Idézet (Adel007 @ 2012.05.08. 18:46)
Sziasztok!
Az én történetem a HIM-ről:Minden a The Funeral Of Hearts-szal kezdődött.
Éppen tv-t néztem, és jött ez a videó.
Az első pillanatban tudtam, hogy ez nem tucat zene, hanem valami különleges!
Miután vége lett a videónak, azonnal gép elé ültem és a youtube-on még legalább 10x megnéztem a videót!
Azután próbáltam a számot megtalálni, hogy le tudjam tölteni, de végül a bátyámat kértem meg rá, mert még nem értettem hozzá.
Később a többi albumot is megkaptam tőle!
Azóta szeretem az együttest, és habár vannak együtteseket amiket jobban szeretek, a HIM az egyik örök kedvencem maradt! Ville hangját egyszerűen nem lehet szeretni!És persze a többi tag is nagyszerű zenész!
Kedvenc számom a Right Here in My Arms.
Albumot pedig nem tudok választani, mert mindegyiket szeretem!
Röviden ennyi lenne a bandával való megismerkedésem története.
Az én történetem a HIM-ről:Minden a The Funeral Of Hearts-szal kezdődött.
Éppen tv-t néztem, és jött ez a videó.
Az első pillanatban tudtam, hogy ez nem tucat zene, hanem valami különleges!
Miután vége lett a videónak, azonnal gép elé ültem és a youtube-on még legalább 10x megnéztem a videót!
Azután próbáltam a számot megtalálni, hogy le tudjam tölteni, de végül a bátyámat kértem meg rá, mert még nem értettem hozzá.
Később a többi albumot is megkaptam tőle!
Azóta szeretem az együttest, és habár vannak együtteseket amiket jobban szeretek, a HIM az egyik örök kedvencem maradt! Ville hangját egyszerűen nem lehet szeretni!És persze a többi tag is nagyszerű zenész!
Kedvenc számom a Right Here in My Arms.
Albumot pedig nem tudok választani, mert mindegyiket szeretem!
Röviden ennyi lenne a bandával való megismerkedésem története.
Helló itt, Lynx!!!
Ha már elmesélted a történetedet, akkor én is nosztalgiázok kicsit: nálam anyukámmal kezdődött minden. Neki ugyanis az egyik kedvenc dala Chris Isaak Wicked Game c. szerzeménye, amit a HIM '97-ban feldolgozott. Én a YouTube-on rákerestem a Wicked Game-re, ahol a HIM-es verziót is megtaláltam. És mondanom sem kell, hogy elvesztem..
Én kedvenc számot és CD-t nem is tudok mondani, bár a topic elején azt mondtam, hogy a 2010-es album áll hozzám a legközelebb, de az igazság az, hogy ez is csak olyan általánosító szöveg: minden lemezüket imádom!!

1 felhasználónak tetszik: