Elárasztották az internetet Haether Morris meztelen képei (18+)
2012. március 13. 15:35
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.03.13. 01:12)
Amennyiben tényleg a hacker törte fel ... Kicsit kezd már gyanús lenni hogy mindenkinek hacker töri fel a telefonját. Mit csinálnak a sztárok? Utcán menve lóbálják a kezükben a telefont, hogy hahó, ezt törtjétek fel? Ha valaki van olyan hülye, hogy meztelen képeket készít magáról és odaadja a telót bárkinek, legyen az a szomszéd, boltos vagy szervizes, az így járt. 
Igazából nem értek ehhez, nem tudom hogy működik.
De, ha önszántából adta oda, ha nem, senkinek nincs joga lementeni róla a képeket szerintem. Te se örülnél ha beadnád a telefonod a szervizbe és másnap az egyik képed (amin épp virágot szagolgatsz vagy mit tudom én) ott virítana a neten, szerintem. Legalábbis én biztos nem. Amúgy pont ezt a mentalitást nem értem, hogy így járt! És mégis mért? Ez a normális, hogy az a hülye akit "meglopnak"? Már nem azért, de elvileg a saját telefonja, olyan képet rak rá amilyet akar. Tudom, híres ember meg mit tudom én, de az elvről beszélek.
De ha már itt tartunk azt se értem, mért kell ezért elítélni mondjuk. Vagy aki a playboyba vetkőzik vagy bárkit. Saját élete, nem árt vele senkinek. Nem értem mért fáj ez másoknak...
Mindegy nem akarok kis regényt írni...
2012. március 13. 16:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Gabor28 @ 2012.03.13. 15:35)
Igazából nem értek ehhez, nem tudom hogy működik.
De, ha önszántából adta oda, ha nem, senkinek nincs joga lementeni róla a képeket szerintem. Te se örülnél ha beadnád a telefonod a szervizbe és másnap az egyik képed (amin épp virágot szagolgatsz vagy mit tudom én) ott virítana a neten, szerintem. Legalábbis én biztos nem. Amúgy pont ezt a mentalitást nem értem, hogy így járt! És mégis mért? Ez a normális, hogy az a hülye akit "meglopnak"? Már nem azért, de elvileg a saját telefonja, olyan képet rak rá amilyet akar. Tudom, híres ember meg mit tudom én, de az elvről beszélek.
De ha már itt tartunk azt se értem, mért kell ezért elítélni mondjuk. Vagy aki a playboyba vetkőzik vagy bárkit. Saját élete, nem árt vele senkinek. Nem értem mért fáj ez másoknak...
Persze, senkinek sincs joga ahhoz, hogy feltörje más telefonját vagy számítógépét. Nemcsak azért mert sztárról van szó, ez illegális dolognak számít MINDEN esetben. Én csak azt mondtam, hogy sztár létére jobban odafigyelhetett volna. Én sem örülnék ha a képeim kikerülnének a netre éppen ezért kell gondolkodni mielőtt cselekszünk. Egy ilyen világban nem arra kell figyelni hogy kinek van meg kinek nincs joga képeket menteni a telefonról, mert akár van joga az illetőnek, akár nem, megteszi ha keresztbe akar tenni az illetőnek vagy pénzt akar kihúzni belőle.
2012. március 13. 18:29
Gondolom nem a nyilvánosságnak készültek a képek, nem tudom, miért nem lehet tiszteletben tartani a magánéletet. Csak azért, mert híres?
2012. március 14. 11:15
|
|
Iceclonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.01. Hozzászólás: 21 Csatolások: 1 Azonosító: 7130 offline
|
Egy 25 éves, csinos és híres lány képei kikerültek a netre. Helyes, kíváncsi voltam mi van a melltartó alatt, és nem csalódtam.
Hackelés: Ma már a telefonokon van bluetooth, wifi, mobilnet és persze GSM kapcsolat. Elég csak pár méterre megközeliteni a telefont, és már fel lehet törni. Nem kell fizikailag hozzá érni.
A "miért kell, hogy a telefonon legyenek a képek" dumával támadóknak halkan mesélem el, hogy ha le is törli, simán vissza lehet hozni a törölt képet. Egyébként digitális fényképezőgép memória kártyájával lehet jókat alkotni
Glee: 25 éves színészek játszanak végzős tinédzsereket akik teljes mértékben felválalják a szexualitás kb. minden legális formáját
Hozzáteszem Heatherről készült már pikáns kép, csak a bimbo nem látszott ellentétben a mostaniakkal, és a Glee-ben sem túl sok ruha van rajta.
Arról meg, hogy ez most hogyan is történt, tényleg hackelték, vagy szándékosan lett publikus igazából tök mindegy és kár róla agyalni... Tetszik? Örülj neki... Nem tetszik? Lapozz...
Hackelés: Ma már a telefonokon van bluetooth, wifi, mobilnet és persze GSM kapcsolat. Elég csak pár méterre megközeliteni a telefont, és már fel lehet törni. Nem kell fizikailag hozzá érni.
A "miért kell, hogy a telefonon legyenek a képek" dumával támadóknak halkan mesélem el, hogy ha le is törli, simán vissza lehet hozni a törölt képet. Egyébként digitális fényképezőgép memória kártyájával lehet jókat alkotni
Glee: 25 éves színészek játszanak végzős tinédzsereket akik teljes mértékben felválalják a szexualitás kb. minden legális formáját
Hozzáteszem Heatherről készült már pikáns kép, csak a bimbo nem látszott ellentétben a mostaniakkal, és a Glee-ben sem túl sok ruha van rajta.
Arról meg, hogy ez most hogyan is történt, tényleg hackelték, vagy szándékosan lett publikus igazából tök mindegy és kár róla agyalni... Tetszik? Örülj neki... Nem tetszik? Lapozz...
1 felhasználónak tetszik:
Gabor28
2012. március 15. 10:04
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Ebből az a tanulság,hogy ne csináljanak magukról mesztelen képeket,főleg,ha bárki feltörheti a telefonjukat! Ők is hibásak,nem mindig csak az,aki feltöri a mobilt!
ophely88
2012. március 15. 20:38
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
Ha valaki ilyen képeket készít magáról, ráadásul ha az illető sztár, legyen tisztában vele, hogy kiszivároghatnak a képek..nem az övé az első eset, gondolhatott volna erre is, de az ő dolga
ophely88
2012. március 16. 08:45
|
csajszika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 156399 offline
|
számíthatott volna rá
2012. március 16. 21:34
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Erre csak azt tudom mondani, hogy úgy kellett. Minek csinál magáról ilyen képeket?
ophely88
2012. március 17. 16:53
|
|
Muri Enikő Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 107 Csatolások: 70 Azonosító: 167073 offline
|
Már minden sztár ilyet csinál ? -.-"
Nem csoda hogy feltörik a telójukat!
Nem csoda hogy feltörik a telójukat!
ophely88
2012. október 21. 20:21
EZ is ... Senkinek semmi köze hozzzá amúgy meg számíthatottt volna rá ... Ooops!...
2013. február 24. 17:56
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ez gáz!! De hogy nem gondolnak az ilyenre?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.