Starity

Him

26 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 03. 11:18 #501
- törölt felhasználó -    
nagyon-nagyon szeretem a HIMet ^^ amikor kicsi voltam mamámékkal laktam, és a nagynéném mindig azt hallgatott smileeee.gif szóval nagyon a szivemhez nőttek wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2014. július 25. 01:28 #502
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
teljesen kihalt a topik, ennek ellenére írtam egy kis élménybeszámolót a koncertről, hátha erre téved valaki, és elolvassa smileeee.gif

Egyik legjobb barátnőmmel és egyben elsőszámú fangörltesámmal azóta be voltunk sózva, mióta megtudtuk, hogy jön a HIM Magyarországra. Mivel még 18 alatt vagyunk, szülő nélkül nem engedtek volna be minket, ezért bele kellett törődnünk, hogy anyáink társaságában indulunk bulizni (szerencsére a pórázról sikerült lebeszélni őket). Már délután 2 - kor úton voltunk, 3 -ra meg is érkeztünk. A Tesco - ban feltankoltunk kajával és innivalóval, hogy kibírjuk valahogy ötig, a kapunyitásig. Már a Tesco és környéke is tele volt HIM pólós fanokkal, aminek örültük, mert eddig nem igazán láttunk egymáson kívül HIM rajongókat (mifelénk nem annyira népszerűek :/). A Park bejárata előtt kb. másfél órát vártunk szerencsére volt árnyék, le tudtunk ülni. 17:00 - kor bemehettünk az első kapun, hogy további másfél órát álljunk sorba a növekvő tömegben. Aztán végre beengedtek a helyszínre, és mi azonnal csináltunk egy közös, "bent vagyunk, wáá" szelfit (ilyenek ezek a mai kölykök...). Ezután vettünk még egy - egy palack üdítőt (mivel behozni nem lehetett) és le is csaptunk egy jó helyre. Az AFC alatt sikerült lecövekelni a 3. sor körül, és ennél messzebb nem is nagyon kerültünk, szerencsére. Mondjuk, az előttem álló 2 méter magas csávó nem hiányzott volna, de egy idő után arrébb tolódott, úgyhogy rendben voltunk.

A koncert eszméletlen jó volt. Ville jó szokásához híven csodálatos volt - látványnak is, és persze hangilag is, mert az a lényeg. Akik még nagyban hozzájárultak az élményhez, azok Migé és Linde voltak. Nagyon beleélték magukat, fantasztikusak voltak, imádtam a szólóikat. De Gasről se feledkezzünk meg, azért ő se volt semmi.

A dallista rendben volt, én a Killing Loneliness - t és a Heartache Every Moment - öt hiányoltam, de a For You és a When Love And Death Embrace kárpótoltak. És persze a Join Me - nek is örültem, hisz ezzel a dallal ismertem meg őket wub.gif

Set list
01. Buried Alive By Love
02. Wings of a Butterfly
03. Right Here in My Arms
04. The Kiss of Dawn
05. All Lips Go Blue
06. Join Me in Death
07. Your Sweet 666
08. Passion's Killing Floor
09. Soul on Fire
10. Wicked Game
11. Tears on Tape
12. Poison Girl
13. For You
14. Medley
15. The Funeral of Hearts

16. Into the Night
17. It's All Tears (Drown in This Love)
18. When Love and Dead Embrace

19. Burton's Solo
20. Sleepwalking Past Hope
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, TarjaNightwish
2014. július 25. 01:36 #503
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

és még pár kép, ha már jó helyem volt biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, TarjaNightwish
2014. július 26. 22:27 #504
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Fannycska999 @ 2014.07.25. 01:28)
teljesen kihalt a topik, ennek ellenére írtam egy kis élménybeszámolót a koncertről, hátha erre téved valaki, és elolvassa smileeee.gif
Egyik legjobb barátnőmmel és egyben elsőszámú fangörltesámmal azóta be voltunk sózva, mióta megtudtuk, hogy jön a HIM Magyarországra. Mivel még 18 alatt vagyunk, szülő nélkül nem engedtek volna be minket, ezért bele kellett törődnünk, hogy anyáink társaságában indulunk bulizni (szerencsére a pórázról sikerült lebeszélni őket). Már délután 2 - kor úton voltunk, 3 -ra meg is érkeztünk. A Tesco - ban feltankoltunk kajával és innivalóval, hogy kibírjuk valahogy ötig, a kapunyitásig. Már a Tesco és környéke is tele volt HIM pólós fanokkal, aminek örültük, mert eddig nem igazán láttunk egymáson kívül HIM rajongókat (mifelénk nem annyira népszerűek :/). A Park bejárata előtt kb. másfél órát vártunk szerencsére volt árnyék, le tudtunk ülni. 17:00 - kor bemehettünk az első kapun, hogy további másfél órát álljunk sorba a növekvő tömegben. Aztán végre beengedtek a helyszínre, és mi azonnal csináltunk egy közös, "bent vagyunk, wáá" szelfit (ilyenek ezek a mai kölykök...). Ezután vettünk még egy - egy palack üdítőt (mivel behozni nem lehetett) és le is csaptunk egy jó helyre. Az AFC alatt sikerült lecövekelni a 3. sor körül, és ennél messzebb nem is nagyon kerültünk, szerencsére. Mondjuk, az előttem álló 2 méter magas csávó nem hiányzott volna, de egy idő után arrébb tolódott, úgyhogy rendben voltunk.
A koncert eszméletlen jó volt. Ville jó szokásához híven csodálatos volt - látványnak is, és persze hangilag is, mert az a lényeg. Akik még nagyban hozzájárultak az élményhez, azok Migé és Linde voltak. Nagyon beleélték magukat, fantasztikusak voltak, imádtam a szólóikat. De Gasről se feledkezzünk meg, azért ő se volt semmi. 
A dallista rendben volt, én a Killing Loneliness - t és a Heartache Every Moment - öt hiányoltam, de a For You és a When Love And Death Embrace kárpótoltak. És persze a Join Me - nek is örültem, hisz ezzel a dallal ismertem meg őket  wub.gif 
Set list
01. Buried Alive By Love
02. Wings of a Butterfly
03. Right Here in My Arms
04. The Kiss of Dawn
05. All Lips Go Blue
06. Join Me in Death
07. Your Sweet 666
08. Passion's Killing Floor
09. Soul on Fire
10. Wicked Game
11. Tears on Tape
12. Poison Girl
13. For You
14. Medley
15. The Funeral of Hearts
16. Into the Night
17. It's All Tears (Drown in This Love)
18. When Love and Dead Embrace
19. Burton's Solo
20. Sleepwalking Past Hope

ezeréve nem jártam itt, de ez egyszerűen kihagyhatatlan. istenem, na most bánom végképp, hogy nem engedhetek meg magamnak két koncertet... azt hiszem, kifejezhetetlenül féltékeny és irigy vagyok most rád is, és mindenki másra, aki abba a szerencsés helyzetben van, hogy kijutott. a setlist valami csodálatos - bár a Medley nem ismerős, melyik lemezről van? -, külön fáj a szivem az Into The Night és az All Lips Go Blue miatt, amik az új lemezről a kedvenceim között vannak, remélem, ha legközelebb erre járnak - ami remélem nem újabb tizenév után lesz - változatlanul rajta lesz. rolleyes.gif
Wicked Game, Your Sweet 666... basszus kellett nekem "kiszeretni" Villéből. dry.gif csodálatos lehetett, köszönöm Fanni, hogy megosztottad a beszámolód és a képeket. egy élmény volt olvasni. meghajolo.gif
2014. július 28. 13:42 #505
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Idézet (itsjustme @ 2014.07.26. 22:27)
ezeréve nem jártam itt, de ez egyszerűen kihagyhatatlan. istenem, na most bánom végképp, hogy nem engedhetek meg magamnak két koncertet... azt hiszem, kifejezhetetlenül féltékeny és irigy vagyok most rád is, és mindenki másra, aki abba a szerencsés helyzetben van, hogy kijutott. a setlist valami csodálatos - bár a Medley nem ismerős, melyik lemezről van? -, külön fáj a szivem az Into The Night és az All Lips Go Blue miatt, amik az új lemezről a kedvenceim között vannak, remélem, ha legközelebb erre járnak - ami remélem nem újabb tizenév után lesz - változatlanul rajta lesz. rolleyes.gif 
Wicked Game, Your Sweet 666... basszus kellett nekem "kiszeretni" Villéből. dry.gif csodálatos lehetett, köszönöm Fanni, hogy megosztottad a beszámolód és a képeket. egy élmény volt olvasni. meghajolo.gif

Örülök, hogy volt, aki elolvasta smileeee.gif A Medley igazából számomra is rejtély. Mivel nem emlékeztem a dalok sorrendjére, megkerestem a neten a setlistet, azon írták ki. Azóta több helyre is felkerült ez a lista, e nélkül a dal nélkül... Na, mindegy. blush.gif
Szerintem Villéék is jól érezték itt magukat, jókedvűnek tűntek, ami nem meglepő, hisz ott volt előttük több ezer ember, akik fejből tudták szinte minden dalukat... Szerintem biztos visszajönnek pár éven belül, így, hogy látták, mekkora "igény" van rájuk biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2014. július 29. 13:15 #506
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Fannycska999 @ 2014.07.28. 13:42)
Örülök, hogy volt, aki elolvasta smileeee.gif A Medley igazából számomra is rejtély. Mivel nem emlékeztem a dalok sorrendjére, megkerestem a neten a setlistet, azon írták ki. Azóta több helyre is felkerült ez a lista, e nélkül a dal nélkül... Na, mindegy.  blush.gif 
Szerintem Villéék is jól érezték itt magukat, jókedvűnek tűntek, ami nem meglepő, hisz ott volt előttük több ezer ember, akik fejből tudták szinte minden dalukat... Szerintem biztos visszajönnek pár éven belül, így, hogy látták, mekkora "igény" van rájuk biggrin.gif

