Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.15. 20:19)
Igen, láttam azt a képet. Nem tudom, minek kell a "rajongóinak" ezt csinálniuk. És én még azt hittem, a németek normálisak. Persze Tom az, de az más.
Egyébként tényleg nem tudom, milyen logikájuk van ezeknek az embereknek. Ha már egyszer megvan a szerződés az új sráccal, akkor Tomot elküldenék a francba, ha azt mondja, mégsem lép ki, ezek meg még itt írják neki, hogy maradjon. Normális az ilyen?
Én egyszer végignéztem, de másodszor már csak a Tomos részeket néztem. Kár, hogy nincs leszinkronizálva, pedig úgy izgibb lenne. Még nem láttam, úgyhogy köszi a linket.
Már nem ártana leszinkronizálni valami filmet, amiben Tom szerepel, és nem Cobra 11.
Tényleg jól áll neki az öltöny, de neki mi nem?
Múltkor néztem a facebook-ján a régi profilképeket, és megakadt a szemem ezen. Hogy én ezt a képet mennyire imádom.
Gondolom ismét nem kell megmagyaráznom, mi oka van.
Amúgy az In Aller Freundschaft-ban láttad/láttátok? Amennyit megértettem belőle hallás után, az is szomorú rész volt...
Én egyszer végignéztem, de másodszor már csak a Tomos részeket néztem. Kár, hogy nincs leszinkronizálva, pedig úgy izgibb lenne. Még nem láttam, úgyhogy köszi a linket.
Múltkor néztem a facebook-ján a régi profilképeket, és megakadt a szemem ezen. Hogy én ezt a képet mennyire imádom.
Amúgy az In Aller Freundschaft-ban láttad/láttátok? Amennyit megértettem belőle hallás után, az is szomorú rész volt...
Tom se teljesen normális, de ahogy mondtad az más.
Az In Aller Freundschaft-ból is annyit láttam, amennyit sikerült belőle megtalálnom a neten. A végét nem láttam, hogy mi lett vele. Meghalt?!
Egyébként nézelődtem, egy film le van szinkronizálva amiben Tom "szerepel" de csak egy nagyon pici jelenete van a filmben. Zweiohrküken 2 vagyis Fülenincsnyúl 2. De csak egy postás fiút alakít a filmben, és csak pár percig szerepel benne...
Egyébként ha leszinkronizálnák valamelyik filmjét vajon ott is Varga Rókus lenne a magyar hangja? Remélem, mert Rókus nagyon passzol hozzá. De a filmjeit eredeti nyelven meg azért jó megnézni, mert hallhatjuk az eredeti hangját. Amit imádok.

0 felhasználónak tetszik: