Starity

Tom Beck

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 29. 14:13 #161
JadeB
JadeB
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.29. 14:00)
Ha nem akkor kiteszem a blogomra, nekem aztán mindegy. rohog.gif 
Eddig csak egy volt, de most beújítottak. Bár Bentől csak ezt az egyet írják. 
Jaj, én imádom azt a számot. Szerintem az eredeti is ugyanolyan klassz, mint amit Tom énekel. heart.gif 
Amúgy azt nem tudom, miért állítják be Bent olyan nőcsábásznak, aki szinte minden részben másba bolondul bele. Ezeket a csajokat pedig rendszerint kinyírják, és Ben mindegyik halálánál sír, még akkor is, ha csak pár napja ismeri. Amúgy most a Cool-on a Halál angyalai-t játsszák. A tegnapi részben(ismétlés kezdődött 10 perce) halt meg Sturmi, és Ben ott is sírt. Vajon Tom a valóéletben is annyit sír, mint a Cobrában? think.gif 
Szerk.: Feltett egy videót fészbúkra. Itt is eszik... rohog.gif

Én vártam volna azért, hogy kap a Cobrában egy olyan csajt, akit nem nyírnak ki egy rész alatt, hanem tudjuk, hogy most van barátnője Bennek és kész. Eléggé kics*sznek azért vele is, hogy állandóan új csaj...Bár mostanában hagyján, nem volt barátnője.
Sturmit én is sajnáltam, nagyon bírtam azt a palit, kár, hogy csak a dupla epizódokban mutatták. rohog.gif Na, ez az amit szerintem sosem fogunk megtudni Tomról, hogy Ő is olyan síros-e, mint Ben. think.gif Azt már tudjuk, hogy ugyanolyan bolondos, meg szeret enni. (Nem hagyhattam ki az evést.) rohog.gif Én mondjuk ki nézem belőle...
Hát ez a videó, most komolyan...Tom, teli szájjal nem beszélünk!biggrin.gif Most ettem, de komolyan megéheztem olyan jó ízűen evett. rohog.gif
2013. augusztus 29. 15:02 #162
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.29. 14:13)
Én vártam volna azért, hogy kap a Cobrában egy olyan csajt, akit nem nyírnak ki egy rész alatt, hanem tudjuk, hogy most van barátnője Bennek és kész. Eléggé kics*sznek azért vele is, hogy állandóan új csaj...Bár mostanában hagyján, nem volt barátnője.
Sturmit én is sajnáltam, nagyon bírtam azt a palit, kár, hogy csak a dupla epizódokban mutatták. rohog.gif Na, ez az amit szerintem sosem fogunk megtudni Tomról, hogy Ő is olyan síros-e, mint Ben. think.gif Azt már tudjuk, hogy ugyanolyan bolondos, meg szeret enni. (Nem hagyhattam ki az evést.) rohog.gif Én mondjuk ki nézem belőle...
Hát ez a videó, most komolyan...Tom, teli szájjal nem beszélünk!biggrin.gif Most ettem, de komolyan megéheztem olyan jó ízűen evett. rohog.gif

Jó lett volna, ha marad egy lány mellett pár epizódon keresztül, de ha nem, hát nem.
Én is bírtam Sturmit. Most visszanéztem a tegnapi rész ismétlését, és rávettem egyik barátnőmet, hogy nézze. Fészbúkon írtuk egymásnak a véleményünket.biggrin.gif És azt mondta, Ben milyen cuki, amikor sírt ott Sturminál. rolleyes.gif
Igen, én is kinézném belőle, hogy érzékeny. Simán el tudom képzelni, hogy ő nem tartja a gyengeség jelének a sírást.
Valaki oda is írta kommentbe, hogy nyelje le a kaját és utána beszéljen. rohog.gif De mindig ezt csinálja. A Cobrában is a szájában van a kaja, mikor beszél.
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. augusztus 29. 17:39 #163
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.29. 15:02)
Jó lett volna, ha marad egy lány mellett pár epizódon keresztül, de ha nem, hát nem.
Én is bírtam Sturmit. Most visszanéztem a tegnapi rész ismétlését, és rávettem egyik barátnőmet, hogy nézze. Fészbúkon írtuk egymásnak a véleményünket.biggrin.gif És azt mondta, Ben milyen cuki, amikor sírt ott Sturminál.  rolleyes.gif 
Igen, én is kinézném belőle, hogy érzékeny. Simán el tudom képzelni, hogy ő nem tartja a gyengeség jelének a sírást.
Valaki oda is írta kommentbe, hogy nyelje le a kaját és utána beszéljen. rohog.gif De mindig ezt csinálja. A Cobrában is a szájában van a kaja, mikor beszél.

Barátnőmmel minden hétfőn a suliban átbeszéljük mi volt a Cobrában. Állandóan röhögünk. rohog.gif
Azt a kommentet én is láttam. rohog.gif Meg: "Hogyha legközelebb szól anyukám, hogy tele szájjal ne beszéljek, akkor megmutatom neki ezt a videót":D A Cobrában is mindig ezt csinálja. rohog.gif
Azóta töltött fel még egy videót a Cobra forgatásáról, de én hülye nem bírom megérteni mit mond... dry.gif
Hiányozni fog az a sárgás bőrdzsekije is. Olyan jól áll neki. laugh.gif
2013. augusztus 29. 19:55 #164
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.29. 17:39)
Barátnőmmel minden hétfőn a suliban átbeszéljük mi volt a Cobrában. Állandóan röhögünk. rohog.gif 
Azt a kommentet én is láttam. rohog.gif Meg: "Hogyha legközelebb szól anyukám, hogy tele szájjal ne beszéljek, akkor megmutatom neki ezt a videót":D A Cobrában is mindig ezt csinálja. rohog.gif 
Azóta töltött fel még egy videót a Cobra forgatásáról, de én hülye nem bírom megérteni mit mond... dry.gif 
Hiányozni fog az a sárgás bőrdzsekije is. Olyan jól áll neki. laugh.gif

Mi is szoktuk.biggrin.gif
Na ez a komment hatalmas. rohog.gif
Akkor mindjárt megyek is fészbúkra.biggrin.gifD
Nekem az a pasi fog hiányozni, aki a bőrdzsekit viseli. blush.gif
Amúgy nem fogadták el a cikkem.:S
2013. augusztus 29. 20:01 #165
- törölt felhasználó -    
Na, megnéztem mindent.biggrin.gif Tom ma nagyon elkényeztet minket... 5 bejegyzés... Ebből 2 kép, 3 videó. Épp végeztem az utolsó videóval, mikor felrakta ezt a képet...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1014229_667174169959535_641329790_n.jpg
...Amihez egy jó hosszú szöveget is írt, amit megpróbálok értelmezni. Nehéz lesz... blush.gif
2013. augusztus 29. 21:16 #166
JadeB
JadeB
Ó, hogyhogy nem fogadták el?! Persze, minden értelmetlen sz*r kikerülhet...-.- reklamalo.gif
Tudom, annyira örültem ennek a sok képnek, videónak. Csak félek, hogy most elkényeztetett minket, utána meg napokig csönd...Reméljük nem így lesz. rolleyes.gif
Én lefordítottam a szöveget, lehet, hogy egy - két helyen nem tökéletes, de nagyjából sikerült:
" Ó, ember. Ennyi volt. Az utolsó vad száguldás. Most kezdődik az utolsó jelenetem a Cobra 11-ben. Ha visszanézek akkor vegyes érzéseim vannak. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Annyi minden történt ezalatt az 5 és fél év alatt.
Szeretném megragadni az alkalmat és köszönetet mondani minden embernek aki támogatott engem. Ennek a mesés csapatnak. Az Action Concept és az RTL csapatának és a török csődörnek, Erdogannak természetesen. Köszönöm, hogy támogattatok engem ezekben az években a világ minden tájáról és, hogy követtétek a Cobra 11-et. Ti vagytok a leghűségesebb rajongók, akiket valaha el lehet képzelni.
Szóval ne aggódjatok semmi miatt. Azt a sok felejthetetlen pillanatot amiket együtt átéltünk senki sem veheti el tőlünk. Ezek megmaradnak, még akkor is, ha én megyek.
Szóval várjuk a következő, rendkívül izgalmas Cobra 11 szezont, és minden megy tovább!"