inkább én örülök, hogy minél több ehhez hasonlót olvashatok. meghajolo.gif
bízom benne, hogy tényleg így lesz, és minél hamarabb visszatérnek. csak nincs akkora pechem, hogy legközelebb is nagyjából egy időben jönnek a Placebóval, akkor meg mindenképp megnézem őket is élőben. wub.gif finnek közül nagy szerelmem a Negative, pár éve az ő koncertjükre is összekoplaltam a jegyre a pénzt, szerintem ezúttal sem okozna gondot. rohog.gif bár ahogy nézem, lassan már befejezik a turnézást... nem tudsz róla, mikorra terveznek folytatást? vagy esetleg már új lemez jön? wub.gif
2014. július 29. 19:03 #507
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Idézet (itsjustme @ 2014.07.29. 13:15)
inkább én örülök, hogy minél több ehhez hasonlót olvashatok. meghajolo.gif 
bízom benne, hogy tényleg így lesz, és minél hamarabb visszatérnek. csak nincs akkora pechem, hogy legközelebb is nagyjából egy időben jönnek a Placebóval, akkor meg mindenképp megnézem őket is élőben. wub.gif finnek közül nagy szerelmem a Negative, pár éve az ő koncertjükre is összekoplaltam a jegyre a pénzt, szerintem ezúttal sem okozna gondot. rohog.gif bár ahogy nézem, lassan már befejezik a turnézást... nem tudsz róla, mikorra terveznek folytatást? vagy esetleg már új lemez jön? wub.gif

Mintha Ville mondta volna egy interjúban, hogy ha végeznek ezzel a turnéval, akkor kis szünet után már kezdenek is dolgozni valami újon, de azt nem mondta, mekkora lesz az a szünet...
2014. július 30. 09:30 #508
- törölt felhasználó -    
Music Channel interjú Ville-vel! Magyar felirattal! wub.gif https://www.youtube.com/watch?v=DIh_D7sPnoQ

és egy írt interjú, az egyik kedvencem, Ville benne nagyon jópofa: http://www.shortscore.net/2014/07/28/ville-valo-van-egy-lemez-amit-meg-kellett-volna-hallgatnom-de-ats...de-atszexeltem/
3 felhasználónak tetszik: itsjustme, Fannycska999, TarjaNightwish
2014. július 30. 20:42 #510
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Nekem most ez a kedvencem a hazai interjúk közül: http://langologitarok.blog.hu/2014/07/30/him-interju_ville_valoval?token=8fffea1865bae280352efdb66eab2b3f
2014. augusztus 07. 17:07 #511
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fannycska999 @ 2014.07.30. 20:42)

Hű, nem is tudtam, hogy MotoMoto-t szinkronizálta. w00t.gif Imádom! Most fogom másodjára meghallgatni! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Fannycska999
2014. szeptember 20. 15:48 #512
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

gondolkoztam rajta, hogy esetleg a "Kedvenc képem, most smileeee.gif" topikba töltöm fel, de nem hiszem, hogy ott értették volna biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2014. szeptember 21. 15:04 #513
- törölt felhasználó -    
Kissé kihaltunk, kissé én is eltűntem, pedig ez a Placebo topic után a legvalamirevalóbb a szememben az egész fórumon. Mindkettőt én indítottam el ugyan... laugh.gif Sajnos a koncertre nekem sem volt pénzem, így ezúton is köszönöm az élménybeszámolót. Minden interjút, képet felkutattam már, sírtam eleget, mert nem lehetettem jelen, de egyszer úgyis eljutok, és első sorból fogok visítani Villének. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Darkness
2014. november 09. 21:36 #514
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Hát igen, eléggé kihalt a topik, de ettől még néha megéri írni ide valamit biggrin.gif nemrég találtam ezt a képet, ami tökéletesen bemutatja az utóbbi napjaimat (valamelyik reggel megtaláltam az mp4 - emen a Sleepwalking Past Hope - ot, és kicsit rákattantam, nem tudom, eddig miért nem foglalkoztam vele többet)
2014. december 26. 17:22 #515
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fannycska999 @ 2014.11.09. 21:36)
Hát igen, eléggé kihalt a topik, de ettől még néha megéri írni ide valamit biggrin.gif nemrég találtam ezt a képet, ami tökéletesen bemutatja az utóbbi napjaimat (valamelyik reggel megtaláltam az mp4 - emen a Sleepwalking Past Hope - ot, és kicsit rákattantam, nem tudom, eddig miért nem foglalkoztam vele többet)

Aranyos ez a kép smileeee.gif
26 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok