Gregory Peck unokáját, Ethan Pecket a Párosban Párizsban, illetve a 2009-es 10 dolog, amit utálok benned című sorozatból ismerhetjük. Felejthető volt a neve, de ez hamarosan megváltozhat, ugyanis két új filmben is szerepet kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ethan Peck két új filmben is feltűnik
2012. március 14. 20:33
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Máár várom
Imádtam a 10 dolog, amit utálok benned című sorozatban
remélem a filmekbe is ilyen jó lessz 
<3
2012. március 15. 10:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szuperrrrrrr!
D
2012. március 15. 11:46
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
Akár csak a nagyapja, ő is tehetséges, kíváncsi vagyok, mikor robban be igazán a köztudatba a neve...
2012. március 15. 12:30
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet (kovi2 @ 2012.03.15. 10:52)
nem ismerem őt.
Nem tudom hanyadik cikkhez írod ezt. Nem ismered? Oké, természetes, hiszen nem lehet mindenkit ismerni, de az a szomorú, hogy arra se vedd a fáradtságot, hogy megnézd az adatlapját (mert ugyan miért van?) és meg tudd, hogy ki is ő. De látom te nagy hozzászólás-gyűjtő vagy, ezért inkább megkérlek, hogy csak olyan cikkhez írj, amiről van véleményed!!!
2012. március 15. 14:49
Ez az, igen, ez aaaaaaaaaaaaazz!! Már nagyon-nagyon várom...főleg ha Leonor is szerepel a filmben. Akkor csak jól lehet.
2012. július 29. 22:00
én nagyon bírom őt. a 10 dolog ami utálok benned sorozatot én nagyon szerettem, szerintem nagyon jó, kár h nem készült belőle 2. évad
én ott ismertem meg őt, és nagyon szimpi volt, jól játszott, és elég jól nézett is ki
amúgy 1-2 epizód erejéig a Gossip Girl-ben is szerepelt. (5.évad)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: