Tom Beck
2013. augusztus 31. 13:22
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.31. 12:55)
Imádom ezt a képet. *-* Nem olyan Tomos, de kib*szott jól néz ki rajta. Olyan tipikusan rossz fiús, vagy nem is tudom. De miért V-kivágású a póló? Az az egyetlen rossz benne...:S
Tényleg jól sikerült a kép. Hát igen, az a póló rondít bele egy kicsit, de még nem a világ vége. Nálam a SOKO Köln-ben visz mindent. Ott is valami nagyon jól nézett ki. *--*
2013. augusztus 31. 15:08
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.31. 11:50)
Olyan sikerélményem van.
Pár napja rávettem xMilesss-t, hogy nézze meg a Cobrát, és azt mondta, Tom cuki benne. jobb?
D
Haha, igen.
2013. augusztus 31. 18:06
Idézet (xMilesss @ 2013.08.31. 15:08)
Haha, igen.
Élvezetes volt veled Cobra 11-et nézni
És tényleg nagyon aranyos volt, mikor meghalt a márnemtudomhogyhívják. Meg amúgy amiket mesélsz róla, hogy milyen pozitív tényleg szimpatikus volt (nem mintha most nem lenne az).
Sturmi.
JadeB: A SOKO Kölnben valami elképesztő.
1 felhasználónak tetszik:
JadeB
2013. szeptember 01. 11:06
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.08.31. 20:29)
Hűűha, JadeB, nagyon tetszik az avatarod. 
Köszii.^^ A te avatarod is nagyon jó. Imádom azt a klipet és abban néz ki szerintem a legjobban.
Tegnapi kép a Green Juice Festival-ról.
2013. szeptember 01. 17:30
Idézet (JadeB @ 2013.09.01. 11:06)
Köszii.^^ A te avatarod is nagyon jó. Imádom azt a klipet és abban néz ki szerintem a legjobban.
Köszönöm.
Jaj, erre most mit mondjak? Tipikus Tom.
JadeB
2013. szeptember 01. 20:34
|
|
JadeB✿ |
|
Ki nézte a Cobrát? Ez a rész is marha jó volt. Igaz, hogy pár hete néztem meg online, de most sem untam meg.
Az volt a legjobb, amikor a karatés csávót Ben olyan lazán kiütötte, hogy csak na.
A nyáron amúgy megnéztem az összes évadot online amiben Ben van, ráadásul még a Cool-on is mindig néztem az ismétlést, de hát na, Cobrából és Benből sosem elég.
Az volt a legjobb, amikor a karatés csávót Ben olyan lazán kiütötte, hogy csak na.
A nyáron amúgy megnéztem az összes évadot online amiben Ben van, ráadásul még a Cool-on is mindig néztem az ismétlést, de hát na, Cobrából és Benből sosem elég.
2013. szeptember 02. 12:41
Idézet (JadeB @ 2013.09.01. 20:34)
Ki nézte a Cobrát? Ez a rész is marha jó volt. Igaz, hogy pár hete néztem meg online, de most sem untam meg.
Én néztem, imádom ezt a részt.
Azon mindig nevetek, akárhányszor nézem meg. A kínai ott mutogatja, hogy mit tud, Ben elismerően bólint, és felképeli. Hatalmas.
Én online nem tudtam eddig nézni, mert sz*r volt a gép, de most új van, szóval ideje elkezdeni úgy is.
2013. szeptember 02. 19:03
|
|
Viki169új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 211135 offline
|
Idézet (JadeB @ 2013.09.01. 20:34)
imááádom cobra 11 4 ever
JadeB
2013. szeptember 02. 19:14
|
|
JadeB✿ |
|
Hát ez a videó nagyon nagy.
5:25-től mintha csak magamat látnám.
Amúgy ahogyan sejtettem, a múlt héten elkényeztetett minket azzal a sok videóval és képpel, azóta meg szinte semmit sem írt...
Amúgy ahogyan sejtettem, a múlt héten elkényeztetett minket azzal a sok videóval és képpel, azóta meg szinte semmit sem írt...
2013. szeptember 02. 19:46
Idézet (JadeB @ 2013.09.02. 19:14)
Hát ez a videó nagyon nagy.
Jaj, imádom ezt a videót.
Igen, sajnos. Remélem lassan újra ír valamit, mert most oltári nagy szükségem lenne rá.
JadeB
2013. szeptember 02. 21:25
|
|
JadeB✿ |
|
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.02. 19:46)
Jaj, imádom ezt a videót.
Imádok Gran Turismo-val játszani.
Amúgy azon a pályán, amin megy, lassabb kocsit kellett volna választania, az nem sodródik ki. Ha én tudtam első lenni, ő is tudott volna.
Csak gondolom Mercivel ment.
Igen, sajnos. Remélem lassan újra ír valamit, mert most oltári nagy szükségem lenne rá.
Hát, na de Ő mindig kisodródik, gondoljunk csak akár a Cobrára.
TOM HIÁNYOM VAAN!!!
2013. szeptember 03. 14:44
Idézet (JadeB @ 2013.09.02. 21:25)
Hát, na de Ő mindig kisodródik, gondoljunk csak akár a Cobrára.
Tök aranyos, ahogyan közben koncentrál, a kérdésekre meg alig tudja a választ, csak bohóckodik.
TOM HIÁNYOM VAAN!!!
TOM HIÁNYOM VAAN!!!
Jó, de a Cobrában az direkt van.
Nekem is. Már jó lenne, ha felrakna valamit fészbúkra. Gondolom most nem tud mit feltenni, mivel már nem forgat a Cobrában. De azért 1-2 koncertkép, vagy bármi más. Csak egy kis üzenet. Akármi.
JadeB
2013. szeptember 03. 16:47
Ránéztem arra a dátumra, mikor ide regisztráltam, és rájöttem, hogy az Tom szülinapja. Pedig tavaly februárban még csak a Cobrában szerettem. Úgy látszik, a tudatalattim súgta, hogy ezen a napon regisztráljak újra, mert később örülni fogok neki.
Tudom, őrültség, de én tökre örülök neki.
Ráadásul 10 nappal hamarabb ünneplem a szülinapomat, mint Tom. Azért ez is jó.
És még a becenevem - Beki - is kapcsolódik Tomhoz.
JadeB
2013. szeptember 03. 19:02
|
|
JadeB✿ |
|
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.03. 17:09)
Ilyen jó időzítést megint.
Felmegyek fészbúkra, és Tom pont akkor osztott meg valamit. Igaz, hogy koncertes infó, de legalább jelentkezett, meg kép is van.
Háhá, tényleg Tom szülinapján regisztráltál.
Akkor te is 16.-i vagy mint én. Már nem csak a Tom imádatunk közös.
Az a kép, amit ma felrakott az isteni.*--* Nagyon tetszik.
2013. szeptember 03. 20:02
Idézet (JadeB @ 2013.09.03. 19:02)
Háhá, tényleg Tom szülinapján regisztráltál.
Igen, tök meglepődtem, mikor felfedeztem.
Ennél már csak az lenne jobb, ha a hónap is stimmelne.
Nekem is nagyon tetszik, le is mentettem egyből. Örülök, hogy rakott fel valamit, de még szívesen nézegetnék pár képet...
Holnap lesz az idei első németünk. Tavaly már rávettem tanárnőt, hogy hallgassunk német zenét, és bekapcsoltam Tomot, remélem holnap is sikerül rávenni valami hasonlóra. Beraknám azt a rövidfilmet, amiben a csaj bőgve rohan el, és Tom abbahagyja az éneklést.
JadeB
2013. szeptember 03. 21:26
|
|
JadeB✿ |
|
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.03. 20:02)
Igen, tök meglepődtem, mikor felfedeztem.
Nekem is nagyon tetszik, le is mentettem egyből. Örülök, hogy rakott fel valamit, de még szívesen nézegetnék pár képet...
Holnap lesz az idei első németünk. Tavaly már rávettem tanárnőt, hogy hallgassunk német zenét, és bekapcsoltam Tomot, remélem holnap is sikerül rávenni valami hasonlóra. Beraknám azt a rövidfilmet, amiben a csaj bőgve rohan el, és Tom abbahagyja az éneklést.
Csak az a baj, hogy 2 srác lebukott és mindkettő németes, ráadásul rohadt beképzeltek, és olyan jót röhögnének rajtam, meg Tomon, ha én azt bekapcsolnám, hogy csak na. 
Az én osztálytársaim is ilyenek. Tuti, hogy röhögnének, vagy nem is tudom. Inkább elvagyok magamba a Tom imádattal, úgy biztosan nem történik ilyen eset.
Sok sikert azért neked hozzá!
2013. szeptember 04. 16:26
Idézet (JadeB @ 2013.09.03. 21:26)
Az én osztálytársaim is ilyenek. Tuti, hogy röhögnének, vagy nem is tudom. Inkább elvagyok magamba a Tom imádattal, úgy biztosan nem történik ilyen eset.
Én is elvagyok vele magamban, meg "kiélem" magam itt.
Tanárnőt rávettem, hogy nézzünk majd német filmet, azt mondta, nézünk valamit, ha jól fogunk haladni. Remélem sikerül rávenni a Dörte's Dancing-re.
JadeB
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.