Több mint száz ország fogja egyszerre elindítani Tim Kring drámáját március 22-én.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közeleg a Touch globális premierje
2012. március 14. 15:28
Nálunk lehet majd látni, vagy ezt is az interneten kell majd levadásznunk?
2012. március 14. 15:33
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Amarillo Slim @ 2012.03.14. 15:28)
Nem tudom nálunk leadják-e. Mindjárt utánanézek. Viszont én már láttam a pilotot. Elképesztően fantasztikus sorozat. Engem teljesen lenyűgözött és tuti, hogy ez csak jobb lesz. Ha meg akarod nézni (és jó angolul, felirat nélkül): http://watchseries.eu/episode/touch_s1_e1-144620.html
Nem igazán találok semmi infót, ami nem túl jó jel, de lehet, hogy csak rossz helyen keresgéltem.
2012. március 14. 17:38
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
kovi2 remélem is.
2012. március 15. 11:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Amarillo Slim @ 2012.03.14. 15:28)
Szerintem ebből nálunk nem lesz semmi sem. A hollywoodreporter szerint a történetet a rendezők megint nyúlták és most a könyv írója nem kevés pénzre perelte be őket valamint a sorozat globális premierjének akar véget vetni. Ha kiderül, hogy a rendező ezt is nyúlta és nem kreditálta a sorozat elején a könyv címét és íróját, ahogyan a Heroesnál is csinálták, akkor abból megint lehet FBI-os nyomozás és úgy végezheti, mint a Heroes. A könyv 2009-ben íródott és az író szerint találkozott a sorozat rendezőjével és kezébe nyomott egy példányt. A rendező azt ígérte, hogy felkeresi ha tetszik neki a könyv és meg szeretné filmesíteni, de nem kereste fel. A történet szinte mindenhol ugyanaz, a nevek is, néhol változtatták meg a keresztneveket, ennyi a különbség a könyv és sorozat története között.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: