Starity

Az HBO törölte a Befutó című sorozatot

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 15. 10:04 #1
- törölt felhasználó -    
Nem ritka a televíziózás világában, hogy a csatornák évad közben törölnek sorozatokat, a Befutó című szériát azonban tragikus hirtelenséggel kellett befejezni.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012. március 15. 10:44 #2
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
nem láttam még egy részt se.
2012. március 15. 11:00 #3
- törölt felhasználó -    
Hát, lássuk csak, sikerült megölniük három lovat és kiderült ismételten, hogy a lóversenyzés a pénzről szól. Felsorolhatnék pár lovat, akinek verseny közben tört el a lába, vagy halt meg, túlhajszolták, később tönkrement a háta... hihetetlen, hogy ahelyett, hogy tettek volna ellene valamit, még rá is segítettek.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 15. 11:19 #4
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Hugii 570 @ 2012.03.15. 11:00)
Hát, lássuk csak, sikerült megölniük három lovat és kiderült ismételten, hogy a lóversenyzés a pénzről szól. Felsorolhatnék pár lovat, akinek verseny közben tört el a lába, vagy halt meg, túlhajszolták, később tönkrement a háta... hihetetlen, hogy ahelyett, hogy tettek volna ellene valamit, még rá is segítettek.

Lesz majd még ennek böjtje ...
2012. március 15. 11:50 #5
- törölt felhasználó -    
Hugii 570 egyetértek!!Még jó, hogy abba hagyták ezt..
2012. március 15. 13:20 #6
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Nem láttam ezt a sorozatot..
2012. március 15. 19:50 #7
Zsozsi13
Zsozsi13
maybe I'm the side of angel...

StátuszLondon sept. 29!*-* COMEEEEE!!!!
Hozzászólás: 1197
Csatolások: 32
Azonosító: 153514
én sem néztem ezt a sorozatot, de személy szerint én is betiltanék egyet kettőt főleg a Disney csatornán!tudom, hogy ezért sokan késsel döfnék át a szívem, de szerintem azok a sorozatok gyerekesek.Utoljára 12 éves koromban néztem Disney csatornát és csak 1 sorozat miatt.kisebbeknek jó, de nem úgy, hogy egész nap fel sem állnak előle, mert az nagyon idegesítő.tapasztalatból tudom, mert a húgom fan és néha nagyon felhúzom magam rajta.nem akarom ócsárolni a Disney-t mert nagyon nagyon szeretem a klasszikus meséket, de ezek a mostani sorozatok számomra nagyon egyszerűek.nem tudom mit esznek egy Varázslók a Waverly helyenben.szóval oké egy ideig aranyos meg minden, de aztán már nagyon idegesítő tud lenni.inkább nem folytatom, mert tényleg halálra ítélnek páran!smileeee.gif
2012. március 15. 20:01 #8
- törölt felhasználó -    
Az odáig oké, de a Disney Channelen egy ló sem pusztult el a nyomorék emberek miatt. smileeee.gif
2012. március 15. 20:24 #9
Zsozsi13
Zsozsi13

Idézet (Hugii 570 @ 2012.03.15. 20:01)
Az odáig oké, de a Disney Channelen egy ló sem pusztult el a nyomorék emberek miatt. smileeee.gif

Nem a lovak elpusztulásáról van szó a Disneyn, mert azt elismerem, hogy ott nem pusztul el semmi, de én alapjában nem szeretem ezt a csatornát, mert szerintem és a szüleim szerint is nem ér meg annyit, hogy még pluszba fizessünk, mert a húgom egész nap azt bámulja.de ez az én véleményem.van rajta egy-két kibírható sorozat, de egy idő után már nálam nagyon kiveri a biztosítékot! dry.gif
2012. március 15. 21:05 #10
- törölt felhasználó -    
Én azt sem értem, hogy akár egyetlen ló is miért halt meg. Én mindig azt hittem, hogy a forgatásokon van állatorvos meg idomár, akik megmondják, hogy fizikailag mennyit bírnak az állatok, meg mit kell velük csinálni, hogy ne sérüljenek meg.
2012. március 15. 21:11 #11
Zsozsi13
Zsozsi13

Idézet (Amarillo Slim @ 2012.03.15. 21:05)
Én azt sem értem, hogy akár egyetlen ló is miért halt meg. Én mindig azt hittem, hogy a forgatásokon van állatorvos meg idomár, akik megmondják, hogy fizikailag mennyit bírnak az állatok, meg mit kell velük csinálni, hogy ne sérüljenek meg.

hát eddig én is úgy tudtam, de sajnos manapság nem nagyon foglalkoznak az állatokkal.például a mi közelünkben azért zárnak be egy lovardát, mert a lovak védett növényt lelegelnek.ha nem találnak nekik helyet akkor sajnos... sad.gif
2012. március 16. 18:42 #12
- törölt felhasználó -    

Hát, sikerült nekik egyébként a lóversenysport világát igazán hitelesen bemutatni, ugyanis élesben sajnos rengeteg ló esett már a lóversenyek áldozatául. Akkor már senki nem foglalkozik azzal, hogy ne hajszolja túl a lovat, vagy ne törjön el a lába. Itt, Magyarországon még nem olyan durva a helyzet, de sajnos oltári sok videó igazolja ezt a dolgot. Meg már szerintem alapból az is rossz, hogy olyan hamar lovagolják be ezeket a lovakat, akár hogy is telivér, meg erre van tenyésztve, legalábbis sokan így tartják. :"D
Ehhez meg különösképp nem kell idomár, elég egy pálca, amivel agyba - főbe ütöd a lovat, és elindul az. :'))
2012. március 17. 13:45 #13
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806

Az amerikai film és zeneipar ipar nem ismer lehetetlen. Mindent a pénzért. Én úgy olvastam, hogy volt a sorozatnak állatorvosa és idomára is, de ők csak felvették a pénzt és néha voltak bent, bár ki tudja, erre nincs bizonyíték. Forgattak tovább, mert forgott a kamera. Ennyi. rolleyes.gif dry.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok