Starity

Him

26 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 09. 14:40 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adel007 @ 2012.05.08. 18:46)
Sziasztok!
Az én történetem a HIM-ről:Minden a The Funeral Of Hearts-szal kezdődött.
Éppen tv-t néztem, és jött ez a videó.
Az első pillanatban tudtam, hogy ez nem tucat zene, hanem valami különleges!
Miután vége lett a videónak, azonnal gép elé ültem és a youtube-on még legalább 10x megnéztem a videót!
Azután próbáltam a számot megtalálni, hogy le tudjam tölteni, de végül a bátyámat kértem meg rá, mert még nem értettem hozzá.
Később a többi albumot is megkaptam tőle!
Azóta szeretem az együttest, és habár vannak együtteseket amiket jobban szeretek, a HIM az egyik örök kedvencem maradt! Ville hangját egyszerűen nem lehet szeretni!És persze a többi tag is nagyszerű zenész!  smileeee.gif 
Kedvenc számom a Right Here in My Arms.
Albumot pedig nem tudok választani, mert mindegyiket szeretem! smileeee.gif 
Röviden ennyi lenne a bandával való megismerkedésem története. smileeee.gif

Helló itt, Lynx!!! wink.gif
Ha már elmesélted a történetedet, akkor én is nosztalgiázok kicsit: nálam anyukámmal kezdődött minden. Neki ugyanis az egyik kedvenc dala Chris Isaak Wicked Game c. szerzeménye, amit a HIM '97-ban feldolgozott. Én a YouTube-on rákerestem a Wicked Game-re, ahol a HIM-es verziót is megtaláltam. És mondanom sem kell, hogy elvesztem.. wub2.gif Ville hangja nagyon megborzongatott, egyből rákerestem a többi videóra, ami a mai fanatizmusomhoz vezetett. laugh.gif
Én kedvenc számot és CD-t nem is tudok mondani, bár a topic elején azt mondtam, hogy a 2010-es album áll hozzám a legközelebb, de az igazság az, hogy ez is csak olyan általánosító szöveg: minden lemezüket imádom!! heart.gif Ugyanannyira vallom magamat a Heartagram Army tagjának, mint Echelonnak!! (Akik ismernek, tudják, hogy mennyire fontos nekem a HIM és a 30STM!! Ugye, sis??? friends.gif )
1 felhasználónak tetszik: Adel007
2012. május 09. 15:09 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.09. 14:40)
Helló itt, Lynx!!! wink.gif 
Ha már elmesélted a történetedet, akkor én is nosztalgiázok kicsit: nálam anyukámmal kezdődött minden. Neki ugyanis az egyik kedvenc dala Chris Isaak Wicked Game c. szerzeménye, amit a HIM '97-ban feldolgozott. Én a YouTube-on rákerestem a Wicked Game-re, ahol a HIM-es verziót is megtaláltam. És mondanom sem kell, hogy elvesztem.. wub2.gif Ville hangja nagyon megborzongatott, egyből rákerestem a többi videóra, ami a mai fanatizmusomhoz vezetett.  laugh.gif

Akkor anyudnak egy nagyon nagy KÖSZÖNÖM jár! meghajolo.gif beer.gif happy.gif

Idézet (bakocsenge @ 2012.05.09. 14:40)
Ugyanannyira vallom magamat a Heartagram Army tagjának, mint Echelonnak!! (Akik ismernek, tudják, hogy mennyire fontos nekem a HIM és a 30STM!! Ugye, sis??? friends.gif )

Igen húgi!Én azon szerencsés emberek közé tartozom akik tudják, és nagyon örülök ennek! smileeee.gif
Szervezhetnénk közös Mars+HIM koncertet!Kíváncsi lennék mit szólnának egymáshoz a fiúk! Szerinted? biggrin.gif
2012. május 09. 15:13 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adel007 @ 2012.05.09. 15:09)
Akkor anyudnak egy nagyon nagy KÖSZÖNÖM jár!  meghajolo.gif  beer.gif  happy.gif 
Igen húgi!Én azon szerencsés emberek közé tartozom akik tudják, és nagyon örülök ennek!  smileeee.gif 
Szervezhetnénk közös Mars+HIM koncertet!Kíváncsi lennék mit szólnának egymáshoz a fiúk! Szerinted?  biggrin.gif

Anyukám zeneileg nagyon jól tájékozott, bár Mansont nem tűri!! tongue.gif Vajon mért??!! rohog.gif Én is kíváncsi lennék egy ilyen koncertre, bár Jared nem biztos, hogy tolerálná Ville cigiszenvedélyét, hisz egyetlen Mars-vezérünk egészséges életmódot folytat. smileeee.gif De művészként biztos megértenék egymást!! beer.gif
2012. május 09. 15:45 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.09. 15:13)
Anyukám zeneileg nagyon jól tájékozott, bár Mansont nem tűri!! tongue.gif Vajon mért??!! rohog.gif Én is kíváncsi lennék egy ilyen koncertre, bár Jared nem biztos, hogy tolerálná Ville cigiszenvedélyét, hisz egyetlen Mars-vezérünk egészséges életmódot folytat. smileeee.gif De művészként biztos megértenék egymást!! beer.gif

Pedig Manson is egy nagy arc!(Nem rossz értelemben!)

Amúgy szerintem Tomo és Shannon sem lennének boldogok, hiszem ha úgy vesszük, csak nemrég szoktak le a cigiről.(És nagyon büszkék is rá! meghajolo.gif )
De szerintem két ilyen zseniális művész biztos el tudna beszélgetni egymással.Meg a többiek is! biggrin.gif

Mars-vezér ♥
Kedvenc új Marsos szavam! biggrin.gif thumbsup.gif
2012. május 09. 15:49 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adel007 @ 2012.05.09. 15:45)
Pedig Manson is egy nagy arc!(Nem rossz értelemben!)
Amúgy szerintem Tomo és Shannon sem lennének boldogok, hiszem ha úgy vesszük, csak nemrég szoktak le a cigiről.(És nagyon büszkék is rá! meghajolo.gif )
De szerintem két ilyen zseniális művész biztos el tudna beszélgetni egymással.Meg a többiek is!  biggrin.gif 
Mars-vezér ♥
Kedvenc új Marsos szavam!  biggrin.gif  thumbsup.gif

Igen, én is bírom Mansont, de anyukám gyomra nem veszi be őt... Egyébként nem is tudtam, hogy leszoktak!!! ohmy.gif De azért biztos el tudnának beszélgetni egymással, elvégre a HIM is egy nagyon kreatív csapat.
Örülök, hogy ez az új kedvenc Marsos szavad, mi a barátnőmmel szoktunk hülyéskedni a következővel: Ville a gépezetünk motorja, Jared a vezér, Manson pedig a vallási vezetőnk!! rohog.gif
2012. május 09. 16:04 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.09. 15:49)
Igen, én is bírom Mansont, de anyukám gyomra nem veszi be őt... Egyébként nem is tudtam, hogy leszoktak!!! ohmy.gif De azért biztos el tudnának beszélgetni egymással, elvégre a HIM is egy nagyon kreatív csapat. 
Örülök, hogy ez az új kedvenc Marsos szavad, mi a barátnőmmel szoktunk hülyéskedni a következővel: Ville a gépezetünk motorja, Jared a vezér, Manson pedig a vallási vezetőnk!! rohog.gif

Na azt elhiszem, hogy ilyet mondotok, mert illik is rájuk! biggrin.gif
Igen, szerencsére ők már nem mérgeznek másokat... *khm-khm..-én se sokáig fogok már biggrin.gif *
Amikor megtudtam nagyon büszke voltam rájuk!Az meg tök aranyos, de lehet, hogy csak nekem(?xD) hogy mindig kérdezgetik őket, hogy még mindig cigi-mentesek e, és ők meg mindig írják, hogy igen! wub.gif
Egyébként ha összehoznának egy közös számot, akkor szerintem..nem mondom el mi lenne, de nem maradnánk szilárd halmazállapotban az biztos! _nevet.gif
De most komolyan, gondolj csak bele... blush.gif biggrin.gif
2012. május 09. 16:11 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adel007 @ 2012.05.09. 16:04)
Na azt elhiszem, hogy ilyet mondotok, mert illik is rájuk! biggrin.gif 
Igen, szerencsére ők már nem mérgeznek másokat... *khm-khm..-én se sokáig fogok már  biggrin.gif *
Amikor megtudtam nagyon büszke voltam rájuk!Az meg tök aranyos, de lehet, hogy csak nekem(?xD) hogy mindig kérdezgetik őket, hogy még mindig cigi-mentesek e, és ők meg mindig írják, hogy igen!  wub.gif 
Egyébként ha összehoznának egy közös számot, akkor szerintem..nem mondom el mi lenne, de nem maradnánk szilárd halmazállapotban az biztos! _nevet.gif 
De most komolyan, gondolj csak bele... blush.gif  biggrin.gif

Nos, a közös dalhoz fűzött gondolatmenetem: Jared erős és határozott hangja + Ville teátrális baritonja... Egyik lány sem tudna nyugton maradni ettől a duótól, én pedig teljesen odalennék!!! yahoo.gif wub2.gif help.gif
(Egy kis off: remélem, hogy leszoksz, mert sokáig kell még boldogítanunk ezt a planétát tökéletes egészségben!!! yess.gif )
2012. május 09. 16:22 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.09. 16:11)
Nos, a közös dalhoz fűzött gondolatmenetem: Jared erős és határozott hangja + Ville teátrális baritonja... Egyik lány sem tudna nyugton maradni ettől a duótól, én pedig teljesen odalennék!!! yahoo.gif  wub2.gif  help.gif 
(Egy kis off: remélem, hogy leszoksz, mert sokáig kell még boldogítanunk ezt a planétát tökéletes egészségben!!!  yess.gif  )

Miért is vagyunk testvérek, ha nem ezért!? biggrin.gif wub.gif
Még a végén veszem a bátorságot és írok a vezérnek és a motornak, vagy inkább: a vezérmotornak! biggrin.gif
De most ha tényleg lenne valami, az az érdekesen(mert azért két különböző stílusról beszélünk) kívül tökéletes is lenne! smileeee.gif
Lehet tényleg próbálkozni kellene!? cool.gif

ps.: Le fogok húgi, ne aggódj! smileeee.gif
2012. május 09. 16:25 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adel007 @ 2012.05.09. 16:22)
Miért is vagyunk testvérek, ha nem ezért!? biggrin.gif  wub.gif 
Még a végén veszem a bátorságot és írok a vezérnek és a motornak, vagy inkább: a vezérmotornak!  biggrin.gif 
De most ha tényleg lenne valami, az az érdekesen(mert azért két különböző stílusról beszélünk) kívül tökéletes is lenne!  smileeee.gif 
Lehet tényleg próbálkozni kellene!?  cool.gif 
ps.: Le fogok húgi, ne aggódj!  smileeee.gif

Próbálkozni lehet, és egyébként is: a HIM biztos tart majd amerikai turnét az idei lemezükkel, szóval... cool.gif Bármi megtörténhet!!! wink.gif Én is gondolkodtam már, hogy írok a HIM-nek, kéne tőlük aláírás, de nem vettem eddig a bátorságot, még valami nagy hülyeséget írok izgalmamba, a jó angolom ellenére is!!! blush.gif
2012. május 09. 16:31 #50
- törölt felhasználó -    
A több tucat fotót számláló 'Ville képek' gyűjteményem pár darabja!! (Beosztom: a köv. képek holnap jönnek! smileeee.gif ) wub3.gif
2 felhasználónak tetszik: Adel007, Alszi666
2012. május 09. 16:39 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.09. 16:25)
Próbálkozni lehet, és egyébként is: a HIM biztos tart majd amerikai turnét az idei lemezükkel, szóval...  cool.gif Bármi megtörténhet!!! wink.gif Én is gondolkodtam már, hogy írok a HIM-nek, kéne tőlük aláírás, de nem vettem eddig a bátorságot, még valami nagy hülyeséget írok izgalmamba, a jó angolom ellenére is!!! blush.gif

Naaa sis!Írj nekik!Ha máshogy nem, nyáron összehozod, aztán ha nem akarod feladni, majd én bedobom a postaládába helyetted! Így jó lesz?! smileeee.gif
Azért kíváncsi lennék, hogy mit kapnál tőlük ha valami olyat írnál bele!Lehet még egy telefonszámot is! happy.gif
Na, ezek után mit szólsz? Megírod nyáron? biggrin.gif
2012. május 09. 16:41 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.09. 16:31)
A több tucat fotót számláló 'Ville képek' gyűjteményem pár darabja!! (Beosztom: a köv. képek holnap jönnek! smileeee.gif )  wub3.gif

Meow! *-* ♥ Erre nem lehet mást írni! biggrin.gif
Nagyon jó képek!Köszi húgi! meghajolo.gif thumbsup.gif
2012. május 09. 16:42 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adel007 @ 2012.05.09. 16:39)
Naaa sis!Írj nekik!Ha máshogy nem, nyáron összehozod, aztán ha nem akarod feladni, majd én bedobom a postaládába helyetted! Így jó lesz?!  smileeee.gif 
Azért kíváncsi lennék, hogy mit kapnál tőlük ha valami olyat írnál bele!Lehet még egy telefonszámot is! happy.gif
Na, ezek után mit szólsz? Megírod nyáron?  biggrin.gif

Megírom!! Ha jár hozzá egy telószám írok nekik egy egész regényt is!!! rohog.gif Fúúú, ha most látná valaki a gondolataimat.. acute.gif Megbeszéltük: nyáron elkészül a levél, te bedobod a postaládába, én pedig megkapom az aláírásokat + Ville számát!!! ok.gif
2012. május 09. 16:46 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.09. 16:42)
Megírom!! Ha jár hozzá egy telószám írok nekik egy egész regényt is!!! rohog.gif Fúúú, ha most látná valaki a gondolataimat..  acute.gif Megbeszéltük: nyáron elkészül a levél, te bedobod a postaládába, én pedig megkapom az aláírásokat + Ville számát!!! ok.gif

Na látod, ennyi kellett csak az ösztönzésre! cool.gif
Már csak "be kell rúgni" a motort, hogy működjön is!xD
*Tudod, hogy csak viccelek, sosem bántanám szegényt! smileeee.gif *
2012. május 09. 16:53 #55
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adel007 @ 2012.05.09. 16:46)
Na látod, ennyi kellett csak az ösztönzésre!  cool.gif 
Már csak "be kell rúgni" a motort, hogy működjön is!xD 
*Tudod, hogy csak viccelek, sosem bántanám szegényt!  smileeee.gif *

Hát nem kellett sokáig győzködnöd!! biggrin.gif Tudom, hogy sosem bántanád, bár egy ösztökélő rugdosás a számáért, az nem is bántás, csak célra vezetés!! rohog.gif (De nem bántjuk: szavakkal több mindent el lehet érni!! rolleyes.gif )
2012. május 09. 17:01 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.09. 16:53)
Hát nem kellett sokáig győzködnöd!! biggrin.gif Tudom, hogy sosem bántanád, bár egy ösztökélő rugdosás a számáért, az nem is bántás, csak célra vezetés!! rohog.gif (De nem bántjuk: szavakkal több mindent el lehet érni!! rolleyes.gif )

Aww, pedig már azt hittem a végén, hogy még te kérsz meg rá... _nevet.gif
De sosem lehet tudni mi lesz még! biggrin.gif
Igen, reméltem, hogy az 2 mondat meghozza a várt hatást!
Mert tényleg, semmit sem veszíthetsz azzal, hogy írsz nekik!
Sőt! smileeee.gif
2012. május 09. 17:03 #57
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adel007 @ 2012.05.09. 17:01)
Aww, pedig már azt hittem a végén, hogy még te kérsz meg rá...  _nevet.gif 
De sosem lehet tudni mi lesz még!  biggrin.gif 
Igen, reméltem, hogy az 2 mondat meghozza a várt hatást!
Mert tényleg, semmit sem veszíthetsz azzal, hogy írsz nekik!
Sőt!  smileeee.gif

Tényleg nem veszíthetek, szóval mért ne próbálnám meg... Nem olyan emberkéknek tűnnek, akik ne jeleznének legalább vissza!!! smileeee.gif
2012. május 09. 20:40 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.09. 17:03)
Tényleg nem veszíthetek, szóval mért ne próbálnám meg... Nem olyan emberkéknek tűnnek, akik ne jeleznének legalább vissza!!! smileeee.gif

Biztos, hogy nem olyanok! smileeee.gif
(+ az a telefonszám is jól hangzik happy.gif )
Most éppen őket hallgatom, és a Behind The Crimson Door-ban olyan mintha magyarul beszélne Ville..xD
Tudom, én se vagyok agyilag ép..Ez van! biggrin.gif
2012. május 10. 12:48 #59
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adel007 @ 2012.05.09. 20:40)
Biztos, hogy nem olyanok! smileeee.gif 
(+ az a telefonszám is jól hangzik happy.gif )
Most éppen őket hallgatom, és a Behind The Crimson Door-ban olyan mintha magyarul beszélne Ville..xD
Tudom, én se vagyok agyilag ép..Ez van!  biggrin.gif

Jaj, az a szám... rolleyes.gif Egyébként tegnap olvastam 2000 és 2004 közötti HIM interjúkat, amiben Ville azt mondta, hogy az anyai nagymamája magyar... unsure.gif Nem az anyukája?? unsure.gif
Ezen az oldalon régi, de érdekes és vicces interjúk vannak fent a srácokkal: http://www.reocities.com/himlap/interju.htm
2012. május 10. 12:51 #60
- törölt felhasználó -    
Itt van az újabb képkupac wub3.gif : (Még lesz...)
2 felhasználónak tetszik: Adel007, Alszi666
26 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok