Idézet (JadeB @ 2013.08.24. 19:55)
Na jó oké, nekem itt van végem, no comment.
Kép
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de személy szerint én úgy gondolom, hogy Tom és Katrin nagyon aranyosak együtt. Én őszintén nem bánnám, ha összejönnének. Katrin aranyos, kedves, tehetséges lány, mellesleg szerintem szép is örülnék ha egyszer bejelentenék, hogy együtt vannak. Én ilyesmi lányokat tudnák Tom mellé elképzelni, nem ilyen plázacicákat.

De ha a valóságban nem is, a Cobrában mindenképpen megnéztem volna őket egy párként. Nem azért, de szegény Ben mindig olyan csúnya csajokat kapott, akik mellesleg mindig benne voltak valahogy a maffiába.

Na jó, kész, ez nagyon idióta.
Tényleg aranyos lány, jó lenne, ha összejönnének Tommal. A Cobrában is tök jó lett volna.

Egyébként tényleg csúnya csajokat kap, de azért volt, akinek nem volt köze a maffiához. Volt valami államügyésznő, akivel összejött egyszer, és még abban a részben ki is nyírták a csajt, BOHM meg Benet gyanúsította.
Amúgy akárhányszor Bennek volt barátnője, akkor a Cobrában tuti volt
olyan jelenet...

Na jó, mikor a motoros lány volt a barátnője, akkor csak majdnem, mert beállított a csaj férje, de azt leszámítva mindig voltak
olyan jelenetek. Egyik barátnőmmel azon mindig rendesen kiakadunk, és lerib@ncozzuk a csajokat.