Emmy Rossum - John Varvatos 9th Annual Stuart House Benefit (Március 11)
2012. március 12. 06:06
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Imádnivaló!
8 felhasználónak tetszik:
saii,
Boscorelli,
ConfigKT,
Trinitti,
kriszti145,
olsenfan..,
Bessie,
juliaaa1989
2012. március 12. 10:12
8 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
saii,
otyg,
ConfigKT,
kriszti145,
olsenfan..,
Bessie,
juliaaa1989
2012. március 12. 19:17
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Ez igen.
Szuper aranyos.
Nagyon tetszik így a haja, szerintem gyakrabban is hordhatná így én egészen biztos, hogy nem unnám meg, hihetetlen jól áll neki.
És ez a mosoly.
Épp a napokban néztem meg a Holnaputánt ismét, jó is volt újra látni Őt.
Köszi a képeket
Szuper aranyos.
Nagyon tetszik így a haja, szerintem gyakrabban is hordhatná így én egészen biztos, hogy nem unnám meg, hihetetlen jól áll neki.
És ez a mosoly.
Köszi a képeket
1 felhasználónak tetszik:
otyg
2012. március 12. 19:26
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2012.03.12. 19:17)
Épp a napokban néztem meg a Holnaputánt ismét, jó is volt újra látni Őt.
És ha eddig nem tetted volna, akkor javaslom, hogy nézz bele a Shameless-be (a viasat3 adja a sorozatot Szégyentelenek címen). Az eddigi szerepeitől teljesen eltérő karaktert hoz, zseniálisan (ha eddig a jó kislányok jutottak róla az eszedbe, akkor a Shameless után nagyon gyorsan meg fog változni a véleményed)
Boscorelli
2012. március 13. 20:30
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (otyg @ 2012.03.12. 19:26)
És ha eddig nem tetted volna, akkor javaslom, hogy nézz bele a Shameless-be.
Gondolkoztam rajta egyébként, a topikjában már jártam, láttam, hogy, jó véleménnyel vagytok róla, úgyhogy, lehet én is belenézek majd.
Köszi az infót.
Találtam még 10 képet, első kettő pedig különösen:
2012. március 13. 21:21
|
|
otyg |
|
Idézet (Boscorelli @ 2012.03.13. 20:30)
Gondolkoztam rajta egyébként, a topikjában már jártam, láttam, hogy, jó véleménnyel vagytok róla, úgyhogy, lehet én is belenézek majd.
Köszi az infót.
Köszi az infót.
Szerintem nem bánnád meg, én anno picit tartottam tőle, de két rész után végem volt.
(a kiegészítést köszi
Boscorelli
2012. július 24. 22:17
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (otyg @ 2012.03.13. 21:21)
Szerintem nem bánnád meg, én anno picit tartottam tőle, de két rész után végem volt.
(a kiegészítést köszi
)
(a kiegészítést köszi
Abszolút igazad volt, így, hogy most befejeztem a két évadot, máris hiányoznak Gallagherék. Ez a sorozat, én nem hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni, de nagyjából nálam is hasonló volt a helyzet, két rész után már nem bírtam abbahagyni.
Beállítottam ebből a rendezvényből egy mosolygós képet profilképnek, hátha tetszik.
Nagyon szívesen a kiegészítést
Találtam még 29 Emmy-t
2012. július 25. 05:54
|
|
otyg |
|
Idézet (Boscorelli @ 2012.07.24. 22:17)
Abszolút igazad volt, így, hogy most befejeztem a két évadot, máris hiányoznak Gallagherék. Ez a sorozat, én nem hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni, de nagyjából nálam is hasonló volt a helyzet, két rész után már nem bírtam abbahagyni.
Beállítottam ebből a rendezvényből egy mosolygós képet profilképnek, hátha tetszik.
Egyik topikban azt olvastam, hogy szereted, ahogy mosolyog, és persze, én ezt meg is értem.
Találtam még 29 Emmy-t
Találtam még 29 Emmy-t
Nem nehéz szeretni a sorozatot, mert a drámától a térdet csapkodós röhögésig minden elfér benne, bár a 2 évad dinamikáját nézve a vége felé a dráma rész már sokkal hangsúlyosabb. Ha jól tudom a brit változatban Fiona elhagyta a sorozatot és a családot, itt ez szerencsére nem történt meg (ha ő távozna, akkor valószínűleg én is, mert bár mindenkinek meg van a szerepe, de közöttük ő az összekötő kapocs, miatta működnek a dolgok)
Amúgy szerencsére Emmy nem egy bánatos leány, elég sok mosolygós kép van róla
Boscorelli
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.