni csak azért, mert nem adják el magukat. Nem hagyják, hogy ráakasszanak valami stílust, ami lehet, hogy valójában nem is a sajátja, és nem kérnek a mások álltal írt középszerű dalokból. Persze mindenhol vannak kivételek, de itt MO-n nem sok. A nyertesből kisajtolják a pént amíg lehet (különböző gagyi műsorok, pletykalapok) aztán meg mehet a süllyesztőbe. Pl. hány megásról semmit sem hallani mostanában. Na mindegy, ez az én véleményem, akinek tetszik nézze, csak szeretnék már minőségi magyar dalokat hallani.
2012. március 17. 19:36
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Hmm, kíváncsi vagyok.
2012. március 17. 19:44
Ezt a műsort soha nem néztem. Szerintem idén sem fogom. Az RTL Klub tehetségkutatói soha nem voltak szimpatikusak.
Egyébként baromi kreatív volt a producer, hiszen máshol is 12 ember kerül az élő showba. :'D
Egyébként baromi kreatív volt a producer, hiszen máshol is 12 ember kerül az élő showba. :'D
2012. március 17. 20:14
puzsér annyira antipatikus hogy az valami hihetetlen
2012. március 17. 20:16
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
most néztem a csillag születiket.. a két új zsűriről még nem hallottam, szerintem nagyobb érdeklődés lenne a műsor iránt. és az az új pasi... egyszerűen beszürkült, nem értem az ilyen embereket. azt hiszem idén kihagyom ezt a tehetségkutatót, kezdek egyre jobban átpártolni a TV2-höz, a tegnapi megasztár is valami eszméletlen volt Caramellel, Petivel, és a versenyzők között is van jó pár jó hangú énekes
2012. március 17. 20:16
Tök jó, két éven belül elfelejtik azt is, aki megnyerte. 15 perc hírnévnél többet nem lehet ilyen műsorokkal szerezni.
2012. március 17. 21:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nekem nagyon nem szimpi egyik zsűri se. :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: