A második képpel kapcsolatban láttam egy videót ahogy ezt a fémből készült művet csinálják. Érdekes videó szerintem,de sehogy se találom Pedig ha jól emlékszem Bam is ott volt Villenél akkor Meg nekem úgy jött le hogy ilyen széket csináltak belőle,de aztán lehet tévedek Most már azért is meg keresem a videót!
Remélem is, hogy megkeresed nekem, mert én még nem láttam!! A következő két kép a Big Cheese-ben (milyen nevet adtak a magazinnak!! ) volt látható, 2010-ben.
Újabb képek: a 2010-ben az Inferno egyik számában pózolt Rakohammas.
Szerk.: Kiderült, hogy a fotókat nem tudom felrakni külön témába, mivel kicsi a felbontás. Ez van, de nem akkora gond, mivel itt is jók lesznek!!
Remélem is, hogy megkeresed nekem, mert én még nem láttam!! A következő két kép a Big Cheese-ben (milyen nevet adtak a magazinnak!! ) volt látható, 2010-ben.
Ha meg találom végre akkor belinkelem Tényleg fura név egy magazinnak ,én biztos hogy nem így neveztem volna el Egy kis zene:
Az első kép nincs meg nagyban? Nem tudom elolvasni a cikket ..
Utánanéztem Ville öccsének, Jesse-nek ééééss: le se tagadhatnák egymást!!! Ville jobb pasi, szerintem, de komolyan, még a grimaszuk is egyforma!!! Pár kép és két videó, az egyiken, mint profi kick-boxos látható. (Olyan furcsán ejtik ki a finnek a nevét...)
Olyan kár, hogy nincs MTV-m.. Esetleg nem tudnád betenni ide a videót??
Én sem MTV-n néztem, igaz nekem van. Na most kerestem neked youtube-on, de nem találom. A part 1 fent van meg a többi is de a part 2 nincs. Ha az úgy jó belinkelem.
Én sem MTV-n néztem, igaz nekem van. Na most kerestem neked youtube-on, de nem találom. A part 1 fent van meg a többi is de a part 2 nincs. Ha az úgy jó belinkelem.
Na végre megtaláltam,azt hittem már sose lesz meg! Jól emlékeztem Stefan Lindfors művész készítette Ville számára. Nekem amúgy nagyon tetszik. Bam és Migé is ott volt akkor Ville házánál. Egyébként Stefan a The Funeral Of hearts videóklip forgatásánál is ott volt hiszen ő rendezte.
rendezõ: Stefan Lindfors, Lappföld, 2003. január
Kilpisjärvi, Hyvinkää és Porkkala városok közelében forgatták Lappföldön, egy részt pedig Norvégia partjainál, Stefan Lindfors, aki rendezte, híres tervezõ, "Õ úgy tud 20 percig beszélni, hogy közben nem válik unalmassá. Az eredmény az õ mûve és nem a miénk. Számomra igazán szép forgatás volt, mivel még soha nem voltam Finnország északi részén. Norvégia is igazán szép. Ott forgattuk a jeges-tengeri jelenetet, ahol az evezõscsónakban ülök. Élmény volt, bár -40 fokos iszonyú hideg."-Ville Valo