Starity

Taylor Momsen botrányos klipet készített

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 30. 16:41 #121
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem kell összekeverni a kis Jenny-vel... Az egy szerep volt, amit elvállalt. Nem jelenti azt, hogy ő is olyan. Mindegy én imádom, szerintem nagyon jó hangja van. Van stílusa is, ennyiii <333
2012. június 06. 19:25 #122
awesomegirl
awesomegirl
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 177302
Oké... ez csak egy videoklip...
Az ilyen tuctuc tömegzenéknek meg milyen klipjük van?
Pl. Florida-Whistle: Az egész abból áll, hogy félmeztelen csajokat és pasikat mutogat. Ráadásul hány ilyen klip van te úristen!
Azt bezzeg nem fikázza senki. Rihanna- We found love?! Egymás seggére tetoválnak a cigifüstös lakásban... Imádom az ilyen híreket amiknek semmi értelmük, csak az, hogy fikázzanak valamit. Gratulálok. Annyira undorodom az ilyenektől. Ha meg nem a stílusunk a zene nem kell meghallgatni! Elegem van már azokból, akik nyálaznak az elektronikus zenéért, és idejönnek háborogni, hogy ez milyen szar. Ez rock zene édeseim... Ennek is vannak rajongói, és itt legalább az énekeseknek élőben is jó a hangjuk, és nem agyonszerkesztett. Taylor 19 éves mindjárt. Ne mondja nekem senki, hogy az ő korabeliek nem buliznak soha ilyen eszeveszettül tongue.gif Én nagyon szeretem Taylort és a The Pretty Reckless-t is. Azt elismerem, hogy a sminkje nem túl előnyös és kicsit furcsán néz, mikor ráközelítenek az arcára. És?! Ne játssza nekem senki a szentet, mert senki sem tökéletes. Az meg, aki azt állítja, hogy ennek a számnak nincs értelme aztán meg Nicki Minaj-t megy hallgatni az minek van itt?! Menjél és hallgasd, ahogy arról énekel, hogy szeretné, ha az "orvos" végre "meggyógyítaná"... vagy ahogy a pénzről énekel. Little Monster 37 nekem mindegy csak vissza se gyere légy oly kedves... tongue.gif A szám igenis jó, a klip meg szerintem teljesen valósághű, ha tetszik ha nem. Jól felhúztam magam ezen a cikken. Taylor egy egyéniség, ennyi. Pont.
1 felhasználónak tetszik: Roxy44
2012. július 27. 17:39 #123
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Nekem tetszik smileeee.gif
2013. június 17. 11:58 #124
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
Hozzászólás: 1235
Azonosító: 203214
Nem is olyan gáz!!!!!!
2013. július 18. 13:11 #125
Roxy44
Roxy44
új tag

Státusz,,I wish I was a little less... passionate. I'm a very passionate person."
Hozzászólás: 85
Azonosító: 206404
Imádom ezt a számot, az egyik kedvencem a többi közül és szerintem egyáltalán nem gáz a klipp! thumbsup.gif
2014. július 22. 18:02 #126
- törölt felhasználó -    
Nekem ez az egyik kedvenc számom és már vagy 50x láttam a klipjét,de még mindig nem értem,hogy egyesek min hőbörögnek.Pl. a Don Omar féle "Dánzákkodúró"(direkt íram így tongue.gif)klipje meg csak félmeztelen lányokkal van tele akik csak henteregnek egy hajón.Ez a klip legalább tükrözi a valóságot és Taylor sminkje engem egyáltalán nem zavar,sőt!Ő ettől egyedi,nem áll be a sorba.Az ilyen embereket inkább becsülni kellene és nem fikázni.
2014. november 29. 12:31 #127
Brigiitpr98
Brigiitpr98
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 236344
Csatlakozom az előttem szólóhoz..wink.gif teljesen egyet értek...Taylor már többször is nyilatkozta hogy Ő nem akar sem példakép lenni ( bár szerintem sokaknak az biggrin.gifD ) , és nem akar senkinek megfelelni csak önmagának, és az igy helyes szerintem. smileeee.gif Remélem egyszer Magyarországra is eljönnek wink.gif http://sziget.hu/fesztival/info/kivansaggep .. ide ha be irnátok a rubliká(k)ba hogy The Pretty Reckless , és a Sziget rendezők látnák hogy mennyien vagyunk akik szeretnénk TPR koncertet akkor hátha összejönne. smileeee.gif Szerintem többször is lehet küldeni.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok