Katy Perry máris leváltotta a francia modellt
2012. március 14. 15:06
Senki nem mondta azt, hogy "leváltotta".Nem kell kavarni, hisz még senki sem erősített meg semmit -.-
2012. március 14. 15:11
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
jóó van.
ezvan
ezvan
2012. március 14. 15:14
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Hirtelen,hogy elkezdtek epekedni utána férfiak
2012. március 14. 15:18
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Edeee... @ 2012.03.14. 15:11)
Fruzsi26
Hát Katy szebb , és híresebb is a maga műfajában ,mint Gerald , de persze nem akarom megbántani a rajongóit , ízlések és pofonok ...
Hát Katy szebb , és híresebb is a maga műfajában ,mint Gerald , de persze nem akarom megbántani a rajongóit , ízlések és pofonok ...
Szerintem Gerard elég népszerű a maga műfajában
2012. március 14. 15:22
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Ezek a hírek szerintem nem úgy értelmezik az összejövetelt mint szerelem, csak, hogy együtt töltenek több időt..Mert már minden harmadik pasival összehozzák és úgy állítják be, hogy járnak.
2012. március 14. 16:14
nem tudom, miért olyan jó nő ez a katy. nekem csak egy olcsó kis ribancnak tűnik...
2012. március 14. 16:26
..legközelebb meg arról olvashatunk, hogy egy másikkal jött össze...
...aztán ha igaz megerősítik, hogy tényleg így van-e vagy nem...
...aztán meg szakítanak vagy mi a francot csinálnak..
...bocs, de én már ezt unom...
...szerintem csak akkor lenne erről értelmes cikket írni, hogyha már megerősítették, hogy együtt van valakivel.
rockgirlfriend egyetértek!!
2012. március 14. 16:34
Szerintem ezeknek az összeboronálásoknak fele sem igaz..
2012. március 14. 17:43
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Bírom ezeket az állítólagos "barátokat". Könyörgöm, ha az én barátomról lenne szó, tutira nem adnám ki semmilyen paparazzinak, vagy akárkinek. -.-" Amúgy imádom Gerardot, úgy hogy ha neki ez jó, hát én nem fogom megakadályozni
Meg egyébként se lenne beleszólásom, szóval
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 14. 18:36
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (rockgirlfriend @ 2012.03.14. 16:14)
nem tudom, miért olyan jó nő ez a katy. nekem csak egy olcsó kis riban cnak tűnik...
Szerinted ilyen kis idióta cikkek alapján megmondható, hogy r ibanc-e vagy sem? Nem hinném...
Megint ezek a névtelen források, állítólagos barátok... Persze, biztosan léteznek... Nem kell mindent elhinni!
2012. március 14. 18:53
Idézet (Fan-ily6889 @ 2012.03.14. 18:36)
Szerinted ilyen kis idióta cikkek alapján megmondható, hogy r ibanc-e vagy sem? Nem hinném...
Megint ezek a névtelen források, állítólagos barátok... Persze, biztosan léteznek... Nem kell mindent elhinni!
nem a cikkekről meg a pletykákról van szó, hanem a tényekről.
2012. március 14. 19:01
az, hogy valaki látatlanban ler*bancoz valakit, ha sztár, ha nem, elég nagy primitívségre vall... (nem hinném hogy megalapozott lenne a feltevés,hiszen több éves kapcsolata volt travie mccoy-jal és russellel is)
amúgy az ő dolga hogy kivel van. ez megint csak egy légből kapott pletyka. nem jöttek össze, csupán a firkászok unatkoztak az irodában, és fel kellett turbózni a lapeladásokat ...
amúgy az ő dolga hogy kivel van. ez megint csak egy légből kapott pletyka. nem jöttek össze, csupán a firkászok unatkoztak az irodában, és fel kellett turbózni a lapeladásokat ...
2012. március 14. 19:11
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
ha igaz ez,akkor Gerard elég nagy nőhajhász,mert egy csomó nála sokkal fiatalabb csajjal összehozták már....
2012. március 14. 19:34
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
ophely88
Nem azt mondom ,hogy Gerald nem ismert , vagy hasonlok ,de nem hinném ,hogy ismertebb Katy-nél ,mert ha aztveszed nem tudsz ugy átlapozni egy újságot, vagy úgy körülnézni a neten ,hogy ne ütközz össze valamiylen formában Katy-vel ,mert mostanra egy eladható termék lett a neve
Nem azt mondom ,hogy Gerald nem ismert , vagy hasonlok ,de nem hinném ,hogy ismertebb Katy-nél ,mert ha aztveszed nem tudsz ugy átlapozni egy újságot, vagy úgy körülnézni a neten ,hogy ne ütközz össze valamiylen formában Katy-vel ,mert mostanra egy eladható termék lett a neve
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.