Starity

Heather Morris csak nevet a kiszivárgott képein

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 17. 12:18 #21
harryné
harryné
új tag

StátuszA one direction nem B....ZI csak mert jol néznek ki!!!! :))
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 76
Csatolások: 0
Azonosító: 171251
annyira jó fej!! biggrin.gif ezért imádom <3 <3 *-*
2012. március 17. 13:39 #22
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (justcreatesomething @ 2012.03.16. 17:11)
legalább volt egy kis promo, mert én a fotói előtt nem is tudtam hogy létezik biggrin.gif

A promó az megvolt. Megszívta viszont a kiscsaj, mert a létező összes, feltölött képei is kikerült. Azt mondják, hogy felörték a telefonját, aztán a TMZ pedig kiderítette és linket is adott a Heather által feltöltött képekhez. Sokkal több képei is voltak abban az online fotóalbumban. Még szép, hogy röhög ezen és nem mérges amiért feltette a képeit netre és valaki rátalált majd közzétette a weben. rohog.gif Nem tudom, hogy ez tudatos cselekvés volt vagy nem, de ha a Glee miatt volt, nem nagyon járt sikerrel ha pedig tényleg véletlen volt, akkor így járt. rohog.gif Vagy nem is zavarja, hogy a magáról készített félmeztelen képek fent vannak a neten. rohog.gif
2012. március 17. 16:47 #23
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Hát még jó h nembüszke rá!!!!! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 17. 16:48 #24
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Legalább nem kerülgeti a forró kását,és vállalja,hogy ő van a képeken. smileeee.gif
2012. március 18. 01:05 #25
evöc XD
evöc XD

StátuszThe world is a book, and those who do not travel read only a page.
Hozzászólás: 836
Azonosító: 146690
jól kezelte a helyzetet smileeee.gif
2012. március 20. 16:56 #26
- törölt felhasználó -    
mondjuk még mindig jobb, mintha sírna rajtuk. bár nem tudom, minek kell ilyen képeket csinálni.
2012. március 21. 01:13 #27
- törölt felhasználó -    
Olyan jókat kuncogok az általános reakciókon. Mindenki úgy csinál mintha ez a meztelen képek dolog akkora szám lenne. Csak mondom: Nem az! Meg ő nem olyan nagy sztár amúgy,de lényegtelen. Először tumblr-en terjedtek el a képek, mert ott csak az számít h minél több note-ja legyen az embernek. Ezután Perez, mi mást várnánk tőle.Pár napig csámcsogtak rajta az emberek, semmi extra, ma már pedig senkit se érdekel.Nem kapott pénzt, semmi sem történt és nem is fog emiatt. Nem emiatt fog munkát kapni a jövőben. Rengeteg kapcsolata van, imádják a munkamorálja és a személyisége miatt. A szabadidejében meg azt csinál, amit akar, és képmutató, aki emiatt riban cnak titulálja. Heathert egy BAMF és egyben félénk sokszor, naggyon szerény, imádnivaló, emellett sexonlegs, vérprofi etc.
A reakció pr, de ő egyébként is ilyen. Az internetről nem lehet semmit letörölni, de mindegy.
http://www.youtube.com/watch?v=dkyWacMx6RA ^egy kis Hemo
2012. március 21. 07:50 #28
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (no1currAnderson @ 2012.03.21. 01:13)
Olyan jókat kuncogok az általános reakciókon. Mindenki úgy csinál mintha ez a meztelen képek dolog akkora szám lenne. Csak mondom: Nem az! Meg ő nem olyan nagy sztár amúgy,de lényegtelen. Először tumblr-en terjedtek el a képek, mert ott csak az számít h minél több note-ja legyen az embernek. Ezután Perez, mi mást várnánk tőle.Pár napig csámcsogtak rajta az emberek, semmi extra, ma már pedig senkit se érdekel.Nem kapott pénzt, semmi sem történt és nem is fog emiatt. Nem emiatt fog munkát kapni a jövőben. Rengeteg kapcsolata van, imádják a munkamorálja és a személyisége miatt. A szabadidejében meg azt csinál, amit akar, és képmutató, aki emiatt riban cnak titulálja. Heathert egy BAMF és egyben félénk sokszor, naggyon szerény, imádnivaló, emellett sexonlegs, vérprofi etc. 
A reakció pr, de ő egyébként is ilyen. Az internetről nem lehet semmit letörölni, de mindegy.
http://www.youtube.com/watch?v=dkyWacMx6RA  ^egy kis Hemo

Igaz, nem meglepő. Ő már az ezer meg egyedik, aki megteszi ezt. rohog.gif
2012. március 21. 13:00 #29
- törölt felhasználó -    
ophely88: látszik, hogy nem értetted meg, amit írtam, azért mert nem is akarod. Egy idióta elterjeszti először tumblr-en a képeket, mert jó poén számára, és nem érdekli h megsérti valaki magánéletét. Nem mintha Heathert annyira érdekelné h ki mit gondol róla, de mégis. A pletykablogok pedig azért rakták fel, mert ez dolguk. Nem került bele a tv-be, újságokba. Ebből nem lehet hasznot húzni, nagyon naiv/gyerek az, aki ezt hiszi. Nem Magyarországról van szó, ahol az emberek többsége a szenzációhajhász cikkekre, riportokra veri a kukiját, pöckét.
Egy kicsit többen hallottak most róla, de nekik csak egy szöszi csaj marad, jó testtel. Vagy ennyi se, mert már nem is emlékeznek rá. Ezért nem nézik majd többen a Gleet vagy tökmindegy.
És ez a többi meztelenképesre is igaz.
2012. március 21. 13:16 #30
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (no1currAnderson @ 2012.03.21. 13:00)
ophely88: látszik, hogy nem értetted meg, amit írtam, azért mert nem is akarod. Egy idióta elterjeszti először tumblr-en a képeket, mert jó poén számára, és nem érdekli h megsérti valaki magánéletét. Nem mintha Heathert annyira érdekelné h ki mit gondol róla, de mégis. A pletykablogok pedig azért rakták fel, mert ez dolguk. Nem került bele a tv-be, újságokba. Ebből nem lehet hasznot húzni, nagyon naiv/gyerek az, aki ezt hiszi. Nem Magyarországról van szó, ahol az emberek többsége a szenzációhajhász cikkekre, riportokra veri a kukiját, pöckét.
Egy kicsit többen hallottak most róla, de nekik csak egy szöszi csaj marad, jó testtel. Vagy ennyi se, mert már nem is emlékeznek rá. Ezért nem nézik majd többen a Gleet vagy tökmindegy.
És ez a többi meztelenképesre is igaz.

Ne te mond meg nekem, hogy mit akarok megérteni meg mit nem. Nagyon is tudom jól, hogy mi folyik a Gleesek háza táján, mert a sorozatos oldalak a műbotrányaikkal van tele.
2012. március 21. 13:25 #31
- törölt felhasználó -    
egyáltalán nem támadtam neked és senki nem beszélt a többiekről, de legyél boldog. smileeee.gif
2012. március 21. 13:49 #32
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (no1currAnderson @ 2012.03.21. 13:25)
egyáltalán nem támadtam neked és senki nem beszélt a többiekről, de legyél boldog. smileeee.gif

Én beszéltem a többiekről mert már nagyon elegem van abból, hogy a Gleesek műbotrányaival vannak teli a sorozatos oldalak. Ez szerintem nem volt más, mint általában szokott, egy gyenge reklámfogás, ami nem jött be. Minden második héten kitalálnak valamit, ami már az agyamra megy és pont azért, mert ennyire nyomatják mindenhol, nem fogom elhinni azt a kamu dumát. Kész. Ennyi. Mondhatsz nekem akármit, mindenki tudja nagyon jól, hogyha képek kerülnek a netre, abból botrány lesz, akárki is csinálta, legyen az a reklámért felelős ember vagy csak x y, lényeg a lényegben hogy irritáló a sok róluk íródott cikk és műbotrány. Ennyi.
2012. március 21. 14:21 #33
- törölt felhasználó -    
Igen, igazad van, hogy sok idegesítő baromság terjeng róluk. Ezek a szánalmas oldalak vagy újságok találják ki ezeket vagy az eredeti történetet színezik ki. Kihasználják a népszerűségüket, hogy magasabb legyen trafficjuk az adott netes oldalaknak, eltudják adni az újságot stb. A gleesek népszerűsége van kihasználva és nem ők generálják a feszültséget. A legkisebb mértékben sem érdekli őket a sok baromság, van elég dolguk, és a népszerűség egyáltalán nem számít annyira a legtöbb hollywoodi színésznek, olyanok mint bárki más. Főleg a sorozatszínészek, és a gleesek egyáltalán nem nagy sztárok, gyakorlatilag senkik.
És a nézettség se nő a műbotrányok miatt, csökken inkább, azért mert nézhetetlen a sorozat.
2012. március 21. 15:17 #34
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (no1currAnderson @ 2012.03.21. 14:21)
Igen, igazad van, hogy sok idegesítő baromság terjeng róluk. Ezek a szánalmas oldalak vagy újságok találják ki ezeket vagy az eredeti történetet színezik ki. Kihasználják a népszerűségüket, hogy magasabb legyen trafficjuk az adott netes oldalaknak, eltudják adni az újságot stb. A gleesek népszerűsége van kihasználva és nem ők generálják a feszültséget. A legkisebb mértékben sem érdekli őket a sok baromság, van elég dolguk, és a népszerűség egyáltalán nem számít annyira a legtöbb hollywoodi színésznek, olyanok mint bárki más. Főleg a sorozatszínészek, és a gleesek egyáltalán nem nagy sztárok, gyakorlatilag senkik.
És a nézettség se nő a műbotrányok miatt, csökken inkább, azért mert nézhetetlen a sorozat.

Így is hozzá lehet állni a dolgokhoz. Nem kérek több hozzászólást.
2012. március 21. 16:50 #35
- törölt felhasználó -    
csak a valóságot írtam le és nem tudtam, hogy ez a te oldalad.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok