Tragédiával zárul a Vámpírnaplók 3. szezonja
2012. március 13. 14:31
|
Cseniii03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 169697 offline
|
Régen annyira szerettem a Vámpírnaplókat, de már nem tudok végignézni egy részt sem,ezért abbahagytam, és nem is hiányzik. Damon és Elena kapcsolata érdekelt már csak, de ez a végezzünk Klaussal, de nem tudunk szál már lerágott csont... már unalmas.
2012. március 13. 14:37
ááh, remélem nem hagynak majd nagy cliffhangert mert nemtudom hogy fogok hónapokat végigizgulni xd
2012. március 13. 14:45
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nem tudom,hogy áll a sztori sorozatilag.De remélem nem történik meg az mint az utolsó könyv végén
2012. március 13. 14:51
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Meg ha már valakit muszály kinyírni Tyler se sok vizet zavar , meg Alaric is egyre idegesítőbb
...mondanám Elenát is ,dehát ő a főszereplő,szasz ő tuti nem ...
2012. március 13. 14:59
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Én egy Team Delena tag vagyok, de mostanában valamiért jobban szeretném, hogy Stefan és Elena összejöjjenek.. Az utolsó két résszel eléggé elrontották a Delena párost...
Nem szeretném, hogy valaki meghaljon, mert majdnem mindenkit bírok. Elena, Katherine, Damon, Stefan, Klaus, Kol, Elijah, Rebekahh, Tyler, Jeremy és Caroline ne haljon meg, ha lehet... Akkor sokkot kapok..
Nem szeretném, hogy valaki meghaljon, mert majdnem mindenkit bírok. Elena, Katherine, Damon, Stefan, Klaus, Kol, Elijah, Rebekahh, Tyler, Jeremy és Caroline ne haljon meg, ha lehet... Akkor sokkot kapok..
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. március 13. 15:05
remélem, az emberek közül hal meg valamelyik... mondjuk matt. vele szinte sose történik semmi, nem is értem, hogy maradt még életben
nekem végülis mindegy, kitől kell búcsúznunk, de ha klaus lesz az, nem fogom továbbnézni a sorozatot
KLAUS <3
nekem végülis mindegy, kitől kell búcsúznunk, de ha klaus lesz az, nem fogom továbbnézni a sorozatot
KLAUS <3
2012. március 13. 15:08
Én már nagyon várom
Biztos jó lesz,kiváncsi vagyok:)
2012. március 13. 15:12
Jaj most ez a cikk annyira kíváncsivá tett, nagyon várom már a következő részeket
2012. március 13. 15:13
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Áldozzuk be Mattet
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.