Az FC Barcelona vezetője már nagyon unja a latin díva és a világhírű labdarúgó szerelmét. Úgy érzi, ezzel Piqué elhanyagolja focista karrierét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Guardiolának már elege van Shakira és Piqué románcából
2012. március 13. 10:49
2012. március 13. 13:21
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Az elég érdekes, mert én a Barca hivatalos oldalán nem ezt olvastam. Pep-nek semmi baja velük, sőt még örülis. Az meg, hogy kihagy edzést azt nem lehet. Különben nincs is nap, mint nap edzésük. Nekik is jár a szabad nap, ahogy mindenki másnak. Valami nyomos oknak kell mindig lennie, mert soha nem engedi el úgy őket. Meccsekről meg végképp nem. Jó múltkorában még Pep nem tette be Piquét a keretbe, inkább leültette a lelátóra, mert szerinte még nem volt jó formában sérülése után. Később pedig egy meccsen kiállították, így automatikusan nem játszhatott a következő meccsen. Guardiola szerintem soha nem mondaná így ki a nyilvánosságnak, hanem inkább Piqué-vel beszélgetne előbb. azt is olvastam, hogy Pep Azt "mondta", hogy legszívesebben az egész keretből eltávolítaná Gerard-ot, ez még nagyobb hülyeség. Pep tudja, hogy mindenkire szükség van más-más formában..
2012. március 13. 14:01
Idézet (Geryg @ 2012.03.13. 11:29)
Ezt az állatságot mégis honnan szedtétek?! Elhiszem én, hogy bulvár sajtó, de azért egy szintet meg kéne ugorni...
Maga Guardiola nyilatkozta. Hidd el, hülye nem vagyok hogy cikket írjak egy "állatságról".
2012. március 13. 14:34
hát részben igaza van az edzőnek, de csak részben! Lehet h ő nem boldog?!!!
2012. március 13. 14:38
|
|
Gerygúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.21. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 1609 offline
|
Ne vedd személyes támadásnak (magam is újságíró volnék, csak más témában), de dobd már ki ide légyszi' a linket, hogy honnan az infó, mert nagyon érdekelne!
Ha a Barca hivatalos oldalán is így szerepel a történet, akkor elhiszem, minden másod-harmad-sokad kézből származó "azthallottamhogy" felvetés erősen kétséges.
Ha a Barca hivatalos oldalán is így szerepel a történet, akkor elhiszem, minden másod-harmad-sokad kézből származó "azthallottamhogy" felvetés erősen kétséges.
2012. március 13. 14:45
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Ez a gáz a csapatjátékoknál. Lehetsz te akármilyen jó, ha a csapat béna, vagy ha te nem csinálsz jól valamit, a csapat szív. Persze, mindenkinek lehet magánélete, de ha már focista (ráadásul a Barcában!!!), akkor legalább csinálja jól a dolgát. Shakira biztosan megértené.
2012. március 13. 14:52
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Meg tudom érteni Guardiolát. Mostanában tényleg többet vannak együtt a kelleténél,de azért aranyosak.
2012. március 13. 15:25
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Ez annyira nem igaz, hogy nem tudom elhinni! Menjetek már fel a Barca hivatalos honlapjára, nézzétek meg a fotógalériát, minden edzésről van fent kép, és Piquét biztos megtaláljátok rajtuk. Nem hülye ő sem, hogy elhanyagolja a dolgát. Fociban ilyet nem csinál az ember, és Piqué elég józan, hogy ezt ne ismerje fel. Guardiola meg nem az a bőbeszédű fajta szerintem, aki kifakad ilyesmi miatt. ENNYI.
2012. március 13. 16:53
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Jaj Istenem, fogjátok föl, hogy ez a hír nem igaz! Aki konyít a focihoz, az tudja, aki meg nem, az ne nagyon alkosson véleményt, előtte nézzen utána legalább.
Megjegyzem, nem tudom honnan vették, hogy a csapat eredménye romlik. Tényleg szeretném tudni.
Megjegyzem, nem tudom honnan vették, hogy a csapat eredménye romlik. Tényleg szeretném tudni.
2012. március 13. 16:58
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
én utálom a focit!soha nem is szerettem és nem is fogom!és szerintem szép párt alkot Piqué és Shakira!és ahogy néhányan előttem szóltak!nem mindenkinek a karrierje az első.ha szerelmes alapítson családot és egy ideig hanyagolhatja a munkáját.bár kétlem, hogy igaz a hír szóval...
2012. március 13. 17:02
Nem értem miért kell erre fogni azt, hogy most nem megy olyan jól a Barcának.
2012. március 13. 17:03
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
én személy szerint imádom a focit (igen, vannak ilyen lányok is.!) és szerintem is nagyon szép pár és szerintem egy idő után majd Piqué majd észhez tér, legalábbis remélem. sem Shakirát, sem a focit nem kell elhanyagolni, be kéne osztani az időt..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: