Russell Brand megvadult
2012. március 15. 08:25
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Szerintem meg lehet érteni, van, hogy betelik a pohár! Akik most a kommenteknél elmondták, hogy milyen szánalmas meg minden, az remélem tudja, hogy miről beszél. Nem könnyű kezelni minden egyes nap, hogy ismeretlen férfiak, nők rohangálnak utánad, követik minden lépésed, és egy perc nyugtod sincs, ja és azt még nem is említettem, hogy ezzel akár veszélyeztethetik is a sztárok életét, a paparazzók őrült vezetési szokásai miatt..! És nem értem mit szólnának néhányan innen ha csupa butaságokat, oda nem illő (sőt akkor épp, pl. egy válás után, csupa h*lyeségeket ordibálnának oda) különféle ismeretlen emberek, akik azért, hogy egy éppen rossz pillanatban, vagy smink nélkül lekapott hírességet, eladjanak az újságoknak, több száz vagy több ezer dollárért!! És nem kell nekem majd azzal jönni, hogy, de "hát ha híresség, akkor tudnia kell ez mivel jár", mert azért, hogy valaki tehetséges, és ebből él, megmutatja a világnak a tudását, nem hiszem, hogy elkéne, hogy viselje ezeket a különféle rura alakokat!!
2012. március 15. 09:01
Nem nagyon szeretem Russellt de meg lehet érteni, hogy miért tette. Az ő helyében én is pipa lennék.
2012. március 15. 09:14
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
engem nagyon nem érdekel.....!
2012. március 15. 09:16
|
|
SoungFlegmaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 171182 offline
|
K*rvára egy értelmes eber ehhez csak gratulálni lehet!Hát rohaggyon meg! :||
2012. március 15. 09:26
Akinek nincs idege a népszerűség elviseléhez, az ne legyen híres.
2012. március 15. 09:36
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát elég szánalmas :/...
2012. március 15. 09:37
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Ez egy olcsó és undorító vicc volt.
2012. március 15. 09:59
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nem norma,örült.
2012. március 15. 10:32
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
one direction egyetértek!
2012. március 15. 11:24
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Akkor itt az ideje azt mondanom, hogy jó hogy elváltak Katy-vel. Ha ez nem történt volna meg, akkor szerintem biztos hogy idegileg tönkretette volna .. vagy valahogy máshogy. Nem tudom mitől őrült meg ennyire, de amit kiírt a Twittere az szerintem nevetséges ..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 15. 11:54
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gyurmii @ 2012.03.15. 08:25)
Szerintem meg lehet érteni, van, hogy betelik a pohár! Akik most a kommenteknél elmondták, hogy milyen szánalmas meg minden, az remélem tudja, hogy miről beszél. Nem könnyű kezelni minden egyes nap, hogy ismeretlen férfiak, nők rohangálnak utánad, követik minden lépésed, és egy perc nyugtod sincs, ja és azt még nem is említettem, hogy ezzel akár veszélyeztethetik is a sztárok életét, a paparazzók őrült vezetési szokásai miatt..! És nem értem mit szólnának néhányan innen ha csupa butaságokat, oda nem illő (sőt akkor épp, pl. egy válás után, csupa h*lyeségeket ordibálnának oda) különféle ismeretlen emberek, akik azért, hogy egy éppen rossz pillanatban, vagy smink nélkül lekapott hírességet, eladjanak az újságoknak, több száz vagy több ezer dollárért!! És nem kell nekem majd azzal jönni, hogy, de "hát ha híresség, akkor tudnia kell ez mivel jár", mert azért, hogy valaki tehetséges, és ebből él, megmutatja a világnak a tudását, nem hiszem, hogy elkéne, hogy viselje ezeket a különféle rura alakokat!!
Érdekes, Gary Oldman is híres, sokkal híresebb és senki fejéhez nem vág telefont. Ryan Gosling még híresebb, az ő arcába is belenyomják a kamerát, mégsem szól semmit, nem pofázik vissza. Tom Hankset is követik mindenhová, érdekes, nála sem szakad el a cérna. Ez a sztársággal jár, aki ezzel nem tud együtt élni, az válasszon magának másik pályát. Szépen is meg lehet mondani nekik, hogy ne fotózzák, ha nem hallgatnak a szép szóra, lehet elmenni mellettük és semmibe venni őket, ahogyan sok sztár csinálja. Aki pedig feltűnési viszketegségben szenved, az ne csodálkozzon, hogy lesifotósok vadásznak rá és szó szerint remegnek egy képért, amin nincs rajta smink, nincs megfésülködve vagy látszanak a karikák a szemei alatt. Tehetséges és tehetségtelen sztárok között a lesifotósok nem tesznek különbséget, a sztár az sztár de ha itt tartunk, Russel Brand minden legalja. Komikusnak is borzasztó, rádiósnak sem volt jobb és ezt csak akkor tudod, ha te is hallottad milyen rádióműsorai voltak, milyen interjúkad ad, miként szerepel a filmekben. Ha tehetséges lenne, akkoris el kellene viselnie a fotósokat.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.