Fecó sehogy nem tudja megemészteni, hogy a kutya nem kíváncsi rá. Állítása szerint származása miatt nem hívják haknizni, és ezért nem nyerhetett a párbajon sem.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Fecó csalással vádolja az RTL Klubot
2012. március 12. 12:05
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Hagyjuk már, ilyen alapon akkor be sem került volna a villába. Sőt a lányok is lázadozhatnának, hogy még a fináléban a legjobb kettőben sosem volt lány. Bírom, ha valami nem úgy megy vagy nem úgy sikerül akkor előjönnek evvel a roma-nem roma dumával. Kinek volt valóságshowja éveken át a ReTeK Klubon, romának vagy nem romának?
2012. március 12. 12:17
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.03.12. 12:05)
Hagyjuk már, ilyen alapon akkor be sem került volna a villába. Sőt a lányok is lázadozhatnának, hogy még a fináléban a legjobb kettőben sosem volt lány. Bírom, ha valami nem úgy megy vagy nem úgy sikerül akkor előjönnek evvel a roma-nem roma dumával. Kinek volt valóságshowja éveken át a ReTeK Klubon, romának vagy nem romának? 
Persze, de neki jobb erre fogni a dolgot, mint beismerni azt, hogy az emberek baromira nem kíváncsiak a hozzá hasonló ingyenélőkre, mert tele van velük a padlás. Mert azért előbb-utóbb az emberek is csak ráébrednek, hogy a sikerért való megdolgozás és a beköltözés egy villába, majd tök vakarás x héten keresztül közé nem lehet egyenlőségjelet tenni. (de úgy látszik neki sem jutott eszébe, hogy keressen valami rendes munkát)
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. március 12. 12:57
Istenem 
Már nem azért, már korábban is előjöhetett volna ezzel a mondókájával. Nem először mutatták meg a szavazást, és szerintem teljesen lehetséges negyvenöt perc alatt a teljes változás, hisz ha az ő 'csapata' arra a háromnegyed órára a telefont, akkor gondolom Attila rajongói gőzerővel nyomták a telefont. Egyébként keressen inkább rendes munkát, minthogy itt szidja az RTL klubbot, ha nincs pénze. A párbaj már vagy egy hónapja volt, úgyhogy szerintem nem kéne az álló vizet felkeverni.
Már nem azért, már korábban is előjöhetett volna ezzel a mondókájával. Nem először mutatták meg a szavazást, és szerintem teljesen lehetséges negyvenöt perc alatt a teljes változás, hisz ha az ő 'csapata' arra a háromnegyed órára a telefont, akkor gondolom Attila rajongói gőzerővel nyomták a telefont. Egyébként keressen inkább rendes munkát, minthogy itt szidja az RTL klubbot, ha nincs pénze. A párbaj már vagy egy hónapja volt, úgyhogy szerintem nem kéne az álló vizet felkeverni.
2012. március 12. 12:59
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Elmegy ez a sunyiba, s akkor még finoman fogalmaztam. Nem utólag kell vádaskodni, hogy "de hát.. ez meg az történt "..hagyjuk már. Egyszerűen a szavazók nem a származása miatt nem szerették, hanem amiatt amilyen ember...
2. Nehogy már egy Fecó jobb legyen, s népszerűbb mint Attila... ha már a párbajukról is azt gondolja, hogy csalás volt.
3. Alapból ő azért ment be, hogy a drágalátós kis Angélája megbocsásson neki, megtette. Habár hozzá teszem, mivel Fecó nem nyert nem tudom milyen hosszú lesz a kapcsolatuk.. na tehát, ne sírjon már a szája. Nem a nyereményért ment, legalább is Ő ezt hirdette.
Köszönöm a figyelmet, befejeztem xD
2. Nehogy már egy Fecó jobb legyen, s népszerűbb mint Attila... ha már a párbajukról is azt gondolja, hogy csalás volt.
3. Alapból ő azért ment be, hogy a drágalátós kis Angélája megbocsásson neki, megtette. Habár hozzá teszem, mivel Fecó nem nyert nem tudom milyen hosszú lesz a kapcsolatuk.. na tehát, ne sírjon már a szája. Nem a nyereményért ment, legalább is Ő ezt hirdette.
Köszönöm a figyelmet, befejeztem xD
2012. március 12. 13:02
Beszarok ezen a faszin! Eddig mi az apám f***t csinált? Most mert kapott 5 perc hírverést már azt hiszi mekkora ász, meg celeb? Menjen már a p****a!! Ja! és kik a legnagyobb rasszisták??? Mindig is a kissebség volt,és lesz is.Amerikában pl L.A.ben a fehér nem használ sértő megjegyzést a feketékre, ezzel szenben a feketék állandóan éreztetik a fehérekkel, hogy ők a kissebség meg, hogy nekik kevesebb joguk van, stb....Ja és hozzá teszem a legutóbbi kimutatások alapján L.A.-ben több szines bőrű él mint fehér.Úgy, hogy Fecókám várd ki a sorod mert ha a hiperpigmentált új Magyar ilyen ütemben szaporodik, lassan új nevet kell adni Magyarországnak. Szóval ne sírjon a szád.
2012. március 12. 13:45
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Sherpa teljesen igazad van.
2012. március 12. 13:50
|
|
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline
|
Mert azt hiszi hogy csak a származása miatt nem nyert!!ugyan már!!!!Szánalom!!kicsit el kéne rugasztkodni attól hogy a roma így meg úgy!!!!Nem körülöttük forog a föld!!!!!ha kényszerítettek volna se szavaztam volna rá!!!undorító és szánalmas!!!!:ppppp
2012. március 12. 13:51
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Szánalmas egy ember! És ezzel csak magát minősíti!
Meg h ők a szegények meg minden de a kis Anngélácskának telett új cicikree........
Nah az ilyen emberek Magyarország szégyene!
Meg h ők a szegények meg minden de a kis Anngélácskának telett új cicikree........
Nah az ilyen emberek Magyarország szégyene!
2012. március 12. 13:58
|
|
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline
|
Kikéri magának hogy a romákat szidja bárki is de érdemes vissza emlékezni aznap mikor bement a villa fürdő szobájába azt mondta: réz,réz most kilója 1500!!!!
2012. március 12. 14:06
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát igen azért nem nyerhet mert roma.......értelmi szint megvan
2012. március 12. 14:08
@Annuska ez mekkora :DDDdddd
amúgy meg igaza van, ilyen ember nem nyerhet... örüljön hogy akkor esett ki,nem pedig az eljén. csak szerencséje volt,hogy utoljára ment párbajozni.
de hát ugye hülyéknek áll a szerencse..
amúgy meg igaza van, ilyen ember nem nyerhet... örüljön hogy akkor esett ki,nem pedig az eljén. csak szerencséje volt,hogy utoljára ment párbajozni.
de hát ugye hülyéknek áll a szerencse..
2012. március 12. 14:10
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
linna Nagyon igazad van!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.