Starity

Tom Beck

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 04. 17:56 #201
JadeB
JadeB
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.04. 16:26)
Én is elvagyok vele magamban, meg "kiélem" magam itt. rohog.gif 
Tanárnőt rávettem, hogy nézzünk majd német filmet, azt mondta, nézünk valamit, ha jól fogunk haladni. Remélem sikerül rávenni a Dörte's Dancing-re.  blush.gif

Azt a filmet imádom. laugh.gif
Tom nemrég rakta fel ezt a képet Fb-re, és azt írja, hogy holnap benne lesz STAR&STYLE magazinban a fotósorozat. Jujj, én már alig várom. rolleyes.gif
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/999593_669836259693326_203156817_n.jpg
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2013. szeptember 04. 18:55 #202
JadeB
JadeB
1:15 laugh.gif

Amúgy azt nagyon bírom, mikor a koncert közben, egy dal közepén elkezdenek beszélgetni és röhögnek, de azt nem tudni, hogy min. rohog.gif Lehet még maguk sem tudják. laugh.gif
2013. szeptember 04. 19:39 #203
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.04. 18:55)
1:15  laugh.gif 

Amúgy azt nagyon bírom, mikor a koncert közben, egy dal közepén elkezdenek beszélgetni és röhögnek, de azt nem tudni, hogy min. rohog.gif Lehet még maguk sem tudják. laugh.gif

Én is láttam a bejegyzést, tök várom már azt a fotósorozatot. Belinkeled, ha rátalálsz?
Ez a videó.biggrin.gif Tom nagyon hülye. Drive my car így... Kész, végem. Amúgy ennek a pasinak legalább nem melltartó repült. rohog.gif Jaj, a Whiskey and wine-nak van egy koncertfelvétele - ez -, ahol elkezdenek beszélni Dennis-szel. Azon kész vagyok. Ott röhögnek, és isten tudja, min. Meg amúgy itt Tomban lehet pár korsó sör, vagy valami... rohog.gif De a Whiskey and wine-ból ez a kedvenc koncert felvételem.biggrin.gif Olyan klassz, meg hosszú.smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. szeptember 04. 21:11 #204
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.04. 19:39)
Én is láttam a bejegyzést, tök várom már azt a fotósorozatot. Belinkeled, ha rátalálsz?
Ez a videó.biggrin.gif Tom nagyon hülye. Drive my car így... Kész, végem. Amúgy ennek a pasinak legalább nem melltartó repült. rohog.gif Jaj, a Whiskey and wine-nak van egy koncertfelvétele - ez -, ahol elkezdenek beszélni Dennis-szel. Azon kész vagyok. Ott röhögnek, és isten tudja, min. Meg amúgy itt Tomban lehet pár korsó sör, vagy valami... rohog.gif De a Whiskey and wine-ból ez a kedvenc koncert felvételem.biggrin.gif Olyan klassz, meg hosszú.smileeee.gif

A magazin weboldalára már felkerül egy amolyan "reklámozó, kedvcsináló cikk" Exkluzív interjú lesz Tommal, amiben elmondja, (nagyjából ezt sikerült fordítani) hogy Amerikában fogja készíteni az albumát, de a filmes karriert még nem tervez kint. (Pedig megnézném egy Holywood-i filmben. Azt már tuti, leszinkronizálnák és a moziba is adnák.) Családra is vágyik, 5 éven belül pedig már apa is szeretne lenni. heart.gif
És egy kép is került elő. wub.gif
A videó amit linkeltél, abban szerintem is van egy kis kanyar Tomban. De mi így szeretjük.biggrin.gif
2013. szeptember 05. 13:14 #205
JadeB
JadeB
Találtam 3 képet a magazinból, remélem, hogy ezek a képek külön is megjelennek, mert nagyon jók.*--* heart.gif
1.kép 2.kép 3.kép
2013. szeptember 05. 16:14 #206
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.04. 21:11)
A magazin weboldalára már felkerül egy amolyan "reklámozó, kedvcsináló cikk" Exkluzív interjú lesz Tommal, amiben elmondja, (nagyjából ezt sikerült fordítani) hogy Amerikában fogja készíteni az albumát, de a filmes karriert még nem tervez kint. (Pedig megnézném egy Holywood-i filmben. Azt már tuti, leszinkronizálnák és a moziba is adnák.) Családra is vágyik, 5 éven belül pedig már apa is szeretne lenni. heart.gif 
És egy kép is került elő. wub.gif 
A videó amit linkeltél, abban szerintem is van egy kis kanyar Tomban. De mi így szeretjük.biggrin.gif

Megint Amerikában? Én örülök is, meg nem is, hogy nem tervez ott filmes karriert. Az azzal járna, hogy rengeteg időt töltene el ott, akár oda is költözne... Az meg...:/ Jó, tudom, hogy pár éve azért szakítottak a barátnőjével, mert egyikük sem akart elköltözni, de ki tudja, mi lett azóta. pardon.gif Ez azért aranyos. Megnézném őt apaként. A Cobrában is olyan cuki a gyerekekkel.smileeee.gif))
Hogy az istenit.*---* Ezek a képek. *-*
Igen, így szeretjük. Legalább nem volt részeg, csak kicsit.biggrin.gif
2013. szeptember 05. 17:42 #207
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.05. 16:14)
Megint Amerikában? Én örülök is, meg nem is, hogy nem tervez ott filmes karriert. Az azzal járna, hogy rengeteg időt töltene el ott, akár oda is költözne... Az meg...:/ Jó, tudom, hogy pár éve azért szakítottak a barátnőjével, mert egyikük sem akart elköltözni, de ki tudja, mi lett azóta. pardon.gif  Ez azért aranyos. Megnézném őt apaként. A Cobrában is olyan cuki a gyerekekkel.smileeee.gif))
Hogy az istenit.*---* Ezek a képek. *-*
Igen, így szeretjük. Legalább nem volt részeg, csak kicsit.biggrin.gif

"Nem volt részeg csak egy kicsit." _nevet.gif Ez jó volt. laugh.gif
Hát, én akkor Slawna helyében tuti egyből költöztem volna. rolleyes.gif Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de szerintem nem volt valami szép pár az ő párosuk. Bár, nem mondok inkább semmit, mert lehet, hogy Tom következő barátnőjénél meg visszasírjuk majd őt. pardon.gif
Amúgy a gyerek az nagyon jól áll Tom a kezében.*--* wub.gif
2013. szeptember 05. 19:31 #208
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.05. 17:42)
"Nem volt részeg csak egy kicsit."  _nevet.gif Ez jó volt. laugh.gif 
Hát, én akkor Slawna helyében tuti egyből költöztem volna. rolleyes.gif Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de szerintem nem volt valami szép pár az ő párosuk. Bár, nem mondok inkább semmit, mert lehet, hogy Tom következő barátnőjénél meg visszasírjuk majd őt. pardon.gif 
Amúgy a gyerek az nagyon jól áll Tom a kezében.*--* wub.gif

Nem szántam vicces dolognak, csupán igazat írtam, de örülök, ha nevettél rajta.biggrin.gif
Én nem, mert annyira jól nem tudok németül, meg engem lehetetlen lenne kirobbantani Nagyvenyimről. Szerintem édesek voltak együtt, és látszott, hogy szeretik egymást, bár a lány annyira nem volt szimpatikus, nem tudom miért. Csak nem. Ha mégis azt gondolnánk, hogy ő jobb, akkor is el kell fogadnunk, hogy Tom boldog valakivel, aki nekünk nem szimpatikus. rolleyes.gif
Igen, nagyon, de azok csak a Cobra miatt, vagy egy fotó miatt voltak nála. A saját gyereke - akiről messziről is megmondja az ember, hogy "ő Tom Beck gyereke" - sokkal jobban állna a kezében. blush.gif
2013. szeptember 06. 18:27 #209
JadeB
JadeB
Pár perce rakta fel Fb-re Tom ezt a képet a legújabb filmje forgatásáról. Az a szemüveg (is) milyen jól áll már neki. *--*

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1186097_670877409589211_1874992028_n.jpg
2013. szeptember 06. 19:31 #210
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.06. 18:27)
Pár perce rakta fel Fb-re Tom ezt a képet a legújabb filmje forgatásáról. Az a szemüveg (is) milyen jól áll már neki. *--*

Igen, láttam. smileeee.gif Kicsit fura szemüvegben - de egyébként miért van abban? Rossz a szeme, vagy a film miatt? Mert máskor is láttam már szemüvegben -, de tényleg jól áll neki.smileeee.gif) Így okosabbnak néz ki - nem mintha amúgy nem lenne az -, meg nem is tudom. A filmekben a gépzseni milliomosok néznek ki így. Engem legalábbis arra emlékeztet. rolleyes.gif
2013. szeptember 06. 21:03 #211
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.06. 19:31)
Igen, láttam. smileeee.gif Kicsit fura szemüvegben - de egyébként miért van abban? Rossz a szeme, vagy a film miatt? Mert máskor is láttam már szemüvegben -, de tényleg jól áll neki.smileeee.gif) Így okosabbnak néz ki - nem mintha amúgy nem lenne az -, meg nem is tudom. A filmekben a gépzseni milliomosok néznek ki így. Engem legalábbis arra emlékeztet. rolleyes.gif

Én eddig más képeken csak napszemüvegben láttam. unsure.gif ( Ja, meg még a tavaly a Cobra 11 premierén volt rajta, de az is gondolom csak a ruha miatt.) Bár ki tudja, mindenesetre szerintem csak a szerepe kedvéért viseli.
2013. szeptember 07. 08:18 #212
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.06. 21:03)
Én eddig más képeken csak napszemüvegben láttam. unsure.gif ( Ja, meg még a tavaly a Cobra 11 premierén volt rajta, de az is gondolom csak a ruha miatt.) Bár ki tudja, mindenesetre szerintem csak a szerepe kedvéért viseli.

Én is akkor láttam szemüvegben, de az nem állt neki annyira jól szerintem. Igen, akkor valószínű a szerep kedvéért. A napszemüveges képeket meg annyira bírom, olyan jól néz ki úgy is. Meg még 2011-ből van egy Superficial Animal-es kép, ahol kint a feneke. Na, én attól voltam/vagyok nagyon kész. rohog.gif A fészbúkján volt az is profilkép.
2013. szeptember 07. 10:19 #213
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.07. 08:18)
Én is akkor láttam szemüvegben, de az nem állt neki annyira jól szerintem. Igen, akkor valószínű a szerep kedvéért. A napszemüveges képeket meg annyira bírom, olyan jól néz ki úgy is. Meg még 2011-ből van egy Superficial Animal-es kép, ahol kint a feneke. Na, én attól voltam/vagyok nagyon kész. rohog.gif A fészbúkján volt az is profilkép.

Tudom melyik képre gondolsz. Először azt hittem, hogy rosszul látok. rohog.gif Ráadásul pont azt profilképnek. xDDD
TEGNAP készült interjú:
2013. szeptember 07. 15:42 #214
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.07. 10:19)
Tudom melyik képre gondolsz. Először azt hittem, hogy rosszul látok. rohog.gif Ráadásul pont azt profilképnek. xDDD
TEGNAP készült interjú:

Én is nagyon meglepődtem rajta. rohog.gif
Ne de jó. laugh.gif Majd megnézem, mikor anyu nem lesz a szobámban. Utálok úgy videót nézni, ha valaki itt van. rohog.gif
2013. szeptember 07. 18:53 #215
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.07. 15:42)
Én is nagyon meglepődtem rajta. rohog.gif 
Ne de jó. laugh.gif  Majd megnézem, mikor anyu nem lesz a szobámban. Utálok úgy videót nézni, ha valaki itt van. rohog.gif

Én is. rohog.gif
Olyan fura már, hogy ezen a héten már semmi Cobra reklám nem volt. Jó volt azért a reklámokba látni Tomot, ráadásul az ajánlók nagyon jól megvannak csinálva mindig. Holnap tuti rutinból már 7 óra előtt bevágódok a tv elé, csak hát koppanás lesz, mert nem a Cobra lesz, hogy a.. reklamalo.gif
Valami új sorozat lesz helyette. A Szállító vagy mi, úgyhogy maximum már csak jövőre lesz Cobra megint... dry.gif
2013. szeptember 07. 19:48 #216
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.07. 18:53)
Én is. rohog.gif 
Olyan fura már, hogy ezen a héten már semmi Cobra reklám nem volt. Jó volt azért a reklámokba látni Tomot, ráadásul az ajánlók nagyon jól megvannak csinálva mindig. Holnap tuti rutinból már 7 óra előtt bevágódok a tv elé, csak hát koppanás lesz, mert nem a Cobra lesz, hogy a.. reklamalo.gif 
Valami új sorozat lesz helyette. A Szállító vagy mi, úgyhogy maximum már csak jövőre lesz Cobra megint... dry.gif

Én s be fogok szerintem. Múlt héten láttam a Harry Potter reklámját, és nézem, hogy mikor lesz.. 18:55-kor. Reakció: meg a k***a anyátokat. Akkorát káromkodtam, hogy anyu csak nézett. Gondolom azért csinálják ezt, mert nincs pénz az új részekre. -.- Pedig előbb-utóbb le kéne fordítaniuk.
2013. szeptember 07. 20:43 #217
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.07. 19:48)
Én s be fogok szerintem. Múlt héten láttam a Harry Potter reklámját, és nézem, hogy mikor lesz.. 18:55-kor. Reakció: meg a k***a anyátokat. Akkorát káromkodtam, hogy anyu csak nézett. Gondolom azért csinálják ezt, mert nincs pénz az új részekre. -.- Pedig előbb-utóbb le kéne fordítaniuk.

Nem tudom, szerintem valami más dolog van ebben... Pont a Cobra 11 epizódjaira nincs pénz, amit már évek óta adnak és mindig megtudták venni? Más sorozatra van pénz, meg 4. X-faktorra, ami megint csak nem kevés lóvéba kerül (bár igaz, hogy az biztos vissza adja majd a várt nézettséget) de akkor is. Mondjuk volt már olyan, hogy egy csomó ideig nem volt új Cobra rész, de én már úgy vagyok vele, hogy azt sem bánnám, ha nem az RTL venné meg, hanem valamelyik alcsatornája. RTL2, Cool vagy bármi más, engem az sem érdekel, ha nincs olyan csatornám, csak vennék meg végre és szinkronizálnák le, aztán netről előkeríteném..
2013. szeptember 08. 08:00 #218
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.07. 20:43)
Nem tudom, szerintem valami más dolog van ebben... Pont a Cobra 11 epizódjaira nincs pénz, amit már évek óta adnak és mindig megtudták venni? Más sorozatra van pénz, meg 4. X-faktorra, ami megint csak nem kevés lóvéba kerül (bár igaz, hogy az biztos vissza adja majd a várt nézettséget) de akkor is. Mondjuk volt már olyan, hogy egy csomó ideig nem volt új Cobra rész, de én már úgy vagyok vele, hogy azt sem bánnám, ha nem az RTL venné meg, hanem valamelyik alcsatornája. RTL2, Cool vagy bármi más, engem az sem érdekel, ha nincs olyan csatornám, csak vennék meg végre és szinkronizálnák le, aztán netről előkeríteném..

Van benne logika. Mindig ott vannak a hülye új sorozatok, még az Éjjel-nappal BP is, aztán az is egy nagy rakás sz*r, de a Cobra helyett meg beraknak valami mást. Menjenek már a francba... Egyébként a Cool is kezdi a Cobra ismétléseit hétfőn, pénteken volt az utolsó leszinkronizált 2012-es rész. Hétfőtől 2009-eseket játszanak.
Megnéztem ezt az interjút. Imádom, mikor Tom mutogat. rohog.gif
2013. szeptember 08. 09:49 #219
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.08. 08:00)
Van benne logika. Mindig ott vannak a hülye új sorozatok, még az Éjjel-nappal BP is, aztán az is egy nagy rakás sz*r, de a Cobra helyett meg beraknak valami mást. Menjenek már a francba... Egyébként a Cool is kezdi a Cobra ismétléseit hétfőn, pénteken volt az utolsó leszinkronizált 2012-es rész. Hétfőtől 2009-eseket játszanak. 
Megnéztem ezt az interjút. Imádom, mikor Tom mutogat. rohog.gif

Nekem egy valamin megakadt a szemem és én azóta is azon röhögök: 5:57-től úgy akart volna ülni mint a nők?? laugh.gif (Csak nem sikerült neki.) rohog.gif Még Ő is elkezd vigyorogni, hát kész.xDDD
2013. szeptember 08. 12:30 #220
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.08. 09:49)
Nekem egy valamin megakadt a szemem és én azóta is azon röhögök:  5:57-től úgy akart volna ülni mint a nők?? laugh.gif (Csak nem sikerült neki.) rohog.gif Még Ő is elkezd vigyorogni, hát kész.xDDD

Hiszek neked, de nem tudtam megnézni, mert akadozik a videó.:/
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tom Beck Tom Beck 511.