Starity

Jessica Alba, Mandy Moore & Minka Kelly - Dinner To Celebrate Brad Goreski's Book Launch (2012.03.14.)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 15. 21:14 #1
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Uraim, Önöknek egy szavuk sem lehet! Ennyi szép kisasszonyt egy helyen! wink.gif
12 felhasználónak tetszik: otyg, kriszti145, joe_r, duracell, olsenfan.., Tina91, Barbi411, Kriszti10, MegaLadyGaga, Trinitti, Lady Suzy, nightfever
2012. március 15. 21:41 #2
otyg
otyg
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Idézet (Lindsay019 @ 2012.03.15. 21:14)
Uraim, Önöknek egy szavuk sem lehet! Ennyi szép kisasszonyt egy helyen!  wink.gif

Tulajdonképp igaz. Mert az egymás melletti 'ö' esetleg 'ó' betűk nem minősülnek (értelmes) szónak. Mást mondani meg nem nagyon lehet. laugh.gif (egy picit a második mondatba azért belekötnék, az első fele teljesen igaz, de a kétharmaduk már inkább asszony tongue.gif )
Az alsó sorban amúgy van egy kép ami ha fogorvos, vagy esetleg lókupec lennék külön érdekes lenne (de nem vagyok, ám azt így is megállapítottam, hogy Jessica Albának van a legszebb foga. biggrin.gif A többi tulajdonságban már nehezebb lenne dönteni wub.gif )

Köszi a képeket! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2012. március 15. 21:53 #3
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (otyg @ 2012.03.15. 21:41)
Tulajdonképp igaz. Mert az egymás melletti 'ö' esetleg 'ó' betűk nem minősülnek (értelmes) szónak. Mást mondani meg nem nagyon lehet.  laugh.gif  (egy picit a második mondatba azért belekötnék, az első fele teljesen igaz, de a kétharmaduk már inkább asszony  tongue.gif )
Az alsó sorban amúgy van egy kép ami ha fogorvos, vagy esetleg lókupec lennék külön érdekes lenne (de nem vagyok, ám azt így is megállapítottam, hogy Jessica Albának van a legszebb foga. biggrin.gif  A többi tulajdonságban már nehezebb lenne dönteni  wub.gif  )
Köszi a képeket!  meghajolo.gif

Rendben, igazából tudom én is, de hát ilyen szép fiatal hölgyeket mégsem akartam azzal az "öregítő" asszony jelzővel megilletni. blush.gif blush.gif
Szerintem is nagyon szépek voltak mindannyian. biggrin.gif
wink.gif
1 felhasználónak tetszik: otyg
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok