Az átlátszó ruha nem éppen megfelelő választás, főleg nem egy világhírű énekesnőnek. Rihanna azonban merész volt, és hatalmas mosolygás közepette mutogatta melleit New Yorkban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna közszemlére tette melleit
2012. március 12. 15:39
2012. március 12. 15:40
Egészségére. Én már komolyan nem lepődöm meg ezen a nőn. Legközelebb intimpiercinget villant, csak úgy, unalmában, mint Lady Gangesz.
2012. március 12. 15:42
ez a haj nagyon ocsmány
a villantása fel sem tűnik, végig a hajára koncentrál az ember
2012. március 12. 15:51
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
RiRi a kedvenceim közé tartozik, és azért elég vagány,hogy felmerte venni ezt a polót NY-ban...
de mindig tudtok, hogy Rihanna képes őrültségekre, hát egészségére
D
mit ér az élet kaland nélkül?? ;D
de én biztos nem csináltam volna meg.....
de mindig tudtok, hogy Rihanna képes őrültségekre, hát egészségére
mit ér az élet kaland nélkül?? ;D
de én biztos nem csináltam volna meg.....
2012. március 12. 16:28
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Ennél közönségesebb már nem is lehetne. Túl sok. Naponta posztolgat magáról alulöltözött képeket. Ez NEM sexy! Ezzel csak azt fogja elérni, hogy az emberek megunják. Akkor meg már a puncikáját is hiába fogja mutogatni, senkit nem fog érdekelni. Csak megvonjuk majd a vállunkat: "RiRi-ke megint játsza a rossz kislányt."
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: