Starity

Tom Beck

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 08. 19:25 #61
Blanka098
Blanka098

StátuszHallgatni arany - beszélni Petőfi. (Karinthy Frigyes)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 563
Azonosító: 137399
Idézet (Dömi26 @ 2013.05.07. 09:06)
Megnyugtatlak, hogy nem vagy egyedül  wub.gif

Hát, igen sokan vannak így. Köztük én is. heart.gif És erre a bizonyíték szemmel látható itt is. blush.gif
2013. május 12. 16:25 #62
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Ma Cobra!!! heart.gif Alig vároom!*.* wub.gif
2013. május 12. 19:31 #63
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Épp most megy a mai rész, hát szerintem eddig ez a legeslegjobb. laugh.gif Ez a varázsló pasi, most komolyan Oliver Queen a neve? rohog.gif Hát kifeküdtem, no meg a mosolya, de azért természetesen Tom vitte a pálmát most is. blush.gif Ben Jäger, mint Jack Sparrow... WoW!!! w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. május 12. 20:48 #64
JadeB
JadeB
Idézet (Minimanó94 @ 2013.05.12. 19:31)
Épp most megy a mai rész, hát szerintem eddig ez a legeslegjobb. laugh.gif Ez a varázsló pasi, most komolyan Oliver Queen a neve? rohog.gif Hát kifeküdtem, no meg a mosolya, de azért természetesen Tom vitte a pálmát most is.  blush.gif Ben Jäger, mint Jack Sparrow... WoW!!! w00t.gif

Én sosem tudok dönteni melyik az eddigi legjobb rész,mert mikor eldöntöm,hogy na,ez volt az eddigi legjobb rész ezért,vagy azért,akkor jövő héten Tom mindig übereli valamivel..Vagy a hülyeségével,vagy a mosolyával..biggrin.gif A mai részt is imádtam. wub.gif
Na igen,kiköpött Jack Sparrow volt,bár annak egy kicsit helyesebb változata. wub.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2013. május 12. 21:22 #65
- törölt felhasználó -    
Kedvenc színészem. smileeee.gif Illetve az egyik, de óriási tehetség, és a Jack Sparrow tényleg jó volt. biggrin.gif
2013. május 26. 10:25 #66
JadeB
JadeB
Végre ma újra Cobra11! Már várom nagyon,de sajnos ma lesz utoljára új rész,jövő héten már újra ismétlések lesznek..sad.gif
De! Az a lényeg,hogy láthatjuk Tomot!wink.gif)
2 felhasználónak tetszik: Minimanó94, Blanka098
2013. július 11. 11:17 #67
JadeB
JadeB
Tegnap volt Tom utolsó forgatási napja Ben-ként.cray.gif ( egyelőre,remélhetőleg.) Nagyon remélem,hogy nem halállal írják ki, mert akkor még van esély, hogy visszatér, még ha nem is állandó szereplőként:)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1005285_641455309198088_323856512_n.jpg
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2013. augusztus 06. 21:16 #68
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Nagyon tud a kis csaj... w00t.gif Tom. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: JadeB, Sztár Mániás
2013. augusztus 06. 22:00 #69
JadeB
JadeB
Idézet (Minimanó94 @ 2013.08.06. 21:16)
Nagyon tud a kis csaj...  w00t.gif Tom. heart.gif

Vááá én is az előbb láttam Face-n amikor Tom kiposztolta. Hozzám is jöhetne egész nyugodtan a csaj, van a házban fal elég, mi jól mutatna már ekkora Tom képekkel.*--* wub.gif
2013. augusztus 10. 17:10 #70
- törölt felhasználó -    
Ismét rákattantam Tomra. w00t.gif Az utóbbi időben kissé elhanyagoltam és csak színészként imádtam, de ma nosztalgiából 1 órán keresztül őt hallgattam, és azt kell mondanom, hogy jó újra így.biggrin.gif Öröm, amikor egy kicsit elfelejtem, majd meghallgatom, és újra ugyanolyan nagy rajongója vagyok, mint eddig voltam. Kétségkívül ő a legédesebb sztárpasi, akit valaha láttam. heart.gif Az viszont nem tetszik, hogy a Cobra 11-es részeket az RTL és a Cool is újból vetíti, mert érdekelnének a mostaniak is. Látszik, hogy nincs pénz a jó dolgokra... dry.gif Múltkor találtam Tomról egy képet, és amit hozzá írt, az lenyűgözött. Olyan aranyos, hogy az eszméletlen. Önzetlen, szerény és... Kell még mondanom?biggrin.gif
Puszilgathatna engem is wub3.gif
2013. augusztus 11. 21:27 #71
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.10. 17:10)
Ismét rákattantam Tomra. w00t.gif Az utóbbi időben kissé elhanyagoltam és csak színészként imádtam, de ma nosztalgiából 1 órán keresztül őt hallgattam, és azt kell mondanom, hogy jó újra így.biggrin.gif Öröm, amikor egy kicsit elfelejtem, majd meghallgatom, és újra ugyanolyan nagy rajongója vagyok, mint eddig voltam. Kétségkívül ő a legédesebb sztárpasi, akit valaha láttam. heart.gif Az viszont nem tetszik, hogy a Cobra 11-es részeket az RTL és a Cool is újból vetíti, mert érdekelnének a mostaniak is. Látszik, hogy nincs pénz a jó dolgokra... dry.gif Múltkor találtam Tomról egy képet, és amit hozzá írt, az lenyűgözött. Olyan aranyos, hogy az eszméletlen. Önzetlen, szerény és... Kell még mondanom?biggrin.gif 
Puszilgathatna engem is wub3.gif

Jujj, én azt se bánom, ha 1000 éves részeket adnak, csak Tom legyen benne. rohog.gif wub.gif Már előre félek az új társtól...(Lehet, hogy picit gonosz kijelentés lesz ez, de remélem, hogy Németországban is fog egy kicsit csökkenni a nézettség, ha majd az új fiú lesz.) Ebből is láthatják majd a készítők, hogy Tom a nyerő. rohog.gif

Nálam a dalai közül most az 'Alive' és az 'Almost You' a sláger. De mindig változik. laugh.gif

És arra képre gondolsz, amit belinkeltél?! Mert azt én is láttam. Ha jól fordítottam valami olyasmit írt hozzá,hogy: "Ez a díj sokat jelent nekem, mert a lehető legjobb zsűri adta nekem amit el lehet képzelni, a rajongók." happy.gif heart.gif
2013. augusztus 12. 13:40 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.11. 21:27)
Jujj, én azt se bánom, ha 1000 éves részeket adnak, csak Tom legyen benne. rohog.gif  wub.gif Már előre félek az új társtól...(Lehet, hogy picit gonosz kijelentés lesz ez, de remélem, hogy Németországban is fog egy kicsit csökkenni a nézettség, ha majd az új fiú lesz.) Ebből is láthatják majd a készítők, hogy Tom a nyerő. rohog.gif 
Nálam a dalai közül most az 'Alive' és az 'Almost You' a sláger. De mindig változik. laugh.gif 
És arra képre gondolsz, amit belinkeltél?! Mert azt én is láttam. Ha jól fordítottam valami olyasmit írt hozzá,hogy: "Ez a díj sokat jelent nekem, mert a lehető legjobb zsűri adta nekem amit el lehet képzelni, a rajongók."  happy.gif  heart.gif

Van benne valami, én sem bánom, de érdekelnének az újabb részek is, mert németül alig tudok.:S Látni fogják, hogy Tom a nyerő, és visszahozzák(ha meghal, akkor szellemként)..biggrin.gif Jó is lenne. heart.gif
Nekem a Sit Tight Here With Me és a Melt away... Olyan gyönyörűk. De a Carry on is. *-*
Igen. Jól fordítottad. Nekem facebook-on az a kép a borítóképem, és pont ezt a mondatot raktam oda hozzá. laugh.gif
2013. augusztus 12. 18:20 #73
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.12. 13:40)
Van benne valami, én sem bánom, de érdekelnének az újabb részek is, mert németül alig tudok.:S Látni fogják, hogy Tom a nyerő, és visszahozzák(ha meghal, akkor szellemként)..biggrin.gif Jó is lenne. heart.gif 
Nekem a Sit Tight Here With Me és a Melt away... Olyan gyönyörűk. De a Carry on is. *-*
Igen. Jól fordítottad. Nekem facebook-on az a kép a borítóképem, és pont ezt a mondatot raktam oda hozzá. laugh.gif

Én már bánom, hogy nem követtem a német Rtl Most-on a legutóbbi évadot, mire eszembe jutott már csak pénzért lehetett megnézni. dry.gif Na, de esküszöm a következő őszi évadot mindenképpen követni fogom a neten ha törik, ha szakad. Én németet tanulok, egy szövegre ránézek és nagyjából vágom is, hogy mi van (ez a tudás Tom facebookján tökéletes) Azt kellene gyakorolnom, hogy hallásról is menjen ez, ha nézem a részeket.

Több külföldi oldalon olvastam, hogy állítólag nem halállal megy el. Sok helyen azt írták, hogy Ben is a zene miatt lép majd ki, mint Tom. Annak pedig örülnék, mert ott az esély, hogy még visszajön. (Bár így is-úgy is a bőgés fog kerülgetni az utolsó részénél. rohog.gif ) De amúgy a szellem Bent is eltudnám viselni. rohog.gif
2013. augusztus 13. 10:30 #74
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.12. 18:20)
Én már bánom, hogy nem követtem a német Rtl Most-on a legutóbbi évadot, mire eszembe jutott már csak pénzért lehetett megnézni. dry.gif  Na, de esküszöm a következő őszi évadot mindenképpen követni fogom a neten ha törik, ha szakad. Én németet tanulok, egy szövegre ránézek és nagyjából vágom is, hogy mi van (ez a tudás Tom facebookján tökéletes) Azt kellene gyakorolnom, hogy hallásról is menjen ez, ha nézem a részeket. 
Több külföldi oldalon olvastam, hogy állítólag nem halállal megy el. Sok helyen azt írták, hogy Ben is a zene miatt lép majd ki, mint Tom. Annak pedig örülnék, mert ott az esély, hogy még visszajön. (Bár így is-úgy is a bőgés fog kerülgetni az utolsó részénél. rohog.gif ) De amúgy a szellem Bent is eltudnám viselni. rohog.gif

Én is úgy vagyok, mint te. Megértem a szöveget, ha leírva látom, de hallás után... Még lassítottan sem érteném, csak pár szót. rohog.gif
Na, annak örülök, ha úgy lesz, mert akkor tényleg visszajöhet még. biggrin.gif Remélem nem örökre hagyja ott a Cobrát. Én tuti bőgni fogok, mert miatta kezdtem el újból nézni. unsure.gif blush.gif Amúgy tökre várom azt a részt. Félreértés ne essék, rossz, hogy kilép, de tűkön ülve várom, hogy milyen lesz az a rész.
2013. augusztus 13. 20:32 #75
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.13. 10:30)
Én is úgy vagyok, mint te. Megértem a szöveget, ha leírva látom, de hallás után... Még lassítottan sem érteném, csak pár szót. rohog.gif 
Na, annak örülök, ha úgy lesz, mert akkor tényleg visszajöhet még. biggrin.gif Remélem nem örökre hagyja ott a Cobrát. Én tuti bőgni fogok, mert miatta kezdtem el újból nézni. unsure.gif  blush.gif Amúgy tökre várom azt a részt. Félreértés ne essék, rossz, hogy kilép, de tűkön ülve várom, hogy milyen lesz az a rész.

Szerintem Tomon nem fog múlni, hogy vissza megy-e. Eddig is mindig úgy nyilatkozott, hogy szomorú, hogy nem forgat majd tovább, meg hiányozni fog neki mindenki. Szóval reménykedjünk benne, hogy egy-két év múlva talán újra visszajön. Az új fiút szerintem közel sem fogják ennyire szeretni, sőt már írtam, hogy reménykedek benne, hogy bukni fog kicsit a sorozat. Legalább Tom is látja majd, hogy mennyien szerették, és a stábnak is be kell látnia, hogy vissza kell majd hozni őt. wub.gif René Steinke (Tom) is visszajött egyszer a távozása után.
2013. augusztus 14. 17:35 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.13. 20:32)
Szerintem Tomon nem fog múlni, hogy vissza megy-e. Eddig is mindig úgy nyilatkozott, hogy szomorú, hogy nem forgat majd tovább, meg hiányozni fog neki mindenki. Szóval reménykedjünk benne, hogy egy-két év múlva talán újra visszajön. Az új fiút szerintem közel sem fogják ennyire szeretni, sőt már írtam, hogy reménykedek benne, hogy bukni fog kicsit a sorozat. Legalább Tom is látja majd, hogy mennyien szerették, és a stábnak is be kell látnia, hogy vissza kell majd hozni őt. wub.gif René Steinke (Tom) is visszajött egyszer a távozása után.

Hiányozni fog neki mindenki... Nekünk meg ő. blush.gif Én örülnék, ha visszajönne, jó lenne megint röhögni Ben hülyeségein. Remélem nem megint valami öltönyös pasit raknak be Semir társának...:S Igen, René Steinke is visszajött már, és annak is örültem.biggrin.gif Attól félek, hogy ha Tom visszamegy, és ismét úgy dönt, hogy kilép, akkor akár ki is nyírhatják a karakterét.
Egyébként a facebook-os oldalán rengeteg kommentben írják, hogy kár, hogy Tom kilép a Cobrából. Oké, én megértem, nem örülök neki én sem, de szerintem nem túl okos döntés a Tom által feltöltött képeket ilyen kommentekkel elhalmozni. Praktikusabb lenne, ha az emberek megértenék, és támogatnák őt, ha már rajongónak mondják magukat - de ez csak saját vélemény. pardon.gif
2013. augusztus 14. 20:21 #77
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.14. 17:35)
Hiányozni fog neki mindenki... Nekünk meg ő. blush.gif Én örülnék, ha visszajönne, jó lenne megint röhögni Ben hülyeségein. Remélem nem megint valami öltönyös pasit raknak be Semir társának...:S Igen, René Steinke is visszajött már, és annak is örültem.biggrin.gif Attól félek, hogy ha Tom visszamegy, és ismét úgy dönt, hogy kilép, akkor akár ki is nyírhatják a karakterét. 
Egyébként a facebook-os oldalán rengeteg kommentben írják, hogy kár, hogy Tom kilép a Cobrából. Oké, én megértem, nem örülök neki én sem, de szerintem nem túl okos döntés a Tom által feltöltött képeket ilyen kommentekkel elhalmozni. Praktikusabb lenne, ha az emberek megértenék, és támogatnák őt, ha már rajongónak mondják magukat - de ez csak saját vélemény. pardon.gif

Szerintem is. És nekem is az jut eszembe, mikor arra gondolok, hogyha visszajön, majd felmerül az, hogy ismét kilép egy idő után akkor mi van ha szegény is úgy jár mint Tom... Nálam amúgy a Cobrában a Tomok viszik a pálmát, Ben után Tom volt a másik kedvencem. rolleyes.gif

