Him
2012. szeptember 11. 17:42
Ha azt mondom, hogy hibátlan feldolgozás került ki (megint) a fiúk kezéből, akkor mindenki elfogultnak hisz. Pedig igazat mondok!! A dal szerintem csodás lett, az eredetit is nagyon szeretem, de ez...
Most már csak a klip hiányzik, de már csak 10 nap, és az is megjelenik.
2012. szeptember 11. 21:42
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (Alszi666 @ 2012.09.08. 22:14)
Egyébként valaki hallotta a Strange Worldöt a fiúk előadásában? Vélemény róla ha esetleg igen (csak mert én nem és kíváncsi vagyok
)
Egyetértek Csengével, szerintem is hibátlan! Nagyon jó lett, és ha a lemez is ilyen lesz, mint ez a szám lett, megéri ennyi időt várni rá.
2012. szeptember 13. 19:37
Idézet (itsjustme @ 2012.09.11. 21:42)
Egyetértek Csengével, szerintem is hibátlan! Nagyon jó lett, és ha a lemez is ilyen lesz, mint ez a szám lett, megéri ennyi időt várni rá. 
Hát szerintem mindenhogyan megéri várni az új lemezre!!!
2012. szeptember 13. 20:31
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (bakocsenge @ 2012.09.13. 19:37)
Hát szerintem mindenhogyan megéri várni az új lemezre!!!
De azért el kell mondjam, hogy az eredeti dalt is nagyon szeretem, szóval.. 
Hm, mondjuk ebben igazad van, de ez a szám akkoris nagyon pozitív. Ugye nekem azért eléggé csalódás volt az utolsó lemez, de eddig ez nagyon jó, és úú.
Amúgy úgy el vagy tűnve a Placebo topicból...
2012. szeptember 13. 22:46
|
|
Alszi666HIMster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 241 Azonosító: 170194 offline
|
2012. szeptember 28. 15:37
|
|
Alszi666HIMster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 241 Azonosító: 170194 offline
|
Valaki emlékszik esetleg arra hogy melyik videó klippet látta legelőször a fiúktól?!
Fúúú.. Én sose felejtem el az enyémet.
A legelső klip amit láttam az a Rip out the Wings of a Butterfly volt. Emlékszem mikor reggelente felkelltem és készültem a suliba mindig benyomtam a tv-t és a zenecsatornára állítottam hogy a komás állapotomból felébredjek
rendszerint nem sok eredménnyel.
Mindig késésben voltam, pedig kb. 3 percre laktam a sulitól és gyakorlatilag csak át kellett sétálnom. Ezért mindig úgy voltam hogy már megint elfogok késni amiért azért kapkodtam rendesen. De mikor meghallottam a számot rögtön felkaptam rá a fejem és végig néztem. Ááááááh mondom ez írtó jó és nagyon ott van!!
Azóta is hatalmas kedvenc ez a dal!! Szóval itt is van a klip, aki esetleg még nem látta. HIM - Rip out the Wings of a Butterfly
2012. október 18. 15:32
|
|
Alszi666HIMster |
|
VÉGRE! VÉGRE! VÉGRE!
Videó!!
Annyira fantasztikus ez a szám!!!
Zseniális feldolgozás még mindig! Megérkezett a videóklipje, végre láthatóak a fiúk.
Bár Ville-nek ez a bajusz/szakáll..
(furcsa..) Nagyon jó ez a dal szép munka fiúk!
2012. október 19. 10:50
|
|
Alszi666HIMster |
|
Kicsit megkésve, (de ide elfelejtettem kirakni szégyenemre) NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok így utólag is Emerson Burtonnek a HIM banda nagyszerű billentyűsének!!! (október 17. szerda)
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2012. október 21. 11:21
Huh, tudom, nagyon eltűntem..
Szégyellem magamat, de valamit háttérbe kellett szorítanom a sok újdonság miatt, ami körülöttem zajlik és ez sajnos a fórumozás lett.
Szóval: új klip, új képek, új cikkek, új EP és Burton születésnapja.. Jó sok minden történt!!
A Strange World videót imádom, bár eleinte vegyes érzéseim voltak vele kapcsolatban. Nem múltak el nyomtalanul az évek, 2010 óta azért eltelt egy kis idő, de még mindig ugyanannyira imádom őket és a zenéjüket!!!
A képek és a videó alapján is Ville nincsen fizikailag a topon, de naa... HIMster vagyok, értitek!!
Burtonnek itt is sok-sok boldog születésnapot, megkésve kicsit, de 17-én is felköszöntöttem!!
Nekem a legelső videó, amit láttam a HIM-től, az a Join Me volt.
Ugye hozzáfűznivaló nem is kell??!!
(Egyébként Alex: bírom a státuszodat!!
)
Szóval: új klip, új képek, új cikkek, új EP és Burton születésnapja.. Jó sok minden történt!!
A Strange World videót imádom, bár eleinte vegyes érzéseim voltak vele kapcsolatban. Nem múltak el nyomtalanul az évek, 2010 óta azért eltelt egy kis idő, de még mindig ugyanannyira imádom őket és a zenéjüket!!!
2012. október 21. 14:32
|
|
Alszi666HIMster |
|
Idézet (bakocsenge @ 2012.10.21. 11:21)
Huh, tudom, nagyon eltűntem..
Szégyellem magamat, de valamit háttérbe kellett szorítanom a sok újdonság miatt, ami körülöttem zajlik és ez sajnos a fórumozás lett.
A képek és a videó alapján is Ville nincsen fizikailag a topon, de naa... HIMster vagyok, értitek!!
Burtonnek itt is sok-sok boldog születésnapot, megkésve kicsit, de 17-én is felköszöntöttem!!
Ugye hozzáfűznivaló nem is kell??!!
)
Darkness
2012. december 30. 15:36
|
|
Alszi666HIMster |
|
HIM - Koncertverzióban egy vadiúj szám ( HAMMERWORLD ) Egy friss cikk a fiúkról!!!
A jövőre megjelenő Tears On Tape albumról itt az egyik szám
Kinek hogy tetszik???
A jövőre megjelenő Tears On Tape albumról itt az egyik szám
Darkness
2012. december 30. 15:40
|
|
Alszi666HIMster |
|
Néhány koncertdátum a jövő évre:
2013. június 14. - Novarock (Nickelsdorf, Ausztria)
2013. június - Download Festival (Donington Park, Anglia)
2013. július 6. - Ruisrock (Turku, Finnország)
2013. július - Qstock (Oulu, Finnország)
forrás: http://valo.atw.hu/
2013. június 14. - Novarock (Nickelsdorf, Ausztria)
2013. június - Download Festival (Donington Park, Anglia)
2013. július 6. - Ruisrock (Turku, Finnország)
2013. július - Qstock (Oulu, Finnország)
forrás: http://valo.atw.hu/
Darkness
2013. január 23. 15:55
|
|
Marilyn Lawitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 2 Azonosító: 192263 offline
|
A bandát csak mostanában ismertem meg,de egyszerűen első hallásra rajongás lett.Imádom Ville hangját,olyan megragadó és...szavakat nem tudok rá találni.Eszméletlen a banda.Tökre sajnálom,hogy még csak mostanában találtam rájuk.
2013. január 27. 01:56
|
|
Alszi666HIMster |
|
Idézet (Marilyn Lawite @ 2013.01.23. 15:55)
A bandát csak mostanában ismertem meg,de egyszerűen első hallásra rajongás lett.Imádom Ville hangját,olyan megragadó és...szavakat nem tudok rá találni.Eszméletlen a banda.Tökre sajnálom,hogy még csak mostanában találtam rájuk.
Darkness
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.