Chris Brown javában dolgozik új albumán, de eközben egy önvallomásos dalt adott ki nemrégiben. Ebben a dalban részben kifejezi érzelmeit, életének történéseit, melyek 15 éves korától estek meg vele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chris Brown önvallomásos dallal jelentkezett
2012. március 12. 09:30
2012. március 12. 13:35
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kíváncsi vagyok rá.
2012. március 12. 14:18
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát én imádni fogom ezt a számot
2012. március 12. 14:23
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
várom az albumot ♥♥♥
2012. március 12. 14:44
chris szintű szöveg, a dallam kb semmilyen. igen, ő ehhez ért
2012. március 12. 15:17
|
|
SziSzi és ViVi Chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 169870 offline
|
Kíváncsi vagyok rá!
2012. március 12. 17:40
jó lett,. bár nem vagyok oda Chris-ért...és van benne néhány F*** is!
2012. március 12. 17:45
Sejtettem, hogy lesz néhány ember, aki felhozza a Riri témát, mert még nem unalmas eléggé.
Igaz, hogy Chris mostanában elég furán és agresszíven viselkedik, de én ettől függetlenül szeretem. Például ez a dal is tetszik, a Turn up the music szintén nagy kedvencem és nagyon várom az albumot.
Igaz, hogy Chris mostanában elég furán és agresszíven viselkedik, de én ettől függetlenül szeretem. Például ez a dal is tetszik, a Turn up the music szintén nagy kedvencem és nagyon várom az albumot.
2012. március 13. 22:05
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Értékelem, hogy megpróbálta kiírni az érzéseit, de ez a rapes műfaj nem nagyon tetszik nekem.
2012. március 13. 22:36
justcreatesomething:
Ha arra gondolsz hogy a szöveg zsenialitása Chris szintű,akkor egyet értek veled.De ha nem akkor valamit igen nagyon benéztél.Nemtudom hány 2010 előtti számát hallottad eddig-vagy egyáltalán hány akármilyen számát hallottad eddig de a hozzászólásodból lehet sejteni hogy nem sokat tudhatsz arról a valamiről amit most éppen fikáztál.Dallam semmilyen?Jah.Ebben a számban mondjuk nem is az a lényeg.Szerintem van neki elég sok dallamos száma,amiket inkább hagyok mert nem akarok 200-at belinkelni.Mert kb. annyi van neki.Különben meg pont ideje volt csinálnia egy ilyen számot is."Ő ehhez ért"?Szerintem ezt inkább elengedem a fülem/szemem mellett.Most komolyan soroljam fel hogy még mihez ért?Elárulom a világ legsokszínűbb előadója.Hát _ToTo_ drága elhiszem,hogy te meg nagyon együtt érzel szegény Rihannával,de szerinted például én mennyire unom már hogy minden eggyes róla szóló cikkhez beírsz valami nagyon szellemes,nagyon humoros ámde rövid hozzászólást ami minden alkalommal kb. ugyanarról szól csak más szavakkal?Felfogtuk hogy nem szereted a srácot,de figyelj hogy tudsz annyira unatkozni,hogy folyamatosan ilyen jó kis beszólásokon töröd a fejed?Akadjatok már le róla.Nem is értem hogy minek néztek olyasvalakiről szóló cikkeket akit nem szerettek.
Ha arra gondolsz hogy a szöveg zsenialitása Chris szintű,akkor egyet értek veled.De ha nem akkor valamit igen nagyon benéztél.Nemtudom hány 2010 előtti számát hallottad eddig-vagy egyáltalán hány akármilyen számát hallottad eddig de a hozzászólásodból lehet sejteni hogy nem sokat tudhatsz arról a valamiről amit most éppen fikáztál.Dallam semmilyen?Jah.Ebben a számban mondjuk nem is az a lényeg.Szerintem van neki elég sok dallamos száma,amiket inkább hagyok mert nem akarok 200-at belinkelni.Mert kb. annyi van neki.Különben meg pont ideje volt csinálnia egy ilyen számot is."Ő ehhez ért"?Szerintem ezt inkább elengedem a fülem/szemem mellett.Most komolyan soroljam fel hogy még mihez ért?Elárulom a világ legsokszínűbb előadója.Hát _ToTo_ drága elhiszem,hogy te meg nagyon együtt érzel szegény Rihannával,de szerinted például én mennyire unom már hogy minden eggyes róla szóló cikkhez beírsz valami nagyon szellemes,nagyon humoros ámde rövid hozzászólást ami minden alkalommal kb. ugyanarról szól csak más szavakkal?Felfogtuk hogy nem szereted a srácot,de figyelj hogy tudsz annyira unatkozni,hogy folyamatosan ilyen jó kis beszólásokon töröd a fejed?Akadjatok már le róla.Nem is értem hogy minek néztek olyasvalakiről szóló cikkeket akit nem szerettek.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.