Starity

Tom Beck

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 31. 12:55 #181
- törölt felhasználó -    
Imádom ezt a képet. *-* Nem olyan Tomos, de kib*szott jól néz ki rajta. Olyan tipikusan rossz fiús, vagy nem is tudom. De miért V-kivágású a póló? Az az egyetlen rossz benne...:S
http://kepfeltoltes.hu/130831/Tom_Beck__9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. augusztus 31. 13:22 #182
JadeB
JadeB
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.31. 12:55)
Imádom ezt a képet. *-* Nem olyan Tomos, de kib*szott jól néz ki rajta. Olyan tipikusan rossz fiús, vagy nem is tudom. De miért V-kivágású a póló? Az az egyetlen rossz benne...:S

Tényleg jól sikerült a kép. Hát igen, az a póló rondít bele egy kicsit, de még nem a világ vége. Nálam a SOKO Köln-ben visz mindent. Ott is valami nagyon jól nézett ki. *--*
2013. augusztus 31. 15:08 #183
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.31. 11:50)
Olyan sikerélményem van.biggrin.gif Pár napja rávettem xMilesss-t, hogy nézze meg a Cobrát, és azt mondta, Tom cuki benne. jobb?biggrin.gifD

Haha, igen. laugh.gif Élvezetes volt veled Cobra 11-et nézni biggrin.gif És tényleg nagyon aranyos volt, mikor meghalt a márnemtudomhogyhívják. Meg amúgy amiket mesélsz róla, hogy milyen pozitív tényleg szimpatikus volt (nem mintha most nem lenne az).
2013. augusztus 31. 18:06 #184
- törölt felhasználó -    
Idézet (xMilesss @ 2013.08.31. 15:08)
Haha, igen.  laugh.gif  Élvezetes volt veled Cobra 11-et nézni biggrin.gif És tényleg nagyon aranyos volt, mikor meghalt a márnemtudomhogyhívják. Meg amúgy amiket mesélsz róla, hogy milyen pozitív tényleg szimpatikus volt (nem mintha most nem lenne az).

Sturmi. wink.gif Meg amikor a lúzer segített nekik.biggrin.gif Jaj, remélem nézünk még "együtt" Cobrát.biggrin.gifD Örülök, hogy szimpatikus. Nem hiszem, hogy úgy fogod imádni valaha is, mint én, de nekem ez is elég.biggrin.gif
JadeB: A SOKO Kölnben valami elképesztő.biggrin.gif Olyan jól tud rossz fiút játszani.biggrin.gif Na, az kész. Meg az In Aller Freundschaft-ban is. *---*
2013. augusztus 31. 20:29 #185
- törölt felhasználó -    
Hűűha, JadeB, nagyon tetszik az avatarod. laugh.gif
2013. szeptember 01. 11:06 #186
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.31. 20:29)
Hűűha, JadeB, nagyon tetszik az avatarod. laugh.gif

Köszii.^^ A te avatarod is nagyon jó. Imádom azt a klipet és abban néz ki szerintem a legjobban. wub.gif
Tegnapi kép a Green Juice Festival-ról.
2013. szeptember 01. 17:30 #187
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.01. 11:06)
Köszii.^^ A te avatarod is nagyon jó. Imádom azt a klipet és abban néz ki szerintem a legjobban. wub.gif 
Tegnapi kép a Green Juice Festival-ról.

Köszönöm.smileeee.gif Én a dalt is nagyon szeretem, most éppen az az egyik kedvencem. ^^
Jaj, erre most mit mondjak? Tipikus Tom. heart.gif
2013. szeptember 01. 20:34 #188
JadeB
JadeB
Ki nézte a Cobrát? Ez a rész is marha jó volt. Igaz, hogy pár hete néztem meg online, de most sem untam meg. laugh.gif
Az volt a legjobb, amikor a karatés csávót Ben olyan lazán kiütötte, hogy csak na. _nevet.gif
A nyáron amúgy megnéztem az összes évadot online amiben Ben van, ráadásul még a Cool-on is mindig néztem az ismétlést, de hát na, Cobrából és Benből sosem elég. laugh.gif
2013. szeptember 02. 12:41 #189
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.01. 20:34)
Ki nézte a Cobrát? Ez a rész is marha jó volt. Igaz, hogy pár hete néztem meg online, de most sem untam meg. laugh.gif 
Az volt a legjobb, amikor a karatés csávót Ben olyan lazán kiütötte, hogy csak na. _nevet.gif 
A nyáron amúgy megnéztem az összes évadot online  amiben Ben van, ráadásul még a Cool-on is mindig néztem az ismétlést, de hát na, Cobrából és Benből sosem elég. laugh.gif

Én néztem, imádom ezt a részt. biggrin.gif
Azon mindig nevetek, akárhányszor nézem meg. A kínai ott mutogatja, hogy mit tud, Ben elismerően bólint, és felképeli. Hatalmas. rohog.gif Meg mikor Suzanne ott bámulja őket, mikor átöltöznek, de Ben még direkt zavarba is hozza, aztán jót nevet rajta. Ott tök aranyos.biggrin.gif
Én online nem tudtam eddig nézni, mert sz*r volt a gép, de most új van, szóval ideje elkezdeni úgy is. laugh.gif
2013. szeptember 02. 19:03 #190
Viki169
Viki169
új tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 211135
Idézet (JadeB @ 2013.09.01. 20:34)
A nyáron amúgy megnéztem az összes évadot online  amiben Ben van, ráadásul még a Cool-on is mindig néztem az ismétlést, de hát na, Cobrából és Benből sosem elég. laugh.gif

imááádom cobra 11 4 ever smileeee.gif Benen annyit nevettem biggrin.gifD
2013. szeptember 02. 19:14 #191
JadeB
JadeB
Hát ez a videó nagyon nagy.biggrin.gif
5:25-től mintha csak magamat látnám. laugh.gif
Amúgy ahogyan sejtettem, a múlt héten elkényeztetett minket azzal a sok videóval és képpel, azóta meg szinte semmit sem írt... unsure.gif
2013. szeptember 02. 19:46 #192
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.02. 19:14)
Hát ez a videó nagyon nagy.biggrin.gif
5:25-től mintha csak magamat látnám. laugh.gif 
Amúgy ahogyan sejtettem, a múlt héten elkényeztetett minket azzal a sok videóval és képpel, azóta meg szinte semmit sem írt... unsure.gif

Jaj, imádom ezt a videót.biggrin.gif Imádok Gran Turismo-val játszani. rohog.gif Amúgy azon a pályán, amin megy, lassabb kocsit kellett volna választania, az nem sodródik ki. Ha én tudtam első lenni, ő is tudott volna. rohog.gif Csak gondolom Mercivel ment.biggrin.gif
Igen, sajnos. Remélem lassan újra ír valamit, mert most oltári nagy szükségem lenne rá. unsure.gif
2013. szeptember 02. 21:25 #193
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.02. 19:46)
Jaj, imádom ezt a videót.biggrin.gif Imádok Gran Turismo-val játszani. rohog.gif Amúgy azon a pályán, amin megy, lassabb kocsit kellett volna választania, az nem sodródik ki. Ha én tudtam első lenni, ő is tudott volna. rohog.gif Csak gondolom Mercivel ment.biggrin.gif
Igen, sajnos. Remélem lassan újra ír valamit, mert most oltári nagy szükségem lenne rá.  unsure.gif

Hát, na de Ő mindig kisodródik, gondoljunk csak akár a Cobrára. laugh.gif Tök aranyos, ahogyan közben koncentrál, a kérdésekre meg alig tudja a választ, csak bohóckodik. rohog.gif
TOM HIÁNYOM VAAN!!! unsure.gif
2013. szeptember 03. 14:44 #194
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.02. 21:25)
Hát, na de Ő mindig kisodródik, gondoljunk csak akár a Cobrára. laugh.gif Tök aranyos, ahogyan közben koncentrál, a kérdésekre meg alig tudja a választ, csak bohóckodik. rohog.gif 
TOM HIÁNYOM VAAN!!! unsure.gif

Jó, de a Cobrában az direkt van.biggrin.gif Amúgy tényleg nagyon az, főleg, mikor ott mosolyog. Olyan helyes akkor (is). heart.gif
Nekem is. Már jó lenne, ha felrakna valamit fészbúkra. Gondolom most nem tud mit feltenni, mivel már nem forgat a Cobrában. De azért 1-2 koncertkép, vagy bármi más. Csak egy kis üzenet. Akármi. unsure.gif
2013. szeptember 03. 16:47 #195
- törölt felhasználó -    
Ránéztem arra a dátumra, mikor ide regisztráltam, és rájöttem, hogy az Tom szülinapja. Pedig tavaly februárban még csak a Cobrában szerettem. Úgy látszik, a tudatalattim súgta, hogy ezen a napon regisztráljak újra, mert később örülni fogok neki. rohog.gif Tudom, őrültség, de én tökre örülök neki.biggrin.gif Ráadásul 10 nappal hamarabb ünneplem a szülinapomat, mint Tom. Azért ez is jó.biggrin.gif És még a becenevem - Beki - is kapcsolódik Tomhoz. blush.gif
2013. szeptember 03. 17:09 #196
- törölt felhasználó -    
Ilyen jó időzítést megint.biggrin.gif Felmegyek fészbúkra, és Tom pont akkor osztott meg valamit. Igaz, hogy koncertes infó, de legalább jelentkezett, meg kép is van.biggrin.gif
2013. szeptember 03. 19:02 #197
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.03. 17:09)
Ilyen jó időzítést megint.biggrin.gif Felmegyek fészbúkra, és Tom pont akkor osztott meg valamit. Igaz, hogy koncertes infó, de legalább jelentkezett, meg kép is van.biggrin.gif

Háhá, tényleg Tom szülinapján regisztráltál. laugh.gif
Akkor te is 16.-i vagy mint én. Már nem csak a Tom imádatunk közös. biggrin.gif
Az a kép, amit ma felrakott az isteni.*--* Nagyon tetszik. heart.gif
2013. szeptember 03. 20:02 #198
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.03. 19:02)
Háhá, tényleg Tom szülinapján regisztráltál. laugh.gif 
Akkor te is 16.-i vagy mint én. Már nem csak a Tom imádatunk közös. biggrin.gif 
Az a kép, amit ma felrakott az isteni.*--* Nagyon tetszik. heart.gif

Igen, tök meglepődtem, mikor felfedeztem.biggrin.gif
Ennél már csak az lenne jobb, ha a hónap is stimmelne. biggrin.gif
Nekem is nagyon tetszik, le is mentettem egyből. Örülök, hogy rakott fel valamit, de még szívesen nézegetnék pár képet... blush.gif
Holnap lesz az idei első németünk. Tavaly már rávettem tanárnőt, hogy hallgassunk német zenét, és bekapcsoltam Tomot, remélem holnap is sikerül rávenni valami hasonlóra. Beraknám azt a rövidfilmet, amiben a csaj bőgve rohan el, és Tom abbahagyja az éneklést.smileeee.gif Csak az a baj, hogy 2 srác lebukott és mindkettő németes, ráadásul rohadt beképzeltek, és olyan jót röhögnének rajtam, meg Tomon, ha én azt bekapcsolnám, hogy csak na. unsure.gif
2013. szeptember 03. 21:26 #199
JadeB
JadeB
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.03. 20:02)
Igen, tök meglepődtem, mikor felfedeztem.biggrin.gif
Ennél már csak az lenne jobb, ha a hónap is stimmelne. biggrin.gif
Nekem is nagyon tetszik, le is mentettem egyből. Örülök, hogy rakott fel valamit, de még szívesen nézegetnék pár képet... blush.gif 
Holnap lesz az idei első németünk. Tavaly már rávettem tanárnőt, hogy hallgassunk német zenét, és bekapcsoltam Tomot, remélem holnap is sikerül rávenni valami hasonlóra. Beraknám azt a rövidfilmet, amiben a csaj bőgve rohan el, és Tom abbahagyja az éneklést.smileeee.gif Csak az a baj, hogy 2 srác lebukott és mindkettő németes, ráadásul rohadt beképzeltek, és olyan jót röhögnének rajtam, meg Tomon, ha én azt bekapcsolnám, hogy csak na.  unsure.gif

Az én osztálytársaim is ilyenek. Tuti, hogy röhögnének, vagy nem is tudom. Inkább elvagyok magamba a Tom imádattal, úgy biztosan nem történik ilyen eset. rolleyes.gif
Sok sikert azért neked hozzá!smileeee.gif
2013. szeptember 04. 16:26 #200
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.09.03. 21:26)
Az én osztálytársaim is ilyenek. Tuti, hogy röhögnének, vagy nem is tudom. Inkább elvagyok magamba a Tom imádattal, úgy biztosan nem történik ilyen eset. rolleyes.gif 
Sok sikert azért neked hozzá!smileeee.gif

Én is elvagyok vele magamban, meg "kiélem" magam itt. rohog.gif
Tanárnőt rávettem, hogy nézzünk majd német filmet, azt mondta, nézünk valamit, ha jól fogunk haladni. Remélem sikerül rávenni a Dörte's Dancing-re. blush.gif
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tom Beck Tom Beck 511.