Lindsay Lohan elgázolt egy férfit
2012. március 14. 19:54
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
hát ez kiborító. és ha baja lett volna a pasinak? nem jutott még eszébe, hogy el kéne kezdenie gondolkodnia? vagy a barátai nem említették neki? szerinten gáz ez a nő.
2012. március 14. 20:14
azt hittem, hogy meg fog változni... de tévedtem :/
2012. március 14. 20:15
|
|
Barbiee95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 326 Csatolások: 0 Azonosító: 151849 offline
|
Huh, szegény lány. :S De ha nem lett semmi baja annak az embernek, akkor minek csinálni a cirkuszt? Különben is az ő hibája...minek zaklatták Lindsay-t??
2012. március 14. 20:20
|
|
rose22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 160445 offline
|
könyörgöm.. nem ő a gyerekes hanem TI! ott van feketén leírva hogy a lesifotósok blokkolták. Nem tudom de ha titeket vet volna körül 100 fotós és vakuzott volna ti sem álltatok volna ott. És ha annak a szerencsétlennek semmi baja akkor mi a jó eget kell ennyire felfújni ezt a rohadt ügyet? szálljatok már kicsit magatokba és gondolkodjatok el.. attól mert ő is híres még lehetnek hibái és ő sem tökéletes.
2012. március 14. 23:31
Úristen! Legalább az emberekre vigyázzon, az a hülye csak, ez annyira hülye h csak na!
2012. március 14. 23:52
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Na, a visszatérésből sem lesz semmi! Pedig én drukkoltam neki!!
2012. március 15. 08:26
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Most nem azért, de ez bárkivel megeshet. A hülye lesifotósok már túlzásba viszik a dolgokat. Ha fotózni akarnak, akkor fotózzanak, de miért kell a sztárok útjába állni. Anélkül talán nem lehet lefotózni őket? Aztán csodálkoznak, ha pofont kapnak.
Az esetről egyébként annyi, hogy szerintem a fotósok hibáztam, Lindsay ott követte el a hibát, hogy ott hagyta a helyszínt. De mivel senkinek nem lett semmi baja, így miért is maradt volna ott? Különben is, minek kellettek a rendőrök, ha nem sérült meg senki? És a fotósokat nem perelheti be a klub menedzsere? Mert ha már Lindsay-t hibáztatja, akkor perelje be a fotósokat, elvégre ők okozták az egészet. Legalábbis szerintem.
Az esetről egyébként annyi, hogy szerintem a fotósok hibáztam, Lindsay ott követte el a hibát, hogy ott hagyta a helyszínt. De mivel senkinek nem lett semmi baja, így miért is maradt volna ott? Különben is, minek kellettek a rendőrök, ha nem sérült meg senki? És a fotósokat nem perelheti be a klub menedzsere? Mert ha már Lindsay-t hibáztatja, akkor perelje be a fotósokat, elvégre ők okozták az egészet. Legalábbis szerintem.
2012. március 15. 08:27
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Most nem azért, de ez bárkivel megeshet. A hülye lesifotósok már túlzásba viszik a dolgokat. Ha fotózni akarnak, akkor fotózzanak, de miért kell a sztárok útjába állni. Anélkül talán nem lehet lefotózni őket? Aztán csodálkoznak, ha pofont kapnak.
Az esetről egyébként annyit, hogy szerintem a fotósok hibáztak, Lindsay ott követte el a hibát, hogy ott hagyta a helyszínt. De mivel senkinek nem lett semmi baja, így miért is maradt volna ott? Különben is, minek kellettek a rendőrök, ha nem sérült meg senki? És a fotósokat nem perelheti be a klub menedzsere? Mert ha már Lindsay-t hibáztatja (ami persze nem biztos, hogy így van, csak megint a sajtó felfújja a dolgokat), akkor perelje be a fotósokat, elvégre ők okozták az egészet. Legalábbis szerintem.
Az esetről egyébként annyit, hogy szerintem a fotósok hibáztak, Lindsay ott követte el a hibát, hogy ott hagyta a helyszínt. De mivel senkinek nem lett semmi baja, így miért is maradt volna ott? Különben is, minek kellettek a rendőrök, ha nem sérült meg senki? És a fotósokat nem perelheti be a klub menedzsere? Mert ha már Lindsay-t hibáztatja (ami persze nem biztos, hogy így van, csak megint a sajtó felfújja a dolgokat), akkor perelje be a fotósokat, elvégre ők okozták az egészet. Legalábbis szerintem.
2012. március 15. 10:17
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
vikimumus teljesen egyetértek!
2012. március 15. 13:03
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Sajnos LiLo már javíthatatlan. Ráfoghatjuk a lesifotósokra is, de - ha jól tudom - még egyik sztár sem ütött el valakit, csak mert ott voltak a lesifotósok...
2012. március 21. 11:08
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
Idézet (Lili11 @ 2012.03.14. 17:26)
Szegény...

uu
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: