Taylor Momsen botrányos klipet készített
2012. március 12. 14:59
Egy percig néztem... tényleg elég borzalmas , és értelmetlen klip. Amúgy , a szám tetszik , de a klip nem nagyon... sőt.. borzalmas egy klip !
2012. március 12. 17:15
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Szörnyű!! A szám se áll másból, minthogy egy mondatot na jó talán kettőt, ismétel 3 percig. Értelem?
nagyon sz@r. Megbántam, h végignéztem. Borzalmas. Inkább Nicki Minaj
2012. március 12. 20:47
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
"Valaki összekeverte a gyógyszereimet."-mit várnak?Vattacukrot fog enni,vagy C-vitaminra gondoltak?Vagy esetleg tejecskét fog inni?Egy frászt!Tőle már nem számíthatunk ilyen klipre,csak a lázadós,bulizós klipekre.
És majd most jön,hogy rossz hatással van a gyerekre..(14-16)ha',amelyik befolyásolható,arra igen....
És majd most jön,hogy rossz hatással van a gyerekre..(14-16)ha',amelyik befolyásolható,arra igen....
2012. március 12. 21:39
Idézet (Trinda @ 2012.03.12. 20:47)
"Valaki összekeverte a gyógyszereimet."-mit várnak?Vattacukrot fog enni,vagy C-vitaminra gondoltak?Vagy esetleg tejecskét fog inni?Egy frászt!Tőle már nem számíthatunk ilyen klipre,csak a lázadós,bulizós klipekre.
És majd most jön,hogy rossz hatással van a gyerekre..(14-16)ha',amelyik befolyásolható,arra igen..
És majd most jön,hogy rossz hatással van a gyerekre..(14-16)ha',amelyik befolyásolható,arra igen..
Szerintem ez azért hülyeség, mert a mai átlag tinik pontosan azt csinálják, amit Taylor a klipben! Akik meg nem, azoknak elveik vannak, amiket nem egy klip miatt fognak feladni!
2012. március 16. 15:04
|
|
csokismogyoróúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 156450 offline
|
Na jó. Aki azt állítja, hogy értelmetlen a klip, csak úgy mondja, mintha például sak noel egyik videójába is egy csöppnyivel több értelem szorult volna..
Taylornak ez a stílusa. Minden nap csak azt halljuk, hogy fogadjuk el az embereket ahogy vannak, sőt, mi is ezt mondjuk, csak sokan képtelenek rá. Nem tetszik? Ne nézzed. Ilyen egyszerű. Nekem bevált.
Amúgy a szám nekem nagyon tetszik, a klip pedig akármilyen "botrányos" is, legalább illik hozzá.
Taylornak ez a stílusa. Minden nap csak azt halljuk, hogy fogadjuk el az embereket ahogy vannak, sőt, mi is ezt mondjuk, csak sokan képtelenek rá. Nem tetszik? Ne nézzed. Ilyen egyszerű. Nekem bevált.
Amúgy a szám nekem nagyon tetszik, a klip pedig akármilyen "botrányos" is, legalább illik hozzá.
2012. március 16. 16:21
Én szeretem Taylort és a The Pretty Reckless-t. Szerintem a klip nem túl nyerő, de Taylornak ez a stílusa. Én továbbra is imádom őt!
2012. március 18. 10:11
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
A tudatlan, fogalmatlan formátokat, komolyan hányingerem van a saját kortársaimtól, amiket itt összeírtok az csak a saját alul lévő színvonalatokat mutatja. Csak azt lehet befolyásolni, aki nem a maga ura. Apropó #1, a rockzene nem arról szól, hogy a kölyköknek bébiszitter-pótló zenét csináljanak és nem is arról, hogy bárkinek is példát mutassanak egy klippel, mert kérem szépen ha annyira csípi egyesek szemét akkor ne tessék megnézni, nagy kaland. Apropó #2 Taylor jelen korunk egyik legtehetségesebb énekesnője és a klip is olyan lett amilyet vártam. A számot már nagyon régóta imádtam, úgyhogy ez az összhatás már csak hab a tortán.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. március 18. 15:47
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
Imádom ezt a számot! <3 És egyáltalán nem érdekel ez a cikk, mert egy jó tudatlan akárki írta! ;D
2012. március 21. 18:19
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
' Talán Taylor klipje felveheti a versenyt Nicki Minaj eddigi legrosszabb rövidfilmjével, a Stupid Hoe-val? '
ez a szám és videoklipp sokkalta jobb mint a 'stupid hoe'
csak ennyi, TAYLOR egy istennő vagy!
ez a szám és videoklipp sokkalta jobb mint a 'stupid hoe'
2012. április 04. 16:45
|
|
LadyOrsyRockúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 172463 offline
|
Taylor egy egyéniség és ez a klip nem botrányos
Ennél azért lehet durvább klipeket is látni
Ennél azért lehet durvább klipeket is látni
2012. április 27. 20:27
szerintem nem botrányos hanem tükrözi a valóságot
mert kb ilyen a diszkó és a házibuli sajnos
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.