A Glee szőke sztárja nem kapott sokkot, amikor szembesült azzal, hogy saját készítésű aktképeit egy hacker feltöltötte az internetre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Heather Morris csak nevet a kiszivárgott képein
2012. március 16. 15:17
2012. március 16. 15:19
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát.. én nem így reagáltam volna...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 16. 15:20
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Igen ez nagyon vicces lehetett kész röhej
Szerintem inkább sírnia kellett volna s nem nevetnie.De ő tudja ha neki ez tetszik akkor GRATULÁLOK !!!!!
Szerintem inkább sírnia kellett volna s nem nevetnie.De ő tudja ha neki ez tetszik akkor GRATULÁLOK !!!!!
2012. március 16. 16:07
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
Szerintem tök jó, hogy így kezeli ezt a dolgot.
2012. március 16. 16:14
... talán jól is jött neki... majd mindenki róla fog beszélni . Bár , én biztos nem így reagáltam volna... ez az ő magánélete , és igazán nem szép h ilyet csinál valaki...
2012. március 16. 16:15
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
Ha hisztizne, perelne és történeteket találna ki, akkor az embereknek az lenne a bajuk. Ha meg emelt fővel viseli, akkor meg az. Szerintem jól csinálta, a baj megtörtént, már most nem tud mit csinálni. Gondolom tanult a hibájából és máskor jobban odafigyel a dolgaira :]
2012. március 16. 16:17
Én kicsit másképp reagáltam volna az biztos!! o.O
2012. március 16. 16:57
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Szerintem ez jó. Sokkal jobb, mintha ő is elkezdene mindenféle történeteket szövögetni, hogy photoshop, meg csak egy hasonmás, meg ilyenek. Ő legalább felvállalja, és ez becsülendő. Megtörtént, mostmár akit érdekelt az úgyis megnézte, úgyhogy nem lenne nagyon értelme hisztizni meg perelni. Oké, hogy leakarja szedetni, de szerintem tanult a hibájából, és legalább felvállalja!
2012. március 16. 17:11
legalább volt egy kis promo, mert én a fotói előtt nem is tudtam hogy létezik
2012. március 16. 18:13
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Ez aztán a pozitív felfogás!
2012. március 16. 18:46
Legalább annyi volt benne, hogy felvállalta és nem kezdett el hisztériázni.
2012. március 17. 10:41
Aki nem tudott róla, annak elmondanám, hogy a Glee főszereplője, emellett profi táncos, aki nem egyszer turnézott már Beyoncéval is. Nem ciki, hogy nem ismeritek, de akkor nem kell ilyeneket írni. Ha hírverést akart volna, akkor talán nem így cselekszik, mivel hogy nem egy filmszerepe van már – egész jó filmekben – és az MTV állandó szereplője is. Lehet, hogy nem nagy dolog, de annyi esze van, hogy ne így akarja magát promotálni. Gondoljatok bele, ezért simán ki is tehetnék a Gleeből, mivel az egy tinisorozat. Gondolom Murphy nem jó szemmel nézte, hogy az egyik szereplőjéről meztelen képek szivárogtak ki. Én továbbra sem hiszem, hogy Heather ilyen lenne, de ha igen, akkor becsülendő, hogy nem mentegetőzött, hanem bevállalta
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.