Ahogy az is igaz, hogy jó oké, mindenki sajnálja, hogy elmegy, de mikor felrak egy képet, videót teljesen más témában és olvasni alatta a hasonló kommenteket, "nélküled nem lesz olyan a Cobra 11" Mindig kérdezem magamtól, hogy ez most hogy jön ide?! Nem a színészkedéssel hagy fel, ugyanúgy láthatjuk a bolondságait filmekben is. Most is új filmet forgat, és ahogy eddig kivettem az előzetesekből vígjáték lesz. rohog.gif
Szerintem úgy gondolta, hogy színészként már bizonyított, abban már elismerték, most már akkor a zenére koncentrál, hogy azt is felzárkóztassa. A 'Cobra 11' forgatási meg nem olyanok, mint egy mozifilm forgatás. Amíg leforgatnak egy évadot a sorozatból, annyi idő alatt 2 filmmel is végeznek.
Én tudom, hogy Tom jól döntött, és hallani fogunk róla még sokat attól függetlenül, hogy a szerepel-e a 'Cobra 11'-ben, vagy sem. wub.gif
2013. augusztus 15. 09:43 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.14. 20:21)
Szerintem is. És nekem is az jut eszembe, mikor arra gondolok, hogyha visszajön, majd felmerül az, hogy ismét kilép egy idő után akkor mi van ha szegény is úgy jár mint Tom... Nálam amúgy a Cobrában a Tomok viszik a pálmát, Ben után Tom volt a másik kedvencem. rolleyes.gif 
Ahogy az is igaz, hogy jó oké, mindenki sajnálja, hogy elmegy, de mikor felrak egy képet, videót teljesen más témában és olvasni alatta a hasonló kommenteket, "nélküled nem lesz olyan a Cobra 11" Mindig kérdezem magamtól, hogy ez most hogy jön ide?! Nem a színészkedéssel hagy fel, ugyanúgy láthatjuk a bolondságait filmekben is. Most is új filmet forgat, és ahogy eddig kivettem az előzetesekből vígjáték lesz. rohog.gif 
Szerintem úgy gondolta, hogy színészként már bizonyított, abban már elismerték, most már akkor a zenére koncentrál, hogy azt is felzárkóztassa. A 'Cobra 11' forgatási meg nem olyanok, mint egy mozifilm forgatás. Amíg leforgatnak egy évadot a sorozatból, annyi idő alatt 2 filmmel is végeznek. 
Én tudom, hogy Tom jól döntött, és hallani fogunk róla még sokat attól függetlenül, hogy a szerepel-e a 'Cobra 11'-ben, vagy sem. wub.gif

Nekem is a Tomok a kedvenceim.biggrin.gif
Egyébként ez az. Mert ha még Cobra 11 forgatásos képhez írják, az még talán oké, na de az, hogy egy teljesen más témájú képhez vagy sima bejegyzéshez írják, az kikészít. Ha annyira szeretik Tomot, akkor miért nem tudják elfogadni a döntéseit?:S Na igen, az a film meg biztos klassz lesz. Remélem ennek már lesz magyar szinkronja, mert az Ausgerechnet Sex-ből is alig fogtam fel valamit, mikor megnéztem, bár ott inkább Tom kinézete volt számomra a lényeg(ha láttad már, akkor érted, mire gondolok). blush.gif
Van logika abban, amit írtál. Színészként tényleg bizonyított már, rengeteg filmben szerepelt, de a világ a Cobra 11 miatt ismerte meg. Most talán úgy van vele, hogy ha már ennyien ismerik, van értelme a zenélésnek is, és ott kell bizonyítania. De nekem már a zene terén is bizonyított... laugh.gif
2013. augusztus 15. 10:51 #79
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.15. 09:43)
Nekem is a Tomok a kedvenceim.biggrin.gif 
Egyébként ez az. Mert ha még Cobra 11 forgatásos képhez írják, az még talán oké, na de az, hogy egy teljesen más témájú képhez vagy sima bejegyzéshez írják, az kikészít. Ha annyira szeretik Tomot, akkor miért nem tudják elfogadni a döntéseit?:S Na igen, az a film meg biztos klassz lesz. Remélem ennek már lesz magyar szinkronja, mert az Ausgerechnet Sex-ből is alig fogtam fel valamit, mikor megnéztem, bár ott inkább Tom kinézete volt számomra a lényeg(ha láttad már, akkor érted, mire gondolok). blush.gif 
Van logika abban, amit írtál. Színészként tényleg bizonyított már, rengeteg filmben szerepelt, de a világ a Cobra 11 miatt ismerte meg. Most talán úgy van vele, hogy ha már ennyien ismerik, van értelme a zenélésnek is, és ott kell bizonyítania. De nekem már a zene terén is bizonyított...  laugh.gif

Bármit csinál én szeretem és támogatom a döntéseit. Ahogy neki jó úgy tegyen, majd egyszer ebbe is beletörődnek, hogy kilépett a Cobrából. Akinek meg nem tetszik nem kell vele foglalkozni, mert akkor nem is igazán rajongók, ha csak Benként tudják elfogadni. Egyébként most kiélhetik magukat a sajnálkozó emberek, mert tegnap rakott fel egy új képet Tom Fb-re amiben leírja, hogy már csak 4 napig forgat, és hiányozni fog neki mindenki.. De hihetetlen, hogy még mindig vannak alatta olyan kommentek, hogy "Akkor maradj", meg hasonlók. Már meg van kötve az új sráccal a szerződés, nem úgy megy az, hogy egy szó és már vissza is veszik.

Az Ausgerechnet Sex-et nem láttam végig, csak jeleneteket, de pontosan értem, hogy mire gondolsz. rohog.gif Nem tudom láttad-e már ezt a videót, de az új filmje forgatásába lehet bekukkantani. Szerintem jó film lesz, merek reménykedni, hogy lesz hozzá szinkron. Ja, és nagyon jól áll neki az öltöny. wub.gif
2013. augusztus 15. 20:19 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.15. 10:51)
Bármit csinál én szeretem és támogatom a döntéseit. Ahogy neki jó úgy tegyen, majd egyszer ebbe is beletörődnek, hogy kilépett a Cobrából. Akinek meg nem tetszik nem kell vele foglalkozni, mert akkor nem is igazán rajongók, ha csak Benként tudják elfogadni. Egyébként most kiélhetik magukat a sajnálkozó emberek, mert tegnap rakott fel egy új képet Tom Fb-re amiben leírja, hogy már csak 4 napig forgat, és hiányozni fog neki mindenki.. De hihetetlen, hogy még mindig vannak alatta olyan kommentek, hogy "Akkor maradj", meg hasonlók. Már meg van kötve az új sráccal a szerződés, nem úgy megy az, hogy egy szó és már vissza is veszik. 
Az Ausgerechnet Sex-et nem láttam végig, csak jeleneteket, de pontosan értem, hogy mire gondolsz. rohog.gif Nem tudom láttad-e már ezt a videót, de az új filmje forgatásába lehet bekukkantani. Szerintem jó film lesz, merek reménykedni, hogy lesz hozzá szinkron. Ja, és nagyon jól áll neki az öltöny. wub.gif

Igen, láttam azt a képet. Nem tudom, minek kell a "rajongóinak" ezt csinálniuk. És én még azt hittem, a németek normálisak. Persze Tom az, de az más.biggrin.gif Egyébként tényleg nem tudom, milyen logikájuk van ezeknek az embereknek. Ha már egyszer megvan a szerződés az új sráccal, akkor Tomot elküldenék a francba, ha azt mondja, mégsem lép ki, ezek meg még itt írják neki, hogy maradjon. Normális az ilyen? unsure.gif
Én egyszer végignéztem, de másodszor már csak a Tomos részeket néztem. Kár, hogy nincs leszinkronizálva, pedig úgy izgibb lenne. Még nem láttam, úgyhogy köszi a linket.biggrin.gif Már nem ártana leszinkronizálni valami filmet, amiben Tom szerepel, és nem Cobra 11. pardon.gif Tényleg jól áll neki az öltöny, de neki mi nem?biggrin.gif
Múltkor néztem a facebook-ján a régi profilképeket, és megakadt a szemem ezen. Hogy én ezt a képet mennyire imádom. heart.gif Gondolom ismét nem kell megmagyaráznom, mi oka van.biggrin.gif
Amúgy az In Aller Freundschaft-ban láttad/láttátok? Amennyit megértettem belőle hallás után, az is szomorú rész volt...
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tom Beck Tom Beck 511.