Idézet (JadeB @ 2013.08.27. 21:16)
Tudom, nekem is ez jutott eszembe: egoistaság.

De igaza van, meg neki még ez is megvan engedve.

"Szép életem van és egy kevés pénzem is"...Na, ja ha máshogy nem, így megfoghatja a nőket.
Na, de ahhoz is tehetség kell, hogy egy olyan kép miatt olvadozunk, amelyiken csak egyszerűen alszik.
Annak pedig nagyon örültem, hogy végre rakott ki valamit Fb-re, már volt egy kis "Tom hiányom", hogy nem töltött fel új képet. Egyébként ennél a képnél kíváncsi volt rá, hogy a rajongók szerint mit gondol Semir és Ben. Példát is hozott fel. Ha jól fordítottam, Tom szerint Semir azt gondolja, hogy 17 év alatt nem tanult meg normálisan vezetni. Ben pedig: "Éhes vagyok." Aztán ránéztem a képen Benre és rám jött a röhögés, hogy tényleg olyan.

Apropó, azt figyeltem meg, hogy a Cobrában nincsen olyan rész, amelyikben Ben nem csócsálna állandóan valamit, vagy legalábbis nem beszélne a kajáról.
Szerk.: Most nézem, hogy Tom olvasgatta a hozzászólásokat, és a kép alatt írt egy kommentet, hogy köszöni a sok kreatív ötletet.

Vajon mennyit röhöghetett egy-két hozzászóláson??

Persze, hogy meg van neki engedve.

Mással is meg tudja fogni a nőket.
Nekem is Tom hiányom volt, utálom mikor nem rak ki napi 1 képet legalább. Az volt klassz, amikor facebook napot tartott, és mindent kiposztolt. Délben: Guten morgen!... Na, azon kiakadtam.

Én olvastam valami kommentet, amin nagyot nevettem, de már nem emlékszem, melyik volt az. Most én is megnéztem, tényleg olyan, mint aki éhes.

De amúgy tényleg ilyen szokássá vált, hogy kajál valamit mindig. A Merényletben, mikor a szöszi tanárnőt figyelték, egy b*szott nagy szendvicset evett. Akkorát még nem is láttam.

Meg abban a részben, mikor Hotte meghalt, a végén mondja neki, hogy hagyjon kaját. Most komolyan?
Tényleg megköszönte?

Na, mindjárt megnézem. Szerintem jókat nevethetett rajtuk. Mekkora lenne már, ha belájkolt volna 1-2 kommentet.

D