Majdnem elbőgtem most magam. cray.gif Annyira aranyos. heart.gif
Egyébként ne próbáljak meg belőle írni egy cikket? Hátha nagyobb szerencsénk lenne és azt elfogadnák. unknw.gif Még alszok rá egyet. Ha mégis úgy döntök, hogy belevágok, akkor viszont, majd előtte kikérem a véleményedet, persze csak akkor, ha nem gond. unsure.gif
2013. augusztus 30. 10:37 #167
JadeB
JadeB
Na, vettem a bátorságot és megírtam a cikket. Remélem elfogadják. unsure.gif Ha nem, akkor meg így jártunk. pardon.gif
2013. augusztus 30. 17:16 #168
JadeB
JadeB
Halihóó, igen, megint én vagyok, csak annyi, hogy kikerült a cikkem. w00t.gif Pedig fel voltam rá készülve, hogy elutasítják, de úgy látszik szerencsére mégsem.smileeee.gif Egy-két kifejezést átírtak benne, meg egy kis részt kihagytak de gondolom az természetes. Vagy nem?! unsure.gif Ja, és beleírták, hogy az új társat januártól láthatják, pedig ezt még senki sem erősítette meg. (Amúgy is a tavaszi évad általában februárban indul.) laugh.gif
2013. augusztus 30. 17:47 #169
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.30. 17:16)
Halihóó, igen, megint én vagyok, csak annyi, hogy kikerült a cikkem. w00t.gif Pedig fel voltam rá készülve, hogy elutasítják, de úgy látszik szerencsére mégsem.smileeee.gif Egy-két kifejezést átírtak benne, meg egy kis részt kihagytak de gondolom az természetes. Vagy nem?! unsure.gif  Ja, és beleírták, hogy az új társat januártól láthatják, pedig ezt még senki sem erősítette meg. (Amúgy is a tavaszi évad általában februárban indul.) laugh.gif

Gratulálok hozzá, legalább neked sikerült... unsure.gif
A másik két hozzászólásodhoz csak annyi: köszi a fordítást, én nem tudtam teljesen lefordítani, bár én is így értelmeztem nagyjából. Tom nagyon édes. Muszáj volt kommentet írnom hozzá, csak német helyett angolul írtam, mert nem voltam biztos abban, hogy jól fogalmaztam meg, így megkértem egy angolos barátnőmet, hogy fordítsa le inkább ő angolra. rohog.gif Nagyon imádom Tomot, egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen rohadt aranyos. Annyira szeretem, hogy ilyen. Önzetlen és kedves... Nekünk köszön meg mindig mindent. Jaj, de hiányozni fog a Cobrából.sad.gif
2013. augusztus 30. 17:58 #170
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.30. 17:47)
Gratulálok hozzá, legalább neked sikerült... unsure.gif 
A másik két hozzászólásodhoz csak annyi: köszi a fordítást, én nem tudtam teljesen lefordítani, bár én is így értelmeztem nagyjából. Tom nagyon édes. Muszáj volt kommentet írnom hozzá, csak német helyett angolul írtam, mert nem voltam biztos abban, hogy jól fogalmaztam meg, így megkértem egy angolos barátnőmet, hogy fordítsa le inkább ő angolra. rohog.gif Nagyon imádom Tomot, egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen rohadt aranyos. Annyira szeretem, hogy ilyen. Önzetlen és kedves... Nekünk köszön meg mindig mindent. Jaj, de hiányozni fog a Cobrából.sad.gif

Hát, köszönöm szépen:D Egyébként jó lett? Elvégre te írást tanulsz, nem? rolleyes.gif
Remélem, hogy legközelebb te is sikerrel jársz. wink.gif
Na ja, pont az a rész kimaradt, amiben megköszöni, hogy ennyien követték a Cobra 11-et. Amúgy az normális nem, ha egy-két részt kivágtak belőle?! unsure.gif
Hihetetlen, hogy most is Ő köszöngeti össze-vissza, amikor részben Mi tartozunk neki hálával. Most, komolyan... heart.gif
2013. augusztus 30. 18:05 #171
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.30. 17:58)
Hát, köszönöm szépen:D Egyébként jó lett? Elvégre te írást tanulsz, nem? rolleyes.gif 
Remélem, hogy legközelebb te is sikerrel jársz. wink.gif 
Na ja, pont az a rész kimaradt, amiben megköszöni, hogy ennyien követték a Cobra 11-et. Amúgy az normális nem, ha egy-két részt kivágtak belőle?! unsure.gif 
Hihetetlen, hogy most is Ő köszöngeti össze-vissza, amikor részben Mi tartozunk neki hálával. Most, komolyan... heart.gif

Igen, jó lett, bár szerintem 1-2 mondat kissé rövidre sikerült az elején.
Jó lenne. Egyhuzamban 3 cikket írtam Tommal, és a mostanival, amit nem fogadtak el, megtört ez a sorozat. Pedig jó lett volna.
Igen, normális, ha kivágják és belejavítanak. Pedig azt azért benne hagyhatták volna, az egész úgy lett volna tökéletes, ahogy azt Tom leírta. Legalább mindenki látta volna, milyen önzetlen és hálás nekünk, rajongóknak.
Igen, tényleg hihetetlen. Nem tudom, miért csinálja ezt folyton. Oké, én örülök neki, hogy ilyen, de mi nagyobb hálával tartozunk neki, mint ő nekünk. Vajon van fogalma arról, hogy a dalai, a vicces képei/beszólásai hány embernek segítenek? Mert nekem nagyon sokat segített mindenben. Átvészeltem nehéz időszakokat egy könnycsepp nélkül, mikor okom lett volna üvölteni és bőgni... És miért? Mert itt volt Tom... A dalai, a Cobra, a hülyeségei. Ha ő nincs, elképzelni sem tudom, milyen idegi roncs lennék. unsure.gif heart.gif
2013. augusztus 30. 18:18 #172
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.30. 18:05)
Igen, jó lett, bár szerintem 1-2 mondat kissé rövidre sikerült az elején.
Jó lenne. Egyhuzamban 3 cikket írtam Tommal, és a mostanival, amit nem fogadtak el, megtört ez a sorozat. Pedig jó lett volna.
Igen, normális, ha kivágják és belejavítanak. Pedig azt azért benne hagyhatták volna, az egész úgy lett volna tökéletes, ahogy azt Tom leírta. Legalább mindenki látta volna, milyen önzetlen és hálás nekünk, rajongóknak.
Igen, tényleg hihetetlen. Nem tudom, miért csinálja ezt folyton. Oké, én örülök neki, hogy ilyen, de mi nagyobb hálával tartozunk neki, mint ő nekünk. Vajon van fogalma arról, hogy a dalai, a vicces képei/beszólásai hány embernek segítenek? Mert nekem nagyon sokat segített mindenben. Átvészeltem nehéz időszakokat egy könnycsepp nélkül, mikor okom lett volna üvölteni és bőgni... És miért? Mert itt volt Tom... A dalai, a Cobra, a hülyeségei. Ha ő nincs, elképzelni sem tudom, milyen idegi roncs lennék. unsure.gif  heart.gif

Köszönöm a kritikát!smileeee.gif Egyébként igen, én is észrevettem most így újra olvasva. Onnan is kiszedtek egy mondatot. Még ott lett volna, hogy hamar megkedvelték a nézők, mert új szint hozott a sorozat életébe, mára pedig Semir egyik legkedveltebb társaként emlegetik. De hát ha nem, hát nem. pardon.gif
Mi tudjuk, hogy ilyen aranyos és önzetlen és ez a lényeg. Aki szeretné, az előbb-utóbb úgy is megtudja majd. smileeee.gif
Pont ez az. Legyen akármilyen sz*r napom, ha meglátom, hogy írt Fb-n, vagy meghallgatom valamelyik számát egyből jobb kedvem lesz. heart.gif
2013. augusztus 30. 21:06 #173
- törölt felhasználó -    
Kár, hogy kiszállt a Cobra11-ből. Jó volt! smileeee.gif
2013. augusztus 31. 08:01 #174
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.30. 18:18)
Köszönöm a kritikát!smileeee.gif Egyébként igen, én is észrevettem most így újra olvasva. Onnan is kiszedtek egy mondatot. Még ott lett volna, hogy hamar megkedvelték a nézők, mert új szint hozott a sorozat életébe, mára pedig Semir egyik legkedveltebb társaként emlegetik. De hát ha nem, hát nem.  pardon.gif 
Mi tudjuk, hogy ilyen aranyos és önzetlen és ez a lényeg. Aki szeretné, az előbb-utóbb úgy is megtudja majd. smileeee.gif 
Pont ez az. Legyen akármilyen sz*r napom, ha meglátom, hogy írt Fb-n, vagy meghallgatom valamelyik számát egyből jobb kedvem lesz. heart.gif

Pedig ha bent marad a mondat, sokkal jobb lett volna szerintem, főleg, hogy nagyon igaz, amit írtál, és ez csak értékesebbé tette volna a cikket, ha bent hagyják. rolleyes.gif
Igen, az igaz. Meg azért így is látszik abban a pár mondatban, hogy nem beképzelt, és valóban tudja, hogy a rajongói nélkül sehol sem lenne. Sok sztár elfelejti ezt, és azt, hogy honnan indult, de Tom nem. meghajolo.gif
Nekem is jobb kedvem lesz mindig tőle. Egyszerűen nem értem, miért van ilyen nagy hatással rám. Senki más nem tud úgy megnyugtatni, mint Tom dalai. Akár az anyukám is próbálkozhatna azzal, hogy felvidítson, kizárt, hogy menne neki. De Tom dalai... Valami csoda folytán fél perc alatt képesek elfeledtetni velem minden gondot. blush.gif
2013. augusztus 31. 10:35 #175
- törölt felhasználó -    
Ezt egyik barátnőm linkelte be nekem...biggrin.gif
Kellett már egy ilyen kép. laugh.gif
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-love-tom-beck-2.png
2013. augusztus 31. 11:28 #176
JadeB
JadeB
Milyen jó már ez a kép. wub.gif
Nekem is van lementve egy ilyen, megkerestem most:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/523151_271584286269728_1606901765_n.jpg
2013. augusztus 31. 11:37 #177
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.31. 11:28)
Milyen jó már ez a kép. wub.gif 
Nekem is van lementve egy ilyen, megkerestem most:

Nagyon klassz, csak Tom lehetne középen. Úgy értem, itt a kép szélén van, pedig lehetne úgy, mint a másikon. De attól még király. blush.gif
2013. augusztus 31. 11:50 #178
- törölt felhasználó -    
Olyan sikerélményem van.biggrin.gif Pár napja rávettem xMilesss-t, hogy nézze meg a Cobrát, és azt mondta, Tom cuki benne. Meg kittus666-nak áradoztam múltkor Tomról, erre ma írja nekem fészbúkon, hogy egyre jobban bejön neki Tom, és linkelt két képet - az egyik az volt, amit nemrég osztottam meg veletek. Lehet ez még jobb?biggrin.gifD
2 felhasználónak tetszik: JadeB, xMilesss
2013. augusztus 31. 12:07 #179
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.31. 11:50)
Olyan sikerélményem van.biggrin.gif Pár napja rávettem xMilesss-t, hogy nézze meg a Cobrát, és azt mondta, Tom cuki benne. Meg kittus666-nak áradoztam múltkor Tomról, erre ma írja nekem fészbúkon, hogy egyre jobban bejön neki Tom, és linkelt két képet - az egyik az volt, amit nemrég osztottam meg veletek. Lehet ez még jobb?biggrin.gifD

Ezen most nem is csodálkozom, Tomot csak imádni lehet. wub.gif Én az egyik barátnőmet az Ain't Got You-ra szoktattam rá. Mikor meghallja a telómon egyből rávágja, hogy: "Ez a jó klipes dal." Ő csak így nevezi, mert a klipje az nagyon tetszett neki. rohog.gif
Ez a kép nagyon tetszik: wub.gif
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1185287_610860032308301_1094892062_n.jpg
2013. augusztus 31. 12:29 #180
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.31. 12:07)
Ezen most nem is csodálkozom, Tomot csak imádni lehet. wub.gif Én az egyik barátnőmet az Ain't Got You-ra szoktattam rá. Mikor meghallja a telómon egyből rávágja, hogy: "Ez a jó klipes dal." Ő csak így nevezi, mert a klipje az nagyon tetszett neki. rohog.gif 
Ez a kép nagyon tetszik: wub.gif 

Én sem csodálkozom.biggrin.gif Jó klipes dal. rohog.gif Tényleg jó a klipje. Egyik barátnőmnek megmutattam egyszer, a végén rendesen elröhögte magát. Nem csodálom, párszor én is nevettem rajta.biggrin.gif
Hogy még mindig ki tudok akadni azon, milyen szép szemei vannak, és milyen jól néz ki, mikor mosolyog... blush.gif Mondjuk akkor is rohadt helyes, mikor mérges, vagy mikor egyik sem, de mikor mosolyog... Kifejezni nem lehet, milyen. wub.gif
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tom Beck Tom Beck 511.