Az amerikai sajtó értesülései szerint Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjére még őszig sor kerül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan sor kerül Brad és Angelina esküvőjére
2012. március 16. 19:23
2012. március 16. 19:33
Már megint? Minden évben felmerül az amerikai sajtóban.
2012. március 16. 19:44
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Imádom őket !Nagyon-nagyon gratulálok nekik
Nem értem,hogy egyesek miért ítélik el őket,hogy sok gyerekük van,hiszen ők csak segítettek avval,hogy örökbe fogadták őket
2012. március 16. 19:50
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Nem unják még a lapok újra és újra feldobni ezt a mindig kacsának bizonyuló hírt? Szegény Angelinának kár volt anno elmondania, hogy a gyerekek nyaggatják az esküvővel, azóta is mindig meglovagolják a lapok... Na meg józan paraszti ész... Ha terhes volna, biztosan nem "kotyogná ki" senkinek, még a szűk barátoknak sem, azok meg nem adnák tovább egyből valami pletykalap "ismeretlen forrásának". Na meg ha ikreket várna (mert a lapok szerint elvileg már 2-3 hónapja így van), akkor azért látszana már egy kis pocak...
2012. március 16. 19:52
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Gratulálok!!! : )
2012. március 16. 19:55
na végre sor kerül rá! Nem volt elég !Hat! gyerek arra , hogy végre összeházasodjanak!A plusz egy vagy kettő hogy végre Bradnek legyen elég mersze megkérni a kezét! Gyáva nyuszi! De azért végre megtette és ennek örüljön mnden Brangelina fan!
2012. március 16. 20:22
Mondjon akárki akármit nekem mai napig az a véleményem,hogy nem illenek egymáshoz!!!
2012. március 16. 23:15
Hát nem tudom de szerintem tényleg nem illenek egymáshoz egyáltalán! Brad és Jennifer jobban illettek egymáshoz, de hát ez van, ezt kell szeretni...
2012. március 17. 08:34
Én majd csak ezt akkor hiszem el, hogyha ők mondják...
(mellékesen megjegyzem, hogy sztem is nem illenek össze...)
(mellékesen megjegyzem, hogy sztem is nem illenek össze...)
2012. március 17. 09:10
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
végre már összeházasodnak
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: