Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.29. 14:00)
Ha nem akkor kiteszem a blogomra, nekem aztán mindegy.
Eddig csak egy volt, de most beújítottak. Bár Bentől csak ezt az egyet írják.
Jaj, én imádom azt a számot. Szerintem az eredeti is ugyanolyan klassz, mint amit Tom énekel.
Amúgy azt nem tudom, miért állítják be Bent olyan nőcsábásznak, aki szinte minden részben másba bolondul bele. Ezeket a csajokat pedig rendszerint kinyírják, és Ben mindegyik halálánál sír, még akkor is, ha csak pár napja ismeri. Amúgy most a Cool-on a Halál angyalai-t játsszák. A tegnapi részben(ismétlés kezdődött 10 perce) halt meg Sturmi, és Ben ott is sírt. Vajon Tom a valóéletben is annyit sír, mint a Cobrában?
Szerk.: Feltett egy videót fészbúkra. Itt is eszik...
Eddig csak egy volt, de most beújítottak. Bár Bentől csak ezt az egyet írják.
Jaj, én imádom azt a számot. Szerintem az eredeti is ugyanolyan klassz, mint amit Tom énekel.
Amúgy azt nem tudom, miért állítják be Bent olyan nőcsábásznak, aki szinte minden részben másba bolondul bele. Ezeket a csajokat pedig rendszerint kinyírják, és Ben mindegyik halálánál sír, még akkor is, ha csak pár napja ismeri. Amúgy most a Cool-on a Halál angyalai-t játsszák. A tegnapi részben(ismétlés kezdődött 10 perce) halt meg Sturmi, és Ben ott is sírt. Vajon Tom a valóéletben is annyit sír, mint a Cobrában?
Szerk.: Feltett egy videót fészbúkra. Itt is eszik...
Én vártam volna azért, hogy kap a Cobrában egy olyan csajt, akit nem nyírnak ki egy rész alatt, hanem tudjuk, hogy most van barátnője Bennek és kész. Eléggé kics*sznek azért vele is, hogy állandóan új csaj...Bár mostanában hagyján, nem volt barátnője.
Sturmit én is sajnáltam, nagyon bírtam azt a palit, kár, hogy csak a dupla epizódokban mutatták.
Hát ez a videó, most komolyan...Tom, teli szájjal nem beszélünk!

0 felhasználónak tetszik: