Alex Pettyfer hat hónapnyi együttjárás után jegyezte el Elvis Presley legidősebb unokáját, Riley Keough-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alex Pettyfer eljegyezte Elvis Presley unokáját
2012. március 16. 15:24
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Én azt hittem h Dianna Agronnal jár :OOO de akkor már végee..
pedig Dianna meg Alex szép pár voltak..:S Kár..
2012. március 16. 15:27
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
háát úgy tudtam hogy Dianna Agronnal van,de hogy pont Riley Keough-t jegyzi el????
fura dolog tőle.
de ők tudják
2012. március 16. 15:40
szerintem ez egy kicsit még korai... de hát ők udják...
2012. március 16. 15:53
Számomra valahogy nem tűnik eljegyzési gyűrűnek, habár Hollywoodban ma már minden megszokott.
2012. március 16. 15:54
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
De imádom Rileyt
Én nagyon örülök nekik, egymáshoz illenek, de nem ez a fontos, hanem az, hogy legyenek együtt sokáig. Eddig semleges volt számomra ez a Alex Pettyfer gyerek, csak egy filmben láttam, de kezd egész szimpatikussá válni. Rileynak nagyon örülök, hiszen én csak Ryan Cabrerára emlékszek a barátai közül, ő pedig nem egy botránymentes ember, de Alexnak nagyon örülök, hogy egy ilyen férfit talált. Sok boldogságot kívánok nekik.
2012. március 16. 16:12
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Alex hajlamos hamar elkötelezni magát... -.-"
2012. március 16. 16:13
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kattah egyetértek!!
2012. március 16. 16:23
Diannát is eljegyezte, aztán meg szakított vele. Nem tudom, hova gondoljak Alexszel kapcsolatban, de kicsit kezd elegem lenni a nőiből
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2012. március 16. 17:43
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Ahogy én látom nagyon hamar beleszeret az aktuális barátnőjébe és ezt komolyan is gondolja (tetoválások Diannáról és Emmáról), de aztán valahogy vége lesz. De remélem ez most hosszú távú és boldogok lesznek
2012. március 16. 18:48
Remélem boldogok lesznek, és sokáig együtt lesznek
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.