Starity

Tom Beck

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 21. 08:36 #241
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.20. 21:03)
Én azért örülnék neki, ha lenne egy normális barátnője, de a képek alapján szerintem ez is benne lesz valami maffiába, vagy legalábbis valami köze lesz hozzá. Így amúgy a fotók alapján még elég elfogadható nő (szerintem) a korábbiakhoz képest. unsure.gif  De majd a részből kiderül. Á most már alig egy hónap, úgyhogy hamarosan jönnek az új fotók, ajánlók, meg hasonló infók.
Apuval pont pár napja beszéltük, hogy fordítás már megy, de a beszéd meg a felfogás németből nagyon nem. Úgyhogy azt mondta, hogy most már németül kell sorozatokat néznem. laugh.gif Utána meg bevarázsolt egy csomó német csatornát nekem, hogy tessék itt van, nézheted...Mondom, ez korábban neked miért nem jutott eszedbe?! Lehet, hogy német RTL is van benne. laugh.gif De ha van is, a legtöbb részt biztosan neten nézem majd, valamiért azt jobban szeretem. Visszatekergethetem addig, amíg meg nem értek belőle valamit. laugh.gif

Igen, valószínűleg benne van ez is valami maffiában. Amúgy bírom, hogy Tomunknak mindig el kellett játszania a szerelmes srácot, imádom azokat a részeket. laugh.gif Bár amikor volt barátnője, az nyilván nem örült neki... rohog.gif Én legalábbis rohadt féltékeny lettem volna, hiába sorozatról van szó.
Na, az tök klassz. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. szeptember 21. 11:54 #242
JadeB
JadeB
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.21. 08:36)
Igen, valószínűleg benne van ez is valami maffiában. Amúgy bírom, hogy Tomunknak mindig el kellett játszania a szerelmes srácot, imádom azokat a részeket. laugh.gif Bár amikor volt barátnője, az nyilván nem örült neki... rohog.gif Én legalábbis rohadt féltékeny lettem volna, hiába sorozatról van szó.
Na, az tök klassz. laugh.gif

Biztos féltékeny volt. rohog.gif
Igen, szegény Bennek sosem jött össze hosszútávon...de hát ha egyszer mindig olyan csajokat fogott ki, akik a másik oldalon álltak, akkor magára vessen. pardon.gif Amúgy rohadt nagy szerelem lehetett, mind ha tartott vagy 2 hétig. rohog.gif
Igazán behozhattak volna valami normális rendőrcsajszit az őrsre dolgozni, akivel összejöhettek volna... pardon.gif
2013. szeptember 21. 15:51 #243
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.21. 11:54)
Biztos féltékeny volt. rohog.gif 
Igen, szegény Bennek sosem jött össze hosszútávon...de hát ha egyszer mindig olyan csajokat fogott ki, akik a másik oldalon álltak, akkor magára vessen. pardon.gif Amúgy rohadt nagy szerelem lehetett, mind ha tartott vagy 2 hétig. rohog.gif 
Igazán behozhattak volna valami normális rendőrcsajszit az őrsre dolgozni, akivel összejöhettek volna... pardon.gif

Két hét? De optimista vagy. Azon az államügyészen kívül, akit eltitkolt, nem tartott egyik se tovább 2 napnál szerintem. rohog.gif
A normális lány megvolt Jenny személyében, csak össze is hozhatták volna Bennel... unsure.gif
2013. szeptember 21. 17:10 #244
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.21. 15:51)
Két hét? De optimista vagy. Azon az államügyészen kívül, akit eltitkolt, nem tartott egyik se tovább 2 napnál szerintem. rohog.gif 
A normális lány megvolt Jenny személyében, csak össze is hozhatták volna Bennel... unsure.gif

Jó igaz, a 2 héttel eléggé túloztam. rohog.gif
Igen én is pont erre gondoltam, de ha már az írók nem akarták Jenny-vel összehozni, akkor rajta kívül még beleírhattak volna egy Jenny-hez hasonló normális kis csajt. Amúgy ezeregy nő szerepelt a Cobrába, akivel eltudtam volna képzelni. Pl. az Überschall / Piszkos üzlet c. epizódban a vadászrepülőgépes nő. (Amúgy az tök úgy nézett ki mint Olivia Wilde) rohog.gif Vagy volt egy régebbi rész ( a címe sajnos most nem ugrik be, de mindjárt utána nyomozok) amiben egy kávézóban megismerkedik egy lánnyal, akit utána elrabolnak. Vagy a Személyiségzavar c. részben is tök aranyos volt az a csaj. rolleyes.gif Ezekkel szerintem tök jól mutattak volna. Még ha nem is állandó szereplő lett volna, csak néha-néha feltünik akkor is mondhatták volna, hogy együtt vannak vagy valami.

Szerk.: Fedőneve: Tigris az epizód címe. Abban is aranyos volt, ahogy az elején Ben csapta a szelet a csajnak. rohog.gif
2013. szeptember 21. 19:46 #245
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.21. 17:10)
Jó igaz, a 2 héttel eléggé túloztam. rohog.gif 
Igen én is pont erre gondoltam, de ha már az írók nem akarták Jenny-vel összehozni, akkor rajta kívül még beleírhattak volna egy Jenny-hez hasonló normális kis csajt. Amúgy ezeregy nő szerepelt a Cobrába, akivel eltudtam volna képzelni. Pl. az Überschall / Piszkos üzlet c. epizódban a vadászrepülőgépes nő. (Amúgy az tök úgy nézett ki mint Olivia Wilde) rohog.gif Vagy volt egy régebbi rész ( a címe sajnos most nem ugrik be, de mindjárt utána nyomozok) amiben egy kávézóban megismerkedik egy lánnyal, akit utána elrabolnak. Vagy a Személyiségzavar c. részben is tök aranyos volt az a csaj. rolleyes.gif Ezekkel szerintem tök jól mutattak volna. Még ha nem is állandó szereplő lett volna, csak néha-néha feltünik akkor is mondhatták volna, hogy együtt vannak vagy valami.
Szerk.: Fedőneve: Tigris az epizód címe. Abban is aranyos volt, ahogy az elején Ben csapta a szelet a csajnak. rohog.gif

Ja, kb. úgy, mint Semir neje, simán feltűnhetett volna néha-néha egy normális csaj, akivel Ben összejött. A személyiségzavarban a lánnyal elég érdekes lett volna amúgy. Én azzal a motoros lánnyal tudtam volna elképzelni a karakterét. rolleyes.gif
2013. szeptember 21. 22:05 #246
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.21. 19:46)
Ja, kb. úgy, mint Semir neje, simán feltűnhetett volna néha-néha egy normális csaj, akivel Ben összejött. A személyiségzavarban a lánnyal elég érdekes lett volna amúgy. Én azzal a motoros lánnyal tudtam volna elképzelni a karakterét.  rolleyes.gif

Hát jó, mondjuk én se úgy gondoltam mikor a megszeppent 5 éves kislány szintjén van, mert az úgy tényleg elég érdekes lett volna. rohog.gif Az a motoros csaj, aki terhes volt? Ő tényleg elég normális volt. Krüger 2. rohog.gif Amúgy kell egy jó motor meg egy bőrdzseki és Ben máris szerelmes lesz... laugh.gif
2013. szeptember 22. 08:11 #247
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.21. 22:05)
Hát jó, mondjuk én se úgy gondoltam mikor a megszeppent 5 éves kislány szintjén van, mert az úgy tényleg elég érdekes lett volna. rohog.gif Az a motoros csaj, aki terhes volt? Ő tényleg elég normális volt. Krüger 2. rohog.gif Amúgy kell egy jó motor meg egy bőrdzseki és Ben máris szerelmes lesz... laugh.gif

Én azért megnéztem volna úgy is, hogy Ben hogyan boldogul vele, ha a barátnője lenne. rohog.gif Igen, az. Krüger 2, de csak egy ideig. Krüger nem lett volna képes csókolózni Bennel. Amúgy abban a részben annyira sajnáltam Bent, mikor a csaj mondta neki, hogy mi van, és utána Semir vigasztalta. Én tuti még jobban kiakadtam volna, hogy csaj nincs, de ott a kis török... rohog.gif Vagy csak egy lány kell, akinek köze van a maffiához, és Ben egyből megbolondul érte. rolleyes.gif
2013. szeptember 22. 11:31 #248
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.22. 08:11)
Én azért megnéztem volna úgy is, hogy Ben hogyan boldogul vele, ha a barátnője lenne. rohog.gif Igen, az. Krüger 2, de csak egy ideig. Krüger nem lett volna képes csókolózni Bennel. Amúgy abban a részben annyira sajnáltam Bent, mikor a csaj mondta neki, hogy mi van, és utána Semir vigasztalta. Én tuti még jobban kiakadtam volna, hogy csaj nincs, de ott a kis török... rohog.gif Vagy csak egy lány kell, akinek köze van a maffiához, és Ben egyből megbolondul érte. rolleyes.gif

Hát de azért az is nagy volt, mikor még nem tudta Ben, hogy Krüger lesz a főnökük és csapta neki a szelet. rohog.gif Én is sajnáltam akkor Bent, de talán jobb is volt úgy, mert a csajon azért látszott, hogy még a férjét szereti. A kis török mindenhol ott van. laugh.gif (Már ha itt tartunk boldog szülinapot neki! laugh.gif ) Viszont most az új évadban Ben fogja játszani az ügyeletes jó tündér szerepet, mert Semir meg Andrea válni fognak vagy valami ilyesmi balhé lesz velük. Jajj, már alig várom az új évadot.*--*
2013. szeptember 22. 19:40 #249
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.22. 11:31)
Hát de azért az is nagy volt, mikor még nem tudta Ben, hogy Krüger lesz a főnökük és csapta neki a szelet. rohog.gif Én is sajnáltam akkor Bent, de talán jobb is volt úgy, mert a csajon azért látszott, hogy még a férjét szereti. A kis török mindenhol ott van. laugh.gif (Már ha itt tartunk boldog szülinapot neki! laugh.gif ) Viszont most az új évadban Ben fogja játszani az ügyeletes jó tündér szerepet, mert Semir meg Andrea válni fognak vagy valami ilyesmi balhé lesz velük. Jajj, már alig várom az új évadot.*--*

Jaj, az a rész nagyon klassz volt. laugh.gif Igen, tényleg látszott. Szegény Ben.sad.gif Nee. Válni fognak? Remélem Ben ossza majd az észt. Volt egy rész, ahol Semir meg Andrea közt valami balhé volt, mert Semir azt gondolta, hogy Andrea megcsalja, és ott is Ben okoskodott, hogy Andrea miért hagyta Semir orra előtt a telefont, meg ilyenek. Házassági tanácsadó volt a mi kis zsarunk. heart.gif
2013. szeptember 22. 22:00 #250
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.22. 19:40)
Jaj, az a rész nagyon klassz volt. laugh.gif Igen, tényleg látszott. Szegény Ben.sad.gif Nee. Válni fognak? Remélem Ben ossza majd az észt. Volt egy rész, ahol Semir meg Andrea közt valami balhé volt, mert Semir azt gondolta, hogy Andrea megcsalja, és ott is Ben okoskodott, hogy Andrea miért hagyta Semir orra előtt a telefont, meg ilyenek. Házassági tanácsadó volt a mi kis zsarunk. heart.gif

Most is valami ilyesmi lesz. Andreának szeretője lesz vagy valami ilyesmit olvastam, Semir meg tökre ki lesz és a "mi kis zsarunk" fogja biztatni. (állítólag) Azért tök aranyos, hogy így számít neki Semir sorsa. Na, meg ha Andrea lelép ki fogja kimosni az ő ruháit is?! rohog.gif Amúgy a házassági tanácsadás az nagyon megy neki, de egy csajt jó esetben megtart 2 hétig (még annyi se) laugh.gif

Néztem az X-faktor és az egyik srác Snow Patrol-tól énekelte a 'Chasing Cars'-t... Egyből Tom / Ben jutott az eszembe. wub.gif
2013. szeptember 24. 15:11 #251
JadeB
JadeB
Ez miii???!! laugh.gif
videó 1, videó 2
thumbsup.gif
2013. szeptember 24. 19:51 #252
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.22. 22:00)
Most is valami ilyesmi lesz. Andreának szeretője lesz vagy valami ilyesmit olvastam, Semir meg tökre ki lesz és a "mi kis zsarunk" fogja biztatni. (állítólag) Azért tök aranyos, hogy így számít neki Semir sorsa. Na, meg ha Andrea lelép ki fogja kimosni az ő ruháit is?! rohog.gif Amúgy a házassági tanácsadás az nagyon megy neki, de egy csajt jó esetben megtart 2 hétig (még annyi se) laugh.gif 
Néztem az X-faktor és az egyik srác Snow Patrol-tól énekelte a 'Chasing Cars'-t... Egyből Tom / Ben jutott az eszembe. wub.gif

Amúgy igen, az benne a poén, hogy ha két hétig van barátnője, az csoda. Mert tudod, vagy kinyírják őket, vagy terhesek... rohog.gif Más lehetőség van? Tök simán szakítani sosem tudnak.
Legalább jól énekelt a srác? rohog.gif
2013. szeptember 24. 20:16 #253
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.24. 19:51)
Amúgy igen, az benne a poén, hogy ha két hétig van barátnője, az csoda. Mert tudod, vagy kinyírják őket, vagy terhesek... rohog.gif Más lehetőség van? Tök simán szakítani sosem tudnak.
Legalább jól énekelt a srác? rohog.gif

Az elején szerintem nehezen indult meg, (de talán csak azért mondom ezt, mert Tomhoz hasonlítottam... jó oké, ez is hülyeség, mert ő hozzá nem lehet hasonlítani senkit!) de amúgy elég jó volt a srác. De azért a Tom verzió a BEST! thumbsup.gif
A másik meg szintén vasárnap este: Tv bekapcsolva, az az új sorozat, a Szállító ment. Csak olyan háttérzaj volt, nem néztem, de egyszer hirtelen megszólalt benne a Cobra zenéje. Valami ember száguldozott a kis tragacs kocsijával közben hallgatta a Cobra zenéjét és azt énekelte. rohog.gif Na mondom kész. laugh.gif Bár nincs Cobra 11, azért mégis "üldöz" vasárnaponként. rohog.gif
2013. szeptember 26. 18:49 #254
JadeB
JadeB
Miket nem találok.*--* thumbsup.gif
http://distilleryimage11.s3.amazonaws.com/b6e03306149f11e3a52422000aaa0a0f_7.jpg
2013. szeptember 29. 13:26 #255
JadeB
JadeB
Megint én, de jönnek az új infók. Most jelent meg az első rész hivatalos ismertetője. Nagyjából így sikerült lefordítanom:

Semir teljesen máshogy képzelte el közelgő születésnapját: ahelyett, hogy a barátaival ünnepelné, szembesülnie kell azzal, hogy Andreának titkos szeretője van, amiről Ben is már egy jó ideje tudott. Ráadásul még az életét is kockáztatja mikor megment egy építészt egy csoport emberrablótól. Később ugyanezek a férfiak Semir lányait is megtámadják, amikor az utolsó pillanatban megmenti őket régi ex-partnere, André Fux. Semir nem hisz a szemének. André él? Mit csinált az elmúlt 14 évben? Semir kezdetben bízik régi társában, akinek valójában valami köze van a rablóbandához, de egyre bizonytalanabb, már nem tudja kinek hihet és kinek nem. Egy látványos leszámolásnál az Alpokban mégis rájön...
2013. szeptember 29. 13:33 #256
Dömi26
Dömi26
visszatérő vendég

Státusz"In God we trust or the CIA?" Nickelback - Edge of a Revolution
Hozzászólás: 390
Csatolások: 35
Azonosító: 167014
Idézet (JadeB @ 2013.09.29. 13:26)
Megint én, de jönnek az új infók. Most jelent meg az első rész hivatalos ismertetője. Nagyjából így sikerült lefordítanom:
Semir teljesen máshogy képzelte el közelgő születésnapját: ahelyett, hogy a barátaival ünnepelné, szembesülnie kell azzal, hogy Andreának titkos szeretője van, amiről Ben is már egy jó ideje tudott. Ráadásul még az életét is kockáztatja mikor megment egy építészt egy csoport emberrablótól. Később ugyanezek a férfiak Semir lányait is megtámadják, amikor az utolsó pillanatban megmenti őket régi ex-partnere, André Fux. Semir nem hisz a szemének. André él? Mit csinált az elmúlt 14 évben? Semir kezdetben bízik régi társában, akinek valójában valami köze van a rablóbandához, de egyre bizonytalanabb, már nem tudja kinek hihet és kinek nem. Egy látványos leszámolásnál az Alpokban mégis rájön...

Ááá teljesen felcsigáztál biggrin.gif Már alig várom *.*
2013. október 01. 21:02 #257
JadeB
JadeB
Új képek. *---* Ezt a részt már most imádom. heart.gif
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1384102_479783842129074_1351056764_n.jpg https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1378268_479783915462400_936530765_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1375293_479784005462391_1797588227_n.jpg https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1238043_479784028795722_1885943837_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/935955_479784072129051_1658649693_n.jpg
2 felhasználónak tetszik: Dömi26, Blanka098
2013. október 11. 14:33 #258
JadeB
JadeB
Lehet, hogy már láttátok, de itt az első trailer! *--*
2013. október 30. 17:19 #259
JadeB
JadeB
Naneee, ez a sz#r zene már mindenkit megfertőzött? laugh.gif
Egyébként jobb, mint az eredeti, Tom pedig most is nagyon bolond. heart.gif (Amúgy jól kihalt ez a szegény topik:DD)
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2013. november 11. 17:53 #260
- törölt felhasználó -    
Hát mostanában nem voltam itt sokat, nincs időm rá sajnos. unsure.gif
JadeB: Köszi az infókat.smileeee.gif Az a zene nagyon nagy Tom előadásában, jót nevettem rajta.biggrin.gif
Egyébként mit lehet tudni Tom utolsó évadáról? Nagyon le vagyok maradva - hála a sulinak. unsure.gif
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tom Beck Tom Beck 511.