Him
2014. július 25. 01:28
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
teljesen kihalt a topik, ennek ellenére írtam egy kis élménybeszámolót a koncertről, hátha erre téved valaki, és elolvassa
Egyik legjobb barátnőmmel és egyben elsőszámú fangörltesámmal azóta be voltunk sózva, mióta megtudtuk, hogy jön a HIM Magyarországra. Mivel még 18 alatt vagyunk, szülő nélkül nem engedtek volna be minket, ezért bele kellett törődnünk, hogy anyáink társaságában indulunk bulizni (szerencsére a pórázról sikerült lebeszélni őket). Már délután 2 - kor úton voltunk, 3 -ra meg is érkeztünk. A Tesco - ban feltankoltunk kajával és innivalóval, hogy kibírjuk valahogy ötig, a kapunyitásig. Már a Tesco és környéke is tele volt HIM pólós fanokkal, aminek örültük, mert eddig nem igazán láttunk egymáson kívül HIM rajongókat (mifelénk nem annyira népszerűek :/). A Park bejárata előtt kb. másfél órát vártunk szerencsére volt árnyék, le tudtunk ülni. 17:00 - kor bemehettünk az első kapun, hogy további másfél órát álljunk sorba a növekvő tömegben. Aztán végre beengedtek a helyszínre, és mi azonnal csináltunk egy közös, "bent vagyunk, wáá" szelfit (ilyenek ezek a mai kölykök...). Ezután vettünk még egy - egy palack üdítőt (mivel behozni nem lehetett) és le is csaptunk egy jó helyre. Az AFC alatt sikerült lecövekelni a 3. sor körül, és ennél messzebb nem is nagyon kerültünk, szerencsére. Mondjuk, az előttem álló 2 méter magas csávó nem hiányzott volna, de egy idő után arrébb tolódott, úgyhogy rendben voltunk.
A koncert eszméletlen jó volt. Ville jó szokásához híven csodálatos volt - látványnak is, és persze hangilag is, mert az a lényeg. Akik még nagyban hozzájárultak az élményhez, azok Migé és Linde voltak. Nagyon beleélték magukat, fantasztikusak voltak, imádtam a szólóikat. De Gasről se feledkezzünk meg, azért ő se volt semmi.
A dallista rendben volt, én a Killing Loneliness - t és a Heartache Every Moment - öt hiányoltam, de a For You és a When Love And Death Embrace kárpótoltak. És persze a Join Me - nek is örültem, hisz ezzel a dallal ismertem meg őket
Set list
01. Buried Alive By Love
02. Wings of a Butterfly
03. Right Here in My Arms
04. The Kiss of Dawn
05. All Lips Go Blue
06. Join Me in Death
07. Your Sweet 666
08. Passion's Killing Floor
09. Soul on Fire
10. Wicked Game
11. Tears on Tape
12. Poison Girl
13. For You
14. Medley
15. The Funeral of Hearts
16. Into the Night
17. It's All Tears (Drown in This Love)
18. When Love and Dead Embrace
19. Burton's Solo
20. Sleepwalking Past Hope
Egyik legjobb barátnőmmel és egyben elsőszámú fangörltesámmal azóta be voltunk sózva, mióta megtudtuk, hogy jön a HIM Magyarországra. Mivel még 18 alatt vagyunk, szülő nélkül nem engedtek volna be minket, ezért bele kellett törődnünk, hogy anyáink társaságában indulunk bulizni (szerencsére a pórázról sikerült lebeszélni őket). Már délután 2 - kor úton voltunk, 3 -ra meg is érkeztünk. A Tesco - ban feltankoltunk kajával és innivalóval, hogy kibírjuk valahogy ötig, a kapunyitásig. Már a Tesco és környéke is tele volt HIM pólós fanokkal, aminek örültük, mert eddig nem igazán láttunk egymáson kívül HIM rajongókat (mifelénk nem annyira népszerűek :/). A Park bejárata előtt kb. másfél órát vártunk szerencsére volt árnyék, le tudtunk ülni. 17:00 - kor bemehettünk az első kapun, hogy további másfél órát álljunk sorba a növekvő tömegben. Aztán végre beengedtek a helyszínre, és mi azonnal csináltunk egy közös, "bent vagyunk, wáá" szelfit (ilyenek ezek a mai kölykök...). Ezután vettünk még egy - egy palack üdítőt (mivel behozni nem lehetett) és le is csaptunk egy jó helyre. Az AFC alatt sikerült lecövekelni a 3. sor körül, és ennél messzebb nem is nagyon kerültünk, szerencsére. Mondjuk, az előttem álló 2 méter magas csávó nem hiányzott volna, de egy idő után arrébb tolódott, úgyhogy rendben voltunk.
A koncert eszméletlen jó volt. Ville jó szokásához híven csodálatos volt - látványnak is, és persze hangilag is, mert az a lényeg. Akik még nagyban hozzájárultak az élményhez, azok Migé és Linde voltak. Nagyon beleélték magukat, fantasztikusak voltak, imádtam a szólóikat. De Gasről se feledkezzünk meg, azért ő se volt semmi.
A dallista rendben volt, én a Killing Loneliness - t és a Heartache Every Moment - öt hiányoltam, de a For You és a When Love And Death Embrace kárpótoltak. És persze a Join Me - nek is örültem, hisz ezzel a dallal ismertem meg őket
Set list
01. Buried Alive By Love
02. Wings of a Butterfly
04. The Kiss of Dawn
05. All Lips Go Blue
06. Join Me in Death
07. Your Sweet 666
09. Soul on Fire
10. Wicked Game
11. Tears on Tape
12. Poison Girl
13. For You
14. Medley
16. Into the Night
19. Burton's Solo
2014. július 25. 01:36
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
és még pár kép, ha már jó helyem volt
2014. július 26. 22:27
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (Fannycska999 @ 2014.07.25. 01:28)
teljesen kihalt a topik, ennek ellenére írtam egy kis élménybeszámolót a koncertről, hátha erre téved valaki, és elolvassa
Set list
01. Buried Alive By Love
02. Wings of a Butterfly
04. The Kiss of Dawn
05. All Lips Go Blue
06. Join Me in Death
07. Your Sweet 666
09. Soul on Fire
10. Wicked Game
11. Tears on Tape
12. Poison Girl
13. For You
14. Medley
16. Into the Night
19. Burton's Solo
Set list
01. Buried Alive By Love
02. Wings of a Butterfly
04. The Kiss of Dawn
05. All Lips Go Blue
06. Join Me in Death
07. Your Sweet 666
09. Soul on Fire
10. Wicked Game
11. Tears on Tape
12. Poison Girl
13. For You
14. Medley
16. Into the Night
19. Burton's Solo
ezeréve nem jártam itt, de ez egyszerűen kihagyhatatlan. istenem, na most bánom végképp, hogy nem engedhetek meg magamnak két koncertet... azt hiszem, kifejezhetetlenül féltékeny és irigy vagyok most rád is, és mindenki másra, aki abba a szerencsés helyzetben van, hogy kijutott. a setlist valami csodálatos - bár a Medley nem ismerős, melyik lemezről van? -, külön fáj a szivem az Into The Night és az All Lips Go Blue miatt, amik az új lemezről a kedvenceim között vannak, remélem, ha legközelebb erre járnak - ami remélem nem újabb tizenév után lesz - változatlanul rajta lesz.
Wicked Game, Your Sweet 666... basszus kellett nekem "kiszeretni" Villéből.
2014. július 28. 13:42
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2014.07.26. 22:27)
ezeréve nem jártam itt, de ez egyszerűen kihagyhatatlan. istenem, na most bánom végképp, hogy nem engedhetek meg magamnak két koncertet... azt hiszem, kifejezhetetlenül féltékeny és irigy vagyok most rád is, és mindenki másra, aki abba a szerencsés helyzetben van, hogy kijutott. a setlist valami csodálatos - bár a Medley nem ismerős, melyik lemezről van? -, külön fáj a szivem az Into The Night és az All Lips Go Blue miatt, amik az új lemezről a kedvenceim között vannak, remélem, ha legközelebb erre járnak - ami remélem nem újabb tizenév után lesz - változatlanul rajta lesz.
csodálatos lehetett, köszönöm Fanni, hogy megosztottad a beszámolód és a képeket. egy élmény volt olvasni. 
Örülök, hogy volt, aki elolvasta
Szerintem Villéék is jól érezték itt magukat, jókedvűnek tűntek, ami nem meglepő, hisz ott volt előttük több ezer ember, akik fejből tudták szinte minden dalukat... Szerintem biztos visszajönnek pár éven belül, így, hogy látták, mekkora "igény" van rájuk
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2014. július 29. 13:15
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (Fannycska999 @ 2014.07.28. 13:42)
Örülök, hogy volt, aki elolvasta
A Medley igazából számomra is rejtély. Mivel nem emlékeztem a dalok sorrendjére, megkerestem a neten a setlistet, azon írták ki. Azóta több helyre is felkerült ez a lista, e nélkül a dal nélkül... Na, mindegy.
Szerintem Villéék is jól érezték itt magukat, jókedvűnek tűntek, ami nem meglepő, hisz ott volt előttük több ezer ember, akik fejből tudták szinte minden dalukat... Szerintem biztos visszajönnek pár éven belül, így, hogy látták, mekkora "igény" van rájuk
inkább én örülök, hogy minél több ehhez hasonlót olvashatok.
bízom benne, hogy tényleg így lesz, és minél hamarabb visszatérnek. csak nincs akkora pechem, hogy legközelebb is nagyjából egy időben jönnek a Placebóval, akkor meg mindenképp megnézem őket is élőben.
2014. július 29. 19:03
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2014.07.29. 13:15)
inkább én örülök, hogy minél több ehhez hasonlót olvashatok.
bízom benne, hogy tényleg így lesz, és minél hamarabb visszatérnek. csak nincs akkora pechem, hogy legközelebb is nagyjából egy időben jönnek a Placebóval, akkor meg mindenképp megnézem őket is élőben.
finnek közül nagy szerelmem a Negative, pár éve az ő koncertjükre is összekoplaltam a jegyre a pénzt, szerintem ezúttal sem okozna gondot.
bár ahogy nézem, lassan már befejezik a turnézást... nem tudsz róla, mikorra terveznek folytatást? vagy esetleg már új lemez jön? 
Mintha Ville mondta volna egy interjúban, hogy ha végeznek ezzel a turnéval, akkor kis szünet után már kezdenek is dolgozni valami újon, de azt nem mondta, mekkora lesz az a szünet...
itsjustme
2014. július 30. 09:30
Music Channel interjú Ville-vel! Magyar felirattal!
https://www.youtube.com/watch?v=DIh_D7sPnoQ
és egy írt interjú, az egyik kedvencem, Ville benne nagyon jópofa: http://www.shortscore.net/2014/07/28/ville-valo-van-egy-lemez-amit-meg-kellett-volna-hallgatnom-de-ats...de-atszexeltem/
és egy írt interjú, az egyik kedvencem, Ville benne nagyon jópofa: http://www.shortscore.net/2014/07/28/ville-valo-van-egy-lemez-amit-meg-kellett-volna-hallgatnom-de-ats...de-atszexeltem/
2014. július 30. 09:35
2014. július 30. 20:42
|
|
|
Nekem most ez a kedvencem a hazai interjúk közül: http://langologitarok.blog.hu/2014/07/30/him-interju_ville_valoval?token=8fffea1865bae280352efdb66eab2b3f
itsjustme
2014. augusztus 07. 17:07
Idézet (Fannycska999 @ 2014.07.30. 20:42)
Nekem most ez a kedvencem a hazai interjúk közül: http://langologitarok.blog.hu/2014/07/30/him-interju_ville_valoval?token=8fffea1865bae280352efdb66eab2b3f
Hű, nem is tudtam, hogy MotoMoto-t szinkronizálta.
Fannycska999
2014. szeptember 20. 15:48
|
|
|
gondolkoztam rajta, hogy esetleg a "Kedvenc képem, most
" topikba töltöm fel, de nem hiszem, hogy ott értették volna
Darkness
2014. szeptember 21. 15:04
Kissé kihaltunk, kissé én is eltűntem, pedig ez a Placebo topic után a legvalamirevalóbb a szememben az egész fórumon. Mindkettőt én indítottam el ugyan...
Sajnos a koncertre nekem sem volt pénzem, így ezúton is köszönöm az élménybeszámolót. Minden interjút, képet felkutattam már, sírtam eleget, mert nem lehetettem jelen, de egyszer úgyis eljutok, és első sorból fogok visítani Villének.
2014. november 09. 21:36
|
|
|
Hát igen, eléggé kihalt a topik, de ettől még néha megéri írni ide valamit
nemrég találtam ezt a képet, ami tökéletesen bemutatja az utóbbi napjaimat (valamelyik reggel megtaláltam az mp4 - emen a Sleepwalking Past Hope - ot, és kicsit rákattantam, nem tudom, eddig miért nem foglalkoztam vele többet)
2014. december 26. 17:22
Idézet (Fannycska999 @ 2014.11.09. 21:36)
Hát igen, eléggé kihalt a topik, de ettől még néha megéri írni ide valamit
nemrég találtam ezt a képet, ami tökéletesen bemutatja az utóbbi napjaimat (valamelyik reggel megtaláltam az mp4 - emen a Sleepwalking Past Hope - ot, és kicsit rákattantam, nem tudom, eddig miért nem foglalkoztam vele többet)
Aranyos ez a kép
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.