Starity

Tom Beck

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 15. 22:12 #81
JadeB
JadeB
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.15. 20:19)
Igen, láttam azt a képet. Nem tudom, minek kell a "rajongóinak" ezt csinálniuk. És én még azt hittem, a németek normálisak. Persze Tom az, de az más.biggrin.gif Egyébként tényleg nem tudom, milyen logikájuk van ezeknek az embereknek. Ha már egyszer megvan a szerződés az új sráccal, akkor Tomot elküldenék a francba, ha azt mondja, mégsem lép ki, ezek meg még itt írják neki, hogy maradjon. Normális az ilyen? unsure.gif 
Én egyszer végignéztem, de másodszor már csak a Tomos részeket néztem. Kár, hogy nincs leszinkronizálva, pedig úgy izgibb lenne. Még nem láttam, úgyhogy köszi a linket.biggrin.gif Már nem ártana leszinkronizálni valami filmet, amiben Tom szerepel, és nem Cobra 11. pardon.gif Tényleg jól áll neki az öltöny, de neki mi nem?biggrin.gif 
Múltkor néztem a facebook-ján a régi profilképeket, és megakadt a szemem ezen. Hogy én ezt a képet mennyire imádom. heart.gif  Gondolom ismét nem kell megmagyaráznom, mi oka van.biggrin.gif
Amúgy az In Aller Freundschaft-ban láttad/láttátok? Amennyit megértettem belőle hallás után, az is szomorú rész volt...

Tom se teljesen normális, de ahogy mondtad az más. biggrin.gif
Az In Aller Freundschaft-ból is annyit láttam, amennyit sikerült belőle megtalálnom a neten. A végét nem láttam, hogy mi lett vele. Meghalt?! mellow.gif
Egyébként nézelődtem, egy film le van szinkronizálva amiben Tom "szerepel" de csak egy nagyon pici jelenete van a filmben. Zweiohrküken 2 vagyis Fülenincsnyúl 2. De csak egy postás fiút alakít a filmben, és csak pár percig szerepel benne...
Egyébként ha leszinkronizálnák valamelyik filmjét vajon ott is Varga Rókus lenne a magyar hangja? Remélem, mert Rókus nagyon passzol hozzá. De a filmjeit eredeti nyelven meg azért jó megnézni, mert hallhatjuk az eredeti hangját. Amit imádok.smileeee.gif))
2013. augusztus 16. 10:40 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.15. 22:12)
Tom se teljesen normális, de ahogy mondtad az más. biggrin.gif 
Az In Aller Freundschaft-ból is annyit láttam, amennyit sikerült belőle megtalálnom a neten. A végét nem láttam, hogy mi lett vele. Meghalt?! mellow.gif 
Egyébként nézelődtem, egy film le van szinkronizálva amiben Tom "szerepel" de csak egy nagyon pici jelenete van a filmben. Zweiohrküken 2 vagyis Fülenincsnyúl 2. De csak egy postás fiút alakít a filmben, és csak pár percig szerepel benne...
Egyébként ha leszinkronizálnák valamelyik filmjét vajon ott is Varga Rókus lenne a magyar hangja? Remélem, mert Rókus nagyon passzol hozzá. De a filmjeit eredeti nyelven meg azért jó megnézni, mert hallhatjuk az eredeti hangját. Amit imádok.smileeee.gif))

Igen, van benne igazság, tényleg nem normális, de neki elnézzük.biggrin.gif
Én sem láttam a végét.:S Vagy 3 részletben volt fent ha jól emlékszem, de, hogy mi lett vele, azt a részt nem találtam. unsure.gif Na arról nem is tudtam, hogy azt leszinkronizálták. Azért nem ártana olyat is, ahol több szerepe van.
Én csak örülnék, ha más leszinkronizált filmekben is ő lenne a magyar hangja, az már olyan megszokott, furcsa lenne mással.biggrin.gif Én is imádom nézni németül, Tom hangja annyira tetszik. Olyan jellegzetes és különleges. Egyik osztálytársam szerint b*zis hangja van. Már nem azért, de milyen a b*zis hang? think.gif Nem hinném, hogy így külön meg lehet állapítani, hogy ennek b*zis a hangja, ennek meg olyan, mint egy k*rvának, vagy valami. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. augusztus 16. 18:10 #83
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.16. 10:40)
Igen, van benne igazság, tényleg nem normális, de neki elnézzük.biggrin.gif
Én sem láttam a végét.:S Vagy 3 részletben volt fent ha jól emlékszem, de, hogy mi lett vele, azt a részt nem találtam. unsure.gif Na arról nem is tudtam, hogy azt leszinkronizálták. Azért nem ártana olyat is, ahol több szerepe van.
Én csak örülnék, ha más leszinkronizált filmekben is ő lenne a magyar hangja, az már olyan megszokott, furcsa lenne mással.biggrin.gif Én is imádom nézni németül, Tom hangja annyira tetszik. Olyan jellegzetes és különleges. Egyik osztálytársam szerint b*zis hangja van. Már nem azért, de milyen a b*zis hang? think.gif Nem hinném, hogy így külön meg lehet állapítani, hogy ennek b*zis a hangja, ennek meg olyan, mint egy k*rvának, vagy valami. dry.gif

Egyáltalán nem b*zis a hangja. blink.gif De ez hülyeség, hagyjuk is inkább, beszéljünk értelmes dolgokról.
A Geister: All Inclusive filmjét láttad/láttátok? Youtubon fent van az egész részletekben. Akkora baromságot még életemben nem láttam mint az a film. _nevet.gif
2013. augusztus 16. 20:24 #84
- törölt felhasználó -    
Én is szeretem a Cobra11-ben.
2013. augusztus 17. 10:00 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.16. 18:10)
Egyáltalán nem b*zis a hangja. blink.gif De ez hülyeség, hagyjuk is inkább, beszéljünk értelmes dolgokról. 
A Geister: All Inclusive filmjét láttad/láttátok? Youtubon fent van az egész részletekben. Akkora baromságot még életemben nem láttam mint az a film. _nevet.gif

"Beszéljünk értelmes dolgokról. (...) Akkora baromságot még életemben nem láttam"... rohog.gif Egyébként én még nem láttam, sajnos ezen a gépen képtelenség is megnézni, mert nagyon akadozik, de már csak azért is megnézem. cool.gif
Szerk.: Meg sem találom. Belinkeled?
2013. augusztus 17. 10:43 #86
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.17. 10:00)
"Beszéljünk értelmes dolgokról. (...) Akkora baromságot még életemben nem láttam"... rohog.gif  Egyébként én még nem láttam, sajnos ezen a gépen képtelenség is megnézni, mert nagyon akadozik, de már csak azért is megnézem. cool.gif
Szerk.: Meg sem találom. Belinkeled?

"Az RTL Deutschland szerzői jogok miatt letiltotta a videót" dry.gif Keresgéltem, hátha fent van valahol online is, de még nem találtam normális linket, de nyitva tartom a szemem, hátha találok valamit és akkor belinkelem:) Egyedül egy videót találtam, amiben megmutatják, hogyan oldották meg a jeleneteket, ebből tökéletesen látszik egyébként, hogy milyen értelmes egy film. rohog.gif
2013. augusztus 17. 10:56 #87
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (JadeB @ 2013.08.17. 10:43)
"Az RTL Deutschland szerzői jogok miatt letiltotta a videót"  dry.gif  Keresgéltem, hátha fent van valahol online is, de még nem találtam normális linket, de nyitva tartom a szemem, hátha találok valamit és akkor belinkelem:) Egyedül egy videót találtam, amiben megmutatják, hogyan oldották meg a jeleneteket, ebből tökéletesen látszik egyébként, hogy milyen értelmes egy film. rohog.gif

A Geister: All Inclusive című filmet én is láttam, hát tényleg egy nagy baromság rohog.gif Olyan jókat lehetett nevetni rajta _nevet.gif
2013. augusztus 17. 13:52 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dömi26 @ 2013.04.21. 08:07)
Igen az a reklám... khm enyhén elolvadtam. Nekem még ez is nagyon tetszik!! (mondjuk melyik nem..). Ezen olyan Tomos blush.gif annyira rávallanak ezek a kis hülyeségek  wub.gif 
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556032_511289622265871_1325035475_n.jpg

Olyan, mint én. rohog.gif

Idézet (JadeB @ 2013.08.17. 10:43)
"Az RTL Deutschland szerzői jogok miatt letiltotta a videót"  dry.gif  Keresgéltem, hátha fent van valahol online is, de még nem találtam normális linket, de nyitva tartom a szemem, hátha találok valamit és akkor belinkelem:) Egyedül egy videót találtam, amiben megmutatják, hogyan oldották meg a jeleneteket, ebből tökéletesen látszik egyébként, hogy milyen értelmes egy film. rohog.gif

Menjenek a francba.:S Folyton letilt az RTL egy csomó videót, és nem csak a német...:/ Rendben, köszi.smileeee.gif Azért ezt is megnézem.biggrin.gif

Szerk.: Megnéztem. Van két hozzáfűznivalóm:
1. Szexi abban a rövid naciban.
2. Ez mi az isten???o.O
Amúgy a SOKO Köln-ben és a SOKO 5113-ban láttátok? Ott is olyan édes.biggrin.gif
2013. augusztus 17. 16:24 #89
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.17. 13:52)
Menjenek a francba.:S Folyton letilt az RTL egy csomó videót, és nem csak a német...:/ Rendben, köszi.smileeee.gif Azért ezt is megnézem.biggrin.gif
Szerk.: Megnéztem. Van két hozzáfűznivalóm: 
1. Szexi abban a rövid naciban. 
2. Ez mi az isten???o.O
Amúgy a SOKO Köln-ben és a SOKO 5113-ban láttátok? Ott is olyan édes.biggrin.gif

Na kb. az én reakcióm is ez volt mikor először megláttam a filmet. rohog.gif A szívbaj rám jött mikor az a szörny vagy mi szembe röhögött velem. Mondom mi a franc, még jó, hogy nem moziba nézem 3D-ben. Nem számítottam rá, hogy ilyen baromság. _nevet.gif Kb. végig röhögtem a filmet az ilyen gatyiságokon, de a világító szem tök jól áll neki.xD

Láttam mindkettőben, a SOKO Köln-ben egyenesen imádom. (Na jó, mibe nem? blush.gif ) Olyan jól áll neki a rossz fiú szerep. wub.gif

Ma a Deutschlandfest-en. Olyan helyes, remélem lesz még több kép. heart.gif
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1175582_10151603006447749_1960996148_n.jpg
2013. augusztus 17. 17:59 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.17. 16:24)
Na kb. az én reakcióm is ez volt mikor először megláttam a filmet. rohog.gif A szívbaj rám jött mikor az a szörny vagy mi szembe röhögött velem. Mondom mi a franc, még jó, hogy nem moziba nézem 3D-ben. Nem számítottam rá, hogy ilyen baromság. _nevet.gif Kb. végig röhögtem a filmet az ilyen gatyiságokon, de a világító szem tök jól áll neki.xD
Láttam mindkettőben, a SOKO Köln-ben egyenesen imádom. (Na jó, mibe nem? blush.gif ) Olyan jól áll neki a rossz fiú szerep. wub.gif 
Ma a Deutschlandfest-en. Olyan helyes, remélem lesz még több kép. heart.gif

Igen, a világitó szem jól áll neki, de neki mi nem?biggrin.gifD
Nekem is a SOKO Köln-ben tetszett jobban. Nagyon jó rossz fiú szerepben is.smileeee.gif Ilyen egy sokoldalú színész...biggrin.gif
Istenem, de jól néz ki.*-* heart.gif Örülök, hogy nem a mintás gitárja van nála, habár az is ott van a háttérben. Valamiért gyűlölöm azt a gitárját. unsure.gif Amúgy annyira bírom, mikor mindenkinél elektromos gitár van, Tomnál meg akusztikus. rohog.gif
Jaj, olyan szívesen elmennék egy Tom koncertre, istenem. Ott állnék az első sorban, és csak énekelném a dalokat, közben végigvideóznám az egész koncertet. Bár nem hiszem, hogy meg tudnék maradni a közönség soraiban. Felmennék a színpadra, megölelném Tomot és el sem engedném - csak, ha jönnek a gorillák... blush.gif
Egyébként láttátok a hátterem?biggrin.gif Ma találtam egy tumblr oldalon, muszáj volt kitennem. Nagyon cuki. heart.gif wub3.gif
2013. augusztus 17. 18:40 #91
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.17. 17:59)
Igen, a világitó szem jól áll neki, de neki mi nem?biggrin.gif
Nekem is a SOKO Köln-ben tetszett jobban. Nagyon jó rossz fiú szerepben is.smileeee.gif Ilyen egy sokoldalú színész...biggrin.gif
Istenem, de jól néz ki.*-* heart.gif  Örülök, hogy nem a mintás gitárja van nála, habár az is ott van a háttérben. Valamiért gyűlölöm azt a gitárját. unsure.gif Amúgy annyira bírom, mikor mindenkinél elektromos gitár van, Tomnál meg akusztikus. rohog.gif 
Jaj, olyan szívesen elmennék egy Tom koncertre, istenem. Ott állnék az első sorban, és csak énekelném a dalokat, közben végigvideóznám az egész koncertet. Bár nem hiszem, hogy meg tudnék maradni a közönség soraiban. Felmennék a színpadra, megölelném Tomot és el sem engedném - csak, ha jönnek a gorillák... blush.gif 
Egyébként láttátok a hátterem?biggrin.gif Ma találtam egy tumblr oldalon, muszáj volt kitennem. Nagyon cuki. heart.gif  wub3.gif

Nagyon cuki a háttered.*.* thumbsup.gif
Na, és igen már én is figyeltem, hogy ő mindig csak az akusztikus gitáron nyomatja. rohog.gif Egyébként Tom hány gitárral megy egy fellépésre?! Visz többet és cserélgeti, nehogy magányos legyen az egyik?! rohog.gif
Amúgy szerintem Tom nem is bánná, ha valaki felszaladna hozzá, lehet kicsit meglepődne, de amúgy szerintem nem zavarná. pardon.gif Ja, és legalább meglátom, hogy vannak-e gorillák, és ha tiszta a terep, akkor majd utánad ugrok. biggrin.gif
2013. augusztus 17. 20:07 #93
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.17. 18:40)
Nagyon cuki a háttered.*.* thumbsup.gif 
Na, és igen már én is figyeltem, hogy ő mindig csak az akusztikus gitáron nyomatja. rohog.gif Egyébként Tom hány gitárral megy egy fellépésre?! Visz többet és cserélgeti, nehogy magányos legyen az egyik?! rohog.gif 
Amúgy szerintem Tom nem is bánná, ha valaki felszaladna hozzá, lehet kicsit meglepődne, de amúgy szerintem nem zavarná. pardon.gif Ja, és legalább meglátom, hogy vannak-e gorillák, és ha tiszta a terep, akkor majd utánad ugrok. biggrin.gif

Ugye? Tündéri.*-*
Igen, Tom még a gitárokkal is figyelmes, főleg, ha a sajátjáról van szó.biggrin.gif
Nem zavarná, sőt!biggrin.gif Amennyire képes mutogatni magát(aminek mi nagyon örülünk) simán ellenne egy rajongóval a színpadon. Csak ha megszólalna, meg kéne kérni, hogy lassan beszéljen, hogy felfogjam. rohog.gif Oké, szóval ha valaki felugrik a színpadra utánam, az te leszel.biggrin.gifD
2013. augusztus 17. 20:18 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (Filmfan719 @ 2013.08.17. 20:03)

Fiút sem láttam még ebben a topikban. rolleyes.gif
Köszönjük a képeket.^^
Édes rajtuk. heart.gif Szerintem tök jól áll neki a kivasalt haj is, de mikor göndör, abba szívesebben beletúrnék. blush.gif
2013. augusztus 18. 11:04 #95
JadeB
JadeB
Épp koncert videókat nézek. Azok a kedvenceim, amikor a 'Sexy'-t énekli. Mindig csinál közbe valami bolondságot. laugh.gif Ezek a kedvenceim:

http://www.youtube.com/watch?v=jUGJ5lODbK8
http://www.youtube.com/watch?v=7zzLabyXZPo
http://www.youtube.com/watch?v=Ij9U40ZipII

Megyünk majd akkor fel Tomhoz??! biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=3Ogf6yyOxAg
2013. augusztus 18. 15:40 #96
- törölt felhasználó -    
Ezt most találtam. Éppen kutatgatok, és ráakadtam. Eszméletlenül fantasztikus.*-* Bár én még hallgattam volna. blush.gif Mikor meghallottam, hogy a gitárt hangolja, arra gondoltam, hogy itt éneklés lesz. És tessék...biggrin.gif
Ezt is most találtam. Hát erre nem tudok mit mondani...biggrin.gif
Ebben 1:44-kor a nevetés.*-*
2013. augusztus 18. 15:48 #97
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.18. 11:04)
Épp koncert videókat nézek. Azok a kedvenceim, amikor a 'Sexy'-t énekli. Mindig csinál közbe valami bolondságot. laugh.gif Ezek a kedvenceim:
http://www.youtube.com/watch?v=jUGJ5lODbK8
http://www.youtube.com/watch?v=7zzLabyXZPo
http://www.youtube.com/watch?v=Ij9U40ZipII
Megyünk majd akkor fel Tomhoz??! biggrin.gif 
http://www.youtube.com/watch?v=3Ogf6yyOxAg

Az első videón tündéri, hogy lement a közönségbe. heart.gif És azok a rajongói sikítások. rohog.gif
A második videón mi a sz*r az a cipő???o.O
3. videó... Húú de izmos valaki. heart.gif Az én telefonomat is lenyúlhatná. rohog.gif Istenem, ez hülye. heart.gif
Úristeen.o.O Most, hogy ezt hallgatom, bejön anyu, és megszólal: "Vastag Csabi?"... WTF??
Persze, hogy megyünk. Ilyen kérdést...biggrin.gif
Nekem ez a kedvenc koncertes videóm, ahol a Sexy-t énekli. Idióta. heart.gif Elég nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki feldobjon egy melltartót a színpadra, azon viszont meg sem lepődöm, hogy Tom felvette.biggrin.gif
2013. augusztus 18. 16:14 #98
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.18. 15:48)
Az első videón tündéri, hogy lement a közönségbe. heart.gif És azok a rajongói sikítások. rohog.gif 
A második videón mi a sz*r az a cipő???o.O 
3. videó... Húú de izmos valaki. heart.gif Az én telefonomat is lenyúlhatná. rohog.gif Istenem, ez hülye. heart.gif 
Úristeen.o.O Most, hogy ezt hallgatom, bejön anyu, és megszólal: "Vastag Csabi?"... WTF??
Persze, hogy megyünk. Ilyen kérdést...biggrin.gif
Nekem ez a kedvenc koncertes videóm, ahol a Sexy-t énekli. Idióta. heart.gif Elég nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki feldobjon egy melltartót a színpadra, azon viszont meg sem lepődöm, hogy Tom felvette.biggrin.gif

Úristen, én a cipőt észre se vettem. ohmy.gif Ezmiez??! mellow.gif Bírom már, hogy amikor meg ki kellene csípnie magát egy rendezvényre, akkor sportcipőbe megy.xDDD Ráférne egy stylist...Stipi-stopi vállalom az állást!biggrin.gif
Vastag Csabi.biggrin.gif Ez jó. laugh.gif
Na és igen, olyan hülye ötlet is csak Tomunk fejéből pattanhat ki, hogy felvegye a melltartót. Bár az elején akadtak nehézségei úgy látom.laugh.gif Nem ez az első ilyen eset amúgy, hogy röpködnek a melltartók a koncerten. Ezen a videón mindig jót röhögök. rohog.gif De én már nem is csodálkozom, ha állandóan kapja a melltartókat, mert úgy látom élvezi is, ahogy hajigálják neki. rohog.gif

Az előző bejegyzéshez pedig hozzászólva: Én is hallgattam volna még tovább. Tuti, nem szaladtam volna el.biggrin.gif
Én ebben a videóban megzabálom, ahogy 0:08-tól nevet. wub.gif
2013. augusztus 18. 16:29 #99
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.18. 16:14)
Úristen, én a cipőt észre se vettem. ohmy.gif Ezmiez??! mellow.gif Bírom már, hogy amikor meg ki kellene csípnie magát egy rendezvényre, akkor sportcipőbe megy.xDDD Ráférne egy stylist...Stipi-stopi vállalom az állást!biggrin.gif
Vastag Csabi.biggrin.gif Ez jó. laugh.gif 
Na és igen, olyan hülye ötlet is csak Tomunk fejéből pattanhat ki, hogy felvegye a melltartót. Bár az elején akadtak nehézségei úgy látom.laugh.gif Nem ez az első ilyen eset amúgy, hogy röpködnek a melltartók a koncerten. Ezen a videón mindig jót röhögök. rohog.gif De én már nem is csodálkozom, ha állandóan kapja a melltartókat, mert úgy látom élvezi is, ahogy hajigálják neki. rohog.gif

Na igen, az tényleg fura. Amúgy én is gondolkoztam, hogy ráférne egy stylist. Nem tudom, mire gondol, mikor felöltözik, vagy ruhát vesz, mert van 1-2 elég hülye felsője... Meg cipője.
Hát igen, nem igazán boldogul vele, de egy pasitól mit várunk? Csak kikapcsolni tudja. pardon.gif Hát hogy a francba ne élvezné, hogy dobálják fel neki? Melyik pasi az, amelyik nem örülne neki?tongue.gif
Ez a videó. nevet2.gif Hogy meglepődött már az elején.xd Amúgy ezeket a melltartókat meg is tartja? Mert elég érdekes lehet, hogy pl. van barátnője, ráakad egyre, és kérdőre vonja Tomot, mire ő nagy mosollyal az arcán közli, hogy ezeket dobálják a színpadra. rohog.gif
Jaj, megnéztem egy Dörte's Dancing-es videót, és elgondolkodtam, hogy szívesen lennék Tom tanítványa. blush.gif
A másikban tényleg nagyon édes, ahogy nevet. heart.gif Végignevettem a videót. Meg amikor a motoron ül. rohog.gif
2013. augusztus 18. 16:45 #100
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.18. 16:29)
Na igen, az tényleg fura. Amúgy én is gondolkoztam, hogy ráférne egy stylist. Nem tudom, mire gondol, mikor felöltözik, vagy ruhát vesz, mert van 1-2 elég hülye felsője... Meg cipője.
Hát igen, nem igazán boldogul vele, de egy pasitól mit várunk? Csak kikapcsolni tudja. pardon.gif Hát hogy a francba ne élvezné, hogy dobálják fel neki? Melyik pasi az, amelyik nem örülne neki?tongue.gif 
Ez a videó. nevet2.gif Hogy meglepődött már az elején.xd Amúgy ezeket a melltartókat meg is tartja? Mert elég érdekes lehet, hogy pl. van barátnője, ráakad egyre, és kérdőre vonja Tomot, mire ő nagy mosollyal az arcán közli, hogy ezeket dobálják a színpadra. rohog.gif 
Jaj, megnéztem egy Dörte's Dancing-es videót, és elgondolkodtam, hogy szívesen lennék Tom tanítványa.  blush.gif 
A másikban tényleg nagyon édes, ahogy nevet. heart.gif Végignevettem a videót. Meg amikor a motoron ül. rohog.gif

Én azt bírom, ahogy egy-egy felsőt vagy inget képes bárhova felvenni. Fontos eseményre, koncertre, még videó klipbe is. unsure.gif A nadrágokról meg nyilatkozni nem nagyon tudok, mert a Tomos videók 80-90%-ában ugyanaz a fekete gatya van rajta. mellow.gif Amúgy a Cobrában már meglátszik, hogy van stylist, abban mindig jó cuccai vannak.
Amúgy szerintem a melltartókat tuti, hogy megtartja. rohog.gif
A Dörte's Dancingot nagyon szeretem. valami haláli az a film. rohog.gif Egyszer infó órán azt néztük barátnőmmel, alig bírtuk ki, hogy ne röhögjünk fel hangosan. _nevet.gif
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tom Beck Tom Beck 511.