Sztárok, akik forgatásokon jöttek össze
2012. március 12. 17:12
Nagyon jó cikk lett, aki meg hiányol valakit, az írjon egy olyat amibe az aktuális kedvence is megtalálható
Remek cikk lett, sokukról nem tudtam. Nekem még mindig kicsit furcsa, hogy egy film forgatásán jönnek össze emberek, de ugye a sok közös munkának így is megvan a gyümölcse. Kétségkívül Jenna és Channing a legaranyosabb, de Vanessa és Zac is nagyon hiányzik. Nagyon összeillettek, Austin nem kellene a képbe.
2012. március 12. 18:18
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nina Dobrevet és Ian Somerhaldert kihagyták
2012. március 12. 19:01
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Najó. Most elmondom, mielőtt valaki mégegyszer hiányolni kezdené Ian-t és Ninát, hogy én őket sosem tekintettem egy párnak. Jó, hogy készült róluk jópár gyanús, vagy sokat sejtető kép, de hivatalosan még egyszer sem ismerték be, hogy járnának. És a cikkben mindenkiről annyit írtam le kb. hogy hogy és mikor jöttek össze. Na most róluk mit írtam volna? Nem tudni pontosan mikor jöttek össze, azt sem hogy egyáltalán össze jöttek -e, de az, hogy nagyon jó barátok, hogy készült róluk pár félreérthető kép, és pár olyan rajongó fantáziája, aki nagyon szeretné ha két kedvence egy párt alkotna, elég volt ahhoz, hogy máris Hollywood új álompárjaként kezeljék őket. Valami ilyesmit? Persze szebben és sokkal burkoltabban is meg lehetne ezt fogalmazni, de az igazság akkor is lenne. Lehet, hogy együtt vannak, de amíg valamilyen módon meg nem erősítik, hogy valóban együtt vannak, addig én nem fogom őket egy párnak tekinteni. Ezvan. Sprite.
2012. március 12. 19:11
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Nagyon-nagyon jó cikk lett!
2012. március 12. 20:25
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
tetszik a cikk témája mondjuk minden szakítás után mindig azt mondják barátok maradtak de ez biztos nem igaz midenhol....
2012. március 12. 20:38
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Jó cikk lett : )
Channing és Jenna nagyon összeillenek, látni rajtuk, hogy boldogok egymással : ) Aranyosak együtt : )
Rachel és Ryan is szép pár voltak : )
Viszont Jessica Szohr-ról nem gondoltam volna, hogy ilyen hűtlen típus : S Ráadásul a legjobb barátjával..háát grat neki..: (
Channing és Jenna nagyon összeillenek, látni rajtuk, hogy boldogok egymással : ) Aranyosak együtt : )
Rachel és Ryan is szép pár voltak : )
Viszont Jessica Szohr-ról nem gondoltam volna, hogy ilyen hűtlen típus : S Ráadásul a legjobb barátjával..háát grat neki..: (
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: