VV Fecó csalással vádolja az RTL Klubot
2012. március 12. 14:25
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Egy szó illik rá, szánalmas. Már nem egyszer történt ilyen, hogy megmutattak a szavazatokat a fényképekkel együtt is. De bezzeg a Fecóka ezt nem bírja elviselni, azonnal neki kell menni a másiknak...Ez van, senki nem kíváncsi rá! Nyugodtan fogadja csak el!
2012. március 12. 14:40
Na és? Ha ez igaz is lenne, MO-n még mindig többségbe vannak azok az emberek, akik egészségesen rasszisták. Szóval erről ennyit.
Nem is hiszem el, hogy képes voltam csak ezért beírni...
Nem is hiszem el, hogy képes voltam csak ezért beírni...
2012. március 12. 14:42
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Öeregeem! Én meg már rég elfelejtettem, hogy volt egyáltalán VV. x'D
Menjen már komolyan.-.- De szeretem mikor ezt egyik roma sem tudja kihagyni akár miről is van szó. Mindig úgy álítják be a dolgokat, hogy ők vannak elnyomva a társadalomban meg ilyenek, ugyan pont ellenkezőleg.
Menjen már komolyan.-.- De szeretem mikor ezt egyik roma sem tudja kihagyni akár miről is van szó. Mindig úgy álítják be a dolgokat, hogy ők vannak elnyomva a társadalomban meg ilyenek, ugyan pont ellenkezőleg.
2012. március 12. 14:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
De szánalmas.... nem tudom,hogy mit pampog itt így se úgy se nyerte volna meg a VV-t.... én most is utálom de a valóvilágba is utáltam!!
2012. március 12. 14:59
|
|
Enny96member |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 3 Azonosító: 130891 offline
|
A Való Világ eleve egy nagy rakás sz@r, már az elején el van döntve,hogy ki fogja megnyerni.És akkor a sok ember küldi a szavazatokat nehogy kiessen a kedvencük...Az egész kamu!!
Ez az ember meg szánalmas amit csinál,jobb szó nincs rá.
Ez az ember meg szánalmas amit csinál,jobb szó nincs rá.
2012. március 12. 15:01
Miért? Most komolyan pont ő neki kellett volna megnyernie a VV-t?
2012. március 12. 15:31
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
itt lenne az idő fecóka hogy rájöjj hogy a kutya se kiváncsi rád
2012. március 12. 16:30
|
|
evelyn125 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 687 Csatolások: 71 Azonosító: 138337 offline
|
Nem érti meg h Attilát sokkal jobban szeretik?? Unalmas személyiség, és én inkább látnám Attilát egy haknin, mint ot, eddig is csak azért volt bent, mert nem ment párbajozni!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: