Idézet (JadeB @ 2013.09.20. 21:03)
Én azért örülnék neki, ha lenne egy normális barátnője, de a képek alapján szerintem ez is benne lesz valami maffiába, vagy legalábbis valami köze lesz hozzá. Így amúgy a fotók alapján még elég elfogadható nő (szerintem) a korábbiakhoz képest.
De majd a részből kiderül. Á most már alig egy hónap, úgyhogy hamarosan jönnek az új fotók, ajánlók, meg hasonló infók.
Apuval pont pár napja beszéltük, hogy fordítás már megy, de a beszéd meg a felfogás németből nagyon nem. Úgyhogy azt mondta, hogy most már németül kell sorozatokat néznem.
Utána meg bevarázsolt egy csomó német csatornát nekem, hogy tessék itt van, nézheted...Mondom, ez korábban neked miért nem jutott eszedbe?! Lehet, hogy német RTL is van benne.
De ha van is, a legtöbb részt biztosan neten nézem majd, valamiért azt jobban szeretem. Visszatekergethetem addig, amíg meg nem értek belőle valamit. 
Apuval pont pár napja beszéltük, hogy fordítás már megy, de a beszéd meg a felfogás németből nagyon nem. Úgyhogy azt mondta, hogy most már németül kell sorozatokat néznem.
Igen, valószínűleg benne van ez is valami maffiában. Amúgy bírom, hogy Tomunknak mindig el kellett játszania a szerelmes srácot, imádom azokat a részeket.
Na, az tök klassz.

1 felhasználónak tetszik: