„Nem vagyok biztos benne, hogy meg akarok házasodni” – ezek a szavak a gyönyörű színésznő, Leighton Meester szájából hangoztak el, elmondása szerint, szeret független lenni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leighton Meester nem akar házasodni
2012. március 13. 19:41
2012. március 13. 19:44
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Gyönyörű a képen, és van még ideje, hogy a házasságon gondolkozzon
A cikk nekem kicsit spoiler-es volt : D Még nem tartok ott a GG-ben, hogy feleség lesz
De most már kíváncsi vagyok.
2012. március 13. 19:48
Szerintem is van még ideje a házasságon gondolkozni, fiatal még. Nagyon jó cikk, és a fotó is iszonyúan gyönyörű.
1 felhasználónak tetszik:
LaGirl9292
2012. március 13. 20:28
Leighton egyszerűen gyönyörű ezen az újságcímlapon. Még nagyon fiatal úgyhogy bőven van ideje a házasságig...
2012. március 13. 20:31
Gyönyörű ezen a képen! 
Megértem Őt, én is szeretem a függetlenséget. Meg ilyen fiatalon kár lenne máris házasodnia.
Megértem Őt, én is szeretem a függetlenséget. Meg ilyen fiatalon kár lenne máris házasodnia.
2012. március 13. 20:46
nagyon szép ezen a képen (és egyébként is)...de egyszer ki kell próbálni szerintem, és ha összejön, akkor boldog lesz...de ha ő így boldog!!!!!!
2012. március 13. 21:02
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
totálisan egyetértek vele. ahogy azt a Gossip Girlből megtanulhattuk, a házasság nem a szerelemről szól... (szegény Blair). egyébként Leighton fantasztikusan fest ezen a képen.
2012. március 13. 21:03
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
hát akkor ne házasodjon
2012. március 13. 21:43
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
moonprincess94: A házasság nem a szerelemről szól? Akkor miről, mégis? Blair és Louisnak volt olyan "szerencséje" hogy érdekkapcsolatuk lett.
A képen gyönyörű Leighton, de ha tényleg talál egy olyan embert, akit teljes szívéből szeret, szerintem még visszavonja amit mondott.
A képen gyönyörű Leighton, de ha tényleg talál egy olyan embert, akit teljes szívéből szeret, szerintem még visszavonja amit mondott.
2012. március 13. 21:58
Először is Leigh nagyon gyönyörű a képeken
Amúgy ez az ő döntése, nekem mindegy.
Amúgy ez az ő döntése, nekem mindegy.
2012. március 13. 22:36
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ilyen fiatal fejjel én sem gondolnám másképpen. De ha tényleg annyira fog szeretni valakit, nem hiszem, hogy nemet mondana egy lánykérés esetén. Egyébként meseszép a címlapon.
2012. március 14. 15:40
Nagyon szép ezeken a képeken! Egyet kell értenem az előttem szólókkal, ilyen fiatalon ki akarna férjhez menni?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.