Tragédiával zárul a Vámpírnaplók 3. szezonja
2012. március 31. 12:22
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon jó volt a 18. rész. Már a 19.-et várom!
http://www.youtube.com/watch?v=MkZxz-usrWI /Itt a 19. rész előzetese!
The Vampire Diaries 3x19 Heart of Drakness ismertetője:
Tyler hazatalál- Elena és Damon elmennek Jeremy-hez, hogy biztosra vegyék, semmi baja nincs Denverben, és hogy kiderítsék, a különleges képességei segítenek-e ősi vámpír vérvonalakról információhoz jutni. Hamar ráébrednek, hogy Jeremy rossz társaságba keveredett. Stefan és Klaus mindketten brutális végletekhez folyamodnak a hiányzó rejtélyes fegyver keresésében. Caroline nagyon boldog, mikor Tyler visszatér a városba, de a hibridnek hamar feltűnik, hogy valami történt Caroline és Klaus közt. Matt próbálja lefoglalni Rebekah-t az iskolai 1920-as bál szervezésével.
http://www.youtube.com/watch?v=MkZxz-usrWI /Itt a 19. rész előzetese!
The Vampire Diaries 3x19 Heart of Drakness ismertetője:
Tyler hazatalál- Elena és Damon elmennek Jeremy-hez, hogy biztosra vegyék, semmi baja nincs Denverben, és hogy kiderítsék, a különleges képességei segítenek-e ősi vámpír vérvonalakról információhoz jutni. Hamar ráébrednek, hogy Jeremy rossz társaságba keveredett. Stefan és Klaus mindketten brutális végletekhez folyamodnak a hiányzó rejtélyes fegyver keresésében. Caroline nagyon boldog, mikor Tyler visszatér a városba, de a hibridnek hamar feltűnik, hogy valami történt Caroline és Klaus közt. Matt próbálja lefoglalni Rebekah-t az iskolai 1920-as bál szervezésével.
2012. április 07. 12:26
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Már nagyon várom a következő részt! Nem igaz, hogy csak engem idegesít, hogy nem tudom mi lesz a vége.!!!
én még mindig Stefan-nak drukkolok
én még mindig Stefan-nak drukkolok
2012. április 22. 20:33
DELENA CSÓK (TELJES) 3x19
http://www.youtube.com/watch?v=VkRYX4jYGic
http://www.youtube.com/watch?v=VkRYX4jYGic
2012. április 30. 13:13
|
|
PillePamacsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 47 Csatolások: 84 Azonosító: 174511 offline
|
szerintem Alaric lesz
2012. május 13. 11:46
én láttam az utolsó részt és nagyon jóra sikeredett szomorú is de jó <3 már várom a kövi évadot
2012. június 29. 16:10
|
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
már láttam és jó volt
2013. augusztus 30. 14:34
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
durva
((((((((((((((((((((
2015. augusztus 20. 01:50
|
|
DamonSalvatoreLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 248611 offline
|
Á én láttam és egyáltalán nem vidám
konkrétan végigbőgtem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: