Starity

Tom Beck

14 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 25. 21:17 #141
JadeB
JadeB
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.25. 20:45)
Már ma? cray.gif Hiányozni fog a Cobrából, nélküle nem lesz az igazi... cry.gif

Hiányozni fog nagyon az a dili feje. heart.gif
Most gondoltam bele, hogy akkor már tényleg vége...Hogy nem forgat tovább és nem kapunk több képet a forgatásról, hogy már csak 1 évad és teljesen vége. cray.gif
De! Készülget az új album, új filmek, turné...Szóval jönni fog még sok hír Tomról.smileeee.gif Csak hát, mégis a Cobra 11-nek köszönhetően ismertük meg Benként, és azért rossz tudni azt, hogy egyelőre ennek vége...
2013. augusztus 26. 08:06 #142
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.25. 21:17)
Hiányozni fog nagyon az a dili feje. heart.gif 
Most gondoltam bele, hogy akkor már tényleg vége...Hogy nem forgat tovább és nem kapunk több képet a forgatásról, hogy már csak 1 évad és teljesen vége. cray.gif 
De! Készülget az új album, új filmek, turné...Szóval jönni fog még sok hír Tomról.smileeee.gif Csak hát, mégis a Cobra 11-nek köszönhetően ismertük meg Benként, és azért rossz tudni azt, hogy egyelőre ennek vége...

Nekem is. heart.gif
Bennem is csak most tudatosult. Németországban már csak 1 évad, és kész, ennyi. Itt Magyarországon meg ki tudja, mikor látjuk azt a részt, mikor vége. unsure.gif Pedig én annyira imádtam a forgatásos képeket, mindig volt valami hülyeség, amin jót lehetett nevetni. De vége.sad.gif
Az albumról remélem megint rak fel 1 perces kis részleteket majd, mint az Americanized-nél. A filmek meg biztos jók, csak az a baj, hogy nem fogják leszinkronizálni. cry.gif
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. augusztus 26. 09:32 #143
- törölt felhasználó -    
Amúgy azt néztem, hogy a 4. oldal felétől szinte csak mi ketten írunk, és már 8 oldal van. Ennyit beszélni Tomról... rolleyes.gif heart.gif
2013. augusztus 26. 11:53 #144
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.26. 09:32)
Amúgy azt néztem, hogy a 4. oldal felétől szinte csak mi ketten írunk, és már 8 oldal van. Ennyit beszélni Tomról...  rolleyes.gif  heart.gif

Jaj, ne is mond, már én is figyeltem. Durvák vagyunk nagyon. laugh.gif De, jobb mintha ezer éve ki lenne halva a topic, azért Tom nem azt érdemli.biggrin.gif Szerintem ha valaki elolvassa, hogy eddig miket írtunk, esküszöm Ő is megkedveli Tomot, amiket mi összeáradoztunk itt róla. blush.gif pardon.gif
Előkerült még egy videó a múltkori fotózkodásról meg aláírás osztogatásról. Olyan édi, még közben beszélget is a rajongókkal meg viccelődik. heart.gif Na, nekem aztán mondhatná.xDD laugh.gif
2013. augusztus 26. 20:44 #145
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.26. 11:53)
Jaj, ne is mond, már én is figyeltem. Durvák vagyunk nagyon. laugh.gif De, jobb mintha ezer éve ki lenne halva a topic, azért Tom nem azt érdemli.biggrin.gif Szerintem ha valaki elolvassa, hogy eddig miket írtunk, esküszöm Ő is megkedveli Tomot, amiket mi összeáradoztunk itt róla. blush.gif  pardon.gif 
Előkerült még egy videó a múltkori fotózkodásról meg aláírás osztogatásról. Olyan édi, még közben beszélget is a rajongókkal meg viccelődik. heart.gif Na, nekem aztán mondhatná.xDD laugh.gif

Simán megszereti bárki, ha rajtunk múlik. laugh.gif
Most hang nélkül végignéztem, mert öcsém tévézik, szóval majd holnap megnézem hanggal is. Nekem is mondhatná, nem igazán érteném. Csak mondogatnám, hogy "Ich liebe dich", ölelgetném, meg elolvadnék ott helyben, és még puszit is adnék neki. blush.gif Már ha megengedné. rolleyes.gif
2013. augusztus 26. 21:18 #146
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.26. 20:44)
Simán megszereti bárki, ha rajtunk múlik. laugh.gif 
Most hang nélkül végignéztem, mert öcsém tévézik, szóval majd holnap megnézem hanggal is. Nekem is mondhatná, nem igazán érteném. Csak mondogatnám, hogy "Ich liebe dich", ölelgetném, meg elolvadnék ott helyben, és még puszit is adnék neki. blush.gif Már ha megengedné. rolleyes.gif

Szerintem simán megengedné. heart.gif Ragályos ez a Tom imádat. Valaki beleesik, nemigen tud belőle szabadulni. blush.gif
Jó minőségű promó kép az új évadból. Szerintem nagyon jó. laugh.gif

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1174561_395777083877457_320420668_n.jpg
1 felhasználónak tetszik: areo
2013. augusztus 27. 08:53 #147
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.26. 21:18)
Szerintem simán megengedné. heart.gif Ragályos ez a Tom imádat. Valaki beleesik, nemigen tud belőle szabadulni. blush.gif 
Jó minőségű promó kép az új évadból. Szerintem nagyon jó. laugh.gif 

Igen, valószínű. A rajongóinak mindent. Vagyis nem mindent... rohog.gif Tényleg nem tud belőle szabadulni senki, de hát ki akar?! blush.gif
Tényleg klassz a kép.biggrin.gif
A videóban Tom nagyon édes, ahogy ott beszélget mindenkivel. Nagyjából annyit fogtam fel az egészből, mikor azt mondta, hogy "ja, klar" - hála a hülye hangfalamnak. A végén meg a szekrény méretű gorilla nekiállt ott magyarázni, bár Tomot rohadtul nem érdekelte. rohog.gif Az tökre tetszett. heart.gif
2013. augusztus 27. 15:37 #148
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.27. 08:53)
Igen, valószínű. A rajongóinak mindent. Vagyis nem mindent... rohog.gif  Tényleg nem tud belőle szabadulni senki, de hát ki akar?! blush.gif 
Tényleg klassz a kép.biggrin.gif
A videóban Tom nagyon édes, ahogy ott beszélget mindenkivel. Nagyjából annyit fogtam fel az egészből, mikor azt mondta, hogy "ja, klar" - hála a hülye hangfalamnak. A végén meg a szekrény méretű gorilla nekiállt ott magyarázni, bár Tomot rohadtul nem érdekelte. rohog.gif  Az tökre tetszett. heart.gif

Szerintem nem teljesen a hangfalad miatt van, mert én se értetettem meg belőle többet. Hála a videóminőségének, meg az óriási német tudásomnak. rohog.gif Jajj, azt én is figyeltem, hogy hiába szövegel ott a gorilla, Tom még vígan fotózkodik. laugh.gif
Mit találtam!! Videó
2013. augusztus 27. 18:55 #149
JadeB
JadeB
Halihóó, megint én. Bocsi, de ezt muszáj megosztani. Hogy lehet ilyen édes még akkor is amikor alszik??! wub3.gif heart.gif

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/545208_320023961473652_148600843_n.jpg
2013. augusztus 27. 19:53 #150
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.27. 18:55)
Halihóó, megint én. Bocsi, de ezt muszáj megosztani. Hogy lehet ilyen édes még akkor is amikor alszik??! wub3.gif  heart.gif 

A videó nagyon klassz.biggrin.gifD Azért van még pár, amit megnéznék magyar felirattal. Van ebben egoistaság is. "Szép életem van és egy kevés pénzem is"... rohog.gif De romantikus dal, örülnék, ha nekem valaki ezt énekelné. Valaki, aki rettentően hasonlít a mi Tomunkra. Bár ha ő énekelné, még jobb lenne. blush.gif
Ez a kép...biggrin.gif Tom mikor nem az? Nem mondom, hogy édes, mert én azt állatokra mondom, de olyan kib*szottul rohadt jól néz ki, hogy az csak na! good.gif
2013. augusztus 27. 20:41 #151
- törölt felhasználó -    
Jaj, csak megérte felmenni a fészbúkra. Tom rakott fel egy képet még sok órája. rohog.gif Istenem. heart.gif
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1150875_666107833399502_988492048_n.jpg
2013. augusztus 27. 21:16 #152
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.27. 19:53)
A videó nagyon klassz.biggrin.gifD Azért van még pár, amit megnéznék magyar felirattal. Van ebben egoistaság is. "Szép életem van és egy kevés pénzem is"... rohog.gif De romantikus dal, örülnék, ha nekem valaki ezt énekelné. Valaki, aki rettentően hasonlít a mi Tomunkra. Bár ha ő énekelné, még jobb lenne.  blush.gif 
Ez a kép...biggrin.gif Tom mikor nem az? Nem mondom, hogy édes, mert én azt állatokra mondom, de olyan kib*szottul rohadt jól néz ki, hogy az csak na! good.gif

Tudom, nekem is ez jutott eszembe: egoistaság. rohog.gif De igaza van, meg neki még ez is megvan engedve. heart.gif "Szép életem van és egy kevés pénzem is"...Na, ja ha máshogy nem, így megfoghatja a nőket. rohog.gif
Na, de ahhoz is tehetség kell, hogy egy olyan kép miatt olvadozunk, amelyiken csak egyszerűen alszik. laugh.gif
Annak pedig nagyon örültem, hogy végre rakott ki valamit Fb-re, már volt egy kis "Tom hiányom", hogy nem töltött fel új képet. Egyébként ennél a képnél kíváncsi volt rá, hogy a rajongók szerint mit gondol Semir és Ben. Példát is hozott fel. Ha jól fordítottam, Tom szerint Semir azt gondolja, hogy 17 év alatt nem tanult meg normálisan vezetni. Ben pedig: "Éhes vagyok." Aztán ránéztem a képen Benre és rám jött a röhögés, hogy tényleg olyan. rohog.gif Apropó, azt figyeltem meg, hogy a Cobrában nincsen olyan rész, amelyikben Ben nem csócsálna állandóan valamit, vagy legalábbis nem beszélne a kajáról. _nevet.gif

Szerk.: Most nézem, hogy Tom olvasgatta a hozzászólásokat, és a kép alatt írt egy kommentet, hogy köszöni a sok kreatív ötletet. wub.gif Vajon mennyit röhöghetett egy-két hozzászóláson?? laugh.gif
2013. augusztus 28. 07:36 #153
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.27. 21:16)
Tudom, nekem is ez jutott eszembe: egoistaság. rohog.gif De igaza van, meg neki még ez is megvan engedve. heart.gif "Szép életem van és egy kevés pénzem is"...Na, ja ha máshogy nem, így megfoghatja a nőket. rohog.gif 
Na, de ahhoz is tehetség kell, hogy egy olyan kép miatt olvadozunk, amelyiken csak egyszerűen alszik. laugh.gif 
Annak pedig nagyon örültem, hogy végre rakott ki valamit Fb-re, már volt egy kis "Tom hiányom", hogy nem töltött fel új képet. Egyébként ennél a képnél kíváncsi volt rá, hogy a rajongók szerint mit gondol Semir és Ben. Példát is hozott fel. Ha jól fordítottam, Tom szerint Semir azt gondolja, hogy 17 év alatt nem tanult meg normálisan vezetni. Ben pedig: "Éhes vagyok." Aztán ránéztem a képen Benre és rám jött a röhögés, hogy tényleg olyan. rohog.gif Apropó, azt figyeltem meg, hogy a Cobrában nincsen olyan rész, amelyikben Ben nem csócsálna állandóan valamit, vagy legalábbis nem beszélne a kajáról. _nevet.gif
Szerk.: Most nézem, hogy Tom olvasgatta a hozzászólásokat, és a kép alatt írt egy kommentet, hogy köszöni a sok kreatív ötletet. wub.gif Vajon mennyit röhöghetett egy-két hozzászóláson?? laugh.gif

Persze, hogy meg van neki engedve.biggrin.gif Mással is meg tudja fogni a nőket. rohog.gif
Nekem is Tom hiányom volt, utálom mikor nem rak ki napi 1 képet legalább. Az volt klassz, amikor facebook napot tartott, és mindent kiposztolt. Délben: Guten morgen!... Na, azon kiakadtam. rohog.gif Én olvastam valami kommentet, amin nagyot nevettem, de már nem emlékszem, melyik volt az. Most én is megnéztem, tényleg olyan, mint aki éhes. nevet2.gif De amúgy tényleg ilyen szokássá vált, hogy kajál valamit mindig. A Merényletben, mikor a szöszi tanárnőt figyelték, egy b*szott nagy szendvicset evett. Akkorát még nem is láttam. blink.gif rohog.gif Meg abban a részben, mikor Hotte meghalt, a végén mondja neki, hogy hagyjon kaját. Most komolyan? biggrin.gif
Tényleg megköszönte?biggrin.gif Na, mindjárt megnézem. Szerintem jókat nevethetett rajtuk. Mekkora lenne már, ha belájkolt volna 1-2 kommentet.biggrin.gifD
2013. augusztus 28. 17:48 #154
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.28. 07:36)
Persze, hogy meg van neki engedve.biggrin.gif Mással is meg tudja fogni a nőket. rohog.gif 
Nekem is Tom hiányom volt, utálom mikor nem rak ki napi 1 képet legalább. Az volt klassz, amikor facebook napot tartott, és mindent kiposztolt. Délben: Guten morgen!... Na, azon kiakadtam. rohog.gif Én olvastam valami kommentet, amin nagyot nevettem, de már nem emlékszem, melyik volt az. Most én is megnéztem, tényleg olyan, mint aki éhes. nevet2.gif De amúgy tényleg ilyen szokássá vált, hogy kajál valamit mindig. A Merényletben, mikor a szöszi tanárnőt figyelték, egy b*szott nagy szendvicset evett. Akkorát még nem is láttam. blink.gif  rohog.gif Meg abban a részben, mikor Hotte meghalt, a végén mondja neki, hogy hagyjon kaját. Most komolyan? biggrin.gif 
Tényleg megköszönte?biggrin.gif Na, mindjárt megnézem. Szerintem jókat nevethetett rajtuk. Mekkora lenne már, ha belájkolt volna 1-2 kommentet.biggrin.gifD

Facebook napot többször is tarthatna, elbírnám viselni. laugh.gif Imádom, mikor kajál.biggrin.gif Nem tudom most pontosan melyik részben volt, mikor figyeltek valakit, és Semir hozott egy csomó kaját, ő meg nyúlta lefelé. Meg a Második esély c. részben is, mikor kutyájuk van és megakarja enni a kutyakaját. rohog.gif Apropó, azt a részt imádom, olyan aranyosak a kutyussal. wub3.gif Versenyezhetnének, ki tud szebb kiskutya szemekkel nézni. Tom jó esélyekkel indulna.biggrin.gif
Amúgy én nagy vonalakba meglestem, nem lájkolta-e be valamelyik kommentet, de én nem találtam olyat.
2013. augusztus 29. 08:08 #155
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.28. 17:48)
Facebook napot többször is tarthatna, elbírnám viselni. laugh.gif Imádom, mikor kajál.biggrin.gif Nem tudom most pontosan melyik részben volt, mikor figyeltek valakit, és Semir hozott egy csomó kaját, ő meg nyúlta lefelé. Meg a Második esély c. részben is, mikor kutyájuk van és megakarja enni a kutyakaját. rohog.gif Apropó, azt a részt imádom, olyan aranyosak a kutyussal. wub3.gif Versenyezhetnének, ki tud szebb kiskutya szemekkel nézni. Tom jó esélyekkel indulna.biggrin.gif
Amúgy én nagy vonalakba meglestem, nem lájkolta-e be valamelyik kommentet, de én nem találtam olyat.

Hidd el, én is el tudnám viselni.biggrin.gif Meg amikor Hartmut kajáját nyúlta le, majd később Hartmut is evett az övéből. rohog.gif Tényleg édesek a kutyussal, de azért én akkor "haragudtam Benre", hogy be akarta dugni a menhelyre, de végül nem tette, szóval...biggrin.gif De a helyében én is kiakadtam volna, elvégre a kutya szétrágta a kocsiját. Na, de ezért menhelyre vinni?sad.gif Tényleg versenyezhetnének, és mi lennénk a zsűri. Nem tudom, kire szavaznék, mert imádom a kutyákat, Tomot meg... Hát, őt is. blush.gif
Én is megnéztem párnál, de nem lájkolt. Pedig milyen klassz lett volna.
2013. augusztus 29. 10:17 #156
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.29. 08:08)
Hidd el, én is el tudnám viselni.biggrin.gif Meg amikor Hartmut kajáját nyúlta le, majd később Hartmut is evett az övéből. rohog.gif Tényleg édesek a kutyussal, de azért én akkor "haragudtam Benre", hogy be akarta dugni a menhelyre, de végül nem tette, szóval...biggrin.gif De a helyében én is kiakadtam volna, elvégre a kutya szétrágta a kocsiját. Na, de ezért menhelyre vinni?sad.gif Tényleg versenyezhetnének, és mi lennénk a zsűri. Nem tudom, kire szavaznék, mert imádom a kutyákat, Tomot meg... Hát, őt is. blush.gif 
Én is megnéztem párnál, de nem lájkolt. Pedig milyen klassz lett volna.

Lenne dilemma ki is a cukibb. laugh.gif Most nézd meg... wub.gif Azért az milyen nagy volt már mikor vitte a menhelyre, a kutyus meg elővette a nagy kiskutya szemeit, erre Ben: "Ne csináld ezt, érzéketlen vagyok." Mikor meg vitte elfelé a csaj, ő nézett olyan nagy kiskutya szemekkel utánuk. rohog.gif Meg Semir: " A csúnya bácsi menhelyre akart vinni." (Vagy valami ilyesmit mondott) rohog.gif
2013. augusztus 29. 10:25 #157
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.29. 10:17)
Lenne dilemma ki is a cukibb. laugh.gif Most nézd meg...  wub.gif  Azért az milyen nagy volt már mikor vitte a menhelyre, a kutyus meg elővette a nagy kiskutya szemeit, erre Ben: "Ne csináld ezt, érzéketlen vagyok." Mikor meg vitte elfelé a csaj, ő nézett olyan nagy kiskutya szemekkel utánuk. rohog.gif Meg Semir: " A csúnya bácsi menhelyre akart vinni." (Vagy valami ilyesmit mondott) rohog.gif

Tündériek. heart.gif Mikor mondta, hogy érzéketlen, akkor megszólaltam, hogy "dehogy vagy az"... rohog.gif Igen, olyan tök szomorúan nézett utánuk. Csak van szíve.biggrin.gif Igen, azt mondta.
2013. augusztus 29. 13:24 #158
- törölt felhasználó -    
Írtam egy cikket Tomról és a Cobra 11-ről. Szurkoljatok, hogy elfogadják! blush.gif
Szerk.: Jaj, nézem a Cobra 11 epizódokat wikipédián, és a végén vannak idézetek.
"Összevesztünk... Vissza kellett volna mennem, és megmondanom neki, hogy nagyon szeretem..." (Ben, miután meghalt az akkori szerelme)... Istenem, az olyan szomorú volt, annyira sajnáltam Bent, ahogy ott sírt, és visszaemlékezett. sad.gif
2013. augusztus 29. 13:54 #159
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.29. 13:24)
Írtam egy cikket Tomról és a Cobra 11-ről. Szurkoljatok, hogy elfogadják!  blush.gif 
Szerk.: Jaj, nézem a Cobra 11 epizódokat wikipédián, és a végén vannak idézetek. 
"Összevesztünk... Vissza kellett volna mennem, és megmondanom neki, hogy nagyon szeretem..." (Ben, miután meghalt az akkori szerelme)... Istenem, az olyan szomorú volt, annyira sajnáltam Bent, ahogy ott sírt, és visszaemlékezett. sad.gif

Úúú, nagyon remélem akkor, hogy elfogadják és ki is kerül hamar, mert ha nem, akkor reklamálok. reklamalo.gif
Tényleg vannak idézetek is?! unsure.gif Hogy én eddig azt, hogy nem fedeztem fel. omg.gif Tiszta gáz vagyok, most komolyan...Mindjárt meglesem. rolleyes.gif
Ajj, nekem mindig megszakad a szívem mikor szomorú. Mellette pedig megy a 'Chasing Cars'. Annyira imádom azt a számot, sokkal jobb a Tom változata mint az eredeti dal. heart.gif
2013. augusztus 29. 14:00 #160
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.29. 13:54)
Úúú, nagyon remélem akkor, hogy elfogadják és ki is kerül hamar, mert ha nem, akkor reklamálok. reklamalo.gif 
Tényleg vannak idézetek is?! unsure.gif Hogy én eddig azt, hogy nem fedeztem fel. omg.gif Tiszta gáz vagyok, most komolyan...Mindjárt meglesem. rolleyes.gif 
Ajj, nekem mindig megszakad a szívem mikor szomorú. Mellette pedig megy a 'Chasing Cars'. Annyira imádom azt a számot, sokkal jobb a Tom változata mint az eredeti dal. heart.gif

Ha nem akkor kiteszem a blogomra, nekem aztán mindegy. rohog.gif
Eddig csak egy volt, de most beújítottak. Bár Bentől csak ezt az egyet írják.
Jaj, én imádom azt a számot. Szerintem az eredeti is ugyanolyan klassz, mint amit Tom énekel. heart.gif
Amúgy azt nem tudom, miért állítják be Bent olyan nőcsábásznak, aki szinte minden részben másba bolondul bele. Ezeket a csajokat pedig rendszerint kinyírják, és Ben mindegyik halálánál sír, még akkor is, ha csak pár napja ismeri. Amúgy most a Cool-on a Halál angyalai-t játsszák. A tegnapi részben(ismétlés kezdődött 10 perce) halt meg Sturmi, és Ben ott is sírt. Vajon Tom a valóéletben is annyit sír, mint a Cobrában? think.gif
Szerk.: Feltett egy videót fészbúkra. Itt is eszik... rohog.gif
14 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tom Beck Tom Beck 511.