Starity

Nikki and Courtney at Guns N' Roses show

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 11. 23:59 #1
- törölt felhasználó -    
Nikki és Courtney tegnap megnézték DJ Ashba-t egy Guns N' Roses koncerten smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: rnr83, HeavyMetalBabe
2012. március 12. 19:15 #2
- törölt felhasználó -    
Azért milyen kemény meló lehet egyszerre két zenekarban játszani! mellow.gif

Kiváncsi lennék azért arra, hogy Mr. Sixx és Mr. Rose hogy viszonyulnak egymáshoz. Ma olvastam Dj-ről egy cikket. Azt mondja, hogy ők ketten a legjobb barátai. Érdekes mert két teljesen különböző személyiségről beszélünk. Ugyanakkor két rendkívűl tehetséges zenészről is. Szerintem legalábbis azok. biggrin.gif
2012. március 13. 20:01 #3
- törölt felhasználó -    
legjobb tudomásom szerint Nikki és Axl utálják egymást biggrin.gif biggrin.gif
Nikki írta twitteren hogy nem is maradtak Courtney-val a Guns koncerten mert Axl annyit késett hogy ő nem volt hajlandó annyit várni biggrin.gif biggrin.gif thumbsup.gif _nevet.gif
de mondjuk Axl Nikki-nél is jobban utálja Vince-t _nevet.gif kíváncsi lennék akkor mi lesz, amikor ők találkoznak beer.gif rohog.gif
2012. március 15. 18:05 #4
- törölt felhasználó -    
Tény, hogy elig fura az a pali. Vince. Szerintem Nikki és Axl kapcsolatában az is közrejátszik, hogy Slash kilépett a bandából és gyerekkora óta barátja Nikki-nek. Azért az érdekes, hogy nem maradtak a koncerten de DJ-vel nem hagytak ki egy közös fotót amelyet Katarina Benzova készített aki a Guns N' Roses hivatalos fotósa 2010 óta.
2012. március 15. 18:07 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (B.Sziszkó @ 2012.03.13. 20:01)
legjobb tudomásom szerint Nikki és Axl utálják egymást  biggrin.gif  biggrin.gif 
Nikki írta twitteren hogy nem is maradtak Courtney-val a Guns koncerten mert Axl annyit késett hogy ő nem volt hajlandó annyit várni  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbsup.gif  _nevet.gif 
de mondjuk Axl Nikki-nél is jobban utálja Vince-t  _nevet.gif kíváncsi lennék akkor mi lesz, amikor ők találkoznak beer.gif  rohog.gif

Vagy pofozkodás vagy csak nem vesznek tudomást egymásról. biggrin.gif Fura, hogy DJ és Slash is Nikki barátai. Ez furán jött ki a sorstól. Na és persze Tracii Guns.
2012. március 17. 22:44 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (rnr83 @ 2012.03.15. 18:07)
Vagy pofozkodás vagy csak nem vesznek tudomást egymásról. biggrin.gif Fura, hogy DJ és Slash is Nikki barátai. Ez furán jött ki a sorstól. Na és persze Tracii Guns.

lehet Vince meg Axl majd csak távolról tekintgetnek egymásra csúnyán _nevet.gif
DJ szerintem egyébként nem utálja Slash-t, csak azt utálja hogy a sok idióta mindig hozzá hasonlítja.. mad.gif
2012. március 19. 18:14 #7
- törölt felhasználó -    
Addig jó amíg csak tekintgetnek. Szerintem sem utálják egymást Slash-sel. De tényleg borzasztó lehet ha hozzá hasonlítják állandóan. Amúgy ő az egyetlen a jelenlegi felállásból akit a Guns rajongók nagyon megszerettek. A többieket annyira nem csipázzák. Érdekes, hogy sokan szeretik Nikki-t, a Mötley Crue-t és a Sixx Am-et is közülünk Guns rajongók közül.

Szerinted Courtney szereti Nikki-t vagy csak a hírnév miatt van vele? Remélem nagyon boldog vele ahogy Kat-tel is az volt. rolleyes.gif
2012. március 19. 18:20 #8
- törölt felhasználó -    
Nikki és Courtney nyaral biggrin.gif
2012. március 19. 18:29 #9
- törölt felhasználó -    
Hogy lehet törölni a hozzászólást?
2012. március 21. 14:55 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (rnr83 @ 2012.03.19. 18:14)
Addig jó amíg csak tekintgetnek. Szerintem sem utálják egymást Slash-sel. De tényleg borzasztó lehet ha hozzá hasonlítják állandóan. Amúgy ő az egyetlen a jelenlegi felállásból akit a Guns rajongók nagyon megszerettek. A többieket annyira nem csipázzák. Érdekes, hogy sokan szeretik Nikki-t, a Mötley Crue-t és a Sixx Am-et is közülünk Guns rajongók közül.
Szerinted Courtney szereti Nikki-t vagy csak a hírnév miatt van vele? Remélem nagyon boldog vele ahogy Kat-tel is az volt. rolleyes.gif

nem tudom Courtney tényleg szereti-e Nikki-t, de hogy Nikki nem az eszéért szereti, az biztos biggrin.gif biggrin.gif blush.gif
Kat von D-nek is voltak olyan dolgai, hogy a hajam égnek állt tőle, de még mindig jobban szerettem, mint Courtney-t tongue.gif

én is szeretem a Mötley-t is, a Guns-t is meg a Sixx: A.M.-et is. smileeee.gif attól, hogy a két zenekar közt feszültség van, nekünk nem kell élből utálni egyiket vagy másikat, szerintem smileeee.gifsmileeee.gifsmileeee.gif

hozzászólást szerintem nem lehet törölni smileeee.gif
2012. március 21. 18:53 #11
- törölt felhasználó -    
Kár, hogy nem lehet. Fura ez a csaj. Szerintem egy hírnév nélküli modellnek pont jól jön egy világhírű rocksztár. Courtney buta? Valahol olvastál már vele interjút? Én alig találok róla valami infót a neten. Minden csak Nikki-vel kapcsolatos. Valami olyasmit olvastam a dailymail-en, hogy egy Adrian Gernier (vagy hogy hívják) Courtney-vel csalta a barátnőjét. Nem akarok rosszat Nikki-nek de szerintem ez nem lesz egy éveken át tartó kapcsolat. Mondjuk már több mint egy éve együtt vannak. Lehet rám cáfolnak. Azért remélem nem házasodnak össze.
2012. március 21. 19:25 #12
- törölt felhasználó -    
nem olvastam vele interjút, szerintem ilyen nem is létezik, mert Nikki előtt ez a csaj kb egy senki volt ( már elnézést... ).
viszont, ha megnézed pl a twitterét.. hát.. roppant értelmeseket ír.

ha már Mötley, akkor sokkal szimpatikusabb Tommy barátnője, Sofi smileeee.gif
2012. március 23. 18:06 #13
- törölt felhasználó -    
Igen. Kb. Három szavas mondatokat írt. És igen abban igazad van, hogy ez a csaj egy senki volt és szerintem az is marad. Ráadásul nem is olyan szép szerintem. Na mindegy. Sok rajongó szerinti Nikki-nek Donna D'Errico volt az igazi. Szép pár voltak. Habár ahogy a képeket nézegetem Nikki Kat mellett volt nagyon de nagyon boldog. Az a nő se normális. Nikki Sixx-et lecserélni Jesse James-re. Az a pali egy nulla! mad.gif

Lehet tudni valamit James magánéletéről? Neki van párja? Olyan helyes, kedves. Olyan dinnye. biggrin.gif Imádom ahogy vigyorog. wub.gif

Hát nem aranyos? Ilyenkor kellene neki egy hatalmas puszit adni. wub.gif
2012. március 23. 18:24 #14
- törölt felhasználó -    
Basszus azt írja 300*500-as képre, hogy túl kicsi. Miért? Mi történik ezen az oldalon??? blink.gif
2012. március 24. 16:31 #15
- törölt felhasználó -    
rengeteg képet nem enged feltölteni az oldal dry.gif

Kat-et bírtam. Csak a viselkedésében vannak dolgok, amikkel nem értek egyet.
ez a Courtney klasszik értelemben valóban nem egy szépség.. de Nikki biztos tudja mi jó neki biggrin.gif biggrin.gif

James kis cukibogyó. Annyit tudni róla, hogy nős volt. Valami fotós csaj volt a felesége. Elvált. Most szerintem Jacoby-val él.. _nevet.gif éjjel nappal együtt vannak _nevet.gif ( nyilván mert készül az új Papa Roach lemez beer.gif )
2012. március 24. 18:12 #16
- törölt felhasználó -    
Nagyon tájékozott vagy. biggrin.gif Honnan tudsz róla ennyit? Régóta együtt vannak?
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok