Taylor Momsen botrányos klipet készített
2012. március 11. 19:09
|
andorfanniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.24. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 153798 offline
|
Legalább eredeti nemugy mint nicky semmiről nem szolo klipje.
2012. március 11. 20:03
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Ketherina
Bárki mondhat bármit egy 18-19 éves lánynak így kell kinéznie? Nem, még közel sem felnőtt, oficiálisan igen, de látszik a megjelenésén, hogy nem érett gondolkozású. A 21-ik század egyik legtehetségesebb énekesnője, és mégis, hogy néz ki, mit művel? Mire tanítja a tizenéves fiatalokat
Tetszik a zene, de sosem fogom tolerálni az ilyen megjelenést és klippeket!
ő el is mondta hogy nem akar példakép lenni
Bárki mondhat bármit egy 18-19 éves lánynak így kell kinéznie? Nem, még közel sem felnőtt, oficiálisan igen, de látszik a megjelenésén, hogy nem érett gondolkozású. A 21-ik század egyik legtehetségesebb énekesnője, és mégis, hogy néz ki, mit művel? Mire tanítja a tizenéves fiatalokat
Tetszik a zene, de sosem fogom tolerálni az ilyen megjelenést és klippeket!
2012. március 11. 20:05
Tetszik a szám,a klip megy a számhoz..szerintem semmi baj nincs ezzel
2012. március 11. 20:15
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Én szerettem Taylort amig nem let belőle ez.Tudom,hogy egy izéség de nekem ez picit sokk.Emlékszem mikor a gossipGirl 1-2 évadában volt eszméletlenül gyönyörű annyira elcsúfitotta magát.'Egy lázadó' hát nem szerintem ez nem lázadás hanem nem is tudom mi,lázadjon felőlem de ez már SZÁMOMRA nagyon túlzás.
2012. március 11. 20:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (botond96 @ 2012.03.11. 20:03)
Akadjunk már le az ilyen szentfazék dumákról. Azt mond amit akar de a klipben ne a hülyeségeivel hívja fel a figyelmet, hanem a hangjával.
2012. március 11. 22:22
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Idézet
Talán Taylor klipje felveheti a versenyt Nicki Minaj eddigi legrosszabb rövidfilmjével, a Stupid Hoe-val?
Nemcsakhogy felveheti a versenyt, az én szemembe már birtokolja is az első helyet. Ez borzasztóan undorító klip lett. A dal sem jó. És Taylor már a valóságban is úgy néz ki, mint egy drogos...
2012. március 12. 13:28
Idézet (pink_bunny @ 2012.03.11. 22:22)
Nemcsakhogy felveheti a versenyt, az én szemembe már birtokolja is az első helyet. Ez borzasztóan undorító klip lett. A dal sem jó. És Taylor már a valóságban is úgy néz ki, mint egy drogos... 
Viszont Minajjal elelntétben van hangja
2012. március 12. 14:06
a szám tetszik. az jó. a klipp nem annyira de elmegy. én szeretem a The Pretty Reckless dalait, és taylor-t. van akinek nem ez a stílusa, de nekem a zene tetszik ez a lényeg.
2012. március 12. 14:25
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Én imádom ezt a számot és Taylort is! <3<3<3
A klip sztem meg Miss Momsen-hez illik
A klip sztem meg Miss Momsen-hez illik
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: