Ugyan legutóbb még arról írtunk, hogy Nina Zilli dala, a Per Sempre biztos, ez most úgy tűnik, mégis megváltozott: az olasz énekesnő albuma címadó dalát viszi Bakuba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eurovízió: Nina Zilli megváltoztatta dalát
2012. március 13. 23:21
2012. március 13. 23:23
Örülök a változtatásnak, a L'Amore È Femmina a kedvencem az albumról, a Per Sempre viszont nem igazán tetszett. Ami még kimagasló a Per Le Strade. Még egy előadó akinek így nagyon drukkolok majd, remélem valaki a kedvencek közül nyer
2012. március 14. 17:42
Idézet (Janie @ 2012.03.13. 23:44)
Ilyet lehet csinálni? 
Ezek szerint
2012. március 14. 19:32
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
ez egész tetszhetős =)
2012. március 14. 19:49
fogalmam sem volt róla hogy lehet ilyet csinálni. majd meglátjuk hogy fog szerepelni bakuban
2012. március 14. 20:11
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Nekem mindegyik dala tetszik, ami szóba jött, de a legjobban a Per La Strade-nek örültem volna. Remélem sikeres lesz Bakuban...ilyenkor örülök, hogy az olaszok automatikus döntősök, de a tavalyi teljesítményüknek nem örültem. Görögökről meg annyit, hogy sikerült kiválasztaniuk a lehető legjobbat a 4 közül. Nálam eddig 3. helyen állnak, és ez nagy előrelépés tavalyhoz képest. De még mindig Dánia a győztesem!
2012. április 07. 14:59
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Nekem ez nagyon tetszik, egyik kedvenc számom (L)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: