Starity

Him

26 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 16. 00:54 #341
Alszi666
Alszi666
HIMster

Státusz"Every time I rise I see you falling. Can you find me..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 241
Azonosító: 170194
Na hali! biggrin.gif Gondoltam rakok ki pár finn dalt amin Ville Valo énekel. thumbsup.gif Remélem nem baj laugh.gif egy kis érdekességnek tökéletes! wink.gif Ezt az elsőt például én elég sokat szoktam hallgatni, bár nekem mondjuk tetszik is a finn nyelv. w00t.gif
Kun minä kotoani läksin
Synkkien Laulujen Maa
gitáron közremûködött: Tommi Viksten
"Az emberek mindig azt kérdezik, hogy mi a fene az a skandináv melankólia. Mikor azt éneklem, hogy Kun mina kotoani läksin (Mikor elhagyom az otthonom...), az sokat elmond a finn népzenérõl, amely nem feltétlenül patetikus, de nagyon-nagyon szomorú. Ez a dal arról szól, hogy elhagyod az otthonod és a világ nagyon kegyetlenül bánik veled és szerelembe esel és nem kapod meg a lányt akit akarsz. Ez egy klasszikus, népies típusú dolog. A Kiss és a Black Sabbath mellett ez volt az, amin felnõttünk. Így valószínûleg ez az ahonnan maga a love metal is jön."

Ikkunaprinsessa
Laulava Sydän
Laulava Sydän: Agents DVD2
A Glendora címû amerikai dal finn feldolgozása, Ville az Agents nevû finn együttessel elõadta 1999-ben a Laulava Sydän címû tévémûsorban és a mûsorban elhangzott dalokat, fõleg Rauli Somerjoki dalait tartalmazó albumon is megjelent, a finn változatot eredetileg Rauli "Badding" Somerjoki énekelte és egy ideig az Agents volt az õ kísérõzenekara.

Jykevää on rakkaus
Laulava Sydän
Az I only want to be with you címû angol dal finn feldolgozása, Ville az Agents nevû finn együttessel elõadta 1999-ben a Laulava Sydän címû tévémûsorban és a mûsorban elhangzott dalokat, fõleg Rauli Somerjoki dalait tartalmazó albumon is megjelent, a finn változatot eredetileg Rauli "Badding" Somerjoki énekelte és egy ideig az Agents volt az õ kísérõzenekara.

Paratiisi
Laulava Sydän
Ville az Agents nevû finn együttessel elõadta 1999-ben a Laulava Sydän címû tévémûsorban és a mûsorban elhangzott dalokat, fõleg Rauli Somerjoki dalait tartalmazó albumon is megjelent, a finn változatot eredetileg Rauli "Badding" Somerjoki énekelte és egy ideig az Agents volt az õ kísérõzenekara.
(Ezt a videót sajnos nem találtam sehol se sad.gif )
Täällä pohjantähden alla
Synkkien Laulujen Maa
duett Kari Tapioval

Valo yössa
Tuomarin Todistajat: Tribuutti Tuomari Nurmiolle
eredeti elõadó: Tuomari Nurmio (Valitut, 1982)
2000 novemberében lett 50 éves Tuomari Nurmio a finn dalszerzõ-énekes, az õ tiszteletére jelent meg egy album, amelyen Ville ezt a számot énekelte

forrás: http://users.atw.hu/valo/index.html
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2012. augusztus 16. 01:04 #342
Alszi666
Alszi666
HIMster

cool.gif És egy kis HIM zene is akkor már így késő éjjel biggrin.gif rock.gif rock.gif rock.gif

2012. augusztus 17. 15:38 #343
Alszi666
Alszi666
HIMster

Facebookon találtam egy cikket, egy új hírt biggrin.gif miszerint:
According to Radio Rock Finland, HIM will release a compilation called "XX- Two Decades of Love Metal"on the 26th of October. This collection covers the entire career of the band, plus a new cover, "Strange World". HIM is also celebrating again the New Years' Eve. Informations on tickets and timetables will be published shortly. In the winter, HIM will be in the studio, working on a new album. They can be seen in tour in Spring 2013.
HERE the article in finnish.

http://www.radiorock.fi/ajankohtaista/juuri-nyt/uutinen/him-juhlistaa-20-vuotista-uraansa-julkaisemall...ades-love-metal Ez pedig a Radio Rock oldala ahonnét a hír származik.(finnül van)
Én sajnos nem tudok angolul, se finnül, ezért a webfordítót használtam, ami korántsem tökéletes. Szóval lehet rosszul értelmeztem az egészet,ezért bocsánat is laugh.gif
A cikk szerint úgy tűnik a HIM télen stúdióba vonul és 2013 tavaszán turné is követi ( remélem hozzánk is betévednek,mert akkor ott a helyünk! rolleyes.gif ) plusz október 26-án kiadnak egy gyűjteményt, melynek címe: XX- Two decades of Love Metal
Finnországban kereskedelmileg legsikeresebb HIM zenekar ünnepli a 20 éves pályafutását, közzé tesz egy gyűjtemény "XX - két évtizedes szerelem Metal". Ellentétben a korábbi gyűjteményekkel ez az új kollekció magában foglalja a zenekar teljes karrierjét. - ez már a finn cikkből van.
Meg lehet egy új dalt is kiadnak még idén (de ebben nem vagyok biztos). Viszont ha valaki esetleg le tudja fordítani a cikket pontosra wink.gif és meg is osztja velünk laugh.gif akkor neki nagyon hálás lennék. laugh.gif Mert tőlem csak ennyi tellett sajna dry.gif
És itt egy kép is a bandáról:
2012. augusztus 18. 01:57 #344
Alszi666
Alszi666
HIMster

The new song Strange World was originally released by Kevin Grivois a.k.a. Ké in the 90s. Strange World will be released digitally on Friday, September 21 following with a music video. The Greatest Hits album will be released simultaneously in Europe through Sony Music. - facebook
:thumbsup: Az új dal címe: Strange World és szeptember 21-én adják ki a videó klipet a dalhoz.

Itt van a számok listája a válogatás albumhoz, vagy gyűjteményhez :lol: :

Song list for - Two Decades of Love Metal:

1. Strange World
2. Join Me (In Death)
3. Heartkiller
4. Wings Of A Butterfly
5. The Kiss Of Dawn (Radio Edit)
6. The Funeral Of Hearts (Radio Edit)
7. Right Here In My Arms (Radio Edit)
8. Pretending
9. Buried Alive By Love (Radio Edit)
10. Gone With The Sin
11. Your Sweet Six Six Six
12. The Sacrament (Radio Edit)
13. Wicked Game
14. Killing Loneliness
15. Bleed Well (Radio Edit)
16. In Joy And Sorrow (Radio Edit)
17. Poison Girl
18. Scared To Death
19. When Love And Death Embrace (Radio Edit)
20. Heartache Every Moment
2012. augusztus 18. 02:37 #345
Alszi666
Alszi666
HIMster

thumbsup.gif Egy kis zene thumbsup.gif cool.gif

2012. augusztus 19. 22:09 #346
Alszi666
Alszi666
HIMster

biggrin.gif Az új album címe elvileg Tears On Tape lesz,amit 2013-ban adnak ki. Egy másik fórumon olvastam és meg van az új kiadó is a Sony Music Finland. thumbsup.gif
plusz itt van friss kép Ville Valoról:
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2012. augusztus 20. 20:59 #347
- törölt felhasználó -    
Visszatértem!!! yahoo.gif
Ésésés: én is hallottam a híreket, láttam a képeket és teljesen odavagyok. Már a cikket is megírtam az eseményekről, most várhatjuk, hogy kiadják!!! beer.gif
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, Alszi666
2012. augusztus 21. 22:35 #348
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (bakocsenge @ 2012.08.20. 20:59)
Visszatértem!!! yahoo.gif 
Ésésés: én is hallottam a híreket, láttam a képeket és teljesen odavagyok. Már a cikket is megírtam az eseményekről, most várhatjuk, hogy kiadják!!! beer.gif

Szép munka! thumbsup.gif Remek cikk lett! beer.gif Hú már nagyon várom, tökre zsongok! laugh.gif Remélem jobb lesz mint a legutóbbi albumuk... rolleyes.gif Bár azt is szeretem, de a régiek jobban bejönnek. biggrin.gif És reméljük az új korong is elnyeri majd a tetszésemet... rolleyes.gif
2012. augusztus 22. 09:01 #349
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.21. 22:35)
Szép munka! thumbsup.gif  Remek cikk lett! beer.gif Hú már nagyon várom, tökre zsongok! laugh.gif Remélem jobb lesz mint a legutóbbi albumuk... rolleyes.gif Bár azt is szeretem, de a régiek jobban bejönnek. biggrin.gif  És reméljük az új korong is elnyeri majd a tetszésemet...  rolleyes.gif

Köszönöm, bár szerintem Ti is összehoztatok volna egy ilyen cikket!! meghajolo.gif beer.gif Jut is eszembe: csatlakoztam én is a HIM HUNGARY csoporthoz!!! w00t.gif
De: tegnap éjjel megint csak véletlenül találtam meg egy oldalt (a linket bemásolom) ahonnan kiragadnám a kedvenc bejegyzésem, ami augusztus 7-ei:

"Ville megszabadult a gyűrűsujján lévű J betűtől,amit Jonna-val csináltatott mielőtt eljegyezte volna,ez volt az eljegyzési gyűrűjük...állítólag a cigaretta parazsával nyomkodta szétt a bőrén és a benne lévő anyag vagyis a tinta kiszáradt és seb ként hagyta el az ujját."

Ne értsétek félre: nem örömködöm azért, mert fájdalmat okozott magának és neki Jonna. Azért "örülök", mert ez talán egy új korszak kezdete. Hihetetlen, de én még azt sem zárom ki, hogy eddig tartott kihevernie a kapcsolatot. De most már semmi sem köti őket össze. Ti mit gondoltok a "gyűrű" eltüntetéséról?? És a Jonna-Ville kapcsolatról??
A link, ahol tegnap éjszaka olvasgattam: http://www.hotdog.hu/HIMsterGirlmagazinja
(Bárki is szerkeszti az oldalt, megérdemel egy köszöntet!!! meghajolo.gif )
1 felhasználónak tetszik: Alszi666
2012. augusztus 22. 14:16 #350
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (bakocsenge @ 2012.08.22. 09:01)
Köszönöm, bár szerintem Ti is összehoztatok volna egy ilyen cikket!! meghajolo.gif  beer.gif Jut is eszembe: csatlakoztam én is a HIM HUNGARY csoporthoz!!! w00t.gif 
De: tegnap éjjel megint csak véletlenül találtam meg egy oldalt (a linket bemásolom) ahonnan kiragadnám a kedvenc bejegyzésem, ami augusztus 7-ei:
"Ville megszabadult a gyűrűsujján lévű J betűtől,amit Jonna-val csináltatott mielőtt eljegyezte volna,ez volt az eljegyzési gyűrűjük...állítólag a cigaretta parazsával nyomkodta szétt a bőrén és a benne lévő anyag vagyis a tinta kiszáradt és seb ként hagyta el az ujját."
Ne értsétek félre: nem örömködöm azért, mert fájdalmat okozott magának és neki Jonna. Azért "örülök", mert ez talán egy új korszak kezdete. Hihetetlen, de én még azt sem zárom ki, hogy eddig tartott kihevernie a kapcsolatot. De most már semmi sem köti őket össze. Ti mit gondoltok a "gyűrű" eltüntetéséról?? És a Jonna-Ville kapcsolatról??
A link, ahol tegnap éjszaka olvasgattam: http://www.hotdog.hu/HIMsterGirlmagazinja
(Bárki is szerkeszti az oldalt, megérdemel egy köszöntet!!! meghajolo.gif )

thumbsup.gif Jónaktűnik ez a HIM HUNGARY csoport biggrin.gif
Húúúúú!!! w00t.gif Nagyon király ez az oldal, hullam.gif fúúú fantasztikus thumbsup.gif köszönjük a felfedezést wink.gif Az illető tényleg megérdemli a dicséretet biggrin.gif
Én személy szerint nagyon nem bírom ezt a csajt mad.gif Viszont örülök hogy úgy néz ki végleg túl van rajta! Mert a "gyűrű" eltűnése ezt mutatja, és valószínűleg lezárta magába a kapcsolatot. Megérdemelné most már a boldogságot smileeee.gif remélem talál valaki olyat, aki ezt meg is adja neki biggrin.gif Én is úgy gondolom ez egy új korszak kezdete biggrin.gif
2012. augusztus 22. 14:24 #351
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.22. 14:16)
thumbsup.gif Jónaktűnik ez a HIM HUNGARY csoport biggrin.gif 
Húúúúú!!! w00t.gif Nagyon király ez az oldal, hullam.gif  fúúú fantasztikus  thumbsup.gif köszönjük a felfedezést wink.gif Az illető tényleg megérdemli a dicséretet biggrin.gif 
Én személy szerint nagyon nem bírom ezt a csajt mad.gif Viszont örülök hogy úgy néz ki végleg túl van rajta! Mert a "gyűrű" eltűnése ezt mutatja, és valószínűleg lezárta magába a kapcsolatot. Megérdemelné most már a boldogságot smileeee.gif remélem talál valaki olyat, aki ezt meg is adja neki biggrin.gif Én is úgy gondolom ez egy új korszak kezdete biggrin.gif

Áh, amit én felfedezek és a fiúkról szól, az nagyon hamar itt köt ki!! beer.gif
Én sem bírom Jonnát, de Ville szerette. unsure.gif De most már tényleg ráférne egy normális kapcsolat, mert megérdemli. (Én jelentkezek önként a barátnő szerepére!!! rohog.gif )
Egyébként javasolni akartam, hogy a csoportban megvan Gas 2012-es képe, ami tök jó lenne profilképnek. Rakd át ha van kedved, én már megtettem!! wink.gif
2012. augusztus 22. 14:51 #352
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (bakocsenge @ 2012.08.22. 14:24)
Áh, amit én felfedezek és a fiúkról szól, az nagyon hamar itt köt ki!! beer.gif 
Én sem bírom Jonnát, de Ville szerette. unsure.gif De most már tényleg ráférne egy normális kapcsolat, mert megérdemli. (Én jelentkezek önként a barátnő szerepére!!! rohog.gif
Egyébként javasolni akartam, hogy a csoportban megvan Gas 2012-es képe, ami tök jó lenne profilképnek. Rakd át ha van kedved, én már megtettem!! wink.gif

Azt mindjárt gondoltam hogy szívesen betöltenéd ezt a pozíciót nála wink.gif laugh.gif Kösz biggrin.gif jó hogy szóltál, át fogom rakni thumbsup.gif
2012. augusztus 22. 14:57 #353
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.22. 14:51)
Azt mindjárt gondoltam hogy szívesen betöltenéd ezt a pozíciót nála wink.gif  laugh.gif Kösz  biggrin.gif jó hogy szóltál, át fogom rakni thumbsup.gif

Lehet Ville szerkesztőjének is szólni kéne!!! unsure.gif Egyébként pont ma néztem meg Burton lapját, nagyon rossz állapotban van. De én nem tudom elvállalni, így is meg akarok válni pár lapomtól, mert új suli... sad.gif Szóval te nem akarod elkérni a lapot?? Nálad csodás helyen lenne, ezért kérdezem.. smileeee.gif
2012. augusztus 22. 15:10 #354
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (bakocsenge @ 2012.08.22. 14:57)
Lehet Ville szerkesztőjének is szólni kéne!!! unsure.gif Egyébként pont ma néztem meg Burton lapját, nagyon rossz állapotban van. De én nem tudom elvállalni, így is meg akarok válni pár lapomtól, mert új suli... sad.gif Szóval te nem akarod elkérni a lapot?? Nálad csodás helyen lenne, ezért kérdezem.. smileeee.gif

Megértelek nekem is új sulim lesz amit kíváncsian várok rohog.gif Köszi hogy rám gondoltál wink.gif Egyébként szívesen elvállalom ha az illetőnek nem kell unsure.gif de nem tudom kinek kell szólni ilyen téren laugh.gif
2012. augusztus 22. 15:12 #355
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.22. 15:10)
Megértelek nekem is új sulim lesz amit kíváncsian várok rohog.gif Köszi hogy rám gondoltál wink.gif Egyébként szívesen elvállalom ha az illetőnek nem kell unsure.gif de nem tudom kinek kell szólni ilyen téren laugh.gif

A szerkesztője nem aktív, szóval írj ToTo adatlapos topicjába, hogy szeretnéd elvállalni!! beer.gif
2012. augusztus 22. 16:33 #356
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (bakocsenge @ 2012.08.22. 15:12)
A szerkesztője nem aktív, szóval írj ToTo adatlapos topicjába, hogy szeretnéd elvállalni!! beer.gif

Oks írok neki akkor biggrin.gif
2012. augusztus 23. 13:27 #357
- törölt felhasználó -    
Ú, gyerekek láttátok már az "XX – Two Decades Of Love Metal" borítóját? w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: Alszi666, itsjustme
2012. augusztus 23. 13:38 #358
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (Krissy 98 @ 2012.08.23. 13:27)
Ú, gyerekek láttátok már az "XX – Two Decades Of Love Metal" borítóját? w00t.gif

thumbsup.gif Pont most akartam én is kirakni, laugh.gif de te megelőztél wink.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif Szerintem állatul jól néz ki!!! Fúúú gyönyörű!!! thumbsup.gif biggrin.gif
2012. augusztus 23. 13:54 #359
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alszi666 @ 2012.08.23. 13:38)
thumbsup.gif Pont most akartam én is kirakni, laugh.gif  de te megelőztél wink.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif Szerintem állatul jól néz ki!!! Fúúú gyönyörű!!! thumbsup.gif  biggrin.gif

Szerintem is gyönyörű. w00t.gif
2012. augusztus 23. 18:19 #360
- törölt felhasználó -    
Nem csak szerintetek az!! wub.gif Bár a Love Metal arany-fekete borítóját nem győzi le, de ez egy nagyon szép munka, imádom!!! thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, Alszi666
26 